Slm cnm bende bugün itibariyle 34+1 oldum henüz doğumum nasıl olcak bilmiyorum Ama normal istiyorum Dr.um herşey normal gözüküyo dedi.Hayırlısı bakalım.Bende doğum için ankaraya gelicem ankaralıyım ve annemler sincanda oturuyo.Bende ilk önce büyük doğuma sonrada fatih hastanesine gideyim diyorum arkadaşın ablası lokman hekime gidiyodu.Başak hanım varmış sanırım o memnundu ama bilemicem.Senin ilk doğumunmu?Daha önce nereye gidiyodun?Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder inş. Bebeğin kilosuda normal bence.Kafana takma.Önemli olan sağlıklı olması...
herkese hayrılı cumalar güzel hamişler nasılsınız biz bebeğimle hamd olsun iyiyiz ama buraya kimse gelmiyo artık ona üzülüyoruz benim facem yok siznle nasıl görüşüyüm arada bi uğrayın
Kezzocum ve melek999cum hazır sizi yaklamışken doğum öncesi ve sonrası izinleri ne yaptınız?Yaaaa arada bi burayada uğrayın sıkılıyoruz kızlar.Ben bgn 34+2 yim az kaldı yaaa.Heyecanlanıyorummmm.Öptüm sizi görüşürüz güzel eylül annişleri...
bu arada sen naptın harmer?canım ben haftaya 32 hafta oluyorum doktordan çalışabilir raporu alacağım. mem den ve okuldan olmaz dediler ama ben resmi dilekçe verip şansımı denemek istiyorum. bu zamana kadar bu ilde hiç böyle tatile denk gelen izinlerin sonrasına aktarılması gibi birşey olmamış.ama ben kararlıyım olmazsa mahkemeye vereceğim.doğum öncemin tatile denk gelmesi benim suçum olamaz.ben tatilde her özlük hakkımdan yararlanıyorsam,maaşımı alıp,sigortam çalışıyorsa bu hakkımıda kullanmalıyım diye düşünüyorum.
bu arada sen naptın harmer?
bu arada sen naptın harmer?
kızlar bende 32. haftada çalışabilir raporu aldım okula verdim başka da bişey yapmadım bakalım 37. haftada dediğiniz gibi tekrar çalışamaz raporu alıcam okula vericem. benim okul kabul ederiz dedi ama bakalım inş. sorun çıkmaz gelişmeleri yazarım buraya
ben de 32+0 dayken çalışabilir raporu aldım.Ama müdürüm 37 deki çalışamaz raporunu almamı sonra da doğum raporu ile 3 ünü berabe r okula vermem gerktiğini eşimee söylemiş.Eşimle aynı okuldayız biz.:) Gerekeni onlar yapacakmış.Canınızı sıkmayın hallolacak yani.
herkese hayrılı cumalar güzel hamişler nasılsınız biz bebeğimle hamd olsun iyiyiz ama buraya kimse gelmiyo artık ona üzülüyoruz benim facem yok siznle nasıl görüşüyüm arada bi uğrayın
merhabalar bu sabah doktor kontrolüme gittim eşimle. oğlum 2 kilo olmuş. 44 cm de boyu olmuş. tam doğum pozisyonunu almış. yüzünü göremedik o yüzden.
doğum tarihi de 15 eylül görünüyor. zaman yaklaştıkça heyecan da artıyor. sizler hangi doğum yöntemini tercih ediceksiniz? ben epidural anestezili normal doğum düşünüyorum bi aksilik olmazsa.
sağol canım sanada
öyle deme valla bu aradalar annem kızkardeşim bizde evde temizlik falan yaptık bebişin eşyalarını hazırladık yıkadık ütüledik daha da bitmedi o kadar çok eşyası varmış ki seneye kadar biişi almıycam heralde :))) bolbol hediye geldi allah hayırlısı ile giydirmek nasip eder inşallah.
ben burdayım diğerleri de burda ama millet heralde sıcaktan fenalık getirdi o yüzden pc yi bile açmıyorlar face de bile pek kimse yok canım yaa
üzülürüm deme uğramıosunuz diye
bu arada biz de 34+2 olduk....
sempaty59 cnm bgn 34+3 müsün?Bende bgn 34+3 oldum da acaba doğumaynı zaman mı?Dr.un normal ya da sezeryan olacağı hakkında bişey söyledi mi?Hayırlısı bakalım az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?