Canım bir limonun suyu ve bir ceviz yaprağı mı?Ceviz yaprağıda aktarlarda var mıdır?Zira bizim burada ceviz ağacı falan yokcanım aktardan aldığım normal toz kınayı 1 çay bardağı çok demli çay ve kendi sıktığım limon suyu ile karıyorum.içine ufaladığım ceviz yaprağını atıyorum(bu vceviz yaprağı kına kuruduktan sonra biraz uğraştırıyor tarak saç aralarına girmiyor ama rengini asıl koyu yapan bu).1 küçük şişe badem yağı beslemesi için.istersen zeytinyağı koy 1 çorba kaşığı.en az 10 saat bekletiy0rum.bu kadar dipler çok beyaz olduğu için biraz farklı durabiliyo kalan kısımdan ama benim çok beğendiğim bir ton çıkıyo ortaya.hamile kaldım kalalı buna boyuyorum.kuaförümde şaşırıyor sonuca.
kızlar eylülde doğum ne zaman günleri yazarmısınız?
kızlar son zamanlarda saçını boyatan var mı?
canım benim de çok fazla beyazım var ve bende hamile kaldıktan sonra boya dan kınaya dönenlerdenim. Şansıma saçlarım siyah ve ton tutturma derdim yok. Ben 3. ayımı bitirdiğim andan itibaren her 3 haftada bir kına yapıyorum. Bende kendime göre bir formul geliştirdim. Saçlarım eskisine göre okadar sağlıklı oldu ki hem normal boya ya göre çook çook daha ucuza mal oluyor hemde pırıl pırıl parlıyor. Kesinlikle tavsiye ederim. ben nasıl hazırlıyorum (içinde yok yok) 2 paket hint kınası, 1 yemek kaşığı , zeytin yağı, 1yemek kaşığı limon suyu, 1 yumurta, bir kaç damla sirke, (aktardan aldığım saç yumuşatıcı yağ karışımı 1 tatlı kaşığı kadar). bunu iyice karınca zaten evde yapılan boyama setlerindeki boya kıvamında bişey oluyor. onunla boyuyorum streç seraya sarıyorum 3-4 saat sonra yıkıyorum. 2 yıkamadan sonra ne akma ne birşey birdahaki beyazlar çıkıncaya kadar pırıl pırıl parlayan saçlar:) birdaha asla boyaya dönmem
ufak bi hatırlatma kınanın üzerine boya tutmuyor renk değiştirmeyi düşünenler kına yapmasın
arkadasım bu karısımla boyadıgın sacın ne renk oluyor foto koyabilirmisin?
Günaydın kızlar..Ya benim önemli bir sorum olacak.Yaklaşık 2haftadır sabahları kaltığımda ayaklarımda özellikle topuklarmda bir uyuşukluk oluyo.Ama şiş gibi değil sanki karıncalanma olur ya onun gibi.bastığım zaman acıyo.Sizdede bu gibi şeyler oldumu.36.haftama girdim.Burası 42 derece uyku diye bişey kalmadı.Üstüne bide doğum heyecanı...Sanki tüm vücudum kırılıyo..Hayırlısıyla kucağımıza alalımda unutulur inş.
Günaydın kızlar..Ya benim önemli bir sorum olacak.Yaklaşık 2haftadır sabahları kaltığımda ayaklarımda özellikle topuklarmda bir uyuşukluk oluyo.Ama şiş gibi değil sanki karıncalanma olur ya onun gibi.bastığım zaman acıyo.Sizdede bu gibi şeyler oldumu.36.haftama girdim.Burası 42 derece uyku diye bişey kalmadı.Üstüne bide doğum heyecanı...Sanki tüm vücudum kırılıyo..Hayırlısıyla kucağımıza alalımda unutulur inş.
canım benim de çok fazla beyazım var ve bende hamile kaldıktan sonra boya dan kınaya dönenlerdenim. Şansıma saçlarım siyah ve ton tutturma derdim yok. Ben 3. ayımı bitirdiğim andan itibaren her 3 haftada bir kına yapıyorum. Bende kendime göre bir formul geliştirdim. Saçlarım eskisine göre okadar sağlıklı oldu ki hem normal boya ya göre çook çook daha ucuza mal oluyor hemde pırıl pırıl parlıyor. Kesinlikle tavsiye ederim. ben nasıl hazırlıyorum (içinde yok yok) 2 paket hint kınası, 1 yemek kaşığı , zeytin yağı, 1yemek kaşığı limon suyu, 1 yumurta, bir kaç damla sirke, (aktardan aldığım saç yumuşatıcı yağ karışımı 1 tatlı kaşığı kadar). bunu iyice karınca zaten evde yapılan boyama setlerindeki boya kıvamında bişey oluyor. onunla boyuyorum streç seraya sarıyorum 3-4 saat sonra yıkıyorum. 2 yıkamadan sonra ne akma ne birşey birdahaki beyazlar çıkıncaya kadar pırıl pırıl parlayan saçlar:) birdaha asla boyaya dönmem
ufak bi hatırlatma kınanın üzerine boya tutmuyor renk değiştirmeyi düşünenler kına yapmasın
Canım face grubumuzda eylül annelerinin çoğunun tahmini doğumları var.Benimde 3eylül.Eylüle kalırsa tabii:)) Kızıma bayramdan önce gel diyoruz biz.kızlar eylülde doğum ne zaman günleri yazarmısınız?
sezeryan olacak arkadaşlar kendiniz mi seçtiniz... neden normal değil...
ben sezeryandan korkuyorum da acaba neden sezeryan diye merak ettim
Canım bende sez.istemiyorum.Hayırlısıysa epidural normal istiyorum.Sezeryanı genelde doktorlar seçiyo,normaline bazı nedenlerden dolayı uygun değilse tabi..
merhaba kızlar... aranızda oruç tutan var mı?doktorlarınız bu konuda ne dedi?kendim için sormuyorum.
Ben tutmuyorum.Tutarsamda bebeğime zarar vereceğimi düşünüyorum.Günde 4litre su içememek,üstünede bu sıcaklarda ter ile su kaybı....Kıyamam ben ona.
Canım bir limonun suyu ve bir ceviz yaprağı mı?Ceviz yaprağıda aktarlarda var mıdır?Zira bizim burada ceviz ağacı falan yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?