dr sordum.sezeryanla 38 ci haftada alıyolar genelde.içini ferah tut.
ben cok rahatsızlandım bulantı kusma bobreklere mideye basınc yapıyor artık dayanamıyorum.
kuzucugun keyfi ii olan anneye oluyor:)
arkadaşım son bişey soracam bebişin kilosu kaç
problem yok canım.sezeryan tercih ettim doktor da bu hafta alalım o zaman dedi.bayramdan once?
bebek ii cok sukur.senin bebek kac kilo?
problem yok canım.sezeryan tercih ettim doktor da bu hafta alalım o zaman dedi.bayramdan once?
bebek ii cok sukur.senin bebek kac kilo?
şunu bi okyun derim ben 39. haftadan önce sezaryen olmayın | Blogcu Anne
kızlar doktora gittim dün.fl değeri 1 hafta geri çıktı bacakları 1 hafta kısaymış doktor sorun değil dedi ama ben çok huzursuz oldum.böyle bir durum yasayan bilen var mı?farkı kapatır mı?
kızlar doktora gittim dün.fl değeri 1 hafta geri çıktı bacakları 1 hafta kısaymış doktor sorun değil dedi ama ben çok huzursuz oldum.böyle bir durum yasayan bilen var mı?farkı kapatır mı?
selam kızlar bende allah nasip ederse eylül annesiyim.şu an 36+4 gunlugum.Bugüne kadar yapılan hiç bir testte olumsuz bir şey çıkmamıştı.bugün tiroid le ilgili sıkıntı olabileceğini cuma günü T3 T4 testleri yapacağaını söyledi dr.konuyla ilgili bilgisi olan varmı.canım sıkıldı bu konuya cevaplarsanız sevinirim...
slm kızlar benim de bugun kontrolum vardı.dr bebegın ii oldugunu soyledi.
insallah persembe gunu yavrumu kucagıma alırım rabbim nasıp ederse.
persembeye gun verdi.sezeryan dogum olcak.
selam arkadaşım yanlış değilsem yarın minik kuzucuğunu kucağına alacaksın allahın izni ile.şimdiden gözün aydın rabbim kolay doğum nasip etsin sana ve hepimize duygularını yazmayı unutma diğer doğum yapan arkadaşlardan ses çıkmadı.merak ediyoruz anneliğin ilk günlerini
eapılan tcanım öncelikle hoşgeldin.sanırım troit yüksek çıakrsa ilaç kullanıp dengeliyorsun ama baya geç istemişler garip.o hamileliğin başında yapılan testlerden.olsaydı troit şimdiye kadar hiç mi belirti olmazdı .inş güzel çıkar sonucların,canını sıkma hiç arkadaşlarım var troiti yüksek olan ilaç kullanıyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?