ya bu eylül annaları nerde
merhaba, benim eylül sonu yada ekim başı her iki taraftayım sanıırm:)
ya bu eylül annaları nerde
ee geliyorum kimsecikler olmuyoo bende kaçıyorum sonraya bu eylül annaları nerde
aynen canım sat 25 aralık doğuma ekim 1 diyorlar oda en son gün müş eylülde olabilir.
kızlar ne yiyip ne içiyoruz ya.özel bişey yapıyormusnuz bebeğinizin kilosu iyi olsun diye.ben süt, meyve,sbze ,balık filan yiyorum ama sizin özellikle seçtiğiniz bişey varmı.birde bugün kaymağa başladım.kahvaltılarda:)
kızlar ne yiyip ne içiyoruz ya.özel bişey yapıyormusnuz bebeğinizin kilosu iyi olsun diye.ben süt, meyve,sbze ,balık filan yiyorum ama sizin özellikle seçtiğiniz bişey varmı.birde bugün kaymağa başladım.kahvaltılarda:)
kızlar günaydın
özel olarak ben bir tek hiç sevmediğim cevizi yiyorum eşimin zoruyla
dondurma iyimiymiş ayşe valla ben çok yiyorum dün gece uykudan uyandım dondurma diye kalkıp yedim rahat rahat uyudum sonra :) bir ara çileğe takmıştım dolabı açınca görmesem rahat edemiyodum.
süt, yoğurt tüketmeye çalışıyorum extra başkada dikkat ettiğim bir şey yok çok fazla titizlenmek istemiyorum. aman o faydalı ye bu faydalı ye dendiği zaman inanın canım çekmiyor
iyi geceler bende eski topiği takip ediyordum.hayırlı olsun yeni topik.eylül 11 de doğum beklenen tarih.ama doktorum önceki doğumum sezeryan olduğu için 38 haftalıkken alıcam dedi.ağustaos 28 oluyo.hayırlısı bakalım.ağustos annesi olucam o zaman.ağustos annelerinin topik çok ilerlemiş.benden bayağı önde ler.o yüzden bende aranıza geldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?