canım ben 31. haftamdayım.çatlaklar genelde son aylarda 8 ve 9 da olurmuş. ben yaz tatilindeyim öğretmenim.şu an çalımıyorum.bende 8 kilo aldım ama hızlıca artacak gibi görünüyor.Çatlaklar ne zaman başlıyomuş biliyomusunuz.
sizlerin gebelik haftası ne kadar.Şu an çalışıyo musunuz.
Ben işten izin almadım izinlerimi doğüum sonrasına aktarmaya çalışıyorum.
Gerçi sıcaklardan bayılcak gibi oluyorum çoğu zaman ama mecburiyetten çalışıyorum.
canım ben 31. haftamdayım.çatlaklar genelde son aylarda 8 ve 9 da olurmuş. ben yaz tatilindeyim öğretmenim.şu an çalımıyorum.
kızlar isim buldunuz mu bebeklerinize....
BEN 32.haftamda catladım bir günde oldu hemen.ben de öğretmenin.sen nerede görev yapıyorsun
BEN 32.haftamda catladım bir günde oldu hemen.ben de öğretmenin.sen nerede görev yapıyorsun
gelelim çatlaklara kızlar ben 31. haftamda çatladım o zaman 7 kilo almıştım karnım da çok büyük değildi ama az az başladı şimdi 34 deyim 9 kilo aldım ama epey çoğaldı. çok can sıkıcı. sıcaklar başladığında rahatsız ediyo diye kremlenmeyi bırakmıştım o zaman oldu sonra hepten bıraktım kremleri. bir de genetik demişlerdi alakası yok benim ne ablam ne annem çatlamış ikisinin yerine de ben çatladım cildim yağlı kuru bile değil anladım ki ne yapsam boş koyverdim gitti:) tüm çocuklarım doğsun estetik ameliyat olacam:)
bu arada bende öğretmenim istanbul da:)
canım şimdiden allah kurtarsın sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin rabbim.bu kadar eşyayı nereye sığdıracaksın merak ettim.benim 2.doğumum olcak kısmetse bazılarına elini bile sürmüyosun geri getiriyorsun.sen sadece lazım olanları al bence
ben 32.haftamdayım vallahi ilk hamileliğimden çtlaklarım olduğu için farkedemiyorum.15 kilo aldım 67 kiloyum dahada çok alcam galiba
öyle canım allah ım onlara sağlık sıhhat versin de gerisi boş.yalnız tek korkum sigara içiyorum ve bırakamıyorum.rüyalarıma giriyor ihsallah bari son ayda bırakabilirim
haklısın canım ben tam liste olsun diye ekledim zaten. yoksa içinden seçtim lazım olacağını düşündüğüm şeyleri. zaten tüm paket de koymadım azar azar koydum iki küçük çanta hazırladım ikiside dolmadı bile. zaten kalabalığı yapan havlu ve çarşaf oldu. aslında hastane ve ev arası da yakın ama ben ne olur ne olmaz aldım yanıma.
allah esirgesin tüm yavrularımızı keşke bırakabilsen zararlarını en çok sen bilirsin bi inat et ve bırak canım yapabilirsin bence
sana söylüyorum ama biz kadınlar hep aynıyız.aman mahrum kalmayalım diye herşeyi topluyoruz.kısmetse tarihin nezaman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?