2011 Eylül Anneleri

bebek şekeri
merhabalar 2010 Eylül annesim muhteşem ötesi olan bu güzel duyguyu yaşamak için gün sayıyorsunuz eminim...ben bebek şekerleri lohusa takımları ve doğumda miniğinizin gelişi için dağıtacağınız minik hatıralar hazırlıyorum facebooktan bana ulaşıp ürünlerimi görebilirsiniz

https://www.facebook.com/#!/groups/152946818104927/
umarım birlikte güzel şeylere imza atarız bu arada ücretsiz doğum fotoğraflarıda çekimi yapılıyor kız kardeşim tecrübe olması için doğum fotolarını ücretsiz çekiyor şuanda

ayyyy çok isterdim kız kardeşine doğum fotoğraflarımı çektirmeyi yaaa...
ama çoooooooook uzaklardasınız...
ben konyadayım...

Kızlar grubumuzun ilk bebeği dünyaya geldi:)
13 eylül b.d.t. idi.Ama Duru bebek aceleci çıktı.
Hoş geldin duru bebek.
Annene de sana da sağlık,mutluluk dolu bir ömür diliyoruz.

Selam arkadaşım dikkat ettimde seninle aynı hafta ve gündeyiz galiba.gebeliğin boyunca kaç kilo aldın, bebeşin şuan kaç kilo, muhtemel doğum tarihin 14 eylül mü?

Canım cizelgemden görebilirsin haftamı bgn itibari ile 36+5 im bakalım yarın inşallah suyum azalmamış olur ne olur bı hafta daha beklesin tabi Allah'tan herseyin hayırlısı olsun
Çilekk hiç korkma canım.Benim arkadaşımın bebişinide 36+2 de aldılar suyu azaldığı için.Tam bir tosun paşa hiçbir sağlık problemi yok çok şükür.Seninkinin kilosuda iyi nur topu gibi alırsın kucağına inşallah:119:

Arkadaşlar çarşamba kontrole gittim.benim böbrek yine enfeksiyon kapmış ağrıdan duramıyorum.antibiyotik falan verdi ama pek işe yarayacağını sanmıyorum doğum dr en az 37.haftaya kadar beklememiz gerektiğini söyledi.bebek biraz zayıf dedi.üroloji dr.kararsız stend çıkarılırsa böbrek bir gecede bile şişer dedi.bu gidişle bebişimi alacaklar sezeryanla alınırsa bişeyin kalmaz iyileşirsin diyor doktor.daha 35+2 oldu.bebeğimn kilosu yaklaşık 2.700 gr olmuş.doğum olursa az değil mi bu kilo gelişimi için problem olmaz mı?çok korkuyorum ne yapacağım şimdi ben....bana bir akıl verin

canım allah sağ salim bebeğine kavuştursun inş. sakın canını sıkma ben çok araştırıyorum 37 hafta anne içinde bebek içinde hamileliğinin miladının dolduğu zamanmış kalan 3 haftada sadece bebişler yağ depolarmışki bu sorun değil bebeğin pazartesiye kadra 3 klio olur belki çünkü bazen çok hızlı kilo alıyolar.zayıf olsun ama sağlıklı olsunda sen bol bol emzirrisin annesi hemen toparlar. dualarım senle gizem inş. hayrılı haberlerini bekliyorum canım.

canım maşallah bence gayet iyi.40 ı beklese 4 kg olur herlde:)

İkiz ,üçüz doğuran annelerin bebekleri 2 kiloyu bile bulmuyor doğduğunda. ama 40 gün içinde hepsi topacık oluyor. bence bebeğin kilosunu boşuna sıkıntı yapıyorsun. kendi kendine yaşattığın stres bebeği olumsuz etkiler. şekerli süt, tatlı gibi şeyler ye, hem sen mutlu olursun hem bebek. ilk doğumda doktor, bebeğe karnında yer kalmamış, şekerli yiyecekleri azalt demişti, belki bebeğin kilo almasına faydası olur,ama bence hiç moralini bozmaya gerek yok.

Canım çok geçmiş olsun. Bebeğinin kilosu iyi aslında neden öyle demişler. 1.5 kiloluk bebekler tosun gibi oluyolar doğumdan sonra çok güzel toparlıyolar. Hiç sıkma canını. Eğer olacaksa olsun. Sen bebeğe lazımsın düşünsene sen hasta bebek muhtaç sana daha fazla sağlığını tehlikeye atma bence...

Bebişte sağlıkla gelsin inşallah Allah korusun pamuklarımızı ...

Hoş geldin duru bebek.

Hadi hayırlısı olsun ya çok sevindim :) Allah analı babalı sağlıkla sıhatle büyütmeyi nasip etsin :))
Nasıl acaba çok meral ettim. Nicki neydi arkadaşın. Kızlar bu arada facebookta grup kuralım doğan bebeklerin resimlerinide görelim :))

Hoş geldin duru bebek.

maaşallahhhhh...hayırlı uğurlu olsun inşallah.
Allah sağlık sıhhat versin annesine de bebeğe de.

kızlar bebek bezi aldınız mı hangi marka aldınız 1 no mu 2 no mu aldınız?milupa paketim geldi içinden huggies yüzde 30 indirim kuponu çıktı degerlendireyim mi normalde prima alacaktım

kızlar bebek bezi aldınız mı hangi marka aldınız 1 no mu 2 no mu aldınız?milupa paketim geldi içinden huggies yüzde 30 indirim kuponu çıktı degerlendireyim mi normalde prima alacaktım

selam ben prima aldim en kucugunden 1 numara olandan. ama huggiesde iyi bi marka degerlendirebilirsin bence

selam ben prima aldim en kucugunden 1 numara olandan. ama huggiesde iyi bi marka degerlendirebilirsin bence

Melek999 olması lazım.Daha doğumunun nasıl geçtiğini anlatamadı arkadaşımız.
Yakında gelir.Suyu azalmıştı o yüzden sez.olmuş.
Face grubumuz var canım
K.K 2011 Eylül Anneleri istek gönderebilirsin.

Bende 1tane prima yenidoğan aldım.2tanede huggies 1no aldım.Bence huggies de güzel.Ama denemek lazım.Her bebekte farklı oluyo.Mesela Benim yiyene prima allerji yaptı,molfix iyi geldi.

Biz dün aldık huggies organik yeni doğan indirimdeydi. 19.9 tl gibi bişeydi burdaki markette 70 li.
Artık bütün indirimleri takip ediyoruz bebek ürünlerinde malum :))

Benimde indirim kuponlarım var ama henüz kullanmadım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…