38. haftadasın sanırım Awez, korkma ALLAH ın izniyle bişey olmaz, normal mi peki haftasına göre bebğin kilosu,gelişimi?geçmiş olsun arkadaşlar.maalesef bu haftaki kontrolde benim de suyum da azalma tespit edildi.doktor istirahat verdi size ne dedi
38. haftadasın sanırım Awez, korkma ALLAH ın izniyle bişey olmaz, normal mi peki haftasına göre bebğin kilosu,gelişimi?
en fazla sezeryanla alır doktorun bebeği, hiç telaşlanma uzan, sola yat ve bol meyve ve su tüket..zamanını doldurdu
bebeklermiz şükür, kuveze bile girmezle bu haftadan sonra Rabbimin izni ile.
günaydın kızlar nasılsınız öyle veya böyle sona geldik rabbim heimize kolaylıklar versin elimizden dua etmek gelir sadece çünkü aciziz . kolay doğum için çok fazla dualar var mesela inşirah suresi tavsiye ediliyor onun anlamdında ise rabbim her zorluğun arkasından bi kolaylık verir ayeti.... yani evt doğum zor ister sezeryan ister normal ama şimdiye kadar hepimiz bişekilde doğrulduk ve doğurma sırası bize geldi bu kutsal görevde rabbim yardım edecektir bundan emin olun sizler ve minikleriniz allaha emanet olun. doğum kolaylığı için dualrı isteynler varsa bana ulaşşsın......... ha birde kızlar 123 yasini şerfi okumak çok önemli hatmi kebir oluyo ve ne niyet için okunursa muradın hasıl oluyo isterseniz ortak hatim yapabliriz ne dersiniz?
hiç bi fikriniz yok mu
herkese hayırlı bayramlar,
kızlar size bişey sorcam dün ve bugun çamaşırımda ıslaklık oldugunu farkettim. hemen dr u aradım bu hafta itibariyle amniyo sıvısında sızıntı olabilir dedi. normal akıntım oluyor ama su şeklinde olunca endişelendim dr um çoğalırsa hastaneye git dedi... sizde de oluyor mu????
hemen almak mı istedi 32. haftada :44: benm dr. gelişmesi durdugu ya da gerilediği an alırız dedi, suyuna bakıyor ilk önce azalma yok ondandır belki...
ALLAH yardımcımız olsun arkadasım,
güzel haberlerini bekliyorum, sağlıkla yapalım doğumumuzu inş.
hiç bi fikriniz yok mu
ramazan bayramınız mübarek olsun nice bayramlara bebişlerinizle
herkese iyi bayramlar.inşallah önümüzdeki kurban bayramında bebeklerimizle olacağız.onlar hayırlısı ile doğsunlar annelere bayram neşesi getirsinler
herkese hayırlı bayramlar...bebişlerimizle nice bayramlar görmemiz dileğiyle...
herkese hayırlı bayramlar kızlar.öyle demeyin bu bayram azcık zorluk çekcez ama inşallah bidahaki bayram bebeklerimizle şenlikli geçicek
kızlar hepinnizin ramazan bayramı mübarek olsun rabbim tekrarrını nasip etsin tekrarında kucaklarmızı boş bırakmasın dolu dolu bayram geçirelim inş. yalnızız diye üzülmeyin benimde bu koskoca şehirde kimsem yok bi eşim bi ben eşimde işe gitti yalnızım bende bizimde rabbimiz var o kimseszilerin kimsesi çünküona sığınalım
Hepinizin Ramazan Bayrami mubarek olsun anne ve anne adaylari. Acaba oglum bi surpriz yaparda bayramda gelirmi die bekliyorum bakalim ama kendisinin yeri rahat heralde neyse saglikla gelsinlerde ne zaman olursa arttik
bütün eylül annelerinin bayramları mübarek olsun Allaha emanet olun
herkese günaydın kızlar ne kadar sakin bi topicimz var yahu sayfalar hiç ilerlemiyo aramızda doğuranlar yok mu bizide heyceanlandırsın ee eylül 1 bugün haydi başlasın minikler gelmeye
bugün süslerimizi bitirdik sonunda.
kapı süsümüz
Eki Görüntüle 249634
sepetimiz
Eki Görüntüle 249635
dağıtacağımız süsler.hava sıcak oldugundan lavantalı yaptık
Eki Görüntüle 249636
altın yastığımız
Eki Görüntüle 249637
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?