2011 Eylül Anneleri

teşekkür ederiz.artık oğlumuzu bekliyoruz hayırlısıyla.sağlıkla gelsin inşallah

Awez gerçekten çok güzel olmuşla.Bende kendim yaptım sepetimi,kapı süsümü ve altın yastığını.Yarın eklerim inşallah.
Ya kızlar ben doktordan geliyorum.Nstde sancım çıktı düzenli ama şiddetleri düşük (30-40 aralığında.)Bugün itibariyle 36+1im.Doktorum bebeğim 2.800 gram diye sancılarımı durdurmaya çalışıyor serum verdiler ve kasılmayı önleyici ilaç kullanıyordum nidilat diye onuda arttırdı.Bu haftada doğsa ne olurki??Şimdi sancıları durduruyor sonrada gelmeyecek bebişim sezercik olmak zorunda kalıcam diye korkuyorum.36.hafta doğum için riskli mi ki?Ya da 2.800 doğması?

canım 2500 gram üstü normal doğum ağırlığı kabul ediliyor düşük ağırlıklı değil yani.bebekler 35.haftada akciğer gelişimlerinni tamamlıyorlar zaten öyle olmasaydı doktorun sana suan ciğer geliştirici iğne yapardı.sancıları durdurmasından dolayı endişe etme ilaçlar bitince tekrar eskiye dönecektir.bebeüin sağlığı açısından en uygun doğum şekli hangisiyse doktorun ona karar verecektr.ben de normal isteyenlerdenim ama nasipten ötesi olmaz sağlıkla gelsinler yeter ki.sen içini rahat tut.benim de doktorum magnezyumu kesecek bu hafta.kasılmaları engellememesi için.ben de çok şiddetli bacak krampları oluyordu.

senin de cicileri görmeyi bekliyoruz.

selam aarkadaşlar. ben yeniyim, ilk mesajım. ve eylül annesi olucam inşallah. oğlumuz olucak , 1 haftam kaldı. herkese selamlar.

Son düzenleme:
selam aarkadaşlar. ben yeniyim, ilk mesajım. ve eylül annesi olucam inşallah. oğlumuz olucak , 1 haftam kaldı. herkese selamlar.
hoşgeldin aramıza.rabbim hayırlı şekilde doğum nasip etsin inş
çok güzeller güle güle kullanın

hepinize teşekkür ederim begenmenize çok sevindim daha sizden başka gören olmadı çoğunu eşim yaptı inşallah oğlum da sağsalim gelir çok heyecanlıyım şimdiden yarın kontrolümüz var şimdiden yerimde duramıyorum ben doğuma giderken ne yapacağım bu heyecanla?

melek nasılsın bebeğin nasıl ne kadarlık oldu?paylaş bizimle...

bugün kontrolümüz var bakalım ne diyecek doktor?çok heyecanlıyım....çok az kaldı

biizm topik pek sesiz kalmış doğuran artık uğramıyor hani sonuna kadar paylaşacaktık faceyi buldunuz burayı unuttunuz neys ebizde kalan arkadaşlarla paylaşımlarımızı yaparız artık son ayaklaşıyoruz hayırlısyla kucağımazada alsak ama bu son dönmelerde ben hiç iyi değilim boğulacak gibi oluyorum hiç uyuyamıyorum halsizim ayaklarımda şişmeler var offff şu günlerde geçse

ya kızlar rbenim kafam çok karışık bilen varsa benim doktorumun verdiği ilk doğum tarihiyle adetimi uyuşmuyor arada 10 gün fark var şimdi hep doktorun verdiği tarihi hesaplıyordum ama en son başka doktora giitm ben 36 haftalığım dedim oda yok 37 sin şimdi benem ilk doğumum sezeryan olduğu için büyük ihtimalle buda öyle olur ama ben şimdi hangi tarihi bekleyeyim anlamadım gitti en son giitğimde bebek 37+5 günlük ve 3 kilo çıktı

baştan beri 10 günlük fark varsa doktorun ona göre hesaplamıştır gec döllenme sayarak.devamlı gittiğin doktorun sana doğum tarihini söyleyecektir.masallah kilosu da gayet iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…