2011 Eylül Anneleri

Eger niyeti yardim etmek,kizinin yaninda olmak degilse varsin gelmesin.gelirse bile yuk olur sana.ben kizimda annem gelmisti,allah razi olsun seve seve bakar da ama yapamadi.yemek yapamam ocagi acmaktan korkuyorum,dukkana gidemem korkuyorum,kapi calar bakamam korkuyorum..tam bir komedi..1gun yatmadim,ayip olur diye yemek yap,evi temizle,1 oda 1 salon evde annem,abim,esim bebek ve ben yasadik.simdi kimseye gel demedim,allahin izniyle bakarim,ablam gelebilir dogumdan sonra gelmese de allah razi olsun.senin ilk dogum o yuzden kirilmakta haklisin.

merhaba güzel hamileler biizmde pernsesime kavuşmamaıza sadece 5 gün var perşembeye sezeryanla alınacak hayırlısıyla hepimiz tez zamanda sağlıkla kucağımıza alırız inşlalh
awez sezeryan olursanda korkma 2 günde kalkarsın bebeğini düşün sadece zaten kaynnanda geliyor ama annede son ayda tatil palnı yapmasaymış sen şimdi zaten çok hassasın hem eşin yanında olduktan sonra kimseyi düşünme benimde bir haftadır kaynanam gelmiş yanıma sanki bir yıldır burada doğur artık diyor bide geldiğinden beri sürekli misafir geliyor hoş gldin eçevre çok geniş anca onlara hizmet ediyorum bu halimle bir yemek bile eapmıyor hadi bana yok ama oğlunuda düşünmüyor yatıyor kalkıyor o kadar bide canı sıkıldığında geziyor ben yatmaya hasret kaldım gelmeseymiş daha iyi olurdu sanki gösterişi için burda bide doğumdan hemen sonra gidecekmiş bide en çok zorumada giden torununa bir çorap bile getirmemişya sinir oldum ne kadarda düşüncesiz durumlarıda çok çok iyi ooff bend eçok hassalaştım şimde ağlayacammm:2:

biz eylül anneleri cok uyusuk ciktik bi turlu doguramiyoruz

:):):)
hakikaten neden böyle oldu ki?
bir de bana diyorlardı, kız bebekler erken doğar, sen ağustosta doğurursun diye.
40. haftaya girdik...
hayırlısı olsun ne diyim:)
bizim muayenelerde herşey normal görünüyor, yavrum da iyi, doğum pozisyonunu 33.haftada aldı. Ama kanala henüz girmemiş, rahim ağzında açılma ve yumuşama yokmuş henüz.
herhalde vakti gelmedi...
dr olan kardeşim sen daha 2 hafta doğurmazsın diyor...
ama bizim geç döllenme de değildi, 4 ocakta hamile olduğumu öğrendim ben (3hafta 4günlükken).
anlayamadım.
annelik hamilelikten başlamak üzere çok sabır gerektiriyormuş anladığım.
umarım kolaylıkla doğumlarımızı yaparız, bebeklerimiz sağlıklı tombak yavrular olur.

sizinkileri bilmiyorum ama benim oğluşum kesin vazgeçti doğmaktan
bana da salı gününe kadar doğdu doğdu doğmazsa sabahtan gel dedi......yani 3 gün bişey kaldı.bu zamana kadar taşıdık bi kaç gün fazla taşırız napalım canları sağolsun...
hepimizin hakkında hayırlısı olsun...

neden öyle dedi doktorun canım.sezeryana mı alcak.benimkide aynı şeyi pazartesi günü içn söyledi.hazırlıklı gel dedi.bende tedirgin oluyorum.önce sezryan dedi.sonra normal doğumda olabilir dedi.napcak anlamadım doğrusu.o gün kaçıp gelmeyi düşünmüyo değilim doğrusu

arkadaslar bozmayın moralleri iyi dusunun iyi olsun...eninde sonunda cıkacaklar orada kalacak halleri yokya..zamanı var belli..bende cok aceleciyim..cok meraklı ve heyecanlıyım ama napalım ole bole zaman geciyor sonunda bu günler gecince herseyi unutacagız.. :))

açılma var mı diye bakacak yoksa sezeryana alacak 40.haftadan sonra bebek tehlikeye girer riske atamayız beklemenin bi anlamı yok dedi.bende zaten istemiyorum daha fazla kalmasını çünkü kakasını felan yiyomuş.riske atamam...

eylül annelerinin doğumu beklemesi...ne oldu bize?

doktor bana da hazırlıklı gel dedi böyle muayeneyi girip hop doğumhaneye fikrinden hiç hoşlanmadım aslında ben psikolojik olarak hazır değilim öğrendiğim ana.olmazsa arayıp çarşamba geleyim bak ona göre perşembe doğuma gelirim mi desem?perşembe gelmeden gece 12 de katı gece 3 te su dahil sıvı alımını keseceksin dedi.direkt muayeneye gel nst ye gitmene gerek yok dedi.

Selam kızlar biz bugün 15günlük olduk.Hala göbeğimiz düşmedi.Ama bugün yarın düşecek İnşallah.Doğum yapmayanlara tavsiyem bol bol uyuyunn.Ahhhh bana çok demişlerdi ama ben gözardı etmiştim. Sık sık uyanıyoruz emip uyuyoruz kızım için tabi uykularım da herşeyim feda olsun.
Gerçekten herşey asıl doğumdan sonra başlıyo.Doğum şekli ,ağrısı,sancısı,korkusu... hepsi gelip geçici.Bi şekilde kucağınıza alacaksınız.Oyüzden kafanızı doğumdan önce hiççç yormayın derim.

kızlar hep okuyorum ama yazamıyorum facedeki grupta oluyorum genelde.bende 37 deyim ama tık yok sabırsızlandım iyce.annem geldi nihayet o bakıyo,ilgileniyo benle.çatı kemiğimin ağrısından yürüyemiyorum bile nasıl birşey bu Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar ve doğumlar verir inşallah

Bir tanede bende var.Bugün geldi.Sabahtan beri ölmüş gibi uyuyor.Yemeğe kalkıyor yine yatıyor.Çok yorulmuşmuş.Ankara'dan İstanbul'a geldi hepi topu.O yokken en azından uzanıp yatıyordum,ne pişiricem derdim yoktu.Birde şimdi onun telaşına düştüm.Madem bir işe yaramayacaksınız ne diye gelip külfet oluyorsunuz ya.Faydası yok zararı çok.Hiç gelme daha memnun olurum.Birde kırkıma kadar burada kalacakmış.Daha doğurmadım bileeeeeeeArtık kesin cinnet geçiririm.Bebeğime+kayınvalideme bakıcam anlayacağınız.....(çok yazdım ama epey doluyum )

ayy benmkide gelir yakında kızlar naparm bilmiyorm allah yardmcmz olsn ne diyelm,

ayy benmkide gelir yakında kızlar naparm bilmiyorm allah yardmcmz olsn ne diyelm,
Valla yardımcı olsun,hatta yardımcı olmayı bıraktım,külfet olmasın canımı yesin.Başımın üstünde yeri var.Gelecek tabi.Ama ben tıstıs gezerken benden iş beklemesi ağırıma gidiyor.Yok çay,yok su,yok tatlııııııııı gel git yapıyorum önünde hanımefendinin....

kızlar bugün yolda yürürken az daha doğuruyodm,yürürken aniden kasklarıma siddetli bi sancı girdi kasıldm,kalakaldm öylece ne kıpırdıyorm ne adım atabiliyorm çok fena bi durumdu:)allahtn çok uzun sürmedi sizdede böle oluyormu aniden,,bide özellkle kısa yürüyüşlernzde?

ayy sen bide benm kaynanamı bi görsen kadın hiç hareket etmiyor sürekli oturuyr,,kafasını bile çevrmiyor,hatta gözkapakları bile çoğnlkla kapalı:)ağır vasıta yaa,bide genç yani,ona ragmen kılını kıpırdatmz hiçbişeye

bende de cok sık oluyor cnm ole birden karnıma saplanıyor yuruyemiyorum birden hızlı farketmeden hareket ediyoruz aslında ondan oluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…