slm kızlar hayırlı olsun topiç 1 tane daha açıldı eylül analarından ben burayada takılırım benim doğum muhtemel 22 eylül ama 1 hafta geri dedi sorun yok desede bazen gününü yakalayıp bazen geriden gelmesi yeterli beslenemediğinimi gösteriyor acaba geç döllenme denmedi hiç gününde gidiyodu 1 kaç keeredir geri bişi yoktur demi bak canım sıkıldı şimdi
seninle aramızda 4 gün var e bebişin nasıl oynuyormu çok cinsiyeti ne
benim doktorum 15 haftada kıza benziyor bacak arası boş ama emin değilim erken dedi benim 5 yaşında oğlumvar ve kız istiyorum ama oğlum erkke kdiyor başka bişey demiyor benimki kalabalıkta çok oynuyor sırf hiissetmek için bol bol gezmeye gidiyorum oğlumda çok hareketliydi buda abisinemi benzeyecek ne
ilaç olarak ne verdi canım?
Kezzo hic sikinti yapma gec hissetmek diye birsey yok.
Herkeste farkli oluyor, ozellikle bizim gibi ilk gebeliklerde.
Yalniz ben doktoruma "sanki tum karnim agriyor gibi bir his var" demistim
bana "hareketleri olabilir" demisti. Demek hareketler boyle degisik
hisler seklinde de olabiliyor. Soyle 20-22.haftalar bi gel hissedersin merak etme.
Kontrole gidiyorsun di mi? Bebek saglikli sikinti yok di mi?
Gerisi onemli degil. Gerci insan istiyor:)))
Hissettiginde "aaaa ben bunu hissediyordum zaten" diyeceksin.
Bende ayni sikintidayim.1 cikolata yiyip dinleniyorum,ozaman ziplamaya basliyor.Geri kalan kisimda sanki hep uyuyor ve hep sol tarafimda.Dun boyl bir kabus yasadikdan sonra bugun dopler aleti almaya karar verdim.Kafama takildikca dinleyecegim artik.merhaba,
ben de 19 haftalıkken ilk hareketini hissettim,bazen öyle oluyor ki 3 gün hissetmek için sessiz bir yerde uzanıp saatlerce dinliyorum ama yok
çok şükür bir sorun yok ama bu duyguyu yaşamak sert tekmelerden daha zor.
hamilelik psikolojisinden midir bilmem aklıma hep kötü şeyler geliyor, ondan ilk dokunuşu hissettikten sonra, hep annesine dokunsun, iyi olduğunu haber versin istiyorum pamuğumun.
dilerim sağlıcakla kucaklarız kuzularımızı...
kızlarrrrrrrrrr nolur bana yardım edin.ne zamandır okuldan vakit bulup yazamıyorum.19+2 yim ama bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum.hiç hissetmedim henüz.yani bazen pıt pıt oluyo ama günde 1 defa mesela.omu bazende karnıma göbek çevreme acıma oluyor geçici.bunlar hareketmi.tekme filan hissetmiyorum gıdklanma hisi filanda yok.erkenmi ya ilk hamileliğim varmı benim gibi hissetmeyen.bebek hareketi nasıl bir his yazın nolur ya anlamıyorum ben hissediyormyum hissetmiyormuyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?