Merhaba taze anne adayı.Beklemekten sıkıldım falan deme valla bende öyle diyordum.2 hafta önce bir sancılandım doğuruyordum az kaldı.Şimdi evde yatıyorum ve zamanında gel oğlum e mi diye dualar ediyorum:)))
slm kızlar ne zamandır yazamıyorum ptesi dr kontrolümüz vardı 35. haftadayım 2,600 gr olmuş paşam boyuda 46 cm ... koca kafalı bişimiş benim çirkin ördeğim.
bugün nefes almakta zorlandığımı hissediyorum sebebini bilmiyorum sıcaklara bağlıyorum ama aldığım nefes yetmiyor sanki bana ... çok bunaldım valla... hepinizi kocaman öpüyorum. bu arada facedeki gruba davet yolladım ama hala alınamadım nedendir bilemedim bilenler bi el atsın lütfen.
canım bebiş ters mi benm tesr olduğu için zaman zaman nefes problemi yaşıyorum...
ayy çok sıcak.nefes almak zaten mümkün değil.bebeklerimiz doğunca ne yapacaklar.ufacıklar.allahım yavrularımıza bize yardım et.
selam kızlar bugun itibariyle 34+5 oldum aranızda benimle aynı hafta olup sezaryen günü alan varmı..birde iki hafta önce gittiğimde bebeğin kilosu 1900 dü az geldi bana çokda yiyoyıorum ama bir türlü almadı..bu arada ben ankara sincan lokman hekimde sibel kaya var ona gitmeye başladım varmı tanıyan bilen..
benm şuan 34+1 32+0 da gittiğimde 2.081 gr dı . ama benmki bira önden gidiyomuş 2 hafta kadar:)). seninkinin kilosu gayet normal yani. Benimki makat gelişiymiş o yüzden haftaya kadar bekleyip dr dönmezse öarşamba sezecik tarihi verecek.
selam kızlar bugun itibariyle 34+5 oldum aranızda benimle aynı hafta olup sezaryen günü alan varmı..birde iki hafta önce gittiğimde bebeğin kilosu 1900 dü az geldi bana çokda yiyoyıorum ama bir türlü almadı..bu arada ben ankara sincan lokman hekimde sibel kaya var ona gitmeye başladım varmı tanıyan bilen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?