2011 Eylül Anneleri

günaydın kızlar hillal zaten utrasonda
bebkete anormal bir durum olursa zaman öneriyorlarmış ben 2 3 testleri yaptırmadkm doktor gerek yok demişti ama tetenoz aşıısnı yaptıracam ALLLAH hepinizin gönlün egöre versin bu arad ben sanki yüz hatlarını yani kıızmın kendim ebenzettim renkli olduğpu için hayırlısı

ilk bebeklerini bekleyen güzel anne adayları ilk çocuğunuz erkke kolasa daha iyi olur yüce rabbimin işi

ben renkli ultrason için başka doktor agitmişitm işte sordu kaç kiloyla hmilekaldın kaç kilo aldın diye bende 65 kaldım şimdi 7 oldum 5 aya kadar midemde bulandı bana nese dese iyikide bulanmış miden yoksa dahada çok alacaktın dedi eşimde gülüyor

bencede doğru sölemiş doktor

bide bebişimin kilosu 380 gram boyuda 26 santim doktor haftasıyla uyumlu dedi

masallahbenim kizim da en son kontrolde 20 haftalikti.boyu,kilosu senin prensesle ayniydi.dr. buyuk bir bebek olcak,en az 3500gr dogar demisti:)

bir dahaki kontrol sali gunu.24+5 olcak o zaman ins.bakalim boyu,kilosu ne alemde merak ediyorum:)

bide bu doktorda normal doğuma yanaşmadı ilki sezeryansa ikinciside olur ama açılman varsa yapa bilirsin dedi bol bol yürüyorum bende normal doğumu başaracammmmm

canım hayırlı olsun kızın=) çok guzel gozukuyor değil mi ultrasonda. benım doktorum dvd sını vermıstı devamlı ızlıyorum ızledıkce bende mutlu oluyorum

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr ya bakın ne diycem 2 akşamdır kanepeye uzanıp elimi karnıma koyunca vajinamın hemen üst tarafında bi kıpırdanma oluyo ama arada bir. bumu ya hareketleri acaba.ben hep göbeğim ve çevresinde olur diye bekliyodum.ya sizde nerde hemen vajinamın üst tarafı göbeğimin 3 4 parmak altında bumu ya yoksa oğluşumun tekmeleri?

evet işte o benimde emen vajinnaın üstü kıpırtı vardı şimdi artık yukarda oynuyor normal her zamanda kıpıldamıyorki eee hiisediyorsun artık gözün aydın

İnşallah dedeiğin gibi olur canım ya korkuyorum ama en cokda ikisinede yetişebilecekmıyım iyi bir anne olabilecekmiyim öyle işte
bana kızımda 2 doz yapıldı ası oğlumda da tek doz yapılacakmıs.Yaptırmakda fayda var aslında .

Sinir hormonlarımızdan kaynaklanıyor sanırım ben hem hormonlardan hemde panıkten işte :)
Canım takılma ruyalara ben ne ruyalar gorurdum yarabbi senın gib kafamada takardım ama cok sukur aldım bebişimi kucagıma zamanında inşallah darısıda oğluma ve tum annişlere.
Erken doguma neden takıldın kı bu kadar sen bir sorunun varmı güzel şeyler dusun bak ben 6 aylık erken dogum yaptım ilkinde yasamadı bebegım , kızımda 9 ay yattım haftada 1 iğne vuruldum erken dogum onleyici bu hamileliğimde yine ilaçlar kullanıyorum ama aklıma getirmiyorum kotu seyler sende getirme güzel şeyler dusun ki güzel olsun herşey

ben gittim sağlık ocağında tetenozumuda yaptırdım 13 haziirandada 2 .ci dozu yapılcak şeker yüklemeside bir dahaki ay bakıcaz dedi sen 5 buçuk aylıksın şimdi 24 hafta olunca 6 aylık oluyosun canım
Sağol canım o zaman obur aya yapılacak seker yuklemesi

Hayırlı olsun canım güzel kızın Allah gonlune gore verdi senınde içinden kız geciyordu sanırım

Kimsecikler yok yine ama yinede sorayım facebookdaki 2011 eylül anneleri buraya ait bır grupmu kızlar

hayır tatlım bundan önce kapatılan eylül 2011 topiğinin anneleri.sanırım burda üyelikleri iptal edilmiş şimdi orda toplanıyolarmış öle duydum bende..ayrıca bebişlerinin arasının yakın olması hem zor hemde ikisi için iyi.benimde büyük oğlum 19 aylıktı ikinciye hamile kaldığımda.şimdi büyüğü 3,5 yaşında küçüğüde 1 yaşını doldurdu çok zorlandım ama ikisi birbirine arkadaş oldu o anlamdada güzel bişey bence.allah sanada önce hayırlı sağlıklı bi doğum sonrada sabır güç kuvvet dolu günler nasip etsin..

o kipirdanmalar bebisin.benimki 24 haftalik oldu ama ben 18.haftanin sonundan beri hissediyorum.vajinanin hemen ustunde benimkinin kafasi vardi.arada ellerini falan yuzune goturuyor herhalde,o bolgeden kanat cirparmis gibi oluyor daha cok hareketler.birkac gundur daha ust taraflardan hareketlerini disardan gorebiliyoruz artik.cok guzel birsey.esimle gobegime bakakaliyoruz oylece,pit pit oyle bir vuruyor ki

allah kucağınada almayı nasip etsin tatlım.onun kokusunu içine çektiğin an bidaha ondan ayrılamıycaksın haytının tam merkezine oturacak.kendinden bile önce gelecek o..yeterki rabbim sağsalim doğmayı nasip etsin.bende hep aşağılarda hissederdim oğullarımın hareketlerini.hep etrafımdakilere derdimki kapıya çok sıkı tekmeler atıyo sanırım sıkıldı çıkmak istiyo derdim.nitekimde iki oğlumda acele etti.biri 36 haftalık diğeride 30 haftalık doğdu.umarım sizinkiler gününde doğar.

evet işte o benimde emen vajinnaın üstü kıpırtı vardı şimdi artık yukarda oynuyor normal her zamanda kıpıldamıyorki eee hiisediyorsun artık gözün aydın

canım teşekkür ederim seninde gözün aydın kız istiyordun hayırlı olsun inşallah oğlun üzülmüştür erkek kardeş istiyor diyordun yanlış hatırlamıyorsam.bir kız bir oğlan çok iyi 3.yü düşünme. hele çalışıyorsan hiç düşünme.

ayşe hanım ayşe hanım.yeni yopik açılınca gözünüz eskileri görmez oldu.arada bi uğrayında nurunuzdan topiğimizde nasiplensin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…