2011 Eylül Anneleri

yaa günler geçmek bilmiyoo sanki bide normal doğum düşünüyorum ne zaman doğum olcak merakla bekliyorum.
Gerçi en erken olsa eylül10 gübü olur ama bakalım nasıl olacak.Her gün doğumu düşünüyorum.,
Sıkıntı olur mu sezeryana dönmek gerekir mi kaç saat sürer.Offf bide çalıştığım yerde kadınlar geliyoo
35 haftalık acil C/S için felan iyice stress oluyo insan .Stres değilde heyecan desem daha doğru olur heralde.

35 haftalık acil C/S için ne demek?
kaç haftalıksın canım?

Kızlar merhaba,

2010 Ocak annesiyim. Oğlum 18,5 aylık artık ve bazı eşyalarımızı satmak istiyoruz.

İlgilenenler, resim, fiyat isteyenler lütfen benimle temasa geçebilir mi?

İstanbul - Avr. yakasındayım bu arada.

Chicco puset simplicy
Stork garden lux Parkyatak bebek yatağı ile birlikte
Arçelik buhar makinası
medele çift taraflı pilli ve elektrikli süt pompası
Fakir katı meyva sıkacağı

email adresim: karasu6@gmail.com

Allah hepinizin yardımcısı olsun. Sağlıkla alın bebeklerinizi kucağınıza.

kızlar iyi geceler ben yıkamak için bebeğimin kıyafetlerini ayıklıyorum aylara göre ayırdım ama sanki 0-3 ay yenidoğan az almışım gibi geldi fikirlerinizi söyleyebilir misiniz
3 tulum
3 alttan çıtçıtlı kolsuz badi
2 göbeği düşene kadar olan badiden
3 alt
2 uzun kollu üst

şapka eldiven çorap vs var epey.sizce bunlar yeterli mi eğer yetersizce neyden ne kadar daha alayım

çıtçıtlı badiler çok kullanılıyor, eğer yaşadığın bölge çok sıcak ve nemliyse bebeği hergün rahatlasın diye yıkamak zorunda kalabiirsin, o yüzden 0-3 ay kıyafetlere 3 tane daha ekle. fakat bebeklerin 40 ı çıktıktan sonra, anne sütüde çok yararsa acaip çabuk kilo alıyorlar, ihtiyaç duydukça almak bu yüzden daha mantıklı. gelecek hediye kıyafetleri de hesaba kat, genelde yenidoğan giysileri geliyor ve çoğunu giydiremeden bebek büyüyor.

slm kızlar nasılsınız?
bizim melegimiz 11 eylulde gelecekti ama dr beklemez bu yaramaz dedi:))
cok heyecan var.biran once gelsin istiyorum.gunler gecmek bilmiyorrr.
cok guzel bir duygu.RABBİM kimseye yokluklarını yasatmasın aratmasın minik kusların.

Son düzenleme:

bence henuz basina gelmemis birsey icin bu kadar dusunup de stres yapma.herseyi zamani gelince insallah yasayacagiz,basimiza ne gelecek bekleyip gorcez:) Allah kimseye kaldiramayacagindan fazla yuk yuklemezmis.ben de bazen endiselencek gibi oluyorum,sonra kendimi sakinlestiriyorum.insallah hersey cok guzel ve kolay olcak,oyle dusunelim.cekecegimiz her sikinti bizi bebislere daha da yaklastiracak.:)

Canım bu kadar stres yaparsan bebeğinde strese girer bende doktoruma sonlara geldikçe heyecanlaniyorum demiştim drumda bana en kolayı dogum asıl ondan sonrası için telaslan o sorumluluk öyle zor ki dedi ne var doğumda en basiti o dedi bana gercekten de doğru ben şimdi emzirebilecekmiyim sutum gelecekmi bunlardan endişe ediyorum kaderinde ne varsa o sekilde olur doğumun herkesin bir yazısı var bak bende normal beklerken suyum azalmış doktor haftaya alabiliriz dedi beklemeyecek kızım ama ne yapalım sağlıklı olsunda normal sez farketmez önemli olan sonuctur dogum en kolayı gercekten

Benim kızımında poposu aynı yerde canım demekki rutin birşey bu :)

Begümcüm sen önceki topikten begümsün dimi :)
Hiç moralini bozma her bebek aynı şekilde gelişecek standart kiloda olacak diye birşey yok. Benim yeğenim 2 800 doğdu. Yavru kedi kadardı ama çok sağlıklı gelişti hala zayıf ama çok sağlam bi çocuk sarılık bile olmadı. Hiç hasta olmadı nerdeyse. Yalnız şimdi yemek yem problem ivar benc oda yeme alışkanlığından kaynaklanıyo. düzenli yemek yemye alıştırırsak bebişleri büyüdüklerindede zorlamadam yemek yedirebiliriz diye düşünüyorum 150 gr için yıpratma bu kadar kendini elektronik cihazlarada güven olmaz boşuna stres yapmışsın :)

Krampcım senin meslekt doktor yazıyor. Sende soğuk kanlı olamıyorsan biz ölelim :)) Benim 5 ay var düşündükçe içim bi tuhaf oluyo hiç çıksın istemiyorum. Biz böyle mutluyuz kızımla tepiklerle anlaşıyoruz

E o gün gelecek mutlaka miniklerin o çığlıklarını tatlı yüzlerinide göreceğiz. Allah sağsalim sağlıklı sıhatle kavuştursun hepimizi :))

Ya bende hamileliğimi tam yaşayamadığımı düşünyorum o yüzden geç gelsin istiyorum. Heralde çalıştıığm için. Onunla çok az konuşabiliyoruz çünkü hiç başbaşa kalamıyoruz kızımla. Halbuki ona kitaplarda okuyacaktım
Ama daha zamanımız var Allahtan

Son düzenleme:
Kızlar malum mübarek günlerdeyiz.Ve görünen o ki yavaş yavaş bebeklerimizi kucağımıza sağlıkla alacaz İnşallah.Bu sıcaklarda zor ama bizi yormayacak bişeyler okuyalım diyorum ben.Hepimiz birer yasin,ayetel kürsi,ve birkaç sure okuyalım diyorum ben.Daha iyi bi fikri olan varsa yazabilir.

arkadaşlar ben de dün doktora gittim kontrolüme. 34 hafta 5 günlük hamileyim. oğlum 2 kilo 600 gr olmuş. boyu da 46 cm olmuş. sağlığı yerinde çok şükür. doktor zayıf bir bebek değil dedi. ve acayip hareketli. yürüyüş yapayım dedim bugün ama çok zorlandım. taşımakta çok zorlanıyorum.

evet kızlar birbirimize dua edelim.bi de meryem suresini okumak doğumu kolaylaştırırmış.çünkü orada hz meryemin doğumunu anlatıyor.bide araf suresi 54. ayeti peygamberimiz hz fatımanın doğumunda okumuş.bunları okuyabiliriz

Arkadaşlar aranızda Samsunda olan yok mu hiç??Varsa doğumu nerde düşünüyorsunuz hangi doktora gidiyorsunuz??

Kızlar bız kontrolden geldik suyum azalmaya devam ediyormuş gttikce Pazartesi alırız büyük ihtimalle dedi Cumartesi tekrar bakacak keske önümüzdeki haftayı da bitirebilsek bebegim sağlıklı ama beklerse sıkıntıya giriyormuş bebek inşallah sagsaglim kavuşuruz yavrumla bu arada pazartesiden beri 150 gr daha almış toplam 2.750 kilo olmuş kuzum

selam arkadaşlar nerelerdesiniz ne yapıyorsunuz?bu arada nette gezinirken eylül anneleri adında bir sayfa daha var.o başka bir sayfa mı?yoksa bu sayfanın devamı mı?yazarsak buraya mı?yoksa diğer sayfaya mı?bilgisi olan var mı?

2011 eylül anneleri diye geciyorsa buradır canım yda eski kapatılan bir sayfa vardı odur belki.hangi başlık altında?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…