2011 Eylül Anneleri

içini ferah tut,bebeği de strese sokma bişey çıkmaz inşallah.normal doğuma karar için çatı muayenesi mi yaptı?

evt canım catı muayenesi yaptı.canım cok acıdı.sen nasıl dogum yapacan falan dedi muayene olamıyorsun.karar senin sen sec dedi ama normal olması daha iyiydir dedi.CST hakkında bilgin var mı?

ben de bugün kayınvalidem ile alışverişe çıktım. oğlumun bebek şekerini, kapı süsünü, şeker sepetini, takı yastığını aldık. gecelik bulmakta çok zorlandım. gögüslerim çok büyük olduğu için bulamadım. en sonunda 1 tane buldum aldık. tam 4 saat dolaştım ayaklarıma kara sular indi. acayip belim ağrıyor.

evt canım catı muayenesi yaptı.canım cok acıdı.sen nasıl dogum yapacan falan dedi muayene olamıyorsun.karar senin sen sec dedi ama normal olması daha iyiydir dedi.CST hakkında bilgin var mı?

bildiğim kadarıyla doğumda oluşacak kasılmalara bebeğin kalp atışlarının vereceği cevabı ölçüyo.kasılmaları sağlamak için de serumla ilaç veriyolar...sonuca göre de nasıl doğum yapacağın kesinleşiyo...ama çok rahat gir...

Son düzenleme:

bazen aslında birden cesaret geliyor.spinali düşünüyorum bakalım ilk önce iyi bir hastane bulmam lazım.sancaktepe sultanbeyli çevresinde bildiğiniz iyi bir hastane doktor varmı

hayırlı olsun.bende istiyorum şekerdeeeennn

tsk ederim.senin dogum ne zaman kesin tarih soyledi mi doktorun?

bazen aslında birden cesaret geliyor.spinali düşünüyorum bakalım ilk önce iyi bir hastane bulmam lazım.sancaktepe sultanbeyli çevresinde bildiğiniz iyi bir hastane doktor varmı

Ben sez. girmeden önce korkudan titriyordum, baş ucumda birisi sürekli beni sakinleştirdi, bana bişeyler anlattı(gerçi ben heycandan çoğunu anlamadım) bebek 5 dak sonra gelicek diye sürekli anlattı. Demek istediğim korkmayın biraz cesaret inanın bebeğiniz için herşeye değer. Ben ist. da oturmuyorum o yüzden bilemiycem...

Birde doğuma kamera alıyorlasa mutlaka kamera verin çeksinler ben heycandan unuttum çok pişmanım...

Selamlar herkese..
yeni dogum haberleri yok galiba.
3 gundur evdeyim artik, kizimla guzel zaman gecirecegim derken mide sikayetlerim basladi. sanki midemde bir bicak saplanmis gibi gece gunduz kivraniyorum, gaz mi ne anlamadim.yarin doktora gidecegim ama onlar da kucuk bir sikayette hastahaneye yatiryorlar. kizima bakacak kimsem yok.sizde de boyle bir sey oldu mu?
hamileligin verdigi hassaslikla mi ne desem her seyi kafama takiyorum, acaba sikintidan da olabilir mi

14 eylül demişti.perşembe günü çatı muayenesi yapacak.bakalım normal mi olacak sezeryan mı ona göre tarih değişir heralde...

selam arkadaşım seninle aynı haftalardayız.benimde muhtemel doğum tarihim 14 eylül çatı muayenesi için erken değil mi?benim dr daha bişey demedi bununla ilgili.sen mi dr söyledin çatı muayenesini yoksa o mu söyledi

arkadaslar catı muaynesi olanlar varmı?varsada muayneden sonra kahverengi lekelenmeniz oldumu benim dünden beri biraz lekelenmem oluyo tedirgin oldumda

arkadaslar catı muaynesi olanlar varmı?varsada muayneden sonra kahverengi lekelenmeniz oldumu benim dünden beri biraz lekelenmem oluyo tedirgin oldumda
canım bende ondan korkuyorum daha olmadım.dün bir arkadaşım muayene olmuştu tıpkı adet kanı gibi geliyormuş bugün ve altım çok acıyor oturamıyorum diyordu

merhaba güzel hamiller bugün kontrolüm vardı bebişim büyümüş 35+5 günlük ama benim bu aralar
karnımda kasılmalar oluyor sizdede oluyorm
gizemcim haber ver doğurdunmu

Merhaba arkadaslar. Ben de 37 haftalık hamileyim. Doktor dun muayenesinde hersey normal, zamaninda dogurursun demisti. Ama aradan 6 saat gectikten sonra gece ansizin suyum geldi. Suan hastanedeyim bebeğin dogum kanalına inmesini ve açılmanın başlamasını bekliyorum. en geç yarın sabah bebeğim kollarımın arasında olacak.k

Allah yardımcın olsun arkadasım.rabbim kolaylık versin.

doktorum söyledi.erken değil bu haftalarda yapılıyomuş genelde...

hadi yaaa.hayırlısı olsun.Rabbim yardımınız olsun ikinizde...

merhaba güzel hamiller bugün kontrolüm vardı bebişim büyümüş 35+5 günlük ama benim bu aralar
karnımda kasılmalar oluyor sizdede oluyorm
gizemcim haber ver doğurdunmu

canım kasılma nasıl oluyor yani.bende bazen adet ağrısı gibi ağrılar oluyo.onlarmı kasılma acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…