2011 Eylül Anneleri

Canım bir limonun suyu ve bir ceviz yaprağı mı?Ceviz yaprağıda aktarlarda var mıdır?Zira bizim burada ceviz ağacı falan yok

Günaydın kızlar..Ya benim önemli bir sorum olacak.Yaklaşık 2haftadır sabahları kaltığımda ayaklarımda özellikle topuklarmda bir uyuşukluk oluyo.Ama şiş gibi değil sanki karıncalanma olur ya onun gibi.bastığım zaman acıyo.Sizdede bu gibi şeyler oldumu.36.haftama girdim.Burası 42 derece uyku diye bişey kalmadı.Üstüne bide doğum heyecanı...Sanki tüm vücudum kırılıyo..Hayırlısıyla kucağımıza alalımda unutulur inş.

kızlar son zamanlarda saçını boyatan var mı?

canım benim de çok fazla beyazım var ve bende hamile kaldıktan sonra boya dan kınaya dönenlerdenim. Şansıma saçlarım siyah ve ton tutturma derdim yok. Ben 3. ayımı bitirdiğim andan itibaren her 3 haftada bir kına yapıyorum. Bende kendime göre bir formul geliştirdim. Saçlarım eskisine göre okadar sağlıklı oldu ki hem normal boya ya göre çook çook daha ucuza mal oluyor hemde pırıl pırıl parlıyor. Kesinlikle tavsiye ederim. ben nasıl hazırlıyorum (içinde yok yok) 2 paket hint kınası, 1 yemek kaşığı , zeytin yağı, 1yemek kaşığı limon suyu, 1 yumurta, bir kaç damla sirke, (aktardan aldığım saç yumuşatıcı yağ karışımı 1 tatlı kaşığı kadar). bunu iyice karınca zaten evde yapılan boyama setlerindeki boya kıvamında bişey oluyor. onunla boyuyorum streç seraya sarıyorum 3-4 saat sonra yıkıyorum. 2 yıkamadan sonra ne akma ne birşey birdahaki beyazlar çıkıncaya kadar pırıl pırıl parlayan saçlar:) birdaha asla boyaya dönmem

ufak bi hatırlatma kınanın üzerine boya tutmuyor renk değiştirmeyi düşünenler kına yapmasın

arkadasım bu karısımla boyadıgın sacın ne renk oluyor foto koyabilirmisin?

arkadasım bu karısımla boyadıgın sacın ne renk oluyor foto koyabilirmisin?

şuanki pc de hiç foto yok ama normal boyalarda bildiğin 1.0 numara siyah renk.
eğer saç tonlarınız ara renkse aktarda alacağınız kınanın rengide farklı olacaktır. birde o kınayı mısır püskülü,soğan kabuğu,papatya vs şeylerle renk tonunu değiştirmen gerekirki tutturdun tutturmadın sorun olur gibime geliyor.

cnm benim uzun süre tuvalette kalınca oluyo yani uzun dediğim 5 dakkayı falan geçince ayaklarım uyuşuyo ilk basarken acıyo ama sonradan unutuyorum...Sanırım bu haftalarda normal

magnezyum kullanmayı ihmal etme,çok faydası oluyo.hergün düzenli kullan.doğumda da faydası oluyomuş doktorum öyle söyledi...

bu karışımı öğrendiğime sevindim,teşekkürler

benim doktorum 5 aydan sonra izin verdi hatta kendisinin her ay boyadığını söyledi:) bende boyadım çünkü bende toplu yerde ön tarafta beyazlar var çok can sıkıcı bende garnier in bitkisel boyasıyla boyadım çok güzel hem beyazları iyi kapatıyo hemde meyve kokuyo malum boyada ki amonyak kokusu-idrar gibi kokuyo- çok rahatsız edici. ben 20 dk tutuyorum saçımda 2 aydan fazla dayanıyor tavsiye ederim

kızlar eylülde doğum ne zaman günleri yazarmısınız?
Canım face grubumuzda eylül annelerinin çoğunun tahmini doğumları var.Benimde 3eylül.Eylüle kalırsa tabii:)) Kızıma bayramdan önce gel diyoruz biz.

Son düzenleme:
esilameyracım bu 4 lt su içme faslı da beni iyice uyuz etmeye başladı zaten şekerim yüksek olduğundan o kadar suyu ağzım kuruya kuruya isteyerek içiyorum sonra ayağa kalkmamla tuvalete koşmam bir oluyo. çıkamıyorum resmen damla damla bitmek bilmiyo 20 dk oturduğumu biliyorum yaaaa içsem dert içmesem dert resmen tuvalette yaşıyorum insanın tuvaletten çıkar çıkmaz tekrar gelirmi çişi:)

canım bende asla dönmem.boşuna kimyasal almam artık.peki hint kınasına nasıl güvendin ben bildiğin toz kınayla yapıyorum.güvenemedim hint kınasına

merhaba güzel hamişler galiba benden e başka oruç tutan yok ne kötü anneyim ama bir ayda çok hepsinide yiyemmem dayana bildiğim kadar dayanırım inşlahh benimde doğum tarihim 20 aylül ama sezeryan olursa daha erken alırlar bide kızlar erken doğarmış erkeklere göre hayırlısıyla doğsunlarda havada çok sıcak

Bence tutma derim. Allah biliyor sonuçta senin mazeretin var. O bebeğinde beslenmesi büyümesi gerekiyor . Doktora sordunmu tutma konusunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…