2011 Eylül Anneleri

genelde facedeler ama ben buraya da sık sık bakıyorum ya:) doğum yapan anneler faceyede zor giriyolar .

o zaman kızlara söööle facebook almak istemeyenleri de düşünüp buraya uğrasınlar bizim bebişleirmizin kafası kel mi?

bu arada aklima gelmisken bebisimin gelmesine 9 gun kaldi belki o kadarda beklemez ama benim dogru durust bi fotom yok hamileyken. bir turlu firsat olupta cekemiyoruz esim gece gunduz calisiyo nerdeyse bende kendi kendimi cekmek istemiyorum ama son zamanlarim artik fotograf cekinmem lazimm.. yoksa oglum buyuyunce ben evlatlikmiyim niye fotografin yok derse ne cevap vereyim dimi

ayşecim topiğin hayırlı olsun
artık 2 tane topiğimiz var yani :))
diğer eylül annelerinide tanımış olucaz güzel oldu ellerine sağlık
herkese selamlar

merhbalar ben de bu siteye yeni giriyorum hamillelik nedeniyle tanıdım bu siteyi daha öncede girmek isterdim. Bende yaklaşık 3 hafta sonra doğum yapacağım inşallah bizim ufaklık erken gelmezse tabi . eylül annesi olacağım .

leylekler getirdi dersin

selam kızlaar :) bende 36 haftalık hamileyim inşallah yakında kavuşucam oğluşuma..bikaç gündür adet kasılmasına benzer hafif ağrım oluyo nadir de olsa..herkes normal olduğunu söylüyo ama sizin buna benzer şikayetleriniz var mı size de danışmak istedim .?

selam ceyda insallah sag salim alirsin kucagina bebisini. bende 39a gircem pazartesi evet o agrilar normal oluyo dogum icin vucudun hazirlanmasi diyolar bendede cok oluyo simdi azaldi tam tersi olmasi gerekirken dimi

inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize...evet aynı şikayetler oluyo bende de doğuma hazırlık ağrıları ve kasılmalarıymış bunlar...

dün kontrolüm vardı doktora gittim.nst de çok hafif sancı çıktı.perşembe günü tekrar çatı muayenesi yapıcam ona göre doğuma karar vericez dedi gıcık oldum yaaaa...çatı muayenesini sevmiyorum...

pazarteside benim kontrolum var sadece nst yapiyo benim doktorum bide ultrasonla bakip uzun kulak copu gibi biseyle vajinadan sivi aliyo cati muayenesi yapmiyo. dogum sirasinda yapiliyomus sadece burda.

ayşegül maşşlalh hazırlıklar biitmiş bitek beyefendiyi bekliyaorsun hayırlıısyla gelsin inşalah artık az kaldı doğumlara heyecan hepimiz sardı korkuda var bende biraz zaten ağrılrım çok oof sağlıkla kucağımıza alırız inşlahhhh

pazarteside benim kontrolum var sadece nst yapiyo benim doktorum bide ultrasonla bakip uzun kulak copu gibi biseyle vajinadan sivi aliyo cati muayenesi yapmiyo. dogum sirasinda yapiliyomus sadece burda.

smear testi yani...ee doğum şeklin nasıl karar verecekmiş,doğum anında mı?

evet hazirliklarimiz bitti teyzesi oglumda gelse hersey tam olcakti ama o oldugu yeri cok seviyo heraldeinsallah sag salim aliriz kucuk meleklerimizi kucaklarimiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…