blackcandy ben okadar ince detaylara takılmıyorum annem bana hamile olduğunda benim kadar beslenmemiştir çok şükür sağlıklı bir insanım ben yavrumu allaha emanet ettim tabiki hiç birşeye dikkat etmiyorum da diyemem tabi
ne olacak bu yavruların isimleri arkadaşlar kız erkek isimlerini biraz tartışsak 5 aylık olduk vakit çok çabuk geçiyor
benim özel yediğim bişey yok ama süt içiyorum bir bardak günde bide dondurmada iyi diye duydum onu yiyiyorum ceviz kuru üzümde yiiyiyorum bide hamile kaldığımdan beri kavun tüketiyorum ona en çok aşerdim benim böyle bulantılarım tam geçsin herşeyi yiyecem artıkk
kızlar tetenoz aşısı oldunuz mu yada ne zaman yaptırcaksınızz benim dr 20 .ci haftadan sonra yaptırabilirsin dedi sağlık ocaklarındanda biz arıcaz dediler hala aramadılar aşı için birazdan gitmeyi düşünüyorum tam olarak bi öğreneyimm bakalım .......
blackcandy ben okadar ince detaylara takılmıyorum annem bana hamile olduğunda benim kadar beslenmemiştir çok şükür sağlıklı bir insanım ben yavrumu allaha emanet ettim tabiki hiç birşeye dikkat etmiyorum da diyemem tabi
ne olacak bu yavruların isimleri arkadaşlar kız erkek isimlerini biraz tartışsak 5 aylık olduk vakit çok çabuk geçiyor
Canım bende henuz yaptırmadım beni saglık ocagından aradılar mayıs sonuna kadar gelebilirsin dediler haftaya kontrolum var doktorumada sorucam bakalım
Selam bayanlar yeni topiğimiz hayırlı olsun
benim 1.5 yasında bir kızım var 21 haftalıkda hamileyim simdide oğlusum olucak biraz erken oldu ama napalım hayırlısı dedik iki kardeş birlikte buyucekler ben napıcam orasını bilemiorum artık
kötü biliyorum ama hiç bir şeye dikkat edemiyorum beslenmeme dahi sinir küpü gibi dolasıyorum etrafda
Umarım bebişlerimizi sağlıkla sıhhatle kucagımıza alırız
Gerci benim diğer dogumla arası fazla olmadıgı için tek doz vurulucam onun için olabilir
hım evet olabilir benim 5 sene oldu diğer doğumla arası mecburen 2 doz yapılcak... sağlık ocağındaki dr 2 doz yapıldıysa 3 sene korurmuş 3 doz yapılırsa 5 sene demişti bana 2 doz yapılmştı o yüzden tekrar olmam gerekiyoo
kızlar tetenoz aşısı oldunuz mu yada ne zaman yaptırcaksınızz benim dr 20 .ci haftadan sonra yaptırabilirsin dedi sağlık ocaklarındanda biz arıcaz dediler hala aramadılar aşı için birazdan gitmeyi düşünüyorum tam olarak bi öğreneyimm bakalım .......
bne artık dayanamıyorum bugün kısmetse bebişlimin cinsiyetini artık öğrenecem inşalh bakalım ne olacak hayırlısıyla ben kız olursa nehir düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?