yaa günler geçmek bilmiyoo sanki bide normal doğum düşünüyorum ne zaman doğum olcak merakla bekliyorum.
Gerçi en erken olsa eylül10 gübü olur ama bakalım nasıl olacak.Her gün doğumu düşünüyorum.,
Sıkıntı olur mu sezeryana dönmek gerekir mi kaç saat sürer.Offf bide çalıştığım yerde kadınlar geliyoo
35 haftalık acil C/S için felan iyice stress oluyo insan .Stres değilde heyecan desem daha doğru olur heralde.
kızlar iyi geceler ben yıkamak için bebeğimin kıyafetlerini ayıklıyorum aylara göre ayırdım ama sanki 0-3 ay yenidoğan az almışım gibi geldi fikirlerinizi söyleyebilir misiniz
3 tulum
3 alttan çıtçıtlı kolsuz badi
2 göbeği düşene kadar olan badiden
3 alt
2 uzun kollu üst
şapka eldiven çorap vs var epey.sizce bunlar yeterli mi eğer yetersizce neyden ne kadar daha alayım
35 haftalık acil C/S için ne demek?
kaç haftalıksın canım?[/QUOTE
yani 35 haftalık gebe herhangi bi nedenden dolayı acil şekilde sezeryana alınıyor.
Ben yeni 34 oldum henüz.
arkadaşlar selam
ben 36+4 haftalık hamileyim ama bu hafta bebeğin kilosu gerıledı çok moralım bozuldu bu yuzden kendımı süt yoğurt yumurtaya verdım delı gıbı yıyorum umarım bu haftasonu kontrolde ıyı bı sonuç çıkar suan 2550 gr ama 2700 olmalıymış oooffff oooffff böle olan varmı aranızda[/QUOT
her şey yolunda giderse biz senle doğumdaşız :) benim oğlumda 36+4 şu an
bence boşuna üzülüyorsun ben hiç dikkat etmyorum yememe içmeme dedim doktora , genlerinde ne varsa o kadar büyür dedi yeme içme cokta etkilemiyo dedi 2550 olmuş zaten doğuma kadar daha büyür 4 kilo olcakta nolcak üzme kendini nolurr.
yaa günler geçmek bilmiyoo sanki bide normal doğum düşünüyorum ne zaman doğum olcak merakla bekliyorum.
Gerçi en erken olsa eylül10 gübü olur ama bakalım nasıl olacak.Her gün doğumu düşünüyorum.,
Sıkıntı olur mu sezeryana dönmek gerekir mi kaç saat sürer.Offf bide çalıştığım yerde kadınlar geliyoo
35 haftalık acil C/S için felan iyice stress oluyo insan .Stres değilde heyecan desem daha doğru olur heralde.
cnm sen de aşağı indiğini hissediyor musun nasıl anlarız bebeğin aşağı indiğini.Benm sağ göğsümün altında poposu var dedi dr. Ve o kıpırdadıkça hissediyorum benmki de çok haretli acaba aşaı inince o baskı azalıyor mu....
arkadaşlar selam
ben 36+4 haftalık hamileyim ama bu hafta bebeğin kilosu gerıledı çok moralım bozuldu bu yuzden kendımı süt yoğurt yumurtaya verdım delı gıbı yıyorum umarım bu haftasonu kontrolde ıyı bı sonuç çıkar suan 2550 gr ama 2700 olmalıymış oooffff oooffff böle olan varmı aranızda
slm kızlar nasılsınız?
bizim melegimiz 11 eylulde gelecekti ama dr beklemez bu yaramaz dedi:))
cok heyecan var.biran once gelsin istiyorum.gunler gecmek bilmiyorrr.
cok guzel bir duygu.RABBİM kimseye yokluklarını yasatmasın aratmasın minik kusların.
Kızlar malum mübarek günlerdeyiz.Ve görünen o ki yavaş yavaş bebeklerimizi kucağımıza sağlıkla alacaz İnşallah.Bu sıcaklarda zor ama bizi yormayacak bişeyler okuyalım diyorum ben.Hepimiz birer yasin,ayetel kürsi,ve birkaç sure okuyalım diyorum ben.Daha iyi bi fikri olan varsa yazabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?