dün gece rüyamda normal doğm yapıordm,bebek 4.100gram doğmustu vee rüyamda doğumu sanki gerçekmş gibi yasadm,,okadar kolay çıktıki bişi anlamadm fırladı gitti sanki,,inş gerçektede aynı olur:)
bakalım artık kısmet cnm :))) ne zaman gideceksin doktora nst faln nasıldı agrın falan cıktımı?gidisat nasıldı?
beyninde ne güzel yerlesmis ,gercek gibi gorulen ruyalar cıkar derler..hadi insallaah hepimiz ole doğum yaparız kolayca..
valla beynmde hiçte okadar koly yapcağm düşüncesi yok,sanki normal dogm yapamicm gibime gelior sanrm çatm dar öle hissediyorm
üstüne annemi aradım o da normal doğuracaksın perşembeye kadar ya da ben gelene kadar doğurmayacaksın buyurdu.sanki benim elimde.zaten doğuma gelmiyor ben perşembe büyük ihtimalle doğuracagım o antalyaya tatile gidiyor sonra gelecek(doğumdan 10 gün sonra en erken) bi de diyor sezeryanın bakımı zor olma sakın gel de bak o zaman tatile gitme dedim gelemezmiş tatil yapacakmış çok moralim bozuldu ağlayacaktım neredeyse.
canım ya moralini bozma.bana da doktor bebeğin başı yerleşmemiş dedi.yürüyüş yapmaya çalışıyorum hergün.ama herşey olacağına varır.hayırlısı olsun hakkımızda.eğer sezeryan olacak olursan annen dayanamaz gelir bak gör sen
doktordan geldim doğurmadım öyle doğuracak gibi bile değilmişim nişan hikaye oldu yani.sancı kasılma açılma yok bebek doğum kanalında bile değil.çatı muayenemiz gene gecen seferki gibi oldu doktor karar veremedi kasıldıgı için mi fizyolojik mi darlık tespit edemedi.bebeğimiz sadece 100 gr almış bu hafta küçük bir bebek olacak dedi.2800-3100 arası dedi.perşembe tekrar bakacak aç gel dedi eğer gene dar çıkarsa seni perşembe sezeryana alacağız dedi.bence kendimi pek de kasmıyorum ama kendimden şüpheye düştüm belki de dar değil benim yüzümden öyle anlaşılıyor.ne yapacagım ben boş yere sezeryan olmak istemiyorum
awez cim sen bilirsin ama madem sezeryan olacaksın neden acele ediyorki doktor bence sonuna kadar bekle..çünkü bebek içeride iyice beslensin bence hiç acele etme,zaten bebek çok iri olmayacaksa doktorunun acele etmesini takma bence sıkıntı falan yoksa bence 40. haftaya kadar beklemek en doğrusu herkes zaten acele etmenin doğru olmadığını savunuyor ama tabiki yinede siz bilirsiniz..
doktordan geldim doğurmadım öyle doğuracak gibi bile değilmişim nişan hikaye oldu yani.sancı kasılma açılma yok bebek doğum kanalında bile değil.çatı muayenemiz gene gecen seferki gibi oldu doktor karar veremedi kasıldıgı için mi fizyolojik mi darlık tespit edemedi.bebeğimiz sadece 100 gr almış bu hafta küçük bir bebek olacak dedi.2800-3100 arası dedi.perşembe tekrar bakacak aç gel dedi eğer gene dar çıkarsa seni perşembe sezeryana alacağız dedi.bence kendimi pek de kasmıyorum ama kendimden şüpheye düştüm belki de dar değil benim yüzümden öyle anlaşılıyor.ne yapacagım ben boş yere sezeryan olmak istemiyorum
Sezeryan olsun normal olsun insallah hayirlisiyla bebegimizi kucagimiza alalim.Insan doguma giderken ve hemen dogum sonrasi yakinlarina ihtiyac duyuyor,benim icin de mesela 10-15 gun sonra gelmelerinin bir onemi yok.anne yuregi dayanamaz sezeryan olunca hemen gelir.moralini bozma.
Ayrica bebegin dogum kanalina yerlestigini kendimiz anlarmiyiz?
üstüne annemi aradım o da normal doğuracaksın perşembeye kadar ya da ben gelene kadar doğurmayacaksın buyurdu.sanki benim elimde.zaten doğuma gelmiyor ben perşembe büyük ihtimalle doğuracagım o antalyaya tatile gidiyor sonra gelecek(doğumdan 10 gün sonra en erken) bi de diyor sezeryanın bakımı zor olma sakın gel de bak o zaman tatile gitme dedim gelemezmiş tatil yapacakmış çok moralim bozuldu ağlayacaktım neredeyse.
doktorum tüm sezeryanları 38+5 yada 6 da yapıyor.son hafta normal doğum başlama ihtimali çok yüksek oluyor dedi.bir de cumadan sonra artık doktorum yok gidiyor başka şehire.benim perşembe 38+6 zaten.son haftama giriyorum
zor bi durum tabi ama içine sinmiyorsa başka bi doktora da gorun istersen..belki de darlık falan yoktur..olumlu düşün..
torunu doğmuşken o deniz kum nasıl rahat edecek anlamıyorum rahattır benim annem de pes dedim bugün.bize bakmaya değil bebek sevmeye gelecek.en zor kısımda yok o gelene kadar Allah ın izniyle toparlanmış olurum.kayınvalidem carşambaya bilet aldı geliyor.bu durumun tam tersi olacağını düşünürdüm hep
bebek kanalda degilmiş benim zaten karnımın alt tarfı pufidik daha yumuşak karnıma göre sanırım inince orası da taş gibi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?