ayyyy çok isterdim kız kardeşine doğum fotoğraflarımı çektirmeyi yaaa...bebek şekeri
merhabalar 2010 Eylül annesim muhteşem ötesi olan bu güzel duyguyu yaşamak için gün sayıyorsunuz eminim...ben bebek şekerleri lohusa takımları ve doğumda miniğinizin gelişi için dağıtacağınız minik hatıralar hazırlıyorum facebooktan bana ulaşıp ürünlerimi görebilirsiniz
https://www.facebook.com/#!/groups/152946818104927/
umarım birlikte güzel şeylere imza atarız bu arada ücretsiz doğum fotoğraflarıda çekimi yapılıyor kız kardeşim tecrübe olması için doğum fotolarını ücretsiz çekiyor şuanda
hadi yaaa.Allah yardımcınız olsun ikinizin de.kaç haftalık oldu şimdi?
Çilekk hiç korkma canım.Benim arkadaşımın bebişinide 36+2 de aldılar suyu azaldığı için.Tam bir tosun paşaCanım cizelgemden görebilirsin haftamı bgn itibari ile 36+5 im bakalım yarın inşallah suyum azalmamış olur ne olur bı hafta daha beklesin tabi Allah'tan herseyin hayırlısı olsun
Kızlar bız kontrolden geldik suyum azalmaya devam ediyormuş gttikce Pazartesi alırız büyük ihtimalle dedi Cumartesi tekrar bakacak keske önümüzdeki haftayı da bitirebilsekbebegim sağlıklı ama beklerse sıkıntıya giriyormuş bebek inşallah sagsaglim kavuşuruz yavrumla bu arada pazartesiden beri 150 gr daha almış toplam 2.750 kilo olmuş kuzum
Arkadaşlar çarşamba kontrole gittim.benim böbrek yine enfeksiyon kapmış ağrıdan duramıyorum.antibiyotik falan verdi ama pek işe yarayacağını sanmıyorum doğum dr en az 37.haftaya kadar beklememiz gerektiğini söyledi.bebek biraz zayıf dedi.üroloji dr.kararsız stend çıkarılırsa böbrek bir gecede bile şişer dedi.bu gidişle bebişimi alacaklar sezeryanla alınırsa bişeyin kalmaz iyileşirsin diyor doktor.daha 35+2 oldu.bebeğimn kilosu yaklaşık 2.700 gr olmuş.doğum olursa az değil mi bu kilo gelişimi için problem olmaz mı?çok korkuyorum ne yapacağım şimdi ben....bana bir akıl verin
Arkadaşlar çarşamba kontrole gittim.benim böbrek yine enfeksiyon kapmış ağrıdan duramıyorum.antibiyotik falan verdi ama pek işe yarayacağını sanmıyorum doğum dr en az 37.haftaya kadar beklememiz gerektiğini söyledi.bebek biraz zayıf dedi.üroloji dr.kararsız stend çıkarılırsa böbrek bir gecede bile şişer dedi.bu gidişle bebişimi alacaklar sezeryanla alınırsa bişeyin kalmaz iyileşirsin diyor doktor.daha 35+2 oldu.bebeğimn kilosu yaklaşık 2.700 gr olmuş.doğum olursa az değil mi bu kilo gelişimi için problem olmaz mı?çok korkuyorum ne yapacağım şimdi ben....bana bir akıl verin
Kızlar grubumuzun ilk bebeği dünyaya geldi:)
13 eylül b.d.t. idi.Ama Duru bebek aceleci çıktı.
Hoş geldin duru bebek.
Annene de sana da sağlık,mutluluk dolu bir ömür diliyoruz.
Hoş geldin duru bebek.
Hoş geldin duru bebek.
kızlar bebek bezi aldınız mı hangi marka aldınız 1 no mu 2 no mu aldınız?milupa paketim geldi içinden huggies yüzde 30 indirim kuponu çıktı degerlendireyim mi normalde prima alacaktım
kızlar bebek bezi aldınız mı hangi marka aldınız 1 no mu 2 no mu aldınız?milupa paketim geldi içinden huggies yüzde 30 indirim kuponu çıktı degerlendireyim mi normalde prima alacaktım
Canım çok geçmiş olsun. Bebeğinin kilosu iyi aslında neden öyle demişler. 1.5 kiloluk bebekler tosun gibi oluyolar doğumdan sonra çok güzel toparlıyolar. Hiç sıkma canını. Eğer olacaksa olsun. Sen bebeğe lazımsın düşünsene sen hasta bebek muhtaç sana daha fazla sağlığını tehlikeye atma bence...
Bebişte sağlıkla gelsin inşallah Allah korusun pamuklarımızı ...
Hadi hayırlısı olsun ya çok sevindim :) Allah analı babalı sağlıkla sıhatle büyütmeyi nasip etsin :))
Nasıl acaba çok meral ettim. Nicki neydi arkadaşın. Kızlar bu arada facebookta grup kuralım doğan bebeklerin resimlerinide görelim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?