- 10 Aralık 2009
- 986
- 34
- 358
herkese hayrılı hafta sonları hanımlar nasılsınız benim geceden beri inanılmaz sırtım ve belim ağrıyor sebebini bilmşyorum sizdede oluyor mju
herkese merhaba arkaadaşlar...
bizim minik misafirimizde cuma günü gelecek inşallah...
ayyy nasıl bir heyecan sardı anlatamam yaaa...
nefesim kesilecek gibi hissediyorum...
merhaba bayanlar nasılsınız bu topiği şöyle dolu dolu göremedim çok pasif kaldık diğer topiklere göre
herkese merhaba arkaadaşlar...
bizim minik misafirimizde cuma günü gelecek inşallah...
ayyy nasıl bir heyecan sardı anlatamam yaaa...
nefesim kesilecek gibi hissediyorum...
bizim dogum belli oldu canlar.... doktorum 5eylüle gün verdi,seni tekrar muayene ederiz ve büyük ihtimale bebegi alırız o günü dedi.ama ben aslında normal dogum istiyordum söyledim hani ben normal dogum istiyorum ama bu şartlarda olamazsın dedi istiyorsan beklenen dogum tahrini beklersin ama bu riskli dedi ben girmek istemem riske dedi ama sen göze alabileceksen o ayrı dedi eee tabi o riske bende girmek istemiyorum.bizim bebek 32haftadan beri gelişmiyor yani gelişiyor ama cok yavaş gelişiyor göbek cevresi geriden geliyor 1hafta dün 37+3 kızımız 2400 civarına idi yani kilo almıyor ve bu yüzden almak istiyor.bir hafta geriden geldigi icinde 36hafta icinde olmuş oluyoruz.kafam karışık valla hem seviniyorum yavruma kavuşuyorum diye hemde korkuyorum azcık....
canım allah sağ salim kavuştursun inş. bebeğine inş. bi sorun yaşamazsın allah şimdiden analı babalı büyütsün bnede 36 + 3 teyim 2 gündür inanlımaz bel ağrım var korkuyorum sanrım yakında gelcek benimkide allah hepimizin yardımcısı olsun
inşallah hepimiz hayırlısıyla kavuşuruz canım çok az kaldı.benim de bel ve kasık ağrıları oluyo ara sıra ama alt tarafıma baskı yapıyo.sizde de oluyomu böyle
oluyor canım aynen dediğin gibi.alta çok şiddetli baskı yapıyor bazen ayaktayken kımıldayamıyorum çıkacakmış gibi oluyor ve yanma gibi bir batma yapıyor.doktoruma dün sordum normal dedi.belime de bazen aniden sinir sıkışması gibi bir şey oluyor birkaç saniyede geçiyor.ama normal bel ağrısı kronik olma yolunda ilerliyor.
kızlar artık doğuracaz hayırlısıyla bende çok ağırlaştım benimde dünden beri kasık bel ağrım artı bide kasılmamda oluyor artık gelmek istiyorlar küçük misafirlerimiz bayramıda atlatsak hayırlısıyla
inşallah hepimiz hayırlısıyla kavuşuruz canım çok az kaldı.benim de bel ve kasık ağrıları oluyo ara sıra ama alt tarafıma baskı yapıyo.sizde de oluyomu böyle
evt canım sanrım haklsın ya artık doğuracaz yada 3 hafta böyle sancılay geçecek benim doğuma annem gelcek na zamna gelse karar veremiyoruz ya bebiş hemen gelirse diye gelsin istiyoruz ya 40 . haftada olursa sıkılır diyo korkuyoruz durumlar karışık anlayacağnız rabbim en kolayını en güzelini en sağlıklısını nasip etsin her birimiz için bende bugün doğum çantamı hazırlıyorum inş. bişey unutmam
canım aynı s1kıntı bizde de oldu ne zaman gelsinler diyeki bizimkiler 20 küsür saat uzaklıkta.kayınvalidem 40.haftadan 10 gün önce gelecek annemde 40.haftada böyle ayarladık ama tabi bebeğimiz büyükannelerini beklerseçantamı ben hazırladım geçen akşam.neler koydun istersen yaz karşılaştırıp eksiğimiz varsa görmüş olalım
bebek için:2 hastane çıkışı iki çıtçıtlı body battaniye bez ağız mendili ıslak mendil pişik kremi çorap patik eldiven şapka
kendimeijama gecelik sabahlık ped hırka tarak sabun tuvalet kağıdı iç çamaşırı emzirme sütyeni atlet çorap terlik havlu taç diş fırçası macun deodorant
kızlar benim belimde ağrı olmuyor ama aşağıya baskı yapıyor arada... kanala yerleşmeye çalışıyor galiba.
ama küçük meleğimin hareketleri açıtıyor artık çok güçlendi.
canım ben ütüleyip koycam ama ayarladım bebek için 3 takım koycam 2 sinde şapka patik eldiven var çorap, battaniye,emzik ıslak mendil,bez, kendimede daha hazırlmadım son dk hazırlamayı düşünüyrum . hayrılısıyla doğruruz inş. benim ağrılarım arttıkça korkuyorum biraz allah yar ve yardımcımız olsun şu mübarek gün hürmetine.aminnn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?