ihsallah canım zararını bilezmiyim ah şu kahve olmasa aramıyacağım belki ama allahıma emanet.
hoşgeldinnnnnnn
hoşgeldin canım biz hep burdayız
kızlarrrr çantaları hazırladınız mı bakalım? Neler koydunuz.Ben abartmak istemiyorum ama ya lazım olursa die de herşy koymak istiyorum.
Arkadaşlar muhtemelen bebek odalarını hazırlayan arkadaşlarımız vardır,resimlerini çekip koyabilirmisiniz,fikir alışverişi yapalım ne eksiklerimiz var görelim
Kızlar bide çatlaklar oluşmaya başladı mı ve ne kadar kilo aldınız.
Ben şimdiye kadar iyi gidiyordum ancak şu sıralar iştahım çok arttı.
Şu an 32+5 gebeliğim.
gelelim çatlaklara kızlar ben 31. haftamda çatladım o zaman 7 kilo almıştım karnım da çok büyük değildi ama az az başladı şimdi 34 deyim 9 kilo aldım ama epey çoğaldı. çok can sıkıcı. sıcaklar başladığında rahatsız ediyo diye kremlenmeyi bırakmıştım o zaman oldu sonra hepten bıraktım kremleri. bir de genetik demişlerdi alakası yok benim ne ablam ne annem çatlamış ikisinin yerine de ben çatladım cildim yağlı kuru bile değil anladım ki ne yapsam boş koyverdim gitti:) tüm çocuklarım doğsun estetik ameliyat olacam:)
bu arada bende öğretmenim istanbul da:)
bende çatlak falan yok çok şükür. zaten kilom olduğu için bebişe bol bol yer kaldı galiba göbüşte, o yüzden çatlamadı diye düşünüyorum.
iştahım yerinde, güzel de yiyorum ama 7 kilo aldım.33.haftadayım. çok korkuyordum zaten kilom var bir de 20 kilo falan alırsam diye ama korktuğum gibi olmadı çok şükür..
herşeyim hazır ama çantaya koymadım ama nedense. çantayı hazırlayınca yazarım buraya.
Bende iki çanta hazırlamayı düşünüyorum. Kendim için ve bebek için. Bebek kıyafetlerini ve gecelik-sabahlıkları falan ne kadar geç yıkarsam o kadar iyi diye düşünerekten ağırdan alıyorum. 34. haftadayım şu anda 11 eylül doktorun verdiği tarih. Hacı şakirin toz detarjanını aldım geçen hafta Carrefourdan bir de dalinin yumuşatıcısını aldım. Aslında Dalinin de toz detarjanı vardı ama çevremdeki deneyimli anneler hep hacı şakir dediğini için onu tercih ettim. Hastane çıkışını falan yıkadıktan sonra ütülesem mi diye düşünüyorum. Sizler neler yaptınız? Hangi detarjan veya yumuşatıcıyı kullanıyorsunuz bir de ütü konusunda ne düşünüyorsunuz merak ediyorum
awez çok merak ediyorum 4 kiloyla kalmayı nasıl başardın.Ben çok yoğun çalışıyorum
çok su içiyorum elimden geldiğince sağlıklı besleniyorum yinede hep kilo alıyorum.
Bu arada havalar bildiğiniz gibi çok sıcak günde en az 3 litre su içmeyi unutmayın.
Özelllikle su yazıyorum çünkü esas olan sudur.
canım ben haftaya 32 hafta oluyorum doktordan çalışabilir raporu alacağım. mem den ve okuldan olmaz dediler ama ben resmi dilekçe verip şansımı denemek istiyorum. bu zamana kadar bu ilde hiç böyle tatile denk gelen izinlerin sonrasına aktarılması gibi birşey olmamış.ama ben kararlıyım olmazsa mahkemeye vereceğim.doğum öncemin tatile denk gelmesi benim suçum olamaz.ben tatilde her özlük hakkımdan yararlanıyorsam,maaşımı alıp,sigortam çalışıyorsa bu hakkımıda kullanmalıyım diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?