iyi aksamlar herkese
Bayanlar size bir sorum olacak benim icin cok onemli
ben yurdisinda yasiyorum, bizim buralarda her kontrole gittigimizde ultrason
yapmiyorlar, ama ayak ve kollarimiza bakiyorlar ve hemen hastaneye yatiyorlar.
u topikte kimse odemden falan bahsetmiyor
bizde hemen diyet, ilac ve odem atici otlar veriyor
tabii ben hic birini icmedim korkuyorum cunku
pazartesi doktoruma gidecegim son gunlerde cok sistim, ayak ve ellerim agriyor sabahlari.
simdi bana hastahaneye yat diyecek, kizim var yatamam, en az 10 gun yatiriyorlar.
odem olusunca TR deki doktorlar ne gibi oneriler veriyor, az yememe ragmen kilo aliyorum sebebi odem olabilir mi?
herkese tesekkurler
hoşgeldin ne kadar az kalmış kavuşmana.hayırlısı ile kucagına al inşallah.normal mi bekliyorsun ilk bebeğin mi
bebişin de sen de hoşgeldinnnnnn...çok az kalmış günün...hepimizi Allah kurtarsın hayırlısıyla....
bu arada herkese hayırlı cumalar....
iyi aksamlar herkese
Bayanlar size bir sorum olacak benim icin cok onemli
ben yurdisinda yasiyorum, bizim buralarda her kontrole gittigimizde ultrason
yapmiyorlar, ama ayak ve kollarimiza bakiyorlar ve hemen hastaneye yatiyorlar.
u topikte kimse odemden falan bahsetmiyor
bizde hemen diyet, ilac ve odem atici otlar veriyor
tabii ben hic birini icmedim korkuyorum cunku
pazartesi doktoruma gidecegim son gunlerde cok sistim, ayak ve ellerim agriyor sabahlari.
simdi bana hastahaneye yat diyecek, kizim var yatamam, en az 10 gun yatiriyorlar.
odem olusunca TR deki doktorlar ne gibi oneriler veriyor, az yememe ragmen kilo aliyorum sebebi odem olabilir mi?
herkese tesekkurler
kızlar ben de bişey sorcaktım.bu kasılmalar karnın biryerde toplanıp sanki bebek toplanıyormuş gibi sertleşmesi mi?birkaç gündür devamlı oluyo bende .bide arkasından adet sancısı gibi sancı geliyo bazen
kızlar ben de bişey sorcaktım.bu kasılmalar karnın biryerde toplanıp sanki bebek toplanıyormuş gibi sertleşmesi mi?birkaç gündür devamlı oluyo bende .bide arkasından adet sancısı gibi sancı geliyo bazen
evet, benim de gun icinde 10 kere oluyordur. agri belden baslayip karnim sertlesiyor 1 dakikadan
az suruyor.bir de buna en asagida elektrik carpmasi gibi bir sey eklendi son gunlerde
yavas yavas sona yaklasiyoruz kizlar
evet canım sankı bole toplanıyo yuvarlanıyo gıbı sertleşiyo kasılma o ben elimle yavaş yaavaş masaj yapıyodum dağılıyodu sonra :)
39 haftadayım kızlar iyice sabırsızlandım.yrn kontrolüm herhalde son kontrolüm olacak.çünkü ilk kızım sezeryan buda sezeryan olacak.bayram diye 38 haftalıkda aldırmak istemedim.yrn büyük gün.az sonra yunup yıkanacağım yarında yolcuyum.dualarınızı eksik etmeyin....
ben de tam aksine erken doğmadaha küçüksün ben sana bakamam az daha bekle diyorum.çok heyecanlıyım ama.doktorum artık hazır olman gerek bir gece ansızın gelebilir dedi 37 den sonra bekleriz her an dedi.heyecanım arttı.normal istiodum ne zaman gelirse diodum ama kemik darlığı varmış şimdi aniden geliverecek diye korkuyorum normal doğamayabilir son dakikaya kadar gelse bile dedi doktor.haftaya kesinleşecekmiş kilo artışı olursa sezeryan gerekir dedi ben de kilosu artsın ele gelsin azcık istiyorum.minik olunca bakımı zor oluyor diolar.kafam karışık garip bir haletiruhiye içindeyim
39 haftadayım kızlar iyice sabırsızlandım.yrn kontrolüm herhalde son kontrolüm olacak.çünkü ilk kızım sezeryan buda sezeryan olacak.bayram diye 38 haftalıkda aldırmak istemedim.yrn büyük gün.az sonra yunup yıkanacağım yarında yolcuyum.dualarınızı eksik etmeyin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?