bende 2 paket prima yeni doğan aldım.(3-6 kg)bir çok kişi önu önerdi
sanırım 3-6 kg olan 2 no oluyor.
Bu numara aralıkları bezlerde çok yakın birbirine.2-5,3-6...
sen hangi bez markasını alırsan bile 3-6 kg arası 2 paket al
Çilekk hiç korkma canım.Benim arkadaşımın bebişinide 36+2 de aldılar suyu azaldığı için.Tam bir tosun paşahiçbir sağlık problemi yok çok şükür.Seninkinin kilosuda iyi nur topu gibi alırsın kucağına inşallah:119:
canım allah sağ salim bebeğine kavuştursun inş. sakın canını sıkma ben çok araştırıyorum 37 hafta anne içinde bebek içinde hamileliğinin miladının dolduğu zamanmış kalan 3 haftada sadece bebişler yağ depolarmışki bu sorun değil bebeğin pazartesiye kadra 3 klio olur belki çünkü bazen çok hızlı kilo alıyolar.zayıf olsun ama sağlıklı olsunda sen bol bol emzirrisin annesi hemen toparlar. dualarım senle gizem inş. hayrılı haberlerini bekliyorum canım.
Arkadaşlar çarşamba kontrole gittim.benim böbrek yine enfeksiyon kapmış ağrıdan duramıyorum.antibiyotik falan verdi ama pek işe yarayacağını sanmıyorum doğum dr en az 37.haftaya kadar beklememiz gerektiğini söyledi.bebek biraz zayıf dedi.üroloji dr.kararsız stend çıkarılırsa böbrek bir gecede bile şişer dedi.bu gidişle bebişimi alacaklar sezeryanla alınırsa bişeyin kalmaz iyileşirsin diyor doktor.daha 35+2 oldu.bebeğimn kilosu yaklaşık 2.700 gr olmuş.doğum olursa az değil mi bu kilo gelişimi için problem olmaz mı?çok korkuyorum ne yapacağım şimdi ben....bana bir akıl verin
facede bir grup var cnmCanım çok geçmiş olsun. Bebeğinin kilosu iyi aslında neden öyle demişler. 1.5 kiloluk bebekler tosun gibi oluyolar doğumdan sonra çok güzel toparlıyolar. Hiç sıkma canını. Eğer olacaksa olsun. Sen bebeğe lazımsın düşünsene sen hasta bebek muhtaç sana daha fazla sağlığını tehlikeye atma bence...
Bebişte sağlıkla gelsin inşallah Allah korusun pamuklarımızı ...
Hadi hayırlısı olsun ya çok sevindim :) Allah analı babalı sağlıkla sıhatle büyütmeyi nasip etsin :))
Nasıl acaba çok meral ettim. Nicki neydi arkadaşın. Kızlar bu arada facebookta grup kuralım doğan bebeklerin resimlerinide görelim :))
huggies i çok öneriyolar organik pamuklu olanı.bence degerlendir.ben prima kullanıyorum.ama ilk yneidoğan olanı huggies organik pamuklu alcam inş.kızlar bebek bezi aldınız mı hangi marka aldınız 1 no mu 2 no mu aldınız?milupa paketim geldi içinden huggies yüzde 30 indirim kuponu çıktı degerlendireyim mi normalde prima alacaktım
hangi market büyük marketmi yoksa sizin orda bir marketmi.uyguna almışsın canımBiz dün aldık huggies organik yeni doğan indirimdeydi. 19.9 tl gibi bişeydi burdaki markette 70 li.
Artık bütün indirimleri takip ediyoruz bebek ürünlerinde malum :))
Benimde indirim kuponlarım var ama henüz kullanmadım :))
Canım hiç korkma çünkü seninki maaşallah tosun paşa gibi :)) bak benim çarşamba günü 2.750 idi. Bu kilo haftasıyla normal, fazlada değil az da değil. Senin ki 40ı beklerse 4,5 olur herhalde :))) sakın korkma, benimde suyum azalmış, haftaya alınacak bebeğim , kavuşacağız inşallah. Çok ilginç ve duygusalım bugünlerde. Onu görünce nasıl olacağım inan hiç bilmiyorum. İnşallah hayırlısı olsun senin içinde canım.. Bu arada doktor neden zayıf demiş şaşırdıım
kızlar bebek bezi aldınız mı hangi marka aldınız 1 no mu 2 no mu aldınız?milupa paketim geldi içinden huggies yüzde 30 indirim kuponu çıktı degerlendireyim mi normalde prima alacaktım
Arkadaşlar çarşamba kontrole gittim.benim böbrek yine enfeksiyon kapmış ağrıdan duramıyorum.antibiyotik falan verdi ama pek işe yarayacağını sanmıyorum doğum dr en az 37.haftaya kadar beklememiz gerektiğini söyledi.bebek biraz zayıf dedi.üroloji dr.kararsız stend çıkarılırsa böbrek bir gecede bile şişer dedi.bu gidişle bebişimi alacaklar sezeryanla alınırsa bişeyin kalmaz iyileşirsin diyor doktor.daha 35+2 oldu.bebeğimn kilosu yaklaşık 2.700 gr olmuş.doğum olursa az değil mi bu kilo gelişimi için problem olmaz mı?çok korkuyorum ne yapacağım şimdi ben....bana bir akıl verin
kızlar hastane çantanıza neler hazırladınız.tecrübeli arkadaşlardan fikir alalım.sonra hastanede zorluk çekmeyelim
ben daha hazırlamadım ama bu hafta hazırlayacağım kafamda az çok belirledim
bebek için:
hastane çıkışı seti ya da zıbın body tulum alt üst takım 3 tane koyacağım
bebek bezi
ıslak mendil
mermerşahi denn bezden
eldiven şapka
battaniye
pişik kremi
kendime:
pijama ve gecelik
sabahlık(belki onun yerine ince hırka da olabilir)
çorap(doğumdan sonra üşünüyor diyorlar)
terlik
havlu
diş fırçası macun tarak
çamaşır 6 tane
emzirme sütyeni
atlet 2 adet(belki zıddı olur cok terlerim diye)
ped
çıkarken giyecek bir kıyafet
internette dev listeler var ama ben yeterli gördüm bunları temel şeyler yani.çok acil ekstra bir şey gerekirse eşim evden alır yada satın alır dedim hastaneye de bağlı biraz.bazı hastaneler ilk giysisinden bebek bezine kadar veriyor bazıları ise senden çarşaf havlu vs bile istiyor hastanene bir sor öncelikle.bizim tanıdığımız doğum yaptı bebek doğdugu gibi odaya getirmişler(pis maalesef) alın temizleyin giydirin demişler ki burası özel hastane.sen hastanene sor bazı şeyleri ona göre ekleme veya çıkarma yaparsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?