ben renkli ultrason için başka doktor agitmişitm işte sordu kaç kiloyla hmilekaldın kaç kilo aldın diye bende 65 kaldım şimdi 7 oldum 5 aya kadar midemde bulandı bana nese dese iyikide bulanmış miden yoksadahada çok alacaktın dedi eşimde gülüyor
bide bebişimin kilosu 380 gram boyuda 26 santim doktor haftasıyla uyumlu dedi
bide bebişimin kilosu 380 gram boyuda 26 santim doktor haftasıyla uyumlu dedi
kızlar benim prensesim geliyor bugün şehir dışın açıktım renkli ultrasona ve bebişiim gördüm her tarafına ağzını açıp kaptıyordu ama çok hareketliydi cadı küçücük ağzı küçük burnu vardı renkli olduğu için net gördüm artık o bir insan midesini kalbini her tarafını gördüm kızımın çok mutluyum çok
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr ya bakın ne diycem 2 akşamdır kanepeye uzanıp elimi karnıma koyunca vajinamın hemen üst tarafında bi kıpırdanma oluyo ama arada bir. bumu ya hareketleri acaba.ben hep göbeğim ve çevresinde olur diye bekliyodum.ya sizde nerde hemen vajinamın üst tarafı göbeğimin 3 4 parmak altında bumu ya yoksa oğluşumun tekmeleri?
merhaba
kaç haftalıkken ölçüm yapıldı?
İnşallah dedeiğin gibi olur canım ya korkuyorum ama en cokda ikisinede yetişebilecekmıyım iyi bir anne olabilecekmiyim öyle işteeylülce hoş geldin sen en iyisini yaptın fazla arayı uzatmadın birlikte büyürler ne güzel sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşlalhh bende daha tetenoz aşısı yapmadım biraz eşim karşı oğlumdaykende sadece tek doz yapıldı ve herkes yapıyormuş doktorumda aaptır demişti bende herşey doğal olsun dedim ilaç hiç girmesinama olmuyor malesef mecburi yapacaz acaba kaç doz yaparlar
Sinir hormonlarımızdan kaynaklanıyor sanırım ben hem hormonlardan hemde panıkten işte :)eylülce sence bu sinir durumu hamilelikle ilgilimidir bende çok sinirli oldum normaldede sinirli biriyimdir ama şimdi daha çok bugün yolda gelirken bir yaya yol vermedim diye arabama vurdu :) ve çok sinirlendim durdurdum arabayı yanımdakiler zor tuttu inecem aşağı napıcaksam artık söylene söylene geldim hiç birşeye tahammülüm yok eşime de çok yansıyor bu bir söylediğimi ikikez tekrarlamaktan bile nefret ediyorum
bugün çok mutsuzum mesela içimde tuhaf bir his var kavgacı bi okadarda ağlamaklı nasıl bir karmaşa bu
gecde rüyamda bir bebek veriyorlar kucağıma emzir diye ama daha sütüm yok diyorum emzir gelir diyorlar benim çocuğum değil ama manasına baktım hiçte hoş olmayan şeyler yazıyor iyice canım sıkıldı hamile ise hamilelikten kurtulur diyor töbe ya erekn doğum en korktuğum şey lütfen biraz teselli arkadaşlar korku kapladı içimi
Sağol canım o zaman obur aya yapılacak seker yuklemesiben gittim sağlık ocağında tetenozumuda yaptırdım 13 haziirandada 2 .ci dozu yapılcak şeker yüklemeside bir dahaki ay bakıcaz dedi sen 5 buçuk aylıksın şimdi 24 hafta olunca 6 aylık oluyosun canım
kızlar benim prensesim geliyor bugün şehir dışın açıktım renkli ultrasona ve bebişiim gördüm her tarafına ağzını açıp kaptıyordu ama çok hareketliydi cadı küçücük ağzı küçük burnu vardı renkli olduğu için net gördüm artık o bir insan midesini kalbini her tarafını gördüm kızımın çok mutluyum çok
Kimsecikler yok yine ama yinede sorayım facebookdaki 2011 eylül anneleri buraya ait bır grupmu kızlar
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr ya bakın ne diycem 2 akşamdır kanepeye uzanıp elimi karnıma koyunca vajinamın hemen üst tarafında bi kıpırdanma oluyo ama arada bir. bumu ya hareketleri acaba.ben hep göbeğim ve çevresinde olur diye bekliyodum.ya sizde nerde hemen vajinamın üst tarafı göbeğimin 3 4 parmak altında bumu ya yoksa oğluşumun tekmeleri?
o kipirdanmalar bebisin.benimki 24 haftalik oldu ama ben 18.haftanin sonundan beri hissediyorum.vajinanin hemen ustunde benimkinin kafasi vardi.arada ellerini falan yuzune goturuyor herhalde,o bolgeden kanat cirparmis gibi oluyor daha cok hareketler.birkac gundur daha ust taraflardan hareketlerini disardan gorebiliyoruz artik.cok guzel birsey.esimle gobegime bakakaliyoruz oylece,pit pit oyle bir vuruyor ki
evet işte o benimde emen vajinnaın üstü kıpırtı vardı şimdi artık yukarda oynuyor normal her zamanda kıpıldamıyorki eee hiisediyorsun artık gözün aydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?