- 10 Aralık 2009
- 986
- 34
- 358
karnımın sol alt tarafında bi ağrı var bugün.neden aceba?böyle ağrısı olan var mı?
karnımın sol alt tarafında bi ağrı var bugün.neden aceba?böyle ağrısı olan var mı?
selam arkadaşlar aynı sorunları bende yaşıyorum bugün dr gittim kontrolm vardı.dr ye sanki her an adet olucakmışım gibi bir sızı oluyor kasıklarımda ve belimde dedim.dr de normal bebek büyüyor hacim artıyor bide vücud doğuma hazırlanıyor kaslar birbirinden çekiliyor ondan dedi yani korkmayın gayet normalmişkarnim degilde benimde belimde var. onu sormak icin gelmistim bende. kizlar sizdede oluyomu yaklasik 3 sattir falan belimde adet olurkenki gibi bi agri var ama siddetli degil. ince ince agriyo bide surekli devam etmiyo agrim bi fikir verebilirmisiniz neden boyle?
karnim degilde benimde belimde var. onu sormak icin gelmistim bende. kizlar sizdede oluyomu yaklasik 3 sattir falan belimde adet olurkenki gibi bi agri var ama siddetli degil. ince ince agriyo bide surekli devam etmiyo agrim bi fikir verebilirmisiniz neden boyle?
selam arkadaşlar aynı sorunları bende yaşıyorum bugün dr gittim kontrolm vardı.dr ye sanki her an adet olucakmışım gibi bir sızı oluyor kasıklarımda ve belimde dedim.dr de normal bebek büyüyor hacim artıyor bide vücud doğuma hazırlanıyor kaslar birbirinden çekiliyor ondan dedi yani korkmayın gayet normalmiş
erkek bebekse doguma hazirlik diolar kacinci haftadasin bilmiyorum benim 39 +1 dun gece cok agriyodu ama simdi iyim bebek kendini doguma hazirliyo dedi benim ebem ilik dus iyi geliyo canim
Yaa eweT her agrda acaba dogummu basladi diyorum bu son ay baya yawas gecicek galibaa dogumlarda basladi bende kizima saglikla kucagima almak istiyorummm
sen kaçıncı haftadasın yazmamışsın
36+5 olduk bugunn :))
benimde 36+6 oldu. haftaya doktor alacak galiba bebeği. ağrıdan ziyade bebeğin hareketleri müthiş arttı bugün bende. nerdeyse karnımı yırtıp çıkacak. ev temizliğini de bugün yaptık herşeyi hazır ettik. heyecanla bekliyoruz.bayramı ,aksilik olmazsa, inşallah yeni aile üyesiyle gireceğiz.
hayırlısı ile allah kucaklarımıza almayı nasip etsin kuzucuklarımızı senin bebeğin ölçümleri ne kadar ve neden sezeryan oluyorsun bi sorun mu var.bebeişin cinsiyeti ne?
bebek 2585 kilo idi en son.doktor 3000'i bulur doğuma kadar dedi. sezeryan çünkü ilk çocuğumda malesef sorun çıkmıştı sezeryan olmuştum. ilk çocuğum erkek,buda erkek. başka ölçüm istiyormusun. akıma gelmiyor şimdi.
2 veya 4 cm açıklık oluştuktan sonra takılıyor.Takmadan önce belinizi ince uçlu bir iğne ile uyuşturuyoruz.
Düşünün ki tetanoz aşısı yapılırken olan ağrı gibi aslında biraz daha az bi ağrı oluyor.
Daha sonra işlemin yapılacağı esas iğne yerleştiriliyor.Bu büyükçe ama oldukça ince bir iğne ve önceden uyuşturulduğu için
ağrı hissetmiyorsunuz.Bu iğnenin yerleştirilmesinde bazen bacaklarda elektrik çarpması gibi bir his olabilir bu normaldir korkmayın ve harteket etmeden anestezi doktorunuza hissettiğiniz ağrıyı söyleyin.Evet bazı hastalarda bel ve baş ağrısı olabiliyor.Baş ağrısı olan hastada sıvı tedavisi veriyoruz.Bazı hastalarda oldukça şiddetli olabiliyor.Ama bunlar sizi korkutmasın hepimizde olacak diye birşey yok.Bu tür sorun lar kişiden kişiye değişiyor.
Benim Doktorum soylemiyo suyum warmi diye bakiyo gobegimi olcuyo bide alttan aciklik warmi diye bakiyo o kadar enson 32 haftada doppler girdik o zamandan beri bilmiyorumm(( ama hersey yolunda buyumesi iyi demisti doguma 3.5 kilo olur demisti
arkadaşım bpd fl ac ölçümlerini biliyor musun?beni bugün 9.5 cm çıktı.onun için sordum .dr erkek bebeklerin başı daha büyük dedi.ama 10 cm yi geçerse normal doğum olmazmış[/QUO
bu konuda doktor birşey söylemedi ama istiyorsan ultrason çıktısında yazan değerleri ileteyim. bpd:89.54mm, fl:67.19mm, ac: 308.05mm... ne olursa olsun, doktora güvenmekten başka çare olmadığını düşünüyorum. umarım bir sıkıntı yoktur:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?