2011 Eylül Anneleri

blackcandy ben okadar ince detaylara takılmıyorum annem bana hamile olduğunda benim kadar beslenmemiştir çok şükür sağlıklı bir insanım ben yavrumu allaha emanet ettim tabiki hiç birşeye dikkat etmiyorum da diyemem tabi

ne olacak bu yavruların isimleri arkadaşlar kız erkek isimlerini biraz tartışsak 5 aylık olduk vakit çok çabuk geçiyor

bellacım erkeklerde görkem efe berke isimleri çok hoşuma gidiyo belki senin için bi alternatif olabilir..

ey gidi kendi hamileliğim aklıma geldi.biliyomusun ayşe eşim bana doğurana kadar 3 hamileliktede kesinlikle dondurma yememi yasaklamıştı.kaynanam hep çocuk kafasını üşütür diyodu eşimde onun lafına uyup izin vermiyodu hep hasret kalmışımdır.ne kadar cahillik halbuki...

bellacım derler ya hamilelikte bazı şeylerden uzak durmak gerekir bebekte leke yapar diye bende hep korkmuşumdur ete ciğere balığa çileğe ve güle doğurana kadar elimi sürmemişimdir bebekte acaba iz kalırmı diye..ne kadar doğru bilmiyorum tabi..bu arada bende hep hamileliklerimde karpuz ve erik aşermişimdir..

Selam,

Benim de dr gunde 3-3,5 litre sivi tuket dedi.bunun 2 litresi su.ona dikkat ediyorum bu aralar.onun disinda sutu kafeinsiz kahveyle tuketiyorum ya da müsliyle.evde kendi yaptigim yogurttan mumkun oldugunca yemeklerin yaninda yiyorum.bu ara pek tutmuyor yogurtlarim nedense , o yuzden bir de lor uretimine gectim yeni,ondan yemeye basladim:)ben de bol bol kalsiyum var yani sanirsam:)

bir de haftada 2-3 kez baklagiller dedi dr.o kadar yapamiyorum da iste yine hafta en az 1 kere pisiyorum.

bir ara karpuz aseriyordum-kisin ortasinda-yedim gecti,simdi mevsimi geliyor artik ondan heralde bulmasi kolay canim pek istemiyor:)meyveyi gunde iki porsiyon oyle sifa niyetine yiyorum.pek meyveye duskunlugum yok malesef.ama dr. 2 porsiyon dedi zaten.

bir ara hizli kilo aldim birden.o yuzden de dikkat ediyorum zaten.hamurisi,kizartma evde pek yapmiyorum.disarda onume koyarlarsa da saldiriyorum

benim oğlum olursa adını Kaan koycam inşallah diğer oğlumun ismide Arda

kızlar tetenoz aşısı oldunuz mu yada ne zaman yaptırcaksınızz benim dr 20 .ci haftadan sonra yaptırabilirsin dedi sağlık ocaklarındanda biz arıcaz dediler hala aramadılar aşı için birazdan gitmeyi düşünüyorum tam olarak bi öğreneyimm bakalım .......

Selam bayanlar yeni topiğimiz hayırlı olsun
benim 1.5 yasında bir kızım var 21 haftalıkda hamileyim simdide oğlusum olucak biraz erken oldu ama napalım hayırlısı dedik iki kardeş birlikte buyucekler ben napıcam orasını bilemiorum artık
kötü biliyorum ama hiç bir şeye dikkat edemiyorum beslenmeme dahi sinir küpü gibi dolasıyorum etrafda
Umarım bebişlerimizi sağlıkla sıhhatle kucagımıza alırız

Canım bende henuz yaptırmadım beni saglık ocagından aradılar mayıs sonuna kadar gelebilirsin dediler haftaya kontrolum var doktorumada sorucam bakalım

bellacım hepimziin bebekleri allaha emanet sağlıkla sıhhatle doğsunlar inşallah..... bu arada benimkinin ismi kaan olcak inşallah

canım biraz zor olur senin için ama büyüdüklerindede rahat edersin sadece biraz sabır hayırlısı olsun

Gerci benim diğer dogumla arası fazla olmadıgı için tek doz vurulucam onun için olabilir

hım evet olabilir benim 5 sene oldu diğer doğumla arası mecburen 2 doz yapılcak... sağlık ocağındaki dr 2 doz yapıldıysa 3 sene korurmuş 3 doz yapılırsa 5 sene demişti bana 2 doz yapılmştı o yüzden tekrar olmam gerekiyoo

Peki şeker yüklemesi ne zaman yapılacaktı bilyomusun ya birde ben 22 haftalık hamileyim yani 6 aylıkmı oluyorum simdi

eylülce hoş geldin sen en iyisini yaptın fazla arayı uzatmadın birlikte büyürler ne güzel sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşlalhh bende daha tetenoz aşısı yapmadım biraz eşim karşı oğlumdaykende sadece tek doz yapıldı ve herkes yapıyormuş doktorumda aaptır demişti bende herşey doğal olsun dedim ilaç hiç girmesinama olmuyor malesef mecburi yapacaz acaba kaç doz yaparlar

bne artık dayanamıyorum bugün kısmetse bebişlimin cinsiyetini artık öğrenecem inşalh bakalım ne olacak hayırlısıyla ben kız olursa nehir düşünüyorum

eylülce sence bu sinir durumu hamilelikle ilgilimidir bende çok sinirli oldum normaldede sinirli biriyimdir ama şimdi daha çok bugün yolda gelirken bir yaya yol vermedim diye arabama vurdu :) ve çok sinirlendim durdurdum arabayı yanımdakiler zor tuttu inecem aşağı napıcaksam artık söylene söylene geldim hiç birşeye tahammülüm yok eşime de çok yansıyor bu bir söylediğimi ikikez tekrarlamaktan bile nefret ediyorum
bugün çok mutsuzum mesela içimde tuhaf bir his var kavgacı bi okadarda ağlamaklı nasıl bir karmaşa bu
gecde rüyamda bir bebek veriyorlar kucağıma emzir diye ama daha sütüm yok diyorum emzir gelir diyorlar benim çocuğum değil ama manasına baktım hiçte hoş olmayan şeyler yazıyor iyice canım sıkıldı hamile ise hamilelikten kurtulur diyor töbe ya erekn doğum en korktuğum şey lütfen biraz teselli arkadaşlar korku kapladı içimi

ben yaptırdım geçtiğimiz haftalarda ikinci doz için 31 mayısta gitcem bakalım ama ilki çok sızlamıştı sol koluma yaptılar bende sola yatınca 2 gün acısını hissettim.hemşire sorarsa hangi kola yapalım diye ona göre yaptırın kızlar

kızlar bende emir düşnüyorum kısmetse .erkek benimki eşim tuna diyor ama bakalım.ya szi sağlık cağına gidip kalp atışını dinledinizmi hiç. ben 20.haftama girdim ama duyulurmu ki.erken miki.ben şehir dışına kontrole gidiyorum.arada bir burda dinlemek istiyorum.aklıma düştü bu günlerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…