2011 Eylül Anneleri

diyarbakırda doktora göre fiyat değişiyor aynı hastanede farklı doktorların farklı fiyatları var ancak paket değil doğum+1 gün kalma şeklinde fiyatlar.300-600 arası.ekstra kaldığın günler 110 tl gittiğim hastanede.epidural için anestezite ayrı ücret ödeniyor 250 tl diye biliyorum

herkezde değişiyor sanırım bende 2010 temmuz annesiyim ama sezeryandan hemen sonra sütüm geldi.inş bu seferde öyle olur.ama eğer gelmezse bende mama veririm aç bırakmaya gerek yok bebekleri
arkadaşlar doğum fiyatlarını araştırdınız mı ben biraz baktım ancak sezeryan paket- normal paket diye ayırmışlar. nedir bu paketin içeriği bilen var mı?
sanırım paket şu oluyor ben geçen yıl sezeryan oldum iki gün oda artı ameliyat 350 ödedim.normlade tek gün oda.ama ben de bir gün kaldım iki gece yatmadım yani yatak dahil fiyatı paket oluyor heralde
geçmiş olsun zor günler yaşamassın ama sıkma canını.doktorun eger büyük tehlike görse bebegi şimdi alalım derdi.inş sağlıkla kucagına almak nasip olur.sen üzme hem kendini hem bebegini

inş içini rahatlatır ben geçen yıl doğum yaptım.şimdi nasipse tekrar anne olcam :) kızım bir hafta geriden geliyordu daha snra on gün geriden dediler.hamileliğim 35.haftasında kafası ufak dediler.daha önce söylemişmiydik dediler bende hayır dedim.belki doğum kanalına gimriştir dediler.ben de deidm benimde kafam ufak belki genetiktir dedim.ama canımı çok sıkmadım biraz içim rahatlamıştı doktor belki doğum kanalına girmiştir diyince.kızım doğdu kafası ufak falan deildi hatta büyüktü bile.üzülme umarım kötü bişi deildir.doktorlarda bazen ölçümlerde yanılıyor için rahatlasın istiyorsna bir doktora daha görün

herkese iyi pazarlar..
sizlere bişey sorucam. 2 gündür kasıklarıma özellikle sağ kasığıma saniyelik sancılar giriyor doktorada 2 gn sonra gidicem benim gibi olan varmı ??? yalancı sancılarmı acaba ???? :44:

2010 eylül annesiyim:)))bu mükemmel duyguyu hepiniz kısa zamanda inşalalh tadacaksınız geç kaldığımı düşünerekte olsa yazayım istedim ben bebek sünnnet ve nikah şekerleri yapıyorum kendimce azıcık katkıda bulunmak amacım evime tek maaşla çok zor geçinmek helede bebek büyüdükçe masraflar artıyor eğer sipariş vermek istersenizki ürünlerimide görmeniz açısından hemen face adresimi vereyim

https://www.facebook.com/permalink....&id=103298249713917#!/groups/152946818104927/

buradan benimle iletişime geçebilirsiniz

Canım yalancı doğum sancısı değildir.O sancılar daha doğrusu ufak sızılar diyelim bende de oluyo.Yalancı doğum sancısı,normal doğum sancısına benzer sadece düzenli değildir.Bildiğim kadarıyla...

arkadaşlar doğum fiyatlarını araştırdınız mı ben biraz baktım ancak sezeryan paket- normal paket diye ayırmışlar. nedir bu paketin içeriği bilen var mı?

ben memorialda doğum yapıcam. sezeryan 7.800 tl. normal doğum 6.700 tl. ben normal doğum istiyorum. epidural anestezi istersen eğer 1.240 tl daha alıyorlar.
sezeryanda 2 gün standart odada yatıyorsun. normal doğumda da 1 gece yatıyorsun. bebek kıyafeti, lohusa şerbeti, bebek bezi, kuaför hizmeti, fotoğraf çekimi vs fiyatlara dahil.

kızlar selam herkese , cuma günü doktora gittim bebişim 2.600 olmuş herşeyi güzel gidiyor çok şükür, fakat suyumda biraz azalma olmuş, suyun geliyor mu diye sordu ama hayır gelmiyordu akıntım dışında, dünden beri dikkat ettim sanki altımdaki koyduğum peçeteye çok azcık su olmuş gibi yani dikkat edince farkettim, su azalması durumunda erken müdahale edebiliriz ama istemeyiz tabi böyle olmasını dedi doktor 4 lt su iç dedi ben zaten içiyorum hergün. Benim gibi olan var mı kızlar sizde acaba? Normal doğum yapmak istiyorum epiduralli bir şekilde sez olmakta istemiyorum. Umarım bu hafta suyum normale döner..

benim doktor kontrolüm 1 hafta sonra, iç çamaşırımı sürekli değiştirme ihtiyacı bende duyuyorum, ama burada hava çok sıcak ve terden ıslandığını düşünüyorum. son aya girince doktor kontrollerin daha sık olacağını söylemişti bana, sizde de öyle olmuyor mu?

selam arkadaşlar gebeliğim 34+4 günlük ve bebeğimin hareketlerinde 1 haftadır yavaşlama var.fakat bugün hiç hissetmedim diyebilirim harekelerini.çok az seyirme şeklinde oldu.içim hiç rahat değil.normal mi netten baktım bazı doktorlar doğum yaklaştıkça bebek hareketlerinde bi yavaşlama oluyor diyorlar.daha erken değil mi bunun için.normal bi durum mu bu ilmiyorum kontrolüm çarşamba günü.yarın mı gideyim yoksa normal kontrol günümde mi gideyim.bi akıl verin bana benimle aynı durumda olan var mı**?

korkma birşey yoktur. bana da bazen öyle oluyor. bi sorun çıkmadı hiç. eğer yarın da hiç hareket etmezse doktorunu ararsın sorarsın. belki bu gece oynar. mesela benim bebeğim gündüzleri hiç oynamıyor bazen. gece 2den 3den sonra oynamaya başlıyor.

Bebek hareketini saymam gerekiyo canım.1 saatte 4 den az hareket veya 2 saatte 10 dan az hareket olmaması gerekiyor.Eğer daha azsa doktora gitmeni tavsiye ederim.Ancak öncelikle hareketleri say olur mu.Boşyere hastaneye gitmekte sıkıntı.

bende fatih medical park ta yaptıracağım doğumu inş. netten araştırdım sez. 2200 normal 1700 civarı bana fazla gibi gelmişti ama daha fazlaları da varmış. 6000-7000 civarı aşırı değil mi arkadaşlar bunlar nasıl fiyatlar

canım benim oğlum maşallah gnelde hareketlidir ama geçen pazar inan neredeyse hiç kıpırdamadı.kıpırdadıysada 1 2 defa oda hafif.ama çok şükür ertesi gün normale döndü ve bunu alışkanlık edindi 5 6 gün kıpır kıpır heryanımı acıtıyo sonra 1 gün dinleniyo.böyle günlerde panik yapma ertesi günü bekle.seğirme bile olsa harekettir.havalar sıcak onlarda bunalıyo içerde.içini ferah tut.

sağolun verdiğiniz cevaplar için başından beri sorunlu bir gebelik geçirdiğim için korkuyorum açıkçası.biraz içim rahatladı.yarın hareket etmezse akşama doğru hastaneye giderim allah hepimize sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin

canım benim korkma insallah bişey yoktur, benim oğluşumda ara ara korkutuyor beni, doktorumada sordum, bu haftalarda ara ara bebekler derin uykuya dalarlar, yetişkinler gibi dedi o zamanlarda fazla haraket etmezler arada seyirler halinde hatırlatır kendini annesi dedi, büyüdükçede yerleri daralıyor, hareket sekilleri değişiyor dedi, eskisi gibi çok hareketli olmsını bekleme, ama hareketlerini say, endişe ettiğin zaman dedi, çok küçük seğirmeleri bile sayacaksın yani, korkma allahın izniyle bişey olmaz insallah. hepimiz aynı endişeleri duyuyoruz, hayırlısıyla zamnı gelince insallah kavusuruz yavrularımıza.

İşte bende ter sanıyordum fakat dikkat ettim biraz su gibi geldi bana, ben hep ter sanıyordum ama olmayabilir tabi burasıda çok sıcak. Artık kontrollerim her hafta olacak, bgn birazdan nst ye gireceğim. Cuma günü de kontrolüm var tekrar. Bi kağıt varmış onu koyuyormuşsun su geliyor mu gelmiyor mu ona göre anlaşılıyormuş renginden, doktoruma soracağım onu, bazende enfeksiyon olunca sızıntı olabiliyormuş, az kaldı benim artık 3-4 haftam kaldı sağsağlim atlatsak kucağımıza alsak hayırlısı ile inşallah..

denizanasi, benim bebegimin de (basindan beri) kafasi iki hafta onden gidiyor.
Hep ciktisini incelerim dikkatimi cekmistir. Benim kafam kucuk ama esimin
normalden buyuk. Hep 'sana benziyor bu gidisle normal dogum yapamayacagim' derim.
Karin cevresi, uyluk kemigi falan hep farkli haftalari gosteriyor. Sata gore hafta farki bile
vardi son kontrolume kadar. Simdi kafa yine iki hafta onde ama diger degerler SATa gore
birkac gun farkediyor. Doktorum hersey normal degerlerinde dedi.
Sana neden boyle birsey soylenmis? Yani gelisme geriligi elbet cok onemli ama
zeka geriligi teshisi nasil konuldu?

Canım bebek uyuyodur sıcaktan bunalmıştır aklına hemen kötü şeyler getirme... İçin rahat değilse doktora sor bence. Bi arkadaşımda aynı konudan gitti bebiş uyuyomuş meğer :))

Canım bebek uyuyodur sıcaktan bunalmıştır aklına hemen kötü şeyler getirme... İçin rahat değilse doktora sor bence. Bi arkadaşımda aynı konudan gitti bebiş uyuyomuş meğer :))

slm arkadaslar ben bi baska eylül anneleri topiğinden hatice:)) hepinize sağlıklı günler diliyorum... ben de 26 eylül- 3ekim arası bekliyorum kuzucuğumu... bebeklerin hareketlerini solunuza yatarak ve şekerli bşyler yiyerek kontrol edin... inş bşyleri yoktur... uyusun da büyüsün bebişler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…