2011 Eylül Anneleri

Merhaba taze anne adayı.Beklemekten sıkıldım falan deme valla bende öyle diyordum.2 hafta önce bir sancılandım doğuruyordum az kaldı.Şimdi evde yatıyorum ve zamanında gel oğlum e mi diye dualar ediyorum:)))

haklısın valla. erkenden gelmesin de ben yeter ki beklerim. =)) bu arada Allah analı babalı büyütür inşallah oğlunuzu.

merhabalar bu sabah doktor kontrolüme gittim eşimle. oğlum 2 kilo olmuş. 44 cm de boyu olmuş. tam doğum pozisyonunu almış. yüzünü göremedik o yüzden.
doğum tarihi de 15 eylül görünüyor. zaman yaklaştıkça heyecan da artıyor. sizler hangi doğum yöntemini tercih ediceksiniz? ben epidural anestezili normal doğum düşünüyorum bi aksilik olmazsa.

Ben de normal doğum düşünüyorum. Doktorumla konuşmadım henüz. 3 eylül doğum tarihi olarak görünüyor. 1 ay önce kilosu 1800 gr dı. Şimdiden beni çok sıkıştırmaya başladı. Kemiklerimi tekmeliyor, etimi sıkıştırıyor. Geceleri yatamaz oldum. Eylüle kadar zor geçecek gibi görünüyor.

ben normal istiyorum doktorum da normal doğumu destekleyen bir doktor.korku duymuyorum açıkçası.epidural olmayı düşünmüyorum sonrasında bel ağrısı şikayeti yaşayan tanıdıklarım var.hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

arkadaşlar epidural veya spinalde önemli olan anestezi uzmanın yetkinliği
umarım hepimiz hayırlısıyla hayırlı vakitlerde doğururuz.

slm kızlar ne zamandır yazamıyorum ptesi dr kontrolümüz vardı 35. haftadayım 2,600 gr olmuş paşam boyuda 46 cm ... koca kafalı bişimiş benim çirkin ördeğim.
bugün nefes almakta zorlandığımı hissediyorum sebebini bilmiyorum sıcaklara bağlıyorum ama aldığım nefes yetmiyor sanki bana ... çok bunaldım valla... hepinizi kocaman öpüyorum. bu arada facedeki gruba davet yolladım ama hala alınamadım nedendir bilemedim bilenler bi el atsın lütfen.

canım bebiş ters mi benm tesr olduğu için zaman zaman nefes problemi yaşıyorum...

K.K 2011 Eylül Anneleri

Aynen face e bu şekilde yazarsanız face grubunu görebilirsiniz. Ben grubun yöneticisine mail attım grubu ekleyenleri görmemiş olabilir bgn girerse ekleme taleplerinizi kabul eder.
Öptümm sizi kızlar

ayy çok sıcak.nefes almak zaten mümkün değil.bebeklerimiz doğunca ne yapacaklar.ufacıklar.allahım yavrularımıza bize yardım et.

kızlar bu da bizim hava durumu
Açık
Rüzgar: Kuzeydoğu yönünde 13 km/s hızında
Nem: 10%
çar 43° 25°
per 44° 25°
cuma 45° 26°
cmts 44° 25

patlıyorum cuma kontrole gidecegim 45derecede ve her doktor kontrolünde oldugu gibi şimdiden gerildim

sona yaklaştıkça bende geriliyorum.doktor kontrolleri bir iki hafta sonra haftada bire düşecek nst olayı falan.hayırlısı olsun inş.

ben ağusyos annesi olucam erken alınacakmış.sezeryaan olunca malesef.38.haftalıkken. her şey güzel olur inş.kış geç gelicek diyo uzmanlar.

Face grubumuza katılmak istiyorsanız: Arama yapıyosunuz: K.K 2011 Eylül Anneleri diye (aynen bu şekilde yazın)
Sonra Gruba istek göndermeden grubun üzerine tıklayın
sağ üst köşede katılmak için başvur a tıklayın
Kızlar bu anlattıklarıma harfiyen uyanların istekleri geliyo. Şuan kimsenin isteği yok.

selam kızlar bugun itibariyle 34+5 oldum aranızda benimle aynı hafta olup sezaryen günü alan varmı..birde iki hafta önce gittiğimde bebeğin kilosu 1900 dü az geldi bana çokda yiyoyıorum ama bir türlü almadı..bu arada ben ankara sincan lokman hekimde sibel kaya var ona gitmeye başladım varmı tanıyan bilen..

benm şuan 34+1 32+0 da gittiğimde 2.081 gr dı . ama benmki bira önden gidiyomuş 2 hafta kadar:)). seninkinin kilosu gayet normal yani. Benimki makat gelişiymiş o yüzden haftaya kadar bekleyip dr dönmezse öarşamba sezecik tarihi verecek.

Benim bebiş de eğer 37.,38.haftaya kadar gelmezse sezeryan olsun dedi dr.ama bir dahaki kontrolum taa 2,5 hafta sonra.zaten o zamana kadar nerdeyse 38.haftamız bitiyor.o zamana kadar dogmazsa sezeryan olur herhalde,dr da gidince soyleyecek tarihi buyuk ıhtımalle.

bu arada bizim ufaklıgın pozısyonu normal dogum ıcın musaıt ama kafası buyukmus bıraz:)o yuzden sonrakı haftalara kalırsa,normal dogurmaya calıssan olmaz,sonunda sezaryana alırlar dedi.

Slm cnm bende bugün itibariyle 34+1 oldum henüz doğumum nasıl olcak bilmiyorum Ama normal istiyorum Dr.um herşey normal gözüküyo dedi.Hayırlısı bakalım.Bende doğum için ankaraya gelicem ankaralıyım ve annemler sincanda oturuyo.Bende ilk önce büyük doğuma sonrada fatih hastanesine gideyim diyorum arkadaşın ablası lokman hekime gidiyodu.Başak hanım varmış sanırım o memnundu ama bilemicem.Senin ilk doğumunmu?Daha önce nereye gidiyodun?Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder inş. Bebeğin kilosuda normal bence.Kafana takma.Önemli olan sağlıklı olması...

22-23 ağustus gibi sezeryan yapalım dedi doktor. ama c.tesi randevumuz var 24 ünde olsun dicem bakalım. 31. haftada gitmiştim bende 1,500 kiloydu bende çok üzülüyorum. habire uğraşıyorum bebiş kilo alsın diye bu ara et,balık, kaşar, meyve bol bol yiyorum. c.tesi bakalım çok merak ediyorum kilosu ne oldu. daha da uğraşmıcam zaten ne kaldı şurda. bebiş kilo alsın diye uğraştıkça ben alıyorum kiloları. sende fazla dert etme bence sağlıklı olsunda artık kilo fazla önemli değil. doğunca çabuk toparlar zayıf bebekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…