2011 Eylül Anneleri

doktor sen bilirsin dedi inşşalh bebeğime zararavermiyorumdur zaten arada yiyecem ama annemler son ayda hep tutmuşlar ve bebeklerde sorun yok dediler yani kilo konusunda su çok önemli havalar sıcak

seviniyordum çalağım yok diye oğlumda hiç olmamıştı şimdide olmayacak dedim bu son ayda baya çıktı artık galiab çok geç sizde oldumu hiç:26::26::26:

Beim ilk hamileliğimde son aya kadar kremler kullandım oh çatlağım yok diyordum. 9 ayda resmen harita gibi oldu karnım. Başlarda üzüldüm ama sonra kızım için herşeye değer dedim. çokda önemli değil. Moralini bozma. Peki bu hamileliğinde çokmu kilo aldın ondan mı çatladı acaba

evet bu gebeliğimde çok kilo aldım şu an akadar 13 kiloya kadar aldım ondandır zaten karnımda kocaman ondadır harhalde

seviniyordum çalağım yok diye oğlumda hiç olmamıştı şimdide olmayacak dedim bu son ayda baya çıktı artık galiab çok geç sizde oldumu hiç:26::26::26:

ben lierac krem kullandım 4.aydan itibaren hergün düzenli.34.haftadayım hiç çatlağım yok,inşallah sonra da olmaz.ben 15 kilo aldım...

ben 32 ye girdiğim gün çatladım birgün öncesi hiç birşey yoktu.krem yağ vs birçok şey de kullandım.çatlakla kilonun da alakası yok.catlayacağı varsa catlıyor ne yapsak boş hala yağlamaya devam ediyorum artmamalrı için ama artıyor.bebeğimin annesine kalıcı hediyesi bir nevi dövme yaptırdım diyip geçiyorum

31.haftamdayım daha hiç çatlamadım çok şükür ama fena halde çatlamayı bekliyorum çünkü bugüne kadar hiç bişey süürmedim.

Canım bende öyleyim vc taşınıyorum gün boyu.E bide terlede çok çıkıyo.Doktoruma bugün dedim 4lt içiyorum diiye aferin dedi bana

doktor sen bilirsin dedi inşşalh bebeğime zararavermiyorumdur zaten arada yiyecem ama annemler son ayda hep tutmuşlar ve bebeklerde sorun yok dediler yani kilo konusunda su çok önemli havalar sıcak

geçen sene lohusaydım 30 gün borçlandım bu sene hamileyim 30 da böyle olcak.60 olcak borcum( ben tutmuyorum bebegin tam gelişim aşaması ben hemşireye sordum .dediki bizler zor dayanıyoruz sen bu halinle nasıl tutcaksın dedi.bu ay bebegin kilo alma dönemi dedi yazık değilmi dedi bebegine.dinimizde hamileler ve emziklilere daha sonra oruç tutmak gibi bir kolaylık var dedi.daha sonra tutarsın dedi.bende hiç tutmadım.60 gün öderim ama bebegim bu yüzden rahatsız olursa geri getiremem sağlığını.bence sende zorlama kendini.oğlun kaç yaşında bu arada

bu çatlak kiloya göremi değişiyor bilmiyorum ben 23 kg doğuam gittim.38 . haftada doğum yapsam sıfır çatlakla giderdim.fakat 42 de yaptım.39 ve 40.haftalarda çatladım:84: aman zayıflıyınca aşıır belli olmuyorlar alıştım çatlaklara bacaklarım fena halde hemde

ben de catlamiyorum diyordum, 10 gun once falan farkettim ki gobegimin altindan guzelce catlamisim ve hala devam ediyor.bir de dunden beri cok kasiniyor karnim,hatta yanarak kasiniyor.daha catlamaya niyeti var herhalde.

valal kızlar ne yaparsak yapalım çatlakların önüne e-geçemiyoruz benim işte son bu haftalarda oldu gerçi kaşıntı vardı ama ne bileyim çatlayacak doğumdan sonra geçer yeterki sağlıklı doğsunlarda

şimdi 30 gün yesem çok dedim ödeyemmem sonra borcumu ama dayanamıyorum dün oruçluydum zor iftara yetiştim ama yok kızmı üzmeyecem zaten çok sıcak oğlum 5 yaşını bitirdi canım

şimdi 30 gün yesem çok dedim ödeyemmem sonra borcumu ama dayanamıyorum dün oruçluydum zor iftara yetiştim ama yok kızmı üzmeyecem zaten çok sıcak oğlum 5 yaşını bitirdi canım
ben de baya düşündüm canım tutabilirmiyim diye.dün hatta oruç değildim ama aç bekledim ne kadar dayanıcam diye.3 e kadar falan zor bekledim.sen yine iyi dayanmışsın canım

kızlar herkese merhaba nasılsınız herkese hayrılı ramazanlar ben bu sene pek bişey anlamıyorum tutamadığım için ama bu din kolaylık dini sonra tutarzı inş. biz oğluşumla 33 hafta olduk sadece 7 haftamız kaldı sağ slim doğuruz inş. hepimiz. bu arada çatlaklar bendede oldu göğsümde ve bacaklarımda biraz sorun ediyodum ama saağolsun eşim moral verdi dün sen üzülme sen tadından yarılıyosun dedi yani haklı bi taraftan sizde üzülmeyin tadımızdan yarılıyoz şekerler , sulu karpuzlar.............

herkese iyi ramazanlar... şu oruç tutup tutmamak konusunu bence erteleyin arkadaslar bebişlerimizin tam gelişme aşamalarında 16 saat aç kalmak risklı diye düşünüyorum şahsen...
bu arada çatlak oluşumu da kişisel özelliklere göre değişiyormuş alınan kiloyla alakalı değil yani... bende totalde 13 kilo kadar aldım henüz çatlağım yok ama daha yol uzun ...

ayyyyy bayıldımmm valla zaten karpuza benzetiyorum ben göbüşimi şimdi bakar bakar gülerim. Tadımdam çatladım die....Ben de 34 bitince çatladım. Banane anne olduğumuz belli olsun işte fena mı...Tatlı oğluşum die seviyorum ben çatlaklarımı okaşarken...
Bu arada bebişimin dün kontrolü vardı annesi 13 almış Oğlu ise 2.620 gr olmuş.. haftasıyla uyumluymuş. Normal doğum pozisyonu ada almış tospammmm 2 hafta sonra aşağıdan muayene edicem dedi dr teyzemiz bakalım o zaman doğum şekli netleşecek...

şu oruç tutma işine deyinmek istiyorum..

kızlar borçlanmamak için sakın oruç tutmayın bebeğinizi düşünün. bebek son aylarda kilo alır vücudu gelişir. tutanlara şaşırıyorum ben 3-4 saat aç kalamam hele ki susuz asla....bebeğinizi aç ve susuz bırakarak günaha girmeyin bence......
oruç kimlere farzdır önce bunu bilelim....bizler hamileyiz can taşıyoruz karnımızda. Allahın yarattığı bu bedende ki cana zarar vermemeliyiz.

İYİ DÜŞÜNÜN BENCE ....

Son düzenleme:
bu arada ben 10 kilo aldım 31+2 yim. çatlağım yok denecek kadar çok az.
ben badem yağı sürüyorum karnıma bacaklarıma göğsüme.....faydasını da gördüm. millet şaşırıyo. karnım çok büyük ama benim çatlağım yok. kiloyu karından almışım ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…