2011 Eylül Anneleri

canım bende son kontrollerimi lokman hekimde yaptırdım sincanda bende ankaralıyım ama cumartesi diyarbakıra gidiyorum diyarbakırda olcak doğumum ama ankarada olsaydı lokman hekimde yapardım ben doktordan çok memnun kaldım ama doğumhaneleri nasıl bilmiyorum.dokotrumun adı günnür altun.o da normal doğum yanlısı tatlı bi doktor.

herkese hayrılı cumalar güzel hamişler nasılsınız biz bebeğimle hamd olsun iyiyiz ama buraya kimse gelmiyo artık ona üzülüyoruz benim facem yok siznle nasıl görüşüyüm arada bi uğrayın

herkese hayrılı cumalar güzel hamişler nasılsınız biz bebeğimle hamd olsun iyiyiz ama buraya kimse gelmiyo artık ona üzülüyoruz benim facem yok siznle nasıl görüşüyüm arada bi uğrayın

canım hep burdayız ama face daha kolay oluyo al bir adres olmazsa biz hep buralardayız yaz sen

selam kızlar nasılsınız ben uzun süredir girmedim nete ayrı kaldım özlemişim sohbetlerimizi:) kızlar benim adet sancısı benzeri ağrılarım sıklaşmaya başladı hemen hergün 1-2 defa geliyolar ciddi ciddi geliyo bebekler :)

Kezzocum ve melek999cum hazır sizi yaklamışken doğum öncesi ve sonrası izinleri ne yaptınız?Yaaaa arada bi burayada uğrayın sıkılıyoruz kızlar.Ben bgn 34+2 yim az kaldı yaaa.Heyecanlanıyorummmm.Öptüm sizi görüşürüz güzel eylül annişleri...

canım ben haftaya 32 hafta oluyorum doktordan çalışabilir raporu alacağım. mem den ve okuldan olmaz dediler ama ben resmi dilekçe verip şansımı denemek istiyorum. bu zamana kadar bu ilde hiç böyle tatile denk gelen izinlerin sonrasına aktarılması gibi birşey olmamış.ama ben kararlıyım olmazsa mahkemeye vereceğim.doğum öncemin tatile denk gelmesi benim suçum olamaz.ben tatilde her özlük hakkımdan yararlanıyorsam,maaşımı alıp,sigortam çalışıyorsa bu hakkımıda kullanmalıyım diye düşünüyorum.

bu arada sen naptın harmer?

Cnm ben 32 deyken dr.dan raporu alıp verdim.İl mem okuluma vermemi ve yapılabileceğini söyledi.Eşimle okul müdürüme teslim ettik.Dr. um 37. haftamda tekrar gelip çalışamaz raporu almam gerektiğini söyledi.Onuda okula vericem.Ama kabul edilip edilmediğini bilmiyorum nasıl anlaşılcak haberimde yok.Sen bi ara hukukçu bi arkadaştan bahsetmiştn sanki.Yanlış mı hatrlıyrm onunla konuşacaktın.Gelişme olursa tekrar haberleşiriz.İnş. olurda rahat ederiz.

Cnm ben 32 deyken dr.dan raporu alıp verdim.İl mem okuluma vermemi ve yapılabileceğini söyledi.Eşimle okul müdürüme teslim ettik.Dr. um 37. haftamda tekrar gelip çalışamaz raporu almam gerektiğini söyledi.Onuda okula vericem.Ama kabul edilip edilmediğini bilmiyorum nasıl anlaşılcak haberimde yok.Sen bi ara hukukçu bi arkadaştan bahsetmiştn sanki.Yanlış mı hatrlıyrm onunla konuşacaktın.Gelişme olursa tekrar haberleşiriz.İnş. olurda rahat ederiz.

kızlar bende 32. haftada çalışabilir raporu aldım okula verdim başka da bişey yapmadım bakalım 37. haftada dediğiniz gibi tekrar çalışamaz raporu alıcam okula vericem. benim okul kabul ederiz dedi ama bakalım inş. sorun çıkmaz gelişmeleri yazarım buraya

mrb kızlar, biz doktordan geldik. Çok şükür bugün 32+0 olduk... bebişim 42 cm. 1.800 kg olmuş. bebek tersdi, doğum konumuna gelmiş. enfeksiyonum geçmiş.
istersen normal doğum yapabilirsin dedi. ben sezeryan istiyorum dedim. eğer dayanırsan dedi 38. haftasonunda alırım dedi. bakalım hayırlısı çok sevindim

ben de 32+0 dayken çalışabilir raporu aldım.Ama müdürüm 37 deki çalışamaz raporunu almamı sonra da doğum raporu ile 3 ünü berabe r okula vermem gerktiğini eşimee söylemiş.Eşimle aynı okuldayız biz.:) Gerekeni onlar yapacakmış.Canınızı sıkmayın hallolacak yani.

yahu bu nasıl iştir anlamadım bu işin kanunda yazılı tek bi uygulanışı yok mu kimisi raporları tek tek istiyo, kimisi 3ünü birden getirin diyo kimiside hiç kabul etmiyo bu meb in işini anlamak zor kızlar haberdar edelim birbirimizi ona göre hazırlıklı davranırız

sağol canım sanada
öyle deme valla bu aradalar annem kızkardeşim bizde evde temizlik falan yaptık bebişin eşyalarını hazırladık yıkadık ütüledik daha da bitmedi o kadar çok eşyası varmış ki seneye kadar biişi almıycam heralde :))) bolbol hediye geldi allah hayırlısı ile giydirmek nasip eder inşallah.
ben burdayım diğerleri de burda ama millet heralde sıcaktan fenalık getirdi o yüzden pc yi bile açmıyorlar face de bile pek kimse yok canım yaa

üzülürüm deme uğramıosunuz diye

ben normal epidural olacağım eğer bir aksilik olmazsa sezeryan olmazsam sez de olsam epidural olacaım. allah hayırlısını versin inşallah, acaba nasıl olacak doğum anı zamanı yaklaştıkça korkmuyorum ama insan ister istemez tedirgin oluyor ama yavrumu sağsağlim hayırlısıyla kucağıma almayı düşündükçe korkumda geçiyor. Evladımızı bize bağışlasın rabbim inşallah, sağsağlim kucağımıza alıp emzirmeyi nasip etsin yaradan.

ay canım benim ne güzel hazırlıklar başlamış yani çok sevindim e tabi senin az kaldı allah sağ salim kurtarsın canım mübarek ramazan ayına giriyoruz birbirimize dua edelim benimde 7 hafta 4 gün kaldı bugün rüyamda sezeryan olacağmıı söylüyodu drm inş. hayrılsı olur hakkımızda öpüyorum seni

sempaty59 cnm bgn 34+3 müsün?Bende bgn 34+3 oldum da acaba doğumaynı zaman mı?Dr.un normal ya da sezeryan olacağı hakkında bişey söyledi mi?Hayırlısı bakalım az kaldı

evet bugün 34+3 'üm canım. 7 Eylül beklenen doğum tarihi. ama bizim yaraamz 2 hafta kadar önden gidiyodu 30. haftada sonra 32. haftada beklenen doğum tarihi 29 ağustos gözüktü. dr'um 35 haftanın dolduğu güne randevu verdi. 3 ağustosta gidicez yani çarşambaya , bizimki içime oturmuş da

yani hani yere oturursun, ayakların yerde dizlerini de kendine çekersin ya aynen o vaziyette kafası da tam sağ göğsümün aldında sırtı sol tarafımda.Dr dedi ki bu nasıl pozisyon? ne makat gelişi ne ayak gelişi poposunu da ayaklarını da rahim girişine dayamış. 35. haftada da dönmezse sezeryan olur dedi. sanırım bu gittiğimde sezercikse tarih verecek...Ha bi de benim oğluşum iri bira 4 'ü geçer gibi duruyo demişti bakalım..Sağlıklı olsunlar da....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…