2011 Eylül Anneleri

Problem doğum kanalına inmemesi değil.Bende hemşireyim Doktoruma inanmak istiyorum açıkcası.Problemim pelvisdeki kemiğim eğimli,Doktorum normal doğumu beklememi de önerdi bana ama çok zor bi doğum olur dedi.Ben göze alamadım.Hayırlısı olsun hakkımızda...

hakkında hayırlısı olsun canım.öyle bi problem varsa bence de riske atmaya gerek yok.inşallah bebeğine hayırlısıyla kavuşursun.bak bide ne güzel bi günde doğum yapıyosun.dualarımız seninle

canım ben el havlusu olarak düşünmüştüm ama bilmiyorum banyo havlusu gerekirmi ayrıca.bi de küçük bi havlu da bebek için alsam diye düşündüm

canım ben el havlusu olarak düşünmüştüm ama bilmiyorum banyo havlusu gerekirmi ayrıca.bi de küçük bi havlu da bebek için alsam diye düşündüm

ben orta boy koydum banyo havlusu çok büyük geldi gözüme.bebeğe havlu koymadım hastanede yıkamıyorlar anne karnındaki beyaz sıvı koruyucu oldugu için. 2tane hastane 5li set koydum yeterli mi acaba?birinde alt üst takım çıtçıtlı body eldiven şapka var.diğerinde body tulum şapka eldiven var.başka bir şeye gerek var mı giyim olarak?bir de iki tane çorap bir patik bir hırka koydum.hırka dev gibi geldi gözüme zaten

1 tane biberon koymalı mıyım?süt gelmeme ihtimaline karşı aklıma geldi.inşallah bol bol sütümüz olur da gerek kalmaz

hayırlı doğumların olsun canım
canım ben geçen sen doğum yapmış biri olarak yanıma neler aldımı yazım.gereksiz ve fazla hiç bi şey almadım.sezeryan oldum fakat ertesi gün kağıt imzalayıp çıktım.gittim hastanede temiz terlikten tut bebeğimiz ve hasta bezine kadar hepsi verildi.ki her hastanenin bu şekildedir diye düşünüyorum.ama yinede yanıma alırım olmazsa.ıslak mendil aldım.hastane çıkış ve penye battaniye kendime iç çamaşırı ve gecelik aldım.ben havlu almadım lazım olmadı.kağıt havlu vardı yanımızda.fotograf makinesi almıştım. ağız bezi alabilirsin.bide biberon yerine kaşık kullanmanı tavsiye ederim.biberona alışırsa memeyi bırakabiliyor.aklıma gelmeyen başka bişey yok gelirse yine yazarım.ama çok şey alıp kendine ağırlık etme derim.
canım hayırlı doğumların olsun.hakkınızda hangisi hayırlıysa o olsun.

gittiğim hastaneye sordum hiç bir şey vermiyorlarmış her şeyi biz getiriyormuşuz

çalışan arkadaşlar şu rapor konusuyla ilgili bi sorum olcaktı.ben şu anda 36+5 im.son 3 hafta çalışamaz raporumu 37+0 damı yoksa 38+0 damı almam gerekir?

kızlar merhaba;

biz doktordan geldik, güzel haberlerimiz var. bebek 2.800 kg olmuş. ve doktorum doğuma gün verdi. 9 eylül e. oğluşum erken gelmezse 9 eylülde sabahtan doğum var...doktor doğum tarihini söyleyince tutamadım kendimi ağlamaya başladım....Allahıma şükür bu haftalara geldik....
Kandil geceniz mübarek olsun.....Allah bütün dualarımızı kabul etsin...

Kadir geceniz mübarek olsun bol bol dua edelim birbirimize hayırlısı ile Allah bize kolay bir doğum nasip etsin sağlıkla bebeklerimize kavuşalım inşallah

hayırlısı olsun inşallah.

Kadir gecemiz mübarek olsun arkadaşlar.inşallah bu güzel geceyi iyi değerlendirebilmeyi nasibetsin Rabbimiz.dualarımızda birbirimizi unutmayalım

herkese hayrılı hafta sonları hanımlar nasılsınız benim geceden beri inanılmaz sırtım ve belim ağrıyor sebebini bilmşyorum sizdede oluyor mju

herkese merhaba arkaadaşlar...
bizim minik misafirimizde cuma günü gelecek inşallah...
ayyy nasıl bir heyecan sardı anlatamam yaaa...
nefesim kesilecek gibi hissediyorum...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…