2011 Eylül Anneleri

ayyyyyyyyyyy bom boş topik ya kimse yok bende çıkıyorum.yazılı kağıtlarım birikti.onları okuyum bari

Peki şeker yüklemesi ne zaman yapılacaktı bilyomusun ya birde ben 22 haftalık hamileyim yani 6 aylıkmı oluyorum simdi

ben gittim sağlık ocağında tetenozumuda yaptırdım 13 haziirandada 2 .ci dozu yapılcak şeker yüklemeside bir dahaki ay bakıcaz dedi sen 5 buçuk aylıksın şimdi 24 hafta olunca 6 aylık oluyosun canım

sanada 2 doz yapılır canım mutlakada yaptır çünki sezeryan olacaksaın ya o aletlerden mikrop falan kaparsın allah korusunn

evet ya çok sinirli oluyo insan :))))) arabadan inip dövseydinn allah iyiliğini versin bella gözün kararıyo demi sinirden :))
allah korusun hayatım bebek haber anlamına geliyo diye biliyorum ben ama canını sıkma bebişinde üzülmesin olurmuu allah koruyo onları

canım ben bugün öğleden sonra gittim sağlık ocağına tetenozu yaptırayım diye kalp atışını dinlediler kerataa alete tepiyodu :)) sağlık ocaklarındada bakıyolar artık gittiğin yer uzaksa orayada gidebilirsin

ayyyyyyyyyyy bom boş topik ya kimse yok bende çıkıyorum.yazılı kağıtlarım birikti.onları okuyum bari

bende yeni geldim sağlık ocağından topiğe bi bakınayım dedim yazdım şimdi çıkıyorum yemek yemeye gidiyorum
haydı hatunlar bugün ne yamaklar yaptınız bakalım

blackcandy çok sağol birden sinirle birlikte kalp çarpıntısı falan başlayınca bebeğe bişey olucak diye paniğe kapıldım hepten allak bullak oldum işyerindeyim içimden ağlamak geliyo ağlayamıyorumda tıkandım kaldım şuan daha iyiyim ama uykum var çok eve gidip uyumak istiyorum
bebişe bişey olmasın allah korusun hepimizin yavurlarını ,bu bebeğe kadar çok badireler atlattık
mesela bu topikte olan ferhat ,tunemi,akimera ve ben daha önce dış gebelik yaşadık dördümüz dış gebelik topiğinden tanışıyoruz ve bebek beklerken aynı zamanda hamile kaldık.ferhat bu topiği açınca bizlerde katıldık eylül annelerine

ismim elif bu arada ayşeyle bende başka bir topikten tanışıyoruz daha önceki topik çok kalabalık olduğu için girmedim hiç uzaktan takip ettim... geçmiş olsun canım üzüldüm gerçekten hayırlısı böyleymiiş diyelim ama tabi üzülmemek elde değil
ayyyyy canım yaa duygusallık hat safhada oluyo bu dönemlerde buda geçecek hepimiz aynı durumdayız helee kucağımıza bi alalım hepsi geçecek

Herkeze iyi aksamlarr kizlar bu tetenos asisi zorunlumuymus benim doktorum hic boyle bisey soylemedi her ay idrar testi veriyo iki aydir seker icin o kadar ???

kızlar benim prensesim geliyor bugün şehir dışın açıktım renkli ultrasona ve bebişiim gördüm her tarafına ağzını açıp kaptıyordu ama çok hareketliydi cadı küçücük ağzı küçük burnu vardı renkli olduğu için net gördüm artık o bir insan midesini kalbini her tarafını gördüm kızımın çok mutluyum çok

Hayirli olsun güle güle büyüt prensesini sağlikla kavuşun. Çoook sevindim.

ne güzelll çok sevindim senin adına Allah sağlıkla kucagınada almayı nasip etsin bende kız istemiştim çok ama oğluşum olcak Allahın izniyle sağlıklı olsun da önemli o diyorum artık

merhaba kızlar.. benide aranıza kabul edermisiniz?????

eski topikten kimseyi göremedeim ama burda..orası çok kalabalık ve çok neşeliydi umarım burasıda zamanla artar onlarda gelirler.

bide bebişimin kilosu 380 gram boyuda 26 santim doktor haftasıyla uyumlu dedi

maşallah nazar değmesin.tombiş bebeklerden olacak.haftasına göre çok iii.ayy hepimizin bebekleri iyi olsun.ben 2.düzey ultrasona gitmiştim. bebek sırtını dönmedi.önünü göremedi bu gün tekrar gidicem.hayırlısı Allahtan .

hadi gözün aydın zaten kız istiyordun hayırlısı olsun sağlıkla doğsunda sağlıkla büyüt inşallah canım

merhaba kızlar.. benide aranıza kabul edermisiniz?????

eski topikten kimseyi göremedeim ama burda..orası çok kalabalık ve çok neşeliydi umarım burasıda zamanla artar onlarda gelirler.

hoş geldin canım burası bütün eylül annelerinin topiğii herkes gelebilir tabikii zamanla burasıda öyle olur şimdi aramızda çalışanlar var ee ayşeninde benimde bir tane çocukalrımız var onlarla ilgilenmekten ara ara girebiliyoruz

gözünaydın ayşecim allah gönlüne göre verdi.inşallah sağsalim kucağına aldığın günleride görmek nasip olur..kilosuda çok iyi maşallah..benim seyitim 27 haftalık doğduğunda 1180 gr.dı sadece.allah sana gününde doğurmayı nasip etsin.

ayşe çok sevindim ya demek kız bak seninde hislerin yanıltmadı maşallah valla çok sevindim

kızlar 2.düzey ultrason rutin yapılan birşey değilmi ben çapada yaptıracaktım sadece anomali olan bebeklere yapıyoruz bir problemi varmı dedi birden şaşırdım yok dedim

yani bu her bebeğe yapılan tesler değilmi

cnm devlet ve üniversite hastaneleri bu testi sadece riskli ve şüpheli hamileliklerde yapıyolar çok gerekli görmüyolar ama özeldeki doktorlar genelde istiyo bu testleri.bend 2 li test 3 test detaylı ultrason hepsine girmiştim ama sanırım bu çokta zorunlu bişey deil..ben kortizon tedavisi gördüğüm için hamilelik esnasında benden muhakkak istemişlerdi ama senin herşey yolunda gidiyo şu an maşallah.. o yüzden belki doktor gerekli görmeyebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…