2011 Eylül Anneleri

kızlar doktora gittim dün.fl değeri 1 hafta geri çıktı bacakları 1 hafta kısaymış doktor sorun değil dedi ama ben çok huzursuz oldum.böyle bir durum yasayan bilen var mı?farkı kapatır mı?

kızlar doktora gittim dün.fl değeri 1 hafta geri çıktı bacakları 1 hafta kısaymış doktor sorun değil dedi ama ben çok huzursuz oldum.böyle bir durum yasayan bilen var mı?farkı kapatır mı?

canım benm oğlumunda geçen haftaya kadar 1 hafta küçük çıkıyordu ama son ölçümde haftasından 2 gün büyük çıktı ölçümlere çok takılma bence her şey yolundadır benimkinn kapandı arası dr.um ölçümlerin herzaman net değerler vermediğini bir de 1 haftalık küçüklük ya da büyüklüğün herhangi bir öneminin olmadığını söyledi bence içini ferah tut kib

canım bana 38.haftamda kafasının 35çhaftada oldugu söylendi.daha önce demediysem bir sorun yoktur dedi belki doğum kanalına girmiştir o yüzden böyle çıkyo demişti.doğdugunda normaldi :) ölçümlere takılma fazla .bi örnek daha verim 40.haftama kadar bebegin kilosu 3800 dediler. 41.haftamda bu bebek aşırı zayıf dediler 3230 gram doğdu.o yüzden ölçümlerde hata payı çok fazla.üzme kendini bişeyi yoktur

benimkide fl 2 hafta geri.değişiyo geçen sefer 2 hafta ileriydi.bazen 1 hafta ileri yada geri çıkıyor.doktor hiç umursamıyor.ffark 2 haftayı gecerse bakarız diyo

selam kızlar bende allah nasip ederse eylül annesiyim.şu an 36+4 gunlugum.Bugüne kadar yapılan hiç bir testte olumsuz bir şey çıkmamıştı.bugün tiroid le ilgili sıkıntı olabileceğini cuma günü T3 T4 testleri yapacağaını söyledi dr.konuyla ilgili bilgisi olan varmı.canım sıkıldı bu konuya cevaplarsanız sevinirim...

canım öncelikle hoşgeldin.sanırım troit yüksek çıakrsa ilaç kullanıp dengeliyorsun ama baya geç istemişler garip.o hamileliğin başında yapılan testlerden.olsaydı troit şimdiye kadar hiç mi belirti olmazdı .inş güzel çıkar sonucların,canını sıkma hiç arkadaşlarım var troiti yüksek olan ilaç kullanıyolar

slm kızlar benim de bugun kontrolum vardı.dr bebegın ii oldugunu soyledi.
insallah persembe gunu yavrumu kucagıma alırım rabbim nasıp ederse.
persembeye gun verdi.sezeryan dogum olcak.

selam arkadaşım yanlış değilsem yarın minik kuzucuğunu kucağına alacaksın allahın izni ile.şimdiden gözün aydın rabbim kolay doğum nasip etsin sana ve hepimize duygularını yazmayı unutma diğer doğum yapan arkadaşlardan ses çıkmadı.merak ediyoruz anneliğin ilk günlerini

canım facede paylaşıyolar.fotograflarını bile gördük.en son rüzgar ali doğdu çok tatlı normal doğumla dünyaya geldi

eapılan t

ya hamileliğin ilk başında yapılan testte herşey normaldi.cevabın için teşekkürler bu arada....

sm kızlar ben 2010 eylül annesiyim hoş 25 ağustosta doğum yaptım ama eylül annesiyim doğuranlarınız vardır mutlaka mükemmel olan bu duyguyu kısa zamanda hepiniz yaşayacaksınız sağlıklı doğumlar ve mutlu bebekler diliyorum hepinize

merhaba bayanlar
bızde 36.haftamızın sonlarındayız
cuma günü kontrolümüz var
eylül 10 doğum görünüyor allah nasıp ederse
sata göre 38 haftayım aslında ama ultrasona göre 37 olucam
her an gelebilir yani bebeğim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…