Bebek hareketini saymam gerekiyo canım.1 saatte 4 den az hareket veya 2 saatte 10 dan az hareket olmaması gerekiyor.Eğer daha azsa doktora gitmeni tavsiye ederim.Ancak öncelikle hareketleri say olur mu.Boşyere hastaneye gitmekte sıkıntı.
bende fatih medical park ta yaptıracağım doğumu inş. netten araştırdım sez. 2200 normal 1700 civarı bana fazla gibi gelmişti ama daha fazlaları da varmış. 6000-7000 civarı aşırı değil mi arkadaşlar bunlar nasıl fiyatlar
arkadaslar bu nasıl fiyatlar ya... cok sasırdımmm... çok pahalı ben özel hastanede 300 tl civarı sezeryan diye biliyorum... nasıl iş anlamıyorummm
valla hastaneisne göre dr na göre değişiyor. Bizim burda bi hastane var 1000 tl normal ya da sez farketmiyo.Epidural ya da spinal olması da farketmiyo fiyat sabit. Ama ben dışarıdan , orda çalışmayan bi dr götürünce 1.500 TL.
Başka bi hastane var onda da spinal ya da epidural farketmiyo ama normal 250TL sez 500TL tercih meselesi tabi...Ama çok büyük yatırımlar yapmaya bence gerk yok sonuçta önemli olan güvendiğin bi dr olması. 6000-7000'e o çocuğa neler alınmaz ki...Ama dediğim gibi önce güvennnn....
evet 6000 - 7000 tl çok para ama bence hakediyorlar. hem hastane hem de doktor bir kere çok güven veriyorlar. durumumuz olmasa tabii ki o kadar fiyata doğum yapamam ama eşim ve ailesi sağolsunlar rahatım için herşeyi yapıyorlar.
6000-7000 mıallahım şaka gıbı daha evvelkı gunde kuzenım 20 mılyara kadar fıyat var dedı..agzım acık kaldı..hayır ne yapabılırler 20 mılyarlık aklım almıs degıl..ya topu topu bebek dogurucaz hanımlar mısıra sultan degıl..elınızdekı ımkanlarla olabıldıgınce kendınızı guvene alın ıtımad ettıgınız kısılere muayene olun ve kendınızı ona teslım edın ama abartmayın..cunku ıhtıyactan fazlası dınımıze gore haramdır..ıstersenız trılyoner olun..hüküm budur..
kızlar selam, ben doktordan geldim nst normal çıktı ultrasondada güzel fakat suyum azalmış , perşembe tekrar gidicem sabahtan, doktorum bu hafta herşeyini hazırla haftaya alabilirz bebeği dedi, umarım hayırlısı olur kilosu 2.600 herşeyi normal gidiyor haftasına göre fakat işte suyum azalınca strese giriyormuş bebek hareketleride normal, inşallah hayırlısı neyse o olsun diyorum artık.
Eğer haftaya kadar beklerse yani sonuna kadar pazartesi 38 hafta olucam 22 sinde ve doğum günüm umarım bebeğim hediye gibi sağlıklı ve güzel gelir kızlar. suyu azalan yok başka heralde benden başka
kızlar selam, ben doktordan geldim nst normal çıktı ultrasondada güzel fakat suyum azalmış , perşembe tekrar gidicem sabahtan, doktorum bu hafta herşeyini hazırla haftaya alabilirz bebeği dedi, umarım hayırlısı olur kilosu 2.600 herşeyi normal gidiyor haftasına göre fakat işte suyum azalınca strese giriyormuş bebek hareketleride normal, inşallah hayırlısı neyse o olsun diyorum artık.
Eğer haftaya kadar beklerse yani sonuna kadar pazartesi 38 hafta olucam 22 sinde ve doğum günüm umarım bebeğim hediye gibi sağlıklı ve güzel gelir kızlar. suyu azalan yok başka heralde benden başka
İlk bebek geliyor galiba kızlar :)
Canım hakkında hayırlısı neyse o olsun erken geliyor diye üzülme çoğu bebek 3 hafta erken alınıyor artık. Benimkide öyle olacak.
Bi arkadaşımın başına gelmişti su azalması. Tatile falan çıkıyolar tabi anlamamış hiç. 3 hafta kala işyerinde izin alıyo ve tek başına rutin kontrolüne gidiyor. Doktor suyun azalmış hemen doğuma demiş. Normal doğum yapmak istediğinden sunni sancı vermişler ama bebek kendini itemediği için apar topar sezeryana almış kızcağız he mnormal hem sezeryan ağrısı çekti. Şimdi 9 aylık erkek bir bebeği var 10 kilo çokta sağlıklı tosuncuk :))
Erken degilki 38 hafta cok normal cilekstrawberry insaellah Ada ve senin icin en guzeli olur.
Allah kolaylik versin. Ne guzel kavusuyorsun... Offf of bizim icin zaman nasil gececek.
Erken degilki 38 hafta cok normal cilekstrawberry insaellah Ada ve senin icin en guzeli olur.
Allah kolaylik versin. Ne guzel kavusuyorsun... Offf of bizim icin zaman nasil gececek.
canım sen naptın ya e benim doktor 12 saatte en az 10 hareket etmeli yaklasık saatte 1 2 hareket eder diyor.e benimki bazen 2 saat hiç kıpırdamıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?