2011 Eylül Anneleri

ben dalinin sıvı deterjanıyla ve yumuşatıcısıyla yıkadım ama yumuşatıcıyı az koymamız gerekiyomuş bilginize.Hatta hiç kullanmamak daha iyiymiş ama ben azıcık kullandım....

canım çok sağol mutlaka işimize yarar.haftaya gideceğiz bizde okula

merhaba güzel 2011 eylül anneleri. bende 2010 eylül annesiyim.bian eski günlere döndüm. şuanki ruh halnizi tahmin edebiliyoum. odalar kıyafetler mana ne giyeceğim sezeryanmı normalmi.mama alsammı süt sagma pompası hastane cıkısı vs...insallah carcabuk akırsınız bebeklerinizi kucagınıza. okadar cabuk büyüyorlarki bence suan bol bol dinlnin. haaa sormak istedğiniz bişey olursa herzaman beklerim. hepinizi kocaman öpüyorum

merhaba güzel 2011 eylül anneleri. bende 2010 eylül annesiyim.bian eski günlere döndüm. şuanki ruh halnizi tahmin edebiliyoum. odalar kıyafetler mana ne giyeceğim sezeryanmı normalmi.mama alsammı süt sagma pompası hastane cıkısı vs...insallah carcabuk akırsınız bebeklerinizi kucagınıza. okadar cabuk büyüyorlarki bence suan bol bol dinlnin. haaa sormak istedğiniz bişey olursa herzaman beklerim. hepinizi kocaman öpüyorum

beklenen tarih 23 eylül normal doğum bir aksilik olmazsa

Son düzenleme:

bende bütün herşeyini yıkadım ütüledim yerleştirdim
deterjan olarak roxymatik aldım yumuşaıcı almadım gerekte yok aslında

sezeryan olacak arkadaşlar kendiniz mi seçtiniz... neden normal değil...
ben sezeryandan korkuyorum da acaba neden sezeryan diye merak ettim

benimde inşallah nasip olursa 20 eylül normal.

merhaba kızlar... aranızda oruç tutan var mı?doktorlarınız bu konuda ne dedi?kendim için sormuyorum.

benim doktorum tutma dedi tutmuyorum.sıcaklardan ve günnlerin uzun olmasından dolayı zarar görebilirsin dedi.inşallah daha sonra tutacağım yerine

tutmuyorum.doktorum vücud susuz kalmamalı dedi.hattta öğün bile atlama ya da meyve ile geçiştirme dedi bu haftalar önemli gelişim geriliği oluşmasın dedi

Cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim. Yumuşatıcı gereksiz olabilir evet bende Dalinin en büyük boy 6 ltsini aldım her yerde bulamam diye. onu bitirene kadar kullanırım sonrasına bakarım artık. Hacı şakirin toz deterjanın makineyi bozduğunu bilmiyodum doğrusu onu da en büyüğünden aldım. Onlar bitene kadar da bi fikrim olur zaten. Ütü konusuna gelince hepsi bi parça zaten şimdilk henüz vaktim varken çantaya girecekleri ütülerim sonrakiler için zamanım olur mu bilmiyorum ütü yapmaktan da hoşlandığımı söyleyemeyecegim zaten Bu arada bebek kıyafetlerini buzdolabı poşetine koyup üzerini etiketlidğini yazmış bi arkadaş hoşuma gitti bu fikir uygular mıyım bilimiyorum..

Ve bu forumdaki MEB de çalışan eğitimci arkadaşlar ben de 33. haftada çalışabilir raporumu okula verdim. İlçeye sunarız kabul ederlerse 4 hafta doğum sonrasına aktarılır dedi okul henüz belli değil yani dilekçe falan da istemediler. Bakalım ne olacak duydugum kadarıyla şans işi diyorlar bazı yerler kabul ediyormuş. Bu konuda yasada bi boşluk var sanırım.

Karışımın formülünü bizede verir misin canım?Zira bende normalde karameldim ama şuan yarıya kadar karardım

Karışımın formülünü bizede verir misin canım?Zira bende normalde karameldim ama şuan yarıya kadar karardım

canım aktardan aldığım normal toz kınayı 1 çay bardağı çok demli çay ve kendi sıktığım limon suyu ile karıyorum.içine ufaladığım ceviz yaprağını atıyorum(bu vceviz yaprağı kına kuruduktan sonra biraz uğraştırıyor tarak saç aralarına girmiyor ama rengini asıl koyu yapan bu).1 küçük şişe badem yağı beslemesi için.istersen zeytinyağı koy 1 çorba kaşığı.en az 10 saat bekletiy0rum.bu kadar dipler çok beyaz olduğu için biraz farklı durabiliyo kalan kısımdan ama benim çok beğendiğim bir ton çıkıyo ortaya.hamile kaldım kalalı buna boyuyorum.kuaförümde şaşırıyor sonuca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…