2011 Eylül Anneleri

karnımın sol alt tarafında bi ağrı var bugün.neden aceba?böyle ağrısı olan var mı?

karnim degilde benimde belimde var. onu sormak icin gelmistim bende. kizlar sizdede oluyomu yaklasik 3 sattir falan belimde adet olurkenki gibi bi agri var ama siddetli degil. ince ince agriyo bide surekli devam etmiyo agrim bi fikir verebilirmisiniz neden boyle?

karnımın sol alt tarafında bi ağrı var bugün.neden aceba?böyle ağrısı olan var mı?

selam arkadaşlar aynı sorunları bende yaşıyorum bugün dr gittim kontrolm vardı.dr ye sanki her an adet olucakmışım gibi bir sızı oluyor kasıklarımda ve belimde dedim.dr de normal bebek büyüyor hacim artıyor bide vücud doğuma hazırlanıyor kaslar birbirinden çekiliyor ondan dedi yani korkmayın gayet normalmiş

erkek bebekse doguma hazirlik diolar kacinci haftadasin bilmiyorum benim 39 +1 dun gece cok agriyodu ama simdi iyim bebek kendini doguma hazirliyo dedi benim ebem ilik dus iyi geliyo canim

erkek bebekse doguma hazirlik diolar kacinci haftadasin bilmiyorum benim 39 +1 dun gece cok agriyodu ama simdi iyim bebek kendini doguma hazirliyo dedi benim ebem ilik dus iyi geliyo canim

cok tesekkur ederim kizlar bende 37. haftaya gircem ilk bebek olunca bide heyecan dorukta her an gelcekmis gibi:)

Yaa eweT her agrda acaba dogummu basladi diyorum bu son ay baya yawas gecicek galibaa dogumlarda basladi bende kizima saglikla kucagima almak istiyorummm

kızlar bu son dönemdeki ağrılar çok normal artık bebişlerimiz büyüyor yerleri daraldı çıkmak istiyorlar bende eok oluyor alıştım artık kızıma kavuşayımda değer diyorum ağrılar sızılar gel artık pernsesim gelll hepimiz sağlıkla doğuralım inaşllahhhh

benimde 36+6 oldu. haftaya doktor alacak galiba bebeği. ağrıdan ziyade bebeğin hareketleri müthiş arttı bugün bende. nerdeyse karnımı yırtıp çıkacak. ev temizliğini de bugün yaptık herşeyi hazır ettik. heyecanla bekliyoruz.bayramı ,aksilik olmazsa, inşallah yeni aile üyesiyle gireceğiz.

hayırlısı ile allah kucaklarımıza almayı nasip etsin kuzucuklarımızı senin bebeğin ölçümleri ne kadar ve neden sezeryan oluyorsun bi sorun mu var.bebeişin cinsiyeti ne?

hayırlısı ile allah kucaklarımıza almayı nasip etsin kuzucuklarımızı senin bebeğin ölçümleri ne kadar ve neden sezeryan oluyorsun bi sorun mu var.bebeişin cinsiyeti ne?

bebek 2585 kilo idi en son.doktor 3000'i bulur doğuma kadar dedi. sezeryan çünkü ilk çocuğumda malesef sorun çıkmıştı sezeryan olmuştum. ilk çocuğum erkek,buda erkek. başka ölçüm istiyormusun. akıma gelmiyor şimdi.

arkadaşım bpd fl ac ölçümlerini biliyor musun?beni bugün 9.5 cm çıktı.onun için sordum .dr erkek bebeklerin başı daha büyük dedi.ama 10 cm yi geçerse normal doğum olmazmış

verdiğin bilgiler için çok teşekkürler. ben bu bel ağrısı meselesini merak ediyorum.bel ağrısı kalıcı bir ağrı mı yoksa geçici mi?

Benim Doktorum soylemiyo suyum warmi diye bakiyo gobegimi olcuyo bide alttan aciklik warmi diye bakiyo o kadar enson 32 haftada doppler girdik o zamandan beri bilmiyorumm (( ama hersey yolunda buyumesi iyi demisti doguma 3.5 kilo olur demisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…