2011 Eylül Anneleri

Allah yardımcın olsun arkadasımm. şimdiden gözün aydın diyelimmm

canım allah yardımcın olsun.inşallah kuzunla en yakın zamanda kavuşursunuz şimdiden gözün aydın

Herkese merhaba kizlarr. Bugun moralim cok bozuk. Bugune kadar kontrollerim icin hep doktorun muayenehanesine gittim. bebegimi ultrasonda en son 31. haftadayhen gordum dusunebiliyomusunuz. Aradan tam 5 hafta gecti ne kontrol istedi ne bisey. 16sinda hastaneye gidin artik dedi. dogum hastanede gerceklesecegi icin. dun gittik bu seferde randevu istiyolarmis. yarin sabah arayin dediler. bu sabah esim aramis haftaya pazartesiye vermisler 37. haftama gircem inanabiliyomusunuz. bebegim kac kilo bi sorun varmi hic bisey bilmiyorum. acayip canim sikiliyo. kayinvalidemde diyoki neden uzuluyosun bizim zamanimzda doktor yoktu bise yoktu dio o ayri bi canimi sikiyo. resmen bunalima sokuyo beni of of ...

özel hastane yok mu yakınlarda?

slmm kızlarr
primanın yarışmasına katıldık
bizi desteklerseniz seviniriz :))
Prima Yıldızını Arıyor
sitesine girip ''medaa'' diye aratırıp oylarınızı verebilirsiniz :))

erkek bebgı olacaklar ıcın markalı yepyenı en cok 2 kez gıyılmıs bebek urunlerım war ısteyen ozelden yazabılır arkadaslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…