Canım hepimizin duaları seninle hiç korkma.Doktorum bana zayıf çocuk doğurursun başka bir problem olmaz bebeğinde dedi.En fazlası o olsun.Onlar zamanında sağlıkla gelsinde biz şişiririz artıkbizde herşey şuana kadar iyidi bir problem yoktu yani yolundadı herşey.
benim hamileligin başından belli zaten bebegim iki hafta geriden geliyordu oda yumurtlama nedeni iledi.yani bebegim bu hafta 33.haftalık oluyor normalde ama 35.haftalık ama bu başından belli hep iki hafta geriden geliyordu yani normaldi gelişim felan herşey uyumluydu.
cumartesi gittigimizde işte göbek cevresi bacak ölcümleri ile uyumlu degil dedi yani göbek cevresi zayıf kalmış 1,5hafta daha gerilemiş kan akımınada baktı ve oda iyi calışmıyormuş yani kan dolaşımı iyi degil dedi kafamız allah bullak bakalım bugün yani az sonra eşimle gidecegiz başka doktora.
bizi başka doktora yönlendirdi radyolojide Doppler Ultrasonografi cektirmemizi istedi inşallah hayırlı haberlerle dönerim bu arada sizede gecmiş olsun canım
hayırlısı ne ise o olsun bize allahım yardımcı olsun......dua edinde bugün iyi gecsin herşey lütfen
Güle güle kullan canım.Çok güzel olmuş çizelgenTesekkurler..sayende dogurmaya yakın da olsa, benim de bir çizelgem oldu sanırsam:)
Merhaba taze anne adayı.Beklemekten sıkıldım falan deme valla bende öyle diyordum.2 hafta önce bir sancılandım doğuruyordum az kaldı.Şimdi evde yatıyorum ve zamanında gel oğlum e mi diye dualar ediyorum:)))ben de eylül ayı annesi olucam. 23 yaşımdayım. ilk hamileliğim. biz de oğlumuzu bekliyoruz. şükür bi sorun yok hamileliğimde. sadece çok sıkıldım beklemekten ve rahat hareket edememekten. karnım kocaman oldu. ve tabii ki bende de aynı sorun sıcak havalar. klima var evimizde ama her zaman açamıyorum. çarpar diye korkuyorum.
Allah hepimizin yardımcısı olsun =)
Canım gözün aydınnnngünaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
niahayet amniyosentez sonucumuzzzzzzzzzzzzzzzz geldi temiz cıktı sonucumuz
kızım olucakmıs kramozom analizinde belli oldu
cok mutluyum sizlerlede paylaşmak istedim sonucumuz cokkkkkkkkkkkkk geç cıktı 40 günde ürememeiz geç olmusöldük ölüdük dirildik
allahma binlerce kere şükürler olsun
allahım saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin hepimizeeeeeeeeeeeeeeee
NİLAY OLUCAK KIZIMIN ADI ALLAH NASİP EDERSE
benimde harşey normal dedi 3 hafta önce gittiğimizde ama göbeği bir hafta geri dedi. Bende çok üzüldüm. Kilo alsın diye habire yiyorum. Ama bu c.tesi randevumuz var. Inş normal der doktor. Bende çok merak ediyorum. Ama benim doktor bir hafta geri olması normal iyi beslen bebek kilo alsın dedi. Hiç canını sıkma bence düzelir. Inş. Kalbini temiz tut. Stes yapmamaya çalış. Ben bol bol et, kaşar, meyve yiyorum. Süt içiyorum. Inş. Faydası oluyordur. C.tesi görücez.
Canım hepimizin duaları seninle hiç korkma.Doktorum bana zayıf çocuk doğurursun başka bir problem olmaz bebeğinde dedi.En fazlası o olsun.Onlar zamanında sağlıkla gelsinde biz şişiririz artık
merhaba güzel hamişler nasıl gidiyor benim gebeliğim kötü gidiyor sabaha kadar uyuamyamıyorum bir o tarfa dönüyorum bir bu taraf ama olmuyor sabahta gözüm şiş off bide sıcaklarda var nasıl geçecek bu günler
arkadaslar 34haftalik hamileyim. bikac gundur bebek asagiya dogru bastirdiginda seyim yirtilcak gibi oluyo.
bazen ayakda oluyom bazende oturuyo oluyorum,bi bastiriyo acidan sicriyorum resmen. 2saniye sürüyo tek.
galiba dogum kanalina yerlesiyo artik. sizde de oluyormu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?