Merhaba arkadaslar. Ben de 37 haftalık hamileyim. Doktor dun muayenesinde hersey normal, zamaninda dogurursun demisti. Ama aradan 6 saat gectikten sonra gece ansizin suyum geldi. Suan hastanedeyim bebeğin dogum kanalına inmesini ve açılmanın başlamasını bekliyorum. en geç yarın sabah bebeğim kollarımın arasında olacak.k
Merhaba arkadaslar. Ben de 37 haftalık hamileyim. Doktor dun muayenesinde hersey normal, zamaninda dogurursun demisti. Ama aradan 6 saat gectikten sonra gece ansizin suyum geldi. Suan hastanedeyim bebeğin dogum kanalına inmesini ve açılmanın başlamasını bekliyorum. en geç yarın sabah bebeğim kollarımın arasında olacak.k
Herkese merhaba kizlarr. Bugun moralim cok bozuk. Bugune kadar kontrollerim icin hep doktorun muayenehanesine gittim. bebegimi ultrasonda en son 31. haftadayhen gordum dusunebiliyomusunuz. Aradan tam 5 hafta gecti ne kontrol istedi ne bisey. 16sinda hastaneye gidin artik dedi. dogum hastanede gerceklesecegi icin. dun gittik bu seferde randevu istiyolarmis. yarin sabah arayin dediler. bu sabah esim aramis haftaya pazartesiye vermisler 37. haftama gircem inanabiliyomusunuz. bebegim kac kilo bi sorun varmi hic bisey bilmiyorum. acayip canim sikiliyo. kayinvalidemde diyoki neden uzuluyosun bizim zamanimzda doktor yoktu bise yoktu dio o ayri bi canimi sikiyo. resmen bunalima sokuyo beni of of ...
Keske turkiyede olsaydim. basimin caresine bakardim ben. Yurtdisindayim daha gecen sene geldim ve dil sorunum varözel hastane yok mu yakınlarda?
Keske turkiyede olsaydim. basimin caresine bakardim ben. Yurtdisindayim daha gecen sene geldim ve dil sorunum var
hmmm pardon Allah yardımcın olsun o zaman...içini ferah tut...
hmmm pardon Allah yardımcın olsun o zaman...içini ferah tut...
şöyle bakıyorum diğer aylara en tembel grup eylül anneleri
facebook grubuna nasıl katılıcam? beni bilgilendirir misiniz?
K.K 2011 Eylül Anneleri böyle yaz arama yerine.kapalı grup istek gönder canım,kabul ederler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?