arkadaşlar güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızıma kavuştum sonunda evimin prensesi geldi ona baktıkça o kadar mutlu oluyorum ki darısı sağlıkla tüm anne adaylarının başına:)
Bir guzel haber daha:) demek sende melegine kavusuyorsun... hic gerilme ve hic korkma hayatinin en guzel gunlerinden birini yasayacaksin. umarim sag salim alirsin bebisini kucaginaKızlaaar bgn geldim kontrolden, salı günü doğum yapacağım. Bebeğim bgn itibari ile 2.950 olmuş boyu ise 50 cm. 37+3 de doğum yapacağım inşallah. Bgn baktı alttan bi parmak açıklık var dedi salı günü geldiğinde tekrar bakacağım dedi yine böyleyse suni sancı verip bekletmenin bi anlamı yok dedi sez e alırız dedi. Bende size bırakıyorum dedim. Meleğim geliyor kızlar, bugün nedense çok gerginim acaba normal mi. Bide alttan muayene etti beni biraz kanamam oldu, bgn ağrılarım var adet ağrısı gibi tetikledi mi acaba, ama ben normalden vazgeçtim korktum kızlar, sez olmak istiyorum suni sancı veripde saatlerce bekleyemem , gerçekten gergin bi işmiş bu
Kızlaaar bgn geldim kontrolden, salı günü doğum yapacağım. Bebeğim bgn itibari ile 2.950 olmuş boyu ise 50 cm. 37+3 de doğum yapacağım inşallah. Bgn baktı alttan bi parmak açıklık var dedi salı günü geldiğinde tekrar bakacağım dedi yine böyleyse suni sancı verip bekletmenin bi anlamı yok dedi sez e alırız dedi. Bende size bırakıyorum dedim. Meleğim geliyor kızlar, bugün nedense çok gerginim acaba normal mi. Bide alttan muayene etti beni biraz kanamam oldu, bgn ağrılarım var adet ağrısı gibi tetikledi mi acaba, ama ben normalden vazgeçtim korktum kızlar, sez olmak istiyorum suni sancı veripde saatlerce bekleyemem , gerçekten gergin bi işmiş bu
Kızlaaar bgn geldim kontrolden, salı günü doğum yapacağım. Bebeğim bgn itibari ile 2.950 olmuş boyu ise 50 cm. 37+3 de doğum yapacağım inşallah. Bgn baktı alttan bi parmak açıklık var dedi salı günü geldiğinde tekrar bakacağım dedi yine böyleyse suni sancı verip bekletmenin bi anlamı yok dedi sez e alırız dedi. Bende size bırakıyorum dedim. Meleğim geliyor kızlar, bugün nedense çok gerginim acaba normal mi. Bide alttan muayene etti beni biraz kanamam oldu, bgn ağrılarım var adet ağrısı gibi tetikledi mi acaba, ama ben normalden vazgeçtim korktum kızlar, sez olmak istiyorum suni sancı veripde saatlerce bekleyemem , gerçekten gergin bi işmiş bu
arkadaşlar güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızıma kavuştum sonunda evimin prensesi geldi ona baktıkça o kadar mutlu oluyorum ki darısı sağlıkla tüm anne adaylarının başına:)
melek999 öncelikle geçmiş olsun. Bebeğin hayırlı uğurlu olsun. Allah analı babalı büyütsün.
Bişi sorucam ben hanımlar, tavsiye istiycem daha doğrusu bebek sepetleri var ya hani şu basit olanlarından
http://www.bebefix.com/resim_goster.php?pid=34571&title=
şuna benzer bişi. ilk bi kaç ay en azından 40ı çıkana kadar falan pratik olması açısından bunu kullanmayı düşünüyorum ancak içine ne koyacağımı bilemedim kuzenim yastık koymuş ben yatak yaptırsam mı acaba?
Bi kaç ay için değer mi acaba, ya da çok yumuşak ve yünlü yataklar bebeklere zararlı diye biliyorum.
Sepet kullananlar var mı daha önce siz neler yapmıştınız?
canım allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin.bana sorarsan normal doğum için şansını dene ben çok istiyorum normal doğumu eğer herşey yolundaysa dene derim.sezeryan korkunç geliyor bana 10 katı kestikten sonra bebeğe ulaşılıyor.ama yinede sen bilirsin tabiKızlaaar bgn geldim kontrolden, salı günü doğum yapacağım. Bebeğim bgn itibari ile 2.950 olmuş boyu ise 50 cm. 37+3 de doğum yapacağım inşallah. Bgn baktı alttan bi parmak açıklık var dedi salı günü geldiğinde tekrar bakacağım dedi yine böyleyse suni sancı verip bekletmenin bi anlamı yok dedi sez e alırız dedi. Bende size bırakıyorum dedim. Meleğim geliyor kızlar, bugün nedense çok gerginim acaba normal mi. Bide alttan muayene etti beni biraz kanamam oldu, bgn ağrılarım var adet ağrısı gibi tetikledi mi acaba, ama ben normalden vazgeçtim korktum kızlar, sez olmak istiyorum suni sancı veripde saatlerce bekleyemem , gerçekten gergin bi işmiş bu
Allah anali babali buyutsun minik prensesi insallah. saglikli mutlu bir omrunuz olur umarim. kizinin ve senin saglikli olmaniza cok sevindim. insallah bugunde gelmistir evine:) yalniz okurken bende korktum benim karnimdada sertlesmeler oluyor. onceden mesela karnimin ust tarafi sertlesiyodu birden sonra yavasca asagi dogru kayiyodu ve geciyodu. ama simdi oyle degil karnimin bi bolgesi sertlesiyor biraz oyle kaliyo sonra geciyo neden acaba? neyse sali gunu bende kontrole gidicem.. tekrar hayirli olsun:)
Canım, hayırlı olsun bebişin.. Allah, analı-babalı, sağlıklı-sıhhatli büyütmeyi nasip etsin, bence çok güzel bir doğum hikayen var.. senin hikayen de sancısızmış işte, ne kadar güzel.. okurken gözlerim doldu.. inşallah bugün bebişini hastaneden almışsınızdır, haberlerinizi bekliyoruz... İnşallah bizlere sağlıklı sıhhatli bebeklerimizi dünyaya getirmek nasip olur.... teker teker bebek haberleri gelince heyecan daha da artıyor :))
selam arkadaşlar mesajlarınızın sonundaki bebek resimli hamilelik takvimlerinizi nasıl yaptınız.çok hoşuma gitti ama nasıl yapılacağını bilmiyorum.bana nasıl yapılacağını söyler misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?