allah hepimize kolay doğumlar versin inş... kızlra bugün arefe 1000 tane ihlas okuyanın geçmiş günahları affolunuyo ve tüm dualrı kabul oluyomuş.
canım bence kendin için de son ana bırakma eger normal düşünüyorsan o telaşla zor olur bence.hazırla koy kenara derim.inşallah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız ben de korku değil de gerginlik başladı iyice çok huzursuz oluyorum durup dururken.doğumdan korkmuyorum bebeğime bir şey olması endişem var
herkese hayırlı doğumlar
bişey sormak istiyorum... kanama için hasta bezi alan var mı sadece ped yeter mi
bazıları ooo hasta bezini kesin al diyo bazıları yok canım abartıyorlar ped yeter diyor... sizler ne yaptınız
ben almadım gerekirse bebek bzi kullanırım dedim benim alerjim var naylonsu şeyleree karşı o yüzden hasta bezi almadım.gece boy pamuklu ped aldım ama çok koydum çantaya
evt canım bende öyle yaptım gece boyu aldım... ama insanı endişelendiriyorlar işte...
canım sezeryanda kanama m,ktarı daha az oluyor.normal doğumda ise doğum sonunda içerideki pis kanın çıkması için baskılama yapıyorlar sonrasında aşırı kanama oluşmuyor diye biliyorum.bizim kanamamız çok olsa bile pedi daha sık değiştiririz ya da bebek bezi kullanabiliriz ped yerine ben ebeye sordum hasta bezi şart değil çok olursa bebeğin bezini kullanırız dedi
bizim dogum belli oldu canlar.... doktorum 5eylüle gün verdi,seni tekrar muayene ederiz ve büyük ihtimale bebegi alırız o günü dedi.ama ben aslında normal dogum istiyordum söyledim hani ben normal dogum istiyorum ama bu şartlarda olamazsın dedi istiyorsan beklenen dogum tahrini beklersin ama bu riskli dedi ben girmek istemem riske dedi ama sen göze alabileceksen o ayrı dedi eee tabi o riske bende girmek istemiyorum.bizim bebek 32haftadan beri gelişmiyor yani gelişiyor ama cok yavaş gelişiyor göbek cevresi geriden geliyor 1hafta dün 37+3 kızımız 2400 civarına idi yani kilo almıyor ve bu yüzden almak istiyor.bir hafta geriden geldigi icinde 36hafta icinde olmuş oluyoruz.kafam karışık valla hem seviniyorum yavruma kavuşuyorum diye hemde korkuyorum azcık....
bütün eylül annelerinin bayramları mübarek olsun Allaha emanet olun
ben aslında haziran annesiyim 2 aylık oldu bebişim
merhaba arkadasım..
Daha öncedeyazmıştım buraya bnim bebeğimde de gelişme geriliği var diye...
Her hafta gidiyorum artık doktora, ve 1 haftada 100-150 gr anca alıyor o kadar dikkat etmeme ragmen...ben henüz 35.haftadayım ama bebeğim 32. Hafta falan görünüyor karın cevresi... Erken doğum önerdi senin doktorun demek, bakalım bende cumayı iple cekiyorum bu hafta kac gr aldı diye(
hayırlısı olsun inş, sağlıkla alalaım bebeklerimizi kucagımıza, benim doktrum telaşlanma hiç, minyon bi bebek olacak demişti, umarım tek sorun bu oluır doğdugunda, dışarda da büyür napalım
aynı sorun bizdede var işte.bizim doktorda minyon olur dedi bizimkine evet erken dogum önerdi riske girmemek icin.
Bizim ki 32.haftada başladı gerilemeye hemen alıyordu o zaman ama tutmaya calıştı 32.haftalıktı ama usgde 31hafta icinde gözüküyordu.ve şimdi iseöyle devam ediyor.suyumdada azalma olmaya başladı birde.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?