2011 Eylül Anneleri

bebişin hayırlı sağlıkla kucağına alırsın inşlah benimde geç dölenme oldu 2 hafta fark var adet tarihimle ama önemli değil bebişsağlıklı olsunda fark etmez

seninle aramızda 4 gün var e bebişin nasıl oynuyormu çok cinsiyeti ne

seninle aramızda 4 gün var e bebişin nasıl oynuyormu çok cinsiyeti ne

kızım olacak kısmetse canım bu 2. kız 1.si çok oynardı ve çok yaramaz bu arada oynuyor oda hafif bazen hiç hissedemiyorum oynadığını bazen çok acaba diyorum bu kızım uslumu olacakseninkini cinsiyeti ne canım

benim doktorum 15 haftada kıza benziyor bacak arası boş ama emin değilim erken dedi benim 5 yaşında oğlumvar ve kız istiyorum ama oğlum erkke kdiyor başka bişey demiyor benimki kalabalıkta çok oynuyor sırf hiissetmek için bol bol gezmeye gidiyorum oğlumda çok hareketliydi buda abisinemi benzeyecek ne

allah gönlüne göre versin canım oğluşu tatdın kızıda tadarsın inş. benim için farketmiyor kıa çok alıştım çünkü ama oğluş olsa baba için ii olurdu cadılarla nasıl başedicem diyo analarını tutarlar falan ama işin şakası tabi rabbim hayırlı etsin kuzularımızı inş. ne gelirse başımız üstüne

büütn erkkeler hep erkek olsun benemde eşim cinsiyeti ne istiyorsun dediğimde erkkek olsa daha iyi olur dedi aa dedim zaten bir oğlun var bide kızımız olsa ne güzel olur dedim fark etmez dedi sağlıklı olsunda ama ben kendimi kız annesi moduna girdim bile

emine ahmet en yakın arkadaşımın oğlunun ismi çok sık görüşüyoruz 1 yaşında oğlu var
yani iki isim koymak istiyorum zaten biri ahmet olsa çok iyi olur bakalım babası neler sölicek
daha henüz cuma günü kesinleştirdik cinsiyeti ve bugüne kadar hiç erkek ismi düşünmemiştik

ayşe içine ne doğuyor en kuvvetli hislerine güven bence allah gönlüne göre ve hayırlısını nasip etsin

Kizlar resmen dayak yiyorum, boyle birsey mumkun mu?
Can acitacak kadar olabilir mi?

olabilir emine o işte tekme atıyor yeni benimdeöyle bune diyorum içinde bir melek varrrrrrr

Ay Ayse bayagi sert vurdu. Boyle birden siddeti artabilir mi?
Kotu bir durum oldugunu dusunmedim ama oncekiler gibi de
gidiklanmadim, resmen oglumdan siddet gordum. Simdi durdu.
Tovbe tovbeeee

kızlarrrrrrrrrr nolur bana yardım edin.ne zamandır okuldan vakit bulup yazamıyorum.19+2 yim ama bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum.hiç hissetmedim henüz.yani bazen pıt pıt oluyo ama günde 1 defa mesela.omu bazende karnıma göbek çevreme acıma oluyor geçici.bunlar hareketmi.tekme filan hissetmiyorum gıdklanma hisi filanda yok.erkenmi ya ilk hamileliğim varmı benim gibi hissetmeyen.bebek hareketi nasıl bir his yazın nolur ya anlamıyorum ben hissediyormyum hissetmiyormuyum

Kezzo hic sikinti yapma gec hissetmek diye birsey yok.
Herkeste farkli oluyor, ozellikle bizim gibi ilk gebeliklerde.
Yalniz ben doktoruma "sanki tum karnim agriyor gibi bir his var" demistim
bana "hareketleri olabilir" demisti. Demek hareketler boyle degisik
hisler seklinde de olabiliyor. Soyle 20-22.haftalar bi gel hissedersin merak etme.
Kontrole gidiyorsun di mi? Bebek saglikli sikinti yok di mi?
Gerisi onemli degil. Gerci insan istiyor:)))
Hissettiginde "aaaa ben bunu hissediyordum zaten" diyeceksin.

ne güzel ya aynı şeyleri yaşayanlarla sıkıntını paylaşmak içim rahatladı cok teşekkür ederim.18inde ayrıntılı ultrasonum var.inşallah o zamana kadar zıplar benimki:)

kızlar şimdiden bukadar acıtıyorsa 300 gr lık şey 1 kg bulunca naparım bilemiyorum
benim oğlumda çok sert vuruyo ve çok dönüyo kasılma hissediyorum bazen karnımda

merhaba,
ben de 19 haftalıkken ilk hareketini hissettim,bazen öyle oluyor ki 3 gün hissetmek için sessiz bir yerde uzanıp saatlerce dinliyorum ama yok
çok şükür bir sorun yok ama bu duyguyu yaşamak sert tekmelerden daha zor.
hamilelik psikolojisinden midir bilmem aklıma hep kötü şeyler geliyor, ondan ilk dokunuşu hissettikten sonra, hep annesine dokunsun, iyi olduğunu haber versin istiyorum pamuğumun.
dilerim sağlıcakla kucaklarız kuzularımızı...

Bende ayni sikintidayim.1 cikolata yiyip dinleniyorum,ozaman ziplamaya basliyor.Geri kalan kisimda sanki hep uyuyor ve hep sol tarafimda.Dun boyl bir kabus yasadikdan sonra bugun dopler aleti almaya karar verdim.Kafama takildikca dinleyecegim artik.

çok normal canım anca 20 haftadan sonra tekme atar gerçi keyifleri biliyor benimkisi dün akşamdan beri vurmuyor bile arada yokluyor genelde bu aralar anne karnında çok uyuyormuş doktor normal dedi kafana takma tatlı ye oynar

kızlar ben çok yoğunum kaynamam kayın baba kayın görümce elti hepsi gelmişler bana onlarla uğraşıyorum fazla giremiyorum ben yorulduğum için bebişte oynamıyor galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…