- 10 Aralık 2009
- 986
- 34
- 358
bu topiktede kimse olmuyo yasanirim herkes facebookta benim facebook hesabim olmayinca burda kendi kendime oyalaniyorum
genelde facedeler ama ben buraya da sık sık bakıyorum ya:) doğum yapan anneler faceyede zor giriyolar .
ayşecim topiğin hayırlı olsun
artık 2 tane topiğimiz var yani :))
diğer eylül annelerinide tanımış olucaz güzel oldu ellerine sağlık
herkese selamlar
aynen bende ööööle....
http://www.kadinlarkulubu.com/oyun-bolumu-f54/
buraya takılıyorum sıkıntıdan gel istersen...
bu arada aklima gelmisken bebisimin gelmesine 9 gun kaldi belki o kadarda beklemez ama benim dogru durust bi fotom yok hamileyken. bir turlu firsat olupta cekemiyoruz esim gece gunduz calisiyo nerdeyse bende kendi kendimi cekmek istemiyorum ama son zamanlarimartik fotograf cekinmem lazimm.. yoksa oglum buyuyunce ben evlatlikmiyim niye fotografin yok derse ne cevap vereyim dimi
merhaba siz bu kaç haftalık olduğunuz yazılı olan mesajlarınızın altındaki simğgeleri nasıl oluşturuyorsunuz ben bulamadım..
simdi bi kac tane foto cektim geliyorum:) sizinlede paylasmak isterimEki Görüntüle 250352 Eki Görüntüle 250351 Eki Görüntüle 250349 Eki Görüntüle 250350 Eki Görüntüle 250353 Eki Görüntüle 250354 Eki Görüntüle 250355 Eki Görüntüle 250356
selam kızlaar :) bende 36 haftalık hamileyim inşallah yakında kavuşucam oğluşuma..bikaç gündür adet kasılmasına benzer hafif ağrım oluyo nadir de olsa..herkes normal olduğunu söylüyo ama sizin buna benzer şikayetleriniz var mı size de danışmak istedim .?
çok güzeller... yüzünü gösteren bi kaç foto çek anne bu senmisin demesin yavrucakkk
selam kızlaar :) bende 36 haftalık hamileyim inşallah yakında kavuşucam oğluşuma..bikaç gündür adet kasılmasına benzer hafif ağrım oluyo nadir de olsa..herkes normal olduğunu söylüyo ama sizin buna benzer şikayetleriniz var mı size de danışmak istedim .?
dün kontrolüm vardı doktora gittim.nst de çok hafif sancı çıktı.perşembe günü tekrar çatı muayenesi yapıcam ona göre doğuma karar vericez dedi gıcık oldum yaaaa...çatı muayenesini sevmiyorum...
pazarteside benim kontrolum var sadece nst yapiyo benim doktorum bide ultrasonla bakip uzun kulak copu gibi biseyle vajinadan sivi aliyo cati muayenesi yapmiyo. dogum sirasinda yapiliyomus sadece burda.
ayşegül maşşlalh hazırlıklar biitmiş bitek beyefendiyi bekliyaorsun hayırlıısyla gelsin inşalah artık az kaldı doğumlara heyecan hepimiz sardı korkuda var bende biraz zaten ağrılrım çok oof sağlıkla kucağımıza alırız inşlahhhh
smear testi yani...ee doğum şeklin nasıl karar verecekmiş,doğum anında mı?
valla en son 37 haftada gittik simdilik hersey normal dogumu gosteriyo dedi hersey yolunda dedi bende bilmiyorum nasil olcagini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?