2011 Eylül Anneleri

mrb eylül hamişleri :) umarım herkes için yaz rahat geçiyordur... bende bebek şekeri için lora denen siteye bir göz attım muhtemelen ordan sipariş vereceğim , 3 adet numune de gonderıyorlar oncesınde buda karar vermede kolaylık sağlıyor... ama farklı fıkırlerı olan arkadaslar varsa ve paylaşırlarsa sevinirim...:)

Canım hepimizin duaları seninle hiç korkma.Doktorum bana zayıf çocuk doğurursun başka bir problem olmaz bebeğinde dedi.En fazlası o olsun.Onlar zamanında sağlıkla gelsinde biz şişiririz artık

Kızlar hepinize güzel,sağlıklı, mutlu ve bol tekmeli bir hafta diliyorum. Bebişi geride olanlar üzülmesin, 2-3 haftadan fazla geride kalırsa önemsiyoruz demişti bana doktorum, son aylar herşey değişebilir,bi anda kilo alırlar dedi. Benim de bazen gittiğimde gününde bazen 2-3 gün geride oluyor, bu sorun değil dedi doktorum.
Önemli olan sağlıklı doğmaları, endişelenmemiz çok normal, ama kafaya takıpta kendimize zehir etmeyelim hamişliğimizi.
Hepinizi öpüyorum. Bu arada tekrar edicem; Face grubuna gelmeyenler gelsiin

ben de eylül ayı annesi olucam. 23 yaşımdayım. ilk hamileliğim. biz de oğlumuzu bekliyoruz. şükür bi sorun yok hamileliğimde. sadece çok sıkıldım beklemekten ve rahat hareket edememekten. karnım kocaman oldu. ve tabii ki bende de aynı sorun sıcak havalar. klima var evimizde ama her zaman açamıyorum. çarpar diye korkuyorum.
Allah hepimizin yardımcısı olsun =)

Merhaba taze anne adayı.Beklemekten sıkıldım falan deme valla bende öyle diyordum.2 hafta önce bir sancılandım doğuruyordum az kaldı.Şimdi evde yatıyorum ve zamanında gel oğlum e mi diye dualar ediyorum:)))

günaydın hanımlar.biz bugün oğlumla erkenciyiz.geceden beri oturyoruz.sıcak bunalttı vallaha.uyku muyku yook.çok özledim şöyle deliksiz bi uykuyu yaa.

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
niahayet amniyosentez sonucumuzzzzzzzzzzzzzzzz geldi temiz cıktı sonucumuz
kızım olucakmıs kramozom analizinde belli oldu
cok mutluyum sizlerlede paylaşmak istedim sonucumuz cokkkkkkkkkkkkk geç cıktı 40 günde ürememeiz geç olmusöldük ölüdük dirildik
allahma binlerce kere şükürler olsun
allahım saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin hepimizeeeeeeeeeeeeeeee
NİLAY OLUCAK KIZIMIN ADI ALLAH NASİP EDERSE

Canım gözün aydınnnnAllah sağlıcakla kucağına aldığın günleride göstersin inşallah.Yalnız kaç haftalık hamilesin?Eylül annesiysen biraz geç değil mi?

Canım hepimizin duaları seninle hiç korkma.Doktorum bana zayıf çocuk doğurursun başka bir problem olmaz bebeğinde dedi.En fazlası o olsun.Onlar zamanında sağlıkla gelsinde biz şişiririz artık

kızlar cok sagolun dün doktora gittik ve obstetrik renkli doppler usg yapıldı bunu istemişti doktorumuz ,
ama o kadar endişelenecek gibi degilmiş gercekten rahatladım dogrusu sadece nefertiti senin gibi banada bebegin zayıf dogabilir dedi olsun yeterki saglıklı dogsunlar icim bir ferahladıki öyle bir genişledimki anlatamam.
birde amniyon sıvısı ileri derecede azalmış dedi ve bu erken doguma yol acabilir dedi doktor ama olsun korkma 1500kiloyu anne karnında gectigi zaman bir bebek problem olmaz dogması dedi......cokta su iciyorum bakalım hayırlısı.

merhaba güzel hamişler nasıl gidiyor benim gebeliğim kötü gidiyor sabaha kadar uyuyamıyorum bir o tarfa dönüyorum bir bu taraf ama olmuyor sabahta gözüm şiş off bide sıcaklarda var nasıl geçecek bu günler

sanki tam beni anlatıyorsun:) valla sıcaklar var benim bebeğimde saftirik gündüz uyuyor gece uyumuyor benide uyutmuyor... hatta bugun doktora gittim nst istedi bebek uyuyor diye 2.kez cektir dedi... ama herşeyi güzel:))

slm kıslar ben de arnıza yeni aktıldım. 7 eylül beklenen doğum tarihim ama ben ağustos sonu gelir diyorum hayırlısı bakalım. zaten bu sıkaklar ii ce daralttı..

arkadaslar 34haftalik hamileyim. bikac gundur bebek asagiya dogru bastirdiginda seyim yirtilcak gibi oluyo.
bazen ayakda oluyom bazende oturuyo oluyorum,bi bastiriyo acidan sicriyorum resmen. 2saniye sürüyo tek.
galiba dogum kanalina yerlesiyo artik. sizde de oluyormu??

mrb eylül anneleri,bende iki gündür çok halsizim.hiç keyfim yok..karnıma gaz sancısı gibi bi ağrı giriyor. midem kaynıyo sürekli,ama sevdiğim yemek vardı biraz fazla kaçırdım bakalım bugün akşam nasıl olcak. artık uykumuda alamıyorum. sabahları işkence gibi geliyor.. allah bu sıcaklarda hepimze yardım etsin. hamileliğin son dönemi biraz zor olur ama sıcaklarla birleşince çekilmez oldu..

bu arada yeni gelen arkadaşlar face de K.K EYLÜL ANNELERİ grubuna katılabilirsiniz...

slm kızlar..benimde karnımda deişik bi ağrı var dün gece başladı adet sancısının hafifi gibi ve vajinaya vuruyo ağrı..sizede böyle oluyomu??

bu dönemlerde ağrı olması normal artık bebek doğuma hazırlanıyor ama kısa süreli ağrılar ben çok yaşıyorum karnımada belimede rahimede vuruyor geçiyor sanki bide bebek oynadığı zamanda ağrım oluyor ne yapalım çekecez artık az kaldı herşeyin hayırlısı olsun herşey güzel bebişlerimiz için

canım aynı ağrı bende de oluyo.doktorum daha ben söylemeden demişti bu haftalarda rahmine baskı yapabilir korkmana gerek yok dedi.endişelenicek bişey yok yani.bebeklerimiz yavaş yavaş gelmeye hazırlanıyo inşallah

Minnoşummm
annesinin tontişiiii
minik bebişiiiii
can suyuuuu
babasının pamuk prensesiiii
Ağustosta gel biricik kızımmm
Bayramdan hemen önce gel
Noooolurrrr....

merhaba güzel anneler, çok sıcak bugun burası aşırı dercede, sıcaklardan bir haftadır dısarı çıkamıyorum, çok bunaldım, uykusuzluğu zaten hiç söylemeyin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…