2011 Eylül Anneleri

benimde ayaklarım cok şişiyor ama el ve yüzde ödem olmadığı ve tansyon yüksek çıkmadığı sürece burda normal diyorlar

hoşgeldin ne kadar az kalmış kavuşmana.hayırlısı ile kucagına al inşallah.normal mi bekliyorsun ilk bebeğin mi

çok teşekkür ederim. evet herşeyi hazırladık sadece bebişimizin gelmesi kaldı. evet ilk bebeğim. allah hepimizi kazasız belasız kurtarsın, korkmaya başladım artık:)
normal değil sezeryan olucam inşallah.

benim de ayaklarım şişti canım.doktorum her hamilede bukadar olması normal dedi.tuzsuz yememi tavsiye etti.başka birşey demedi.o kadar önemsemedi yani

kızlar ben de bişey sorcaktım.bu kasılmalar karnın biryerde toplanıp sanki bebek toplanıyormuş gibi sertleşmesi mi?birkaç gündür devamlı oluyo bende .bide arkasından adet sancısı gibi sancı geliyo bazen

evet canım sankı bole toplanıyo yuvarlanıyo gıbı sertleşiyo kasılma o ben elimle yavaş yaavaş masaj yapıyodum dağılıyodu sonra :)

evet, benim de gun icinde 10 kere oluyordur. agri belden baslayip karnim sertlesiyor 1 dakikadan
az suruyor.bir de buna en asagida elektrik carpmasi gibi bir sey eklendi son gunlerde
yavas yavas sona yaklasiyoruz kizlar

benim ikinci dogumum olmasina ragmen cok heyecanliyim
kizimda hicbir sey bilmiyordum, doguma gozu kapali gittim
ama bu sefer beni ne bekledigini az cok tahmin edebiliyorum.
kizim da kardesini heyecanla bekliyor, 4.5 yasindaki yavrunun
bu kadar her seyi anlayacagini tahmin etmiyordum.her doktor ayri ayri tarih
verdigi icin dogumum ne zaman olacagini kestiremiyorum.
ogretmen ablam gelmek istiyor doguma,ama devlette calistigi icin 15 gun izin alabilecek
once gelse belki dogum bile olmadan geri gitmis olacak,dogumda gelse 36 saatlik yoldan gelene kadar
hastaneden cikmis olacagim.offff kizimin yaninda olsun istiyorum ben yokken.bir
yardimci alabilirim ama bu sefer ablam kirilacak.ne yapacagimi sasirdim.
icimi dokmek istedim sadece...

kızlar iyice sabırsızlandım daha 36 dayım ama heyecanla oğlumu bekliyorum acaba erkenmi doğsa erkenden koklarım diyorum:) sizde öyle düşünüyomusunuz.tabi inşallah hepimizin yavrusu sağlıklı ve zamanında gelir

ben de tam aksine erken doğmadaha küçüksün ben sana bakamam az daha bekle diyorum.çok heyecanlıyım ama.doktorum artık hazır olman gerek bir gece ansızın gelebilir dedi 37 den sonra bekleriz her an dedi.heyecanım arttı.normal istiodum ne zaman gelirse diodum ama kemik darlığı varmış şimdi aniden geliverecek diye korkuyorum normal doğamayabilir son dakikaya kadar gelse bile dedi doktor.haftaya kesinleşecekmiş kilo artışı olursa sezeryan gerekir dedi ben de kilosu artsın ele gelsin azcık istiyorum.minik olunca bakımı zor oluyor diolar.kafam karışık garip bir haletiruhiye içindeyim

39 haftadayım kızlar iyice sabırsızlandım.yrn kontrolüm herhalde son kontrolüm olacak.çünkü ilk kızım sezeryan buda sezeryan olacak.bayram diye 38 haftalıkda aldırmak istemedim.yrn büyük gün.az sonra yunup yıkanacağım yarında yolcuyum.dualarınızı eksik etmeyin....

hayırlı olsun az kalmış kavuşmana.güzel haberlerle gel inşallah

aslında cok haklısın doğum yapanların çoğu küçük doğmalarının verdiği zorluktan bahsediyor.kimisi ememiyor,memeyi tutamıyor,kimi hemen hasta oluyor vs...sağlıkla vaktinde gelirler inşallah

canım Allah yardımcı olsun.yarın bayramınız olur inşallah.

kızlar yarın kontrolümüz var.tahmini doğum tarihim 9 eylül.şu ana kadar doğum belirtisi yok.çok heyecanlıyım.bakalım yarın nasıl geçecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…