2011 Eylül Anneleri

bebeğinin de senin de Allah yardımcın olsun.dualarım seninle arkadaşım.Allah kolaylık versin,sıkıntıya sokmasın inşallah...

ben de epiduralli normal doğum istiyorum. sıfır ağrı sancı beklemeyin epidural anestezide dedi doktorum. ıkınabilmek için sancı gerekiyormuş. yaptıran herkes de tavsiye ediyor sorduğumda.

ben de epiduralli normal doğum istiyorum. sıfır ağrı sancı beklemeyin epidural anestezide dedi doktorum. ıkınabilmek için sancı gerekiyormuş. yaptıran herkes de tavsiye ediyor sorduğumda.

Şu sitede ayrıntılı bir şekilde tüm aşamalar anlatılmış epidural normal doğum ve epidural sezaryan düşünenler incelesin derim.

Dogum | Epidural
Bİr de siteden bi alıntı:
Meşhur fıkradır, hepimiz biliriz, Nasrettin hoca merhum, evinin damını aktarırken aşağı düşünce, başına toplanan kalabalık; ah, vah etmeğe, bilen bilmeyen herkes bir fikir yürütmeğe başlamış. Acılar içinde kıvranan hoca bakmış ki her kafadan farklı bir ses çıkıyor: “ Durun komşular; siz bana, daha önce damdan düşen birini bulun, o ne yaptıysa biz de onu yapalım !” demiş.

Ben teorik olarak bilgiye sahip oldum ama pratikte epidurali yaşayanları merak ediyorum. Yani damdan düşen birinin fikirlerini.

şimdiden tebrik ederim canım.
dünyadaki varlığın bugün anne olmakla taçlanıyor desene...
darısı başımıza...
sevgiler...

Bu gece sizin için saatler geçmek bilmiycek, bebeğinizle bi bedende son geceniz, son tekmeler:)))
Siz doğum heycanı yaşıyorsunuz biz 2010 eylül anneleri ilk doğum günü heycanı. Zaman çok hızlı geçiyor, geçen sene bunları biz konuşuyorduk şimdi siz. Hepiniz inşallah kolay doğumlar geçirirsiniz bebeklerinizi sağ salim kucağınıza alırsınız. Bebeklerinizi gördüğünüz an herşeyi unutucaksınız. Annelik çok güzel bir duygu Allah isteyen herkese tattırsın bu duyguyu.

Dikkat Dikkattttt!!!!! Eylül annelerinden üyemiz independent'a!!!! Eylül annelerinden üyemiz independent'a!!!! facebook taki grubumuzda doğan bebeklerimizin kayıtlarını topluyoruz ilk doğum yapan olarak senin ismini yazmak istiyoruz ancak bizde hiçbir bilgin yok canım eğer bu yazıyı okursan veya sana iletebilecek, bilgilerini bilen biri varsa cevaplarsa çok seviniriz:) ayrıca face grubumuzada bekleriz malum senin tecrübelerinden öğrenecek çok şeyimiz var:)

Son düzenleme:

sezeryan olcam ama genel anestezi düşünüyorum .kesilcemi bilmek yada görmek istemiyorum.aslında bazen düşünmüyor değilim ama güvenemiyorum.yinede düşüncem

çileğin bebeği şimid kollarındadır saat 4 olmuş .ne kadar mutludur yorgun ama mutlu huzurlu...güzel haberlerini inş en kısa zamanda paylaşır

benım bebegım buyudu artık bu gunlerı bızde cok sukur saglıcakla atlattık.ılk bebegımdı ve bırsuru cok alısverıs yaptım ama cogunuda gıydıremedım cok urun wardı cunkı.yapyenı yıpranık dahı degıl erkek bebek gıysılerımı satılıga cıkardım 0 12 ay arası markalı fotoda yollarım maıllerınıze.bende artık akıllandım ve 2.elden alıyorum 1 yasın ustundekılerı alıyorum kanzın albımınının sevı bebenın urunlerı altacması yanyatıs yastıgı kısın gıyecegı ve cok begenecegınız tulum hepsı cok sık takımlar hatta damatlıgına kadar aldıgımda 500 tlden fazla para verdım ama sımdı cok uygun fıyata elımden cıkarıyorum 80 den fazla parca

ozelden msj atarken maıllerınızıde yazın ordan foto yolllarım benım maılım turgutesra@mynet.com

Bence genel olmayın o ana şahit olun, ben de sizin gibi düşünüyordum genel olmazsam ben orda bayılırım diyordum ama hiçde öyle değilmiş. Spinal sez. oldum her anına şahit oldum. Bebeğimin ağlama sesini duydum yanıma getirdiklerinde kocaman gözlerle bana bakıyordu işte o an dünya durdu. Genel olursanız bu anları kaçırırsınız sonra kendinize gelme aşaması var duyduğuma göre o daha zormuş. Yine sizin kararınız ama bebeğinizi ilk siz görün derim.

slm arkadaslar.bugun dr a gittim ve normal doguma uygun dedi.yapabilirsin dedi ama ben korkuyorum.
CST yaptirmamı istedi.yarın tekrar gidecez.
sizde yaptırdınız mı bu testi bilgisi olan varmı?
birde yavrumun kalp atisları cok hızlı dedi.canım cok sıkkın.işl bir sorun yoktur.120-150 olması gerekiyor melegimin kalp atisları 170 cıktı.

içini ferah tut,bebeği de strese sokma bişey çıkmaz inşallah.normal doğuma karar için çatı muayenesi mi yaptı?

kesinlikle katılıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…