kızlar bişey danışacagım size
bugun kontrolden geldim bebegimin BPD si yani baş cevresi capı 2 hafta önden gidiyor yani kafa capı SAT a göre 2 hafta büyük, ancak AC yani karın cevresi uzunlugu 2 hafta geriden gelişiyor kilosu da haftasına göre az... bu şekilde ultrason ölçümlerinde dengesizlik ve tutarsızlık olan varmı... Doktorum gelişim geriliği
var dedi, tıp fakültesine yönlendirdi ayrıntılı doppler için... ama bugun cuma en erken pazartesi gidebilirim o da umarım ileri tarihe randevu falan verilmez hemen cekilebilir.. netten araştırdım gelişim geriliği oldukça problemli bir durum... erken doğum, mecburi sezeryan bunlar neyse benim yaşayacağım problemler ama bebekte nörolojik hastalıkalr ve zeka geriliği falan diyor((
dünyam başıma yıkıldı internet arastırmalarımda, pazartesi nasıl geleck bilmiyorum...
Var mı bu tarz bi olay yaşayıpta dopplerde sorun olmadıgı anlaşılan...
raporlar 40 haftaya göre düzenleniyor yasal olarak 37.haftadan itibaren çalışamıyorsun 32.haftada calışabilir alıp 37.haftada izne ayrıldığında o tarihten itibaren ne zaman doğum yaparsan yap 8 hafta yasal+5 hafta 32.ve 37.hafta arası olanla 13 hafta izinli sayılırsın.bu da 91 gün olarak işlenir.37.haftadan sonra doğumun ne zaman gercekleştiği öneml değil.zaten 37den sonra yasal olarak izinli oldugundan orda bir aktarım yapılmıyor.5 hafta eklemeler 32-37.haftalar arsındaki çalışman karşılığında veriliyor.
yalnız 40 hafta olmasına ragmen gerçekleşmeyen doğumlarda 40.haftada doğumun gerçekleşmediğine dair rapor alman gerekiyor.umarım yardımcı olabilmişimdir
kızlar bişey danışacagım size
bugun kontrolden geldim bebegimin BPD si yani baş cevresi capı 2 hafta önden gidiyor yani kafa capı SAT a göre 2 hafta büyük, ancak AC yani karın cevresi uzunlugu 2 hafta geriden gelişiyor kilosu da haftasına göre az... bu şekilde ultrason ölçümlerinde dengesizlik ve tutarsızlık olan varmı... Doktorum gelişim geriliği
var dedi, tıp fakültesine yönlendirdi ayrıntılı doppler için... ama bugun cuma en erken pazartesi gidebilirim o da umarım ileri tarihe randevu falan verilmez hemen cekilebilir.. netten araştırdım gelişim geriliği oldukça problemli bir durum... erken doğum, mecburi sezeryan bunlar neyse benim yaşayacağım problemler ama bebekte nörolojik hastalıkalr ve zeka geriliği falan diyor((
dünyam başıma yıkıldı internet arastırmalarımda, pazartesi nasıl geleck bilmiyorum...
Var mı bu tarz bi olay yaşayıpta dopplerde sorun olmadıgı anlaşılan...
mrb, ben 32 hafta raporunu alamadan 30. haftada erken doğum yaptım. doğum iznimi 8 artı 5 yani 13 hafta olarak düzenlemişler. erken doğumdan dolayı 5 haftayı aktarmışlar. erken doğumda doğum izni böyle mi oluyor?
selam arkadaşlar ben aranıza dün katıldım.bu siteyi uzun zamandır takip ediyordum dostluğuğunuz ve paylaşımınız çok güzel bu yüzden bende katıldım size bişey soracağım 3 ay önce gebeliğe bağlı böbrek genişlemesi çıktı bende.doktor stend taktı 3 ayda 3 defa değiştirdi.değiştirdikten sonra bebeğin hareketleri oldukça yavaşlıyor kçok şiddetli kasık sancım oluyor.özellikle son değiştirmesinden bu yana( birhafta önce değiştirdi)dr sorduğumda bana bebek büyüdüğü için yer daralmış ondan olabilr dedi.başkada bişey demedi.gebeliğim 34+4 gün başından beri sorunlu bir gebelik geçiriyorum nerdeyse gebeliğimin tamamını hastanede geçirdim.tam sonuna geldik derken bu sorunlar canımı sıkıyor.bebeğim için endişeleniyorum.ilk gebeliğim tecrübesizim ne yapacağımı bilmiyorum sizlerden tavsiyelerinizi bekliyorum
banada baş çevresi büyük vs dedi dr. Sen diğer yerlere gidip yaptırırsın yapacakalrını bieşy çıkacağını zannetmiyorum öncelikle.
Ben bu nedenle normal doğumdan korkup vazgeçtim sezeryan oldum. ölçümdeki 1 mmlik hata bile başını büyük gösterebiliyor. şimdi oğlum 11 aylık ve hiçbir sorun yok olmadıda. Bence korkmana gerek yok. Bende bu endişeleri yaşamıştım kafa büyük nasıl doğacak die sezeryana yöneldim. Ama keşke bekleseydim normalden 1 cm büyüktü sadece. Tuhaf olan bazen drlar. Hamile psikolojisi insanın aklına herşey geliyor.
Bu arada sayın anne adayları bence tek tavsiyem bol bol uyuyun. Ayrıca anne sütü ilk günler sezeryanda gelmiyor bebğinizi benim gibi aç bırakıp yoğun bakımlık yapmayın süt gelmezse 1-2 ölçek kaşıkla mama verin çok çektim 4 gün aç gezmiş kuzum. 1 damla süt yeter diyen hemşireler bini mahvetti
çok çok heyecanlıyım.. çok az kaldı.. Epidural anestezi ile normal doğum istiyorum. Aslında dayanabilirsem epiduralsiz istiyorum. Kafam çok karışık arkadaşlar.
selam arkadaşlar ben aranıza dün katıldım.bu siteyi uzun zamandır takip ediyordum dostluğuğunuz ve paylaşımınız çok güzel bu yüzden bende katıldım size bişey soracağım 3 ay önce gebeliğe bağlı böbrek genişlemesi çıktı bende.doktor stend taktı 3 ayda 3 defa değiştirdi.değiştirdikten sonra bebeğin hareketleri oldukça yavaşlıyor kçok şiddetli kasık sancım oluyor.özellikle son değiştirmesinden bu yana( birhafta önce değiştirdi)dr sorduğumda bana bebek büyüdüğü için yer daralmış ondan olabilr dedi.başkada bişey demedi.gebeliğim 34+4 gün başından beri sorunlu bir gebelik geçiriyorum nerdeyse gebeliğimin tamamını hastanede geçirdim.tam sonuna geldik derken bu sorunlar canımı sıkıyor.bebeğim için endişeleniyorum.ilk gebeliğim tecrübesizim ne yapacağımı bilmiyorum sizlerden tavsiyelerinizi bekliyorum
arkadaşlar doğum fiyatlarını araştırdınız mı ben biraz baktım ancak sezeryan paket- normal paket diye ayırmışlar. nedir bu paketin içeriği bilen var mı?
tavsiyeleriniz için çok teşekkürler arkadaşlar biraz olsun içim rahatladı.bakalım bizi daha neler bekliyor
arkadaşlar doğum fiyatlarını araştırdınız mı ben biraz baktım ancak sezeryan paket- normal paket diye ayırmışlar. nedir bu paketin içeriği bilen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?