2011 Eylül Anneleri

kızlar bebeğinize müzik dinletiyomusunz yada kitap okuyomusunuz.yani onu alıştırdığınız bir ses var mı?ben müzik dinletmek istiyorum ama siz neler yapıyosunuz?

Kezzo sanirim alistirdigim tek ses kendi sesim:)))
Bayagi konuskan bir annesi var diger sesleri duyabiliyor mu bilmiyorum

bu dönmelerde artık işitme tat alma koku alma duyuları başlamıştır benim bebeğim evdeyken oynamaz kalabalığa girdiğim gibi durmuyor

kızlar ne yiyip ne içiyoruz ya.özel bişey yapıyormusnuz bebeğinizin kilosu iyi olsun diye.ben süt, meyve,sbze ,balık filan yiyorum ama sizin özellikle seçtiğiniz bişey varmı.birde bugün kaymağa başladım.kahvaltılarda:)

Kaymak? Evet kaymak senin icin guzel bi secenek olmus.
Bol bol kilo alirsin:))
Ben ne yiyorum? Bircok seyi yiyemiyorum
bulantilar sebebiyle ama aklima geleni yiyorum, cesitli besleniyorum.
Meyve ozellikle.
C vitamini vucutta depolanmadigindan muhakkak her gun meyve/sebze ile takviye ediyorum.
Sut yogurt bol tuketiyorum, bulantilarin sik oldugu zamanlar agzima suremiyordum ama
simdi iyiyiz cok sukur.
Zaten gerekli seyleri tuketiyorsun.
Bir de haftanin bir kac gunu sabah kalktigimda kahvalti oncesi
pepino ile yogurtu karistirip tuketiyorum. Seker olasiligindan korktugum icin.
Babam seker hastasi o her sabah pepino tuketerek dengeliyor sekerini.
Baska birsey yapmiyorum.
Zaten hayatim boyunca ailecek tuzu az tuketiriz o yonden de sansliyim.

ya bu eylül annaları nerde

işte bi tanesi geldi, hoşgeldi...,
herkese kucak dolusu sevgiler,
fekat kimsecikler kalmamış ki burda, yarın herkesi burda görüyüm, ne bu ayol, eski topikte en yoğun saatler olurdu sizde kimse yok, hadi bakalım kızlar toplanın artık biraraya....

aynen canım sat 25 aralık doğuma ekim 1 diyorlar oda en son gün müş eylülde olabilir.

benimde sat 25 aralık doğumada 1 ekim görünüyo ama benim ilk doğumum sezeryan olduğu için 38 haftalıkken alıyolarmış o yüzden eylül gibi olacak doğumum

canım özel bişey yapmana gerek yok normal hayatında nasıl besleniyosan öyle devam et canın ne istiyosa onu yeee vucudunda o eksiktir çünkii bol bol süt yoğurt ve meyve tüketmen yeterlii iki kişilik beslenmee az ama sık yee fındık ceviz falana çok faydalıı

Son düzenleme:
iyi geceler bende eski topiği takip ediyordum.hayırlı olsun yeni topik.eylül 11 de doğum beklenen tarih.ama doktorum önceki doğumum sezeryan olduğu için 38 haftalıkken alıcam dedi.ağustaos 28 oluyo.hayırlısı bakalım.ağustos annesi olucam o zaman.ağustos annelerinin topik çok ilerlemiş.benden bayağı önde ler.o yüzden bende aranıza geldim.

geldiğinizdede topikte kimse yoksa günlük anlatın biz katılırız mesele benim göbüş baya büyük 5 aylık diyorum innamıyorlar eminmisin yada ikizmi kaynanam bile siz bizden saklıyorsunuz ikizdiye bende evet size süpriz yapacaktık ama baya büyüdü saklayamadık çıksa bir dert çıkmasa bir dert anlamadım giti bide doktorun verdiği vitamin kan haplarını bile içmiyorum kilo alacam diye malum ben normal doğum yapmak istiyorum daha fazla şişmiyim diye ama nerde danca rüyamda görüürm ben bid ben artık şu cinsiyeti öğreneyim artık en son 15 haftalıken gitmiştim dayanamıyorummmm

benim özel yediğim bişey yok ama süt içiyorum bir bardak günde bide dondurmada iyi diye duydum onu yiyiyorum ceviz kuru üzümde yiiyiyorum bide hamile kaldığımdan beri kavun tüketiyorum ona en çok aşerdim benim böyle bulantılarım tam geçsin herşeyi yiyecem artıkk

kızlar günaydın

özel olarak ben bir tek hiç sevmediğim cevizi yiyorum eşimin zoruyla
dondurma iyimiymiş ayşe valla ben çok yiyorum dün gece uykudan uyandım dondurma diye kalkıp yedim rahat rahat uyudum sonra :) bir ara çileğe takmıştım dolabı açınca görmesem rahat edemiyodum.
süt, yoğurt tüketmeye çalışıyorum extra başkada dikkat ettiğim bir şey yok çok fazla titizlenmek istemiyorum. aman o faydalı ye bu faydalı ye dendiği zaman inanın canım çekmiyor

allah öncelikle bebişlermize sonrada bizlere sağlık versin hiiç titizlenme canım doktor diyoki günlük yaşantınıza nasıl devam ediyorasanız hamilelilktede öyle yaşayın pamuk ipliğine bağlı değilsinizz mesela saç boyatmak sakıncalı diyolar ama henüz zararlı olduğuna dair bi bulgu yok sen kendini nasıl mutlu hissedeceksen onu yapmalısın yada yemelisin o zararlı bu faydalı diye ayırmadan herşeyden tatmalısın herşeyii tadında yaşamalısınnn amma çok konuştum heee ama en azından ben öyle yapıyorum

hoşgeldin canım bende önceki topiği takip ediyordum ama çok ilerlediği için giremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…