2011 Eylül Anneleri

benimde bebişim bir hafta önde gidiyor yani ozamanaben 34+5 gün olarak bildim doktor yok35+5 ve kilosuda 2700 gram dedi şimdi hangi haftayı bekleyyeim anlamadım gitii bide 5 yıl önece oğlum sezeryan la doğdu şimdi noraml isityorum ama doktorlar pek yanaşmıyor ne yapacağımı bilmiyorum zaten yaşadığım yerdede imkanlar çok kısıtlı sadece 2 doktor var

merhaba kızlar bizde 35+5 olduk. herkese hayırlı doğumlar diliyorum... allah herkesin bebeğini sağsağlim kucağına almayı nasip etsin.

canım hafta konusunu bende bilmiyorum ama önce sezeryan sonra normal doğum tehlikeli olurmuş benim duyduğuma göre.sen hiç riske atma bence.benimde kızım şu anda 2700grammış.ama seninki haftasına göre daha tombul maşallah

canım benimde ilk doğum sezaryen şimdi normal bekliyorum inşallah..sıkıntı olmaz Allahın izniyle avrupalı doktorlar ilk defa sezaryen olan birinde sezaryenden sonra normal doğum olan birinden daha fazla rsik var diyorlar..narkozdan kalkamama gibi..

demekki ben tek değilim canım sen kaç haftalık oldun bide kaç yıl geçti sezeryandan sonra bençok istiyorum normal doğum yapmayı ama doktorlar yanaşmıyor ne eapacağımı bilmiyorum

demekki ben tek değilim canım sen kaç haftalık oldun bide kaç yıl geçti sezeryandan sonra bençok istiyorum normal doğum yapmayı ama doktorlar yanaşmıyor ne eapacağımı bilmiyorum

10 yıl oldu ama avrupada 1 yıl geçmesi yetiyormuş..ankaradayım ben doktoruma ısrarcı olduğumu belli ettim bu konuda boyun eğdi..herşey yolunda giderse normal olacak inş ama son anda bişi çıkara bilememm nasip yazarım inş burdan son durumu zaten taş çatlasa 2 haftam var 38 haftalığım:)))

sezeryandan sonra normal doğum olduğunu hiç duymamıştım ama dün baktım kağan kocatepenin videolarını izledim.o da olabilir diyo.hakkınızda hayırlısı olsun inşallah kızlar.Rabbim kolaylıklar versin hepimize.bebeklerimize sağlıkla kavuşalım inşallah

selam kizlar, bugun kontrole gidebildik nihayet doktor hersey normal dedi cok sukur. 2 hafta sonraya randevu verdi. ben epidural normal dogum istiyorum dedim ama o simdi hersey normal gozukuyo epidural yada sezeryan olmasi dogum sirasinda belli olur dedi. tuhafima gitti ama bise demedim neyse boyle iste

Kizlar aranizda tansiyon problemi yasayan varmi. Varsa kacinci haftada cikti. Doktorunuz ne onerdi. İlac kullaniyor musunuz. Ne gibi sıkıntilariniz oluyor yazarmisiniz.

selam arkadaşlar bu gün dr gittim.bu hafta c.tesi bebeği sezaryanla almayı dùşünüyor(böbrek iltihapından dolayı kana karışma ihtimali varmış tehlikeli bir durummuş)o zamana kadar 37+4 oluyor sezeryan için erken değil mi?daha ônce veya ilk doğumunu sezeryanla yapacak olanlar lütfen kaçıncı haftada sezeryan olunmalı yazar mısınız?

canım öncelikle allah yardımcın olsun 37 +2 de çilek arkadaşın bebeğini aldlar bi sorun yokmuş sende korkma 37 hafta anne içinde bebek içinde yeterlimiş allah sağ salimkucağına aldırsın

slm kızlar benim de bugun kontrolum vardı.dr bebegın ii oldugunu soyledi.
insallah persembe gunu yavrumu kucagıma alırım rabbim nasıp ederse.
persembeye gun verdi.sezeryan dogum olcak.

slm kızlar benim de bugun kontrolum vardı.dr bebegın ii oldugunu soyledi.
insallah persembe gunu yavrumu kucagıma alırım rabbim nasıp ederse.
persembeye gun verdi.sezeryan dogum olcak.

arkadaşım yanlış anlamadıyam 37+5 sezeryan olcksn bu haftada sezeryan olmayı sen mi istedin yoksa bi problem vardıda dr mi? istedi nerdeyse aynı günlerde olcaz sezeryan

arkadaşım yanlış anlamadıyam 37+5 sezeryan olcksn bu haftada sezeryan olmayı sen mi istedin yoksa bi problem vardıda dr mi? istedi nerdeyse aynı günlerde olcaz sezeryan

problem yok canım.sezeryan tercih ettim doktor da bu hafta alalım o zaman dedi.bayramdan once?
bebek ii cok sukur.senin bebek kac kilo?

dr sordum.sezeryanla 38 ci haftada alıyolar genelde.içini ferah tut.
ben cok rahatsızlandım bulantı kusma bobreklere mideye basınc yapıyor artık dayanamıyorum.
kuzucugun keyfi ii olan anneye oluyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…