2011 Eylül Anneleri

teyseleriii
41. haftaya girdik benim oğluşumun hala gelmeye niyeti yokk
sanırırm babasını bekliyor :) yanımız da olsun diye

teyseleriii
41. haftaya girdik benim oğluşumun hala gelmeye niyeti yokk
sanırırm babasını bekliyor :) yanımız da olsun diye
aman cnaım dikkat et sık doktora git çok gecikincede sorun oluyor
o zaman kızlara söööle facebook almak istemeyenleri de düşünüp buraya uğrasınlar bizim bebişleirmizin kafası kel mi?

canım söylerim ben inş gelirler :))

iyi aksamlar herkese
Bayanlar size bir sorum olacak benim icin cok onemli
ben yurdisinda yasiyorum, bizim buralarda her kontrole gittigimizde ultrason
yapmiyorlar, ama ayak ve kollarimiza bakiyorlar ve hemen hastaneye yatiyorlar.
u topikte kimse odemden falan bahsetmiyor
bizde hemen diyet, ilac ve odem atici otlar veriyor
tabii ben hic birini icmedim korkuyorum cunku
pazartesi doktoruma gidecegim son gunlerde cok sistim, ayak ve ellerim agriyor sabahlari.
simdi bana hastahaneye yat diyecek, kizim var yatamam, en az 10 gun yatiriyorlar.
odem olusunca TR deki doktorlar ne gibi oneriler veriyor, az yememe ragmen kilo aliyorum sebebi odem olabilir mi?
herkese tesekkurler

benim kiziminda 3gün sonra 40haftamiz bitiyor, ne agrim ne sizim var bizimkide gelmicek heralde gününde
benim minikde babasini bekliyor sanirim

meraba bende yurtdisinda yasiyorum.(almanya) bendede son 1bucuk ay boyunca hic ultrasonla bakmamisdi, her iki haftada bir gidiyodum.gectigimiz hafta son kontroloum vardi gittim ozaman bakdi ultrasonla bebegin kilosuna felan. bende su topladim ayaklarim felan sisti ama bisey demedi doktor. daha dogrusu hic bakmadi bile elime ayagima:S
ayin 6 sina dogum tarhini verdiler yani 3gun var. ama hic agrim yok

ne guzel 3 gun kalmis
tam o gun gelmese de yakin bir tarihte gelir artik
benim durum biraz karisik SAT a gore 19 eylyl, ama 29 eylul 5 ekim arasi diyorlar
bu odem olmasa gayet guzel yuruyordum ama sistim
Allah hepimize en kolay dogum gazsiz bebekler, bol bol sut nasip etsin

amin canim, bende sistim 15 kg almisim cok agirlasdim bacak agrilarim cok felaket

çok az kalmış hayırlı olsun şimdiden.normal mi olacak doğumlarınız

benimki simdiye kadar normal ins.
son anda bi sorun ciikmazsa ins normal dogacak.
ama korkuyorum ilk dogumum cesaretim hic yok ama napim

hayırlı olsun.benim de ilk.o yüzden ben de endişeniyorrum çok.benim bugünkü kontrole kadar normaldi ama bugün çatı muayenesinde leğen kemiğimin çıkışının dar oldugu tespit edildi.önümüzdeki hafta tekrar bakılacak ve normal olup olamayacagı kesinleşecek.normal istiyordum ama bugün hayırlısı neyse o olsun dedim bebeğimi tehlikeye sokmak istemiyorum.eğer durum değişmezse zorunlu sezeryan olacak.sezeryandan daha çok korkuyorum kesik dikiş vs korkutuyor.inşallah ikimiz için de en sağlıklı ve hayırlısı olur

insallah benim de normal olacak.
kizimi normal dogurdum ama biraz zor oldu
her seyin en dogali iyidir, unutuluyor zaman gecince
bir arkadasim 2 ay once dogum yapti
bebek 4kilo 700 dogmus ve normal dogumla
Turkiye de olsaydi sezeryana alirlardi
ama bizde boyle herkes cok cesaretli maalesef diyeyim.

bebeğin kilosu kadar annenin kemik yapısı da önemli.bazı insanlar kaç kilo olursa olsun rahatlıkla doğum yapabliyor.normal zor ama sonrasında bitio.ilk doğumum benim.dayanabilirim gibi gelio

zaten yurtdisinda yasayan bilir, bi sorun olmadigi surece sezeryan yapmiyolar hayir normal dogurcan diyolar.
ben korkuyom sezeryan olsammi dedim doktora oda yok normal olcaksin dedi

ben yurtdışında değilim ama benim doktorum da keyfi sezeryana karşı mümkün oldugunca normale ikna etmeye çalışıyor ancak zaruriyet teşkil eden şeylerde sezeryan diyor.kendisi de normal doğum yapmış tavsiye ediyorum diyor

insallah hayirlisiyla dogum yapip sagsalim bebegimi kucagima aldigimda burayada yazarim dogum hikayemi

çok az kalmış hayırlı olsun şimdiden.normal mi olacak doğumlarınız

benimde normal olacak kısmetse bugün sanırım az bir suyum geldi doktora gittik meyer akıntıymış çarşamba cuma cumartesi peş peşe kontrole gittim her defasındada alttan muayene ettiler bugün mahfoldum hertarafım ağrıyor bir cm açıklık varmış yarın bir dururm olmassa pazartesi konturolüm var bakalım ne olucak allah herkese kolaylık versin kadın olmak çok zor:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…