canım bende asla dönmem.boşuna kimyasal almam artık.peki hint kınasına nasıl güvendin ben bildiğin toz kınayla yapıyorum.güvenemedim hint kınasına
seviniyordum çalağım yok diye oğlumda hiç olmamıştı şimdide olmayacak dedim bu son ayda baya çıktı artık galiab çok geç sizde oldumu hiç:26::26::26:
Allah'ım bende 15 kilo aldım.Heniz bende çatlamadım ama heran karpuz gibi yarılabilirim zira fena kaşınıyorumben lierac krem kullandım 4.aydan itibaren hergün düzenli.34.haftadayım hiç çatlağım yok,inşallah sonra da olmaz.ben 15 kilo aldım...
esilameyracım bu 4 lt su içme faslı da beni iyice uyuz etmeye başladı zaten şekerim yüksek olduğundan o kadar suyu ağzım kuruya kuruya isteyerek içiyorum sonra ayağa kalkmamla tuvalete koşmam bir oluyo. çıkamıyorum resmen damla damla bitmek bilmiyo 20 dk oturduğumu biliyorum yaaaa içsem dert içmesem dert resmen tuvalette yaşıyorum insanın tuvaletten çıkar çıkmaz tekrar gelirmi çişi:)
doktor sen bilirsin dedi inşşalh bebeğime zararavermiyorumdur zaten arada yiyecem ama annemler son ayda hep tutmuşlar ve bebeklerde sorun yok dediler yani kilo konusunda su çok önemli havalar sıcak
ben 32 ye girdiğim gün çatladım birgün öncesi hiç birşey yoktu.krem yağ vs birçok şey de kullandım.çatlakla kilonun da alakası yok.catlayacağı varsa catlıyor ne yapsak boş hala yağlamaya devam ediyorum artmamalrı için ama artıyor.bebeğimin annesine kalıcı hediyesi bir nevi dövme yaptırdım diyip geçiyorum
seviniyordum çalağım yok diye oğlumda hiç olmamıştı şimdide olmayacak dedim bu son ayda baya çıktı artık galiab çok geç sizde oldumu hiç:26::26::26:
geçen sene lohusaydım 30 gün borçlandım bu sene hamileyim 30 da böyle olcak.60 olcak borcum( ben tutmuyorum bebegin tam gelişim aşaması ben hemşireye sordum .dediki bizler zor dayanıyoruz sen bu halinle nasıl tutcaksın dedi.bu ay bebegin kilo alma dönemi dedi yazık değilmi dedi bebegine.dinimizde hamileler ve emziklilere daha sonra oruç tutmak gibi bir kolaylık var dedi.daha sonra tutarsın dedi.bende hiç tutmadım.60 gün öderim ama bebegim bu yüzden rahatsız olursa geri getiremem sağlığını.bence sende zorlama kendini.oğlun kaç yaşında bu arada
bu çatlak kiloya göremi değişiyor bilmiyorum ben 23 kg doğuam gittim.38 . haftada doğum yapsam sıfır çatlakla giderdim.fakat 42 de yaptım.39 ve 40.haftalarda çatladım:84: aman zayıflıyınca aşıır belli olmuyorlaralıştım çatlaklara bacaklarım fena halde hemde
ben de baya düşündüm canım tutabilirmiyim diye.dün hatta oruç değildim ama aç bekledim ne kadar dayanıcam diye.3 e kadar falan zor bekledim.sen yine iyi dayanmışsın canımşimdi 30 gün yesem çok dedim ödeyemmem sonra borcumu ama dayanamıyorum dün oruçluydum zor iftara yetiştim ama yok kızmı üzmeyecem zaten çok sıcak oğlum 5 yaşını bitirdi canım
kızlar herkese merhaba nasılsınız herkese hayrılı ramazanlar ben bu sene pek bişey anlamıyorum tutamadığım için ama bu din kolaylık dini sonra tutarzı inş. biz oğluşumla 33 hafta olduk sadece 7 haftamız kaldı sağ slim doğuruz inş. hepimiz. bu arada çatlaklar bendede oldu göğsümde ve bacaklarımda biraz sorun ediyodum ama saağolsun eşim moral verdi dün sen üzülme sen tadından yarılıyosun dediyani haklı bi taraftan sizde üzülmeyin tadımızdan yarılıyoz şekerler , sulu karpuzlar.............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?