Merhaba kizlar,nasilsiniz?mutlu gune bir gun daha yaklastik..ben nezle oldum yatak dosek yatiyorum..doktoruma gidemedim esimi gonderdim bol bol sivi ve istirahat demis..bebegime gel diyordum artik,simdi biraz bekle diyorum kizim da hasta oni nasil birakip giderim doguma.zaten arkadaslarim diyordu doguma giderken evde kalan buyuk cocugunu dusuneceksin daha cok diye..kisacasi boyle ne nisanim geldi ne de sanci ama zamansiz nezle..
çok geçmiş olsun insan aniden hastalanınca sakın doğma diyor bir anda halsizlik varken ben de bu hafta dişim tutunca dedim aynısını.
kızlar beni bir gerginlik sardı boncuk boncuk terliyorum korku gibi bir his bastı ne oluyor anlamadım nişanla ilgili doktoru aradım bir sürü şey sordu başladı mı diye hepsine hayır deyince yarın normal gelirsin dedi.ama su ya da kan gelirse acile gel dedi.bir de yine alt muayene yapacakmış niye ki gecen hafta olmuştum?sanırım doğum depresyonuna giriyorum eşime dedim vazgeçtim beni pazartesi sezeryana alsın bekleyemiyorum o da kızdı dışarı çıktı.benle ilgilenilsin istiyorum ağlayacağım neredeyse
canım bende ayetel kürsi ve inşirah dışında meryem suresinin doğumu kolaylaştırdığını duymuştum.çünkü orda hz meryemin doğum yaptığını anlatıyor.Araf suresi 54.ayeti de peygamber efendimiz haz fatıma doğum yaparken okumuş.bi de esmaül hüsnadan ya guddüs(temizleyen) ismini okumak doğumu kolaylaştırırmış.birbirimize dua edelim inşallah.Rabbim kolaylık versin hepimize...
çok geçmiş olsun insan aniden hastalanınca sakın doğma diyor bir anda halsizlik varken ben de bu hafta dişim tutunca dedim aynısını.
kızlar beni bir gerginlik sardı boncuk boncuk terliyorum korku gibi bir his bastı ne oluyor anlamadım nişanla ilgili doktoru aradım bir sürü şey sordu başladı mı diye hepsine hayır deyince yarın normal gelirsin dedi.ama su ya da kan gelirse acile gel dedi.bir de yine alt muayene yapacakmış niye ki gecen hafta olmuştum?sanırım doğum depresyonuna giriyorum eşime dedim vazgeçtim beni pazartesi sezeryana alsın bekleyemiyorum o da kızdı dışarı çıktı.benle ilgilenilsin istiyorum ağlayacağım neredeyse
alt üst takım bana da mantıklı geliyordediğin doğru hepsiini değiştirmektense alt üst değiştirmek daha kolay..
yusufcuk bu arada akıntın ne sekilde çoğaldı miktarımı yoksa yoğunluğumu..doğum öncesi artar diyorlar ama..
akıntm ciddi oranda çoğaldı ve yoğun.çamasr dayanmyr inanki,
gerçekten şu anda en güzel şey birbirimize dua etmek...bugün doktor kontrolum vardı.oğluşumuz 2850gr. olmus sanki bana az gibi geldi moralim bozuldu azıcık..artık hazneye girmeye başlamış dedi doktorum..bugün açıkçası kendimi pek ii hissetmiyorum moral olarak arkadaşlar..dua edin bizim içinde..
moralini hiç bozma canım.daha kilo alır.son haftalarda o kadar çabuk alıyolarki.hem çok kilolu oluncada sezeryan olmak zorunda kalabiliyosun
selam nebileyim hoşgeldin..ağrı sancı akıntı kasılma yok mu bişiyler..:))doktorun ne dedi rahimde kısalma açılma felan :))selam sevgili anne adayları,
biz de yarın 40.haftaya giriyoruz, ama bende hiç tık yok.
bebeğimiz bize naz yapacak sanırım.
beni görenler kaç ay var doğuma diye soruyor:)
sabırsızlık etmek istemiyorum ama son bekleyişler zormuş hakkatten.
kolay ve hayırlı doğumlar yapıp bebeklerimizi sağ salim kucaklarımıza alabilmemiz dileğiyle...
çok kilolu olmasında değilim de en azından bi 3500 doğsaydı bebişim ne ii olurdu..geçen hafta 2700 dü çok fazla almamış gibi geldi bana uzuldum biraz..( berranurcum tesekkur ederim haklısın aslında herseyin hayırlısı..sanki 40 a kadar beklemeyecek gibi hissediyorum da o yuzden biraz sıkıntım ama kaderde ne varsa o olur tabiki..
fikiristan sen kaç haftalıksn:)
canım benimde bebeğim geçen gittiğimizde 3600g olmuş.o yüzden normal doğum zor olur dedi doktorum.bende normal doğum istiyodum ama hayırlısı bakalım.pazartesi tekrar gidicez.bende biraz ondan stres oldum.o yüzden sana öyle diyorum.inşallah sağlıkla hayırlısıyla bebişlerimize kavuşalım
cnm aynıyız sennle sanırım 37/3teyiz biz :)
aaa evet bakalm önce hangimz doğurcak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?