arkadaşım bpd fl ac ölçümlerini biliyor musun?beni bugün 9.5 cm çıktı.onun için sordum .dr erkek bebeklerin başı daha büyük dedi.ama 10 cm yi geçerse normal doğum olmazmış[/QUO
bu konuda doktor birşey söylemedi ama istiyorsan ultrason çıktısında yazan değerleri ileteyim. bpd:89.54mm, fl:67.19mm, ac: 308.05mm... ne olursa olsun, doktora güvenmekten başka çare olmadığını düşünüyorum. umarım bir sıkıntı yoktur:))
benim bebeğin baş çapı 3 hafta önde gidiyor yarım cm daha büyürse normal doğum olmazmış o yüzden soruyorum.sensi normal doğum olacak herhalde
benim bebeğin baş çapı 3 hafta önde gidiyor yarım cm daha büyürse normal doğum olmazmış o yüzden soruyorum.sensi normal doğum olacak herhalde
anladım, benim normal olamayacak, ilk çocuk sezeryendi ve sorunlu doğum yaşadım, ikincide de aynı sıkıntıları yaşamamak için epidural sezeryan olacak inş. bu nedenle doktorumun tarihi belirlemesini bekliyorum. inşallah hepimiz sorunsuz doğururuz ve bebeklerimize sağlıkla kavuşuruz...
benimde bebişim bir hafta önde gidiyor yani ozamanaben 34+5 gün olarak bildim doktor yok35+5 ve kilosuda 2700 gram dedi şimdi hangi haftayı bekleyyeim anlamadım gitii bide 5 yıl önece oğlum sezeryan la doğdu şimdi noraml isityorum ama doktorlar pek yanaşmıyor ne yapacağımı bilmiyorum zaten yaşadığım yerdede imkanlar çok kısıtlı sadece 2 doktor var
arkadaşım sen kaçıncı haftada sezeryan olacaksın 37+5 mi olcan?
BIz 36+ 6 olduk bugun ama sezeryan olmuycam ins norml dogum gozukuyo simdilik cati problemim yok bebekte yola girmiss
benimde bebişim bir hafta önde gidiyor yani ozamanaben 34+5 gün olarak bildim doktor yok35+5 ve kilosuda 2700 gram dedi şimdi hangi haftayı bekleyyeim anlamadım gitii bide 5 yıl önece oğlum sezeryan la doğdu şimdi noraml isityorum ama doktorlar pek yanaşmıyor ne yapacağımı bilmiyorum zaten yaşadığım yerdede imkanlar çok kısıtlı sadece 2 doktor var
canım benimde ilk doğum sezaryen şimdi normal bekliyorum inşallah..sıkıntı olmaz Allahın izniyle avrupalı doktorlar ilk defa sezaryen olan birinde sezaryenden sonra normal doğum olan birinden daha fazla rsik var diyorlar..narkozdan kalkamama gibi..
demekki ben tek değilim canım sen kaç haftalık oldun bide kaç yıl geçti sezeryandan sonra bençok istiyorum normal doğum yapmayı ama doktorlar yanaşmıyor ne eapacağımı bilmiyorum
selam arkadaşlar bu gün dr gittim.bu hafta c.tesi bebeği sezaryanla almayı dùşünüyor(böbrek iltihapından dolayı kana karışma ihtimali varmış tehlikeli bir durummuş)o zamana kadar 37+4 oluyor sezeryan için erken değil mi?daha ônce veya ilk doğumunu sezeryanla yapacak olanlar lütfen kaçıncı haftada sezeryan olunmalı yazar mısınız?
slm kızlar benim de bugun kontrolum vardı.dr bebegın ii oldugunu soyledi.
insallah persembe gunu yavrumu kucagıma alırım rabbim nasıp ederse.
persembeye gun verdi.sezeryan dogum olcak.
arkadaşım yanlış anlamadıyam 37+5 sezeryan olcksn bu haftada sezeryan olmayı sen mi istedin yoksa bi problem vardıda dr mi? istedi nerdeyse aynı günlerde olcaz sezeryan
arkadaşım yanlış anlamadıyam 37+5 sezeryan olcksn bu haftada sezeryan olmayı sen mi istedin yoksa bi problem vardıda dr mi? istedi nerdeyse aynı günlerde olcaz sezeryan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?