2011 Eylül Anneleri

arkadaşlar güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızıma kavuştum sonunda evimin prensesi geldi ona baktıkça o kadar mutlu oluyorum ki darısı sağlıkla tüm anne adaylarının başına:)

Bir guzel haber daha:) demek sende melegine kavusuyorsun... hic gerilme ve hic korkma hayatinin en guzel gunlerinden birini yasayacaksin. umarim sag salim alirsin bebisini kucagina

hadi hayırlısı inşallah...sağlıkla,mutlulukla kavuş bebeğine...

ayyy ne güzel...Darısı başımıza...Benm de çarşamba alttan muayenem var.Bakalım ne diyecek. Sez mi normal mi karar vericez. Ben alttan muayenelerde kanamalar olabiliyormuş diye okumuştum bi yerde.Adet sancısı da doğumun yakınlaştığının işaretiymiş...Belki de salıyı beklemezsenn yaramaz...

canım allah yar ve yardımcın olsun umarım sorunsuz kucağına alrısın bebeğini sağ salim doağr. maş. bebeğinin kilosuda iyi. benim yeğenim 33 haftalıkken 1.700 gr doğmuştu hamd solun küvezde bile kalmadı. ki senin kinin kilosu çok çok iyi. hayrılı güzel hbaerlerini bekl,iyoryz

ay ne tatli sepetlermis bunlar boyle.ilk defa goruyorum:) ben de ilk zamanlarda kullanmak icin arkadasimdan sepet alicam,ama henuz almadim.icinde ne var bilmiyorum.yalniz baska bir arkadasin bebeginin de sepeti vardi,eve gelen ebe icin bir yorgani katlayip koymus,bebegi onun ustune yatirmisti.biz bir de bebegimize bir park yatak aldik,onun da minderi sert.biz de o yuzden bir yorgan serelim diyoruz altina.ben yurtdisinda yasiyorum,burda oyle yatak falan yaptirmak kolay degil.o yuzden yorganla denicem bakalim.olmazsa bir caresini buluruz.

gizemcim korkma bence imkanın varsa kesinlikle normal doğum yap zaten şimdiden 1 santim açılma olmuş iyi o zamana kadarda açılman olur sezeryan iyi değil keşke imkanım olsada normal doğursam içindeki bütün pisliği atıyorsun ama sezeryan öyle eeğil göbek kalayor sonradan ağrın oluyor varmı normal doğum gibisi sağlıkla adanı kucağına alırsın inaşşalhh dualarım seninle canım topiğimizn 3 bebişi geliyor artık küçük misafirlerimi zzyavaş yavaş geliyorlar

canım allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin.bana sorarsan normal doğum için şansını dene ben çok istiyorum normal doğumu eğer herşey yolundaysa dene derim.sezeryan korkunç geliyor bana 10 katı kestikten sonra bebeğe ulaşılıyor.ama yinede sen bilirsin tabi

Yaaaa demeyin ole sezeryan olcak bi suru arkadasimiz war yureklerine incek :)))) 10 kat kesiyolarr falan sezeryanda doktorun cok onemli icini temizlemesesi eger doktorun iyiyse gobek bile kalmiyoo al istee ablamm gecen sene dogim yapti sezeryanlaa walla gobek sifirr tabikide normal dogumm daha iyi ama onuda saatlerce aci czkiyosun alttan dikis atiyolarr falan zaten baksaniza butun doktorlar buluyo bisey sezeryan yapmak icin yok rahim soyle catisi boylee falann

kızlar ahududu yaprağı çayı ve böğürtlen yaprağı çayı gebeliğin son 3 ayında içilirse,doğumdaki gereksiz kasılmaları,aşırı kanamayı önlüyomuş ve normal doğumda kesmeye gerek kalmıyomuş diye duydum.bilgisi olan var mı?

Son düzenleme:
normal doğum tabikide bambaşka sonuçta doğal ama mecburi olunca aezeryan olur ama kötü değil değer bebişiniiz kucağınızaldığınızda zaman bütün acılara değdiğini anlayacaksınızıhepinize ağrısız sızısız doğumlar

canım bebeğinin boyu kilosu gayet güzel.sezeryan normal doğum konusunda da hayırlısı olsun inşallah diyelim.tabiki imkan olsa hepimiz normal doğum isteriz ama şartlar sezeryanı gerektirirse ne yapalım.Rabbim hakkımızda hangisi hayırlı olacaksa,hangisi kolay olacaksa onu nasibetsin.bazı durumlarda sezeryan,bazı durumlarda normal doğum kolay oluyo.onu bilemiyoruz işte.dua edelim birbirimize.Allah kolaylık versin hepimize inşallah

Canım, hayırlı olsun bebişin.. Allah, analı-babalı, sağlıklı-sıhhatli büyütmeyi nasip etsin, bence çok güzel bir doğum hikayen var.. senin hikayen de sancısızmış işte, ne kadar güzel.. okurken gözlerim doldu.. inşallah bugün bebişini hastaneden almışsınızdır, haberlerinizi bekliyoruz... İnşallah bizlere sağlıklı sıhhatli bebeklerimizi dünyaya getirmek nasip olur.... teker teker bebek haberleri gelince heyecan daha da artıyor :))

Hayırlısı olsun canım, Allah sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin... Senin de güzel doğum hikayelerini bekliyoruz...

yanlış mesaja alıntı yapmışım (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…