bayılıyorum doktorların bu sezaryen için uydurduklarına..:)) doğum kanalına son 10 dk da giren bebek var ama doktorlarda haklı üç tane gerekçeleri var dünyanın parsını almaları için (artık performans başına devletten para alıılolar artı hastaneden) yok çatın dar,yok bebek iri(annem 6 kg normal doğum yapmış)yok kanala inmedi ...!!
Problem doğum kanalına inmemesi değil.Bende hemşireyim Doktoruma inanmak istiyorum açıkcası.Problemim pelvisdeki kemiğim eğimli,Doktorum normal doğumu beklememi de önerdi bana ama çok zor bi doğum olur dedi.Ben göze alamadım.Hayırlısı olsun hakkımızda...
kendimiz için banyo havlusu niçin?hastanede banyo yapılıyor mu ki?normal doğumda eve dönülüo sezeryanda hemen yıkanılmıo?bu havlu doğum sonrası belden asağı temizlenmek için mi?ona göre bir şeyler koyalım
canım ben el havlusu olarak düşünmüştüm ama bilmiyorum banyo havlusu gerekirmi ayrıca.bi de küçük bi havlu da bebek için alsam diye düşündüm
hayırlı doğumların olsun canımmerhaba bayanlar
bızde 36.haftamızın sonlarındayız
cuma günü kontrolümüz var
eylül 10 doğum görünüyor allah nasıp ederse
sata göre 38 haftayım aslında ama ultrasona göre 37 olucam
her an gelebilir yani bebeğim :)
canım ben geçen sen doğum yapmış biri olarak yanıma neler aldımı yazım.gereksiz ve fazla hiç bi şey almadım.sezeryan oldum fakat ertesi gün kağıt imzalayıp çıktım.gittim hastanede temiz terlikten tut bebeğimiz ve hasta bezine kadar hepsi verildi.ki her hastanenin bu şekildedir diye düşünüyorum.ama yinede yanıma alırım olmazsa.ıslak mendil aldım.hastane çıkış ve penye battaniye kendime iç çamaşırı ve gecelik aldım.ben havlu almadım lazım olmadı.kağıt havlu vardı yanımızda.fotograf makinesi almıştım. ağız bezi alabilirsin.bide biberon yerine kaşık kullanmanı tavsiye ederim.biberona alışırsa memeyi bırakabiliyor.aklıma gelmeyen başka bişey yok gelirse yine yazarım.ama çok şey alıp kendine ağırlık etme derim.merhaba anneler.herkes iyi mi?çantalarınızı hazırldınız mı?neler koydunuz?ben ufak ufak başladım.kaç tane camaşır koymalı?bez ne kadar yanımıza alalım 20 adet yeterli mi?ped ne kadar koymak gerek?listemi yaptım ama bazılarına sayı olarak karar veremedim.paylaşımlarınızı bekliyorum.
canım hayırlı doğumların olsun.hakkınızda hangisi hayırlıysa o olsun.Kızlar kontrolden geldik.Benim kız doğum kanalına inmemiş.Kemikten dolayı inmez dedi doktorumuz.Yarın sabah 8:30da sezeryan olacam.İnşallah sağlıkla alırım kızımı kucağıma.Dualarınızı esirgemeyin,çok heyecanlıyım ve korkuyorum...
çalışan arkadaşlar şu rapor konusuyla ilgili bi sorum olcaktı.ben şu anda 36+5 im.son 3 hafta çalışamaz raporumu 37+0 damı yoksa 38+0 damı almam gerekir?
gittiğim hastaneye sordum hiç bir şey vermiyorlarmış her şeyi biz getiriyormuşuz
canım sen hangi hastanede doğum yapacaksın?
37 de alman gerekiyor canım..
kızlar merhaba;
biz doktordan geldik, güzel haberlerimiz var. bebek 2.800 kg olmuş. ve doktorum doğuma gün verdi. 9 eylül e. oğluşum erken gelmezse 9 eylülde sabahtan doğum var...doktor doğum tarihini söyleyince tutamadım kendimi ağlamaya başladım....Allahıma şükür bu haftalara geldik....
Kandil geceniz mübarek olsun.....Allah bütün dualarımızı kabul etsin...
Kadir geceniz mübarek olsun bol bol dua edelim birbirimize hayırlısı ile Allah bize kolay bir doğum nasip etsin sağlıkla bebeklerimize kavuşalım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?