2011 Eylül Anneleri

merhaba güzel hamiller niye gelmiyorsunuz ne dedik sonuna kadar beraber ilerleyecez diye ama giden gidene geliyorum kimse yok çoğunu atlatık hayaırlısıyla az kalad meleklerimiz kucağımıza almaya şu sıcaklarda olmasa daha güzel olacak artık ben çok zorlanıyorum iyice ağırlaştım hiç bir işte gelmiyor elimden öylece gün sayıyorum oğlumdayken böyle değildim bu cadı beni pek yoruyor hepimiz inşlalhh sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız inşlahhhh

ferhattttttttt ben hep burdayım anacım yaz sen.uyuyamıyorum aartık ya ben geceleri.bu gece 4 te duş aldım ferahladım ancak uyuyabildim

kızlarrrr çantaları hazırladınız mı bakalım? Neler koydunuz.Ben abartmak istemiyorum ama ya lazım olursa die de herşy koymak istiyorum.

Arkadaşlar muhtemelen bebek odalarını hazırlayan arkadaşlarımız vardır,resimlerini çekip koyabilirmisiniz,fikir alışverişi yapalım ne eksiklerimiz var görelim

merhaba bu zamana kadar başlığı farketmemişim.Aranıza yeni katılıyorum.
Hastane çantası hazırlıyorum şimdilerde.Bebek odası için fikirlerim var ama hiç bişe alamadım henüz .

Ben çantama fazla fazla koydum herşeyi.Odalar tek kişilikmiş.Bide getirip götürürken de araba taşıyacak,fazla oşey olsada problem olmaz diye düşündüm.Eksik olmasından sa fazla olsun dedim.Ama yinede bişeyler eksik kalacak gibi geliyo bana.

Kızlar bide çatlaklar oluşmaya başladı mı ve ne kadar kilo aldınız.
Ben şimdiye kadar iyi gidiyordum ancak şu sıralar iştahım çok arttı.
Şu an 32+5 gebeliğim.

Kızlar bide çatlaklar oluşmaya başladı mı ve ne kadar kilo aldınız.
Ben şimdiye kadar iyi gidiyordum ancak şu sıralar iştahım çok arttı.
Şu an 32+5 gebeliğim.

Canım bende çatlak yok şimdilik.ama karnım kaşınmaya başladı.olacak galiba.
Ben 13kilo almışım.

kızlar ya hayırlısıyla doğursaydık.saat sayar olduk valla ben odası,çantası derken gittikçe heyecanlanıyorum bide rüyamda çok görüyorum oğlumu hep aynı bembeyaz ve topalak bişey.sizde görüyormusunuz

bende 8 kilo aldım ama hızlıca artacak gibi görünüyor.Çatlaklar ne zaman başlıyomuş biliyomusunuz.
sizlerin gebelik haftası ne kadar.Şu an çalışıyo musunuz.
Ben işten izin almadım izinlerimi doğüum sonrasına aktarmaya çalışıyorum.
Gerçi sıcaklardan bayılcak gibi oluyorum çoğu zaman ama mecburiyetten çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…