Peki şeker yüklemesi ne zaman yapılacaktı bilyomusun ya birde ben 22 haftalık hamileyim yani 6 aylıkmı oluyorum simdi
eylülce hoş geldin sen en iyisini yaptın fazla arayı uzatmadın birlikte büyürler ne güzel sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşlalhh bende daha tetenoz aşısı yapmadım biraz eşim karşı oğlumdaykende sadece tek doz yapıldı ve herkes yapıyormuş doktorumda aaptır demişti bende herşey doğal olsun dedim ilaç hiç girmesinama olmuyor malesef mecburi yapacaz acaba kaç doz yaparlar
eylülce sence bu sinir durumu hamilelikle ilgilimidir bende çok sinirli oldum normaldede sinirli biriyimdir ama şimdi daha çok bugün yolda gelirken bir yaya yol vermedim diye arabama vurdu :) ve çok sinirlendim durdurdum arabayı yanımdakiler zor tuttu inecem aşağı napıcaksam artık söylene söylene geldim hiç birşeye tahammülüm yok eşime de çok yansıyor bu bir söylediğimi ikikez tekrarlamaktan bile nefret ediyorum
bugün çok mutsuzum mesela içimde tuhaf bir his var kavgacı bi okadarda ağlamaklı nasıl bir karmaşa bu
gecde rüyamda bir bebek veriyorlar kucağıma emzir diye ama daha sütüm yok diyorum emzir gelir diyorlar benim çocuğum değil ama manasına baktım hiçte hoş olmayan şeyler yazıyor iyice canım sıkıldı hamile ise hamilelikten kurtulur diyor töbe ya erekn doğum en korktuğum şey lütfen biraz teselli arkadaşlar korku kapladı içimi
kızlar bende emir düşnüyorum kısmetse .erkek benimki eşim tuna diyor ama bakalım.ya szi sağlık cağına gidip kalp atışını dinledinizmi hiç. ben 20.haftama girdim ama duyulurmu ki.erken miki.ben şehir dışına kontrole gidiyorum.arada bir burda dinlemek istiyorum.aklıma düştü bu günlerde.
ayyyyyyyyyyy bom boş topik ya kimse yok bende çıkıyorum.yazılı kağıtlarım birikti.onları okuyum bari
blackcandy çok sağol birden sinirle birlikte kalp çarpıntısı falan başlayınca bebeğe bişey olucak diye paniğe kapıldım hepten allak bullak oldum işyerindeyim içimden ağlamak geliyo ağlayamıyorumda tıkandım kaldım şuan daha iyiyim ama uykum var çok eve gidip uyumak istiyorum
bebişe bişey olmasın allah korusun hepimizin yavurlarını ,bu bebeğe kadar çok badireler atlattık
mesela bu topikte olan ferhat ,tunemi,akimera ve ben daha önce dış gebelik yaşadık dördümüz dış gebelik topiğinden tanışıyoruz ve bebek beklerken aynı zamanda hamile kaldık.ferhat bu topiği açınca bizlerde katıldık eylül annelerine
kızlar benim prensesim geliyor bugün şehir dışın açıktım renkli ultrasona ve bebişiim gördüm her tarafına ağzını açıp kaptıyordu ama çok hareketliydi cadı küçücük ağzı küçük burnu vardı renkli olduğu için net gördüm artık o bir insan midesini kalbini her tarafını gördüm kızımın çok mutluyum çok
kızlar benim prensesim geliyor bugün şehir dışın açıktım renkli ultrasona ve bebişiim gördüm her tarafına ağzını açıp kaptıyordu ama çok hareketliydi cadı küçücük ağzı küçük burnu vardı renkli olduğu için net gördüm artık o bir insan midesini kalbini her tarafını gördüm kızımın çok mutluyum çok
bide bebişimin kilosu 380 gram boyuda 26 santim doktor haftasıyla uyumlu dedi
hadi gözün aydın zaten kız istiyordun hayırlısı olsun sağlıkla doğsunda sağlıkla büyüt inşallah canımkızlar benim prensesim geliyor bugün şehir dışın açıktım renkli ultrasona ve bebişiim gördüm her tarafına ağzını açıp kaptıyordu ama çok hareketliydi cadı küçücük ağzı küçük burnu vardı renkli olduğu için net gördüm artık o bir insan midesini kalbini her tarafını gördüm kızımın çok mutluyum çok
merhaba kızlar.. benide aranıza kabul edermisiniz?????
eski topikten kimseyi göremedeim ama burda..orası çok kalabalık ve çok neşeliydi umarım burasıda zamanla artar onlarda gelirler.
ayşe çok sevindim ya demek kız bak seninde hislerin yanıltmadı maşallah valla çok sevindim
kızlar 2.düzey ultrason rutin yapılan birşey değilmi ben çapada yaptıracaktım sadece anomali olan bebeklere yapıyoruz bir problemi varmı dedi birden şaşırdım yok dedim
yani bu her bebeğe yapılan tesler değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?