2011 Eylül Anneleri

haklsın canım onuda hazırlamak lazım normal düşünüyorum. bebeğine bişey olur diye korkma canım onu yoktan var eden rabbimiz onu koruyacaktır inş.

ben almadım gerekirse bebek bzi kullanırım dedim benim alerjim var naylonsu şeyleree karşı o yüzden hasta bezi almadım.gece boy pamuklu ped aldım ama çok koydum çantaya

ben almadım gerekirse bebek bzi kullanırım dedim benim alerjim var naylonsu şeyleree karşı o yüzden hasta bezi almadım.gece boy pamuklu ped aldım ama çok koydum çantaya

evt canım bende öyle yaptım gece boyu aldım... ama insanı endişelendiriyorlar işte...

evt canım bende öyle yaptım gece boyu aldım... ama insanı endişelendiriyorlar işte...

canım sezeryanda kanama m,ktarı daha az oluyor.normal doğumda ise doğum sonunda içerideki pis kanın çıkması için baskılama yapıyorlar sonrasında aşırı kanama oluşmuyor diye biliyorum.bizim kanamamız çok olsa bile pedi daha sık değiştiririz ya da bebek bezi kullanabiliriz ped yerine ben ebeye sordum hasta bezi şart değil çok olursa bebeğin bezini kullanırız dedi

evet haklısın canım yaşayıp görcez artık..

merhaba arkadasım..

daha öncedeyazmıştım buraya bnim bebeğimde de gelişme geriliği var diye...

her hafta gidiyorum artık doktora, ve 1 haftada 100-150 gr anca alıyor o kadar dikkat etmeme ragmen...ben henüz 35.haftadayım ama bebeğim 32. hafta falan görünüyor karın cevresi... erken doğum önerdi senin doktorun demek, bakalım bende cumayı iple cekiyorum bu hafta kac gr aldı diye (

hayırlısı olsun inş, sağlıkla alalaım bebeklerimizi kucagımıza, benim doktrum telaşlanma hiç, minyon bi bebek olacak demişti, umarım tek sorun bu oluır doğdugunda, dışarda da büyür napalım

herkese iyi bayramlar.inşallah önümüzdeki kurban bayramında bebeklerimizle olacağız.onlar hayırlısı ile doğsunlar annelere bayram neşesi getirsinler

ailelerimizden uzak ilk bayram ilk kez bayramda evimdeyim 20 saat yol gitmem mümkün değil artık beni taşıyacak uçak da yok haftamız nedeniyle.bir garip oldum eşim de akrabalarını ziyarete gitti yol çok kötü evde kaldım yalnız başıma bayram geçiriyorum.

hayırlı bayramlar üzülme yanlız değilsin
bende yanlızım evde eşim gitti sap gibi kaldım
ailem uzakta 15 saatlik yolda
kader utansın

herkese hayırlı bayramlar kızlar.öyle demeyin bu bayram azcık zorluk çekcez ama inşallah bidahaki bayram bebeklerimizle şenlikli geçicek

kızlar hepinnizin ramazan bayramı mübarek olsun rabbim tekrarrını nasip etsin tekrarında kucaklarmızı boş bırakmasın dolu dolu bayram geçirelim inş. yalnızız diye üzülmeyin benimde bu koskoca şehirde kimsem yok bi eşim bi ben eşimde işe gitti yalnızım bende bizimde rabbimiz var o kimseszilerin kimsesi çünküona sığınalım

Hepinizin Ramazan Bayrami mubarek olsun anne ve anne adaylari. Acaba oglum bi surpriz yaparda bayramda gelirmi die bekliyorum bakalim ama kendisinin yeri rahat heralde neyse saglikla gelsinlerde ne zaman olursa arttik

aynı sorun bizdede var işte.bizim doktorda minyon olur dedi bizimkine evet erken dogum önerdi riske girmemek icin.
Bizim ki 32.haftada başladı gerilemeye hemen alıyordu o zaman ama tutmaya calıştı 32.haftalıktı ama usgde 31hafta icinde gözüküyordu.ve şimdi iseöyle devam ediyor.suyumdada azalma olmaya başladı birde.....

hemen almak mı istedi 32. haftada :44: benm dr. gelişmesi durdugu ya da gerilediği an alırız dedi, suyuna bakıyor ilk önce azalma yok ondandır belki...

ALLAH yardımcımız olsun arkadasım,

güzel haberlerini bekliyorum, sağlıkla yapalım doğumumuzu inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…