2011 Eylül Anneleri

Ne hastanede ne evde esim disinda kimseyi istemem.
Ozelim cok ozeldir benim.
Sikinti da olmasin diye esimin ailesine de soyledim.
Azicik edepsizimdir:))

günaydn arkadaşlar bi hareketlilik yok okuduğum kadarıyla ben de dün hastanedeydim doğum sancısı diye gittim nst de en fazla 40 larda çıktı sancım bir de çatı muayenesi oldum birazcık ağrıdı ama abartılacak kadar değildi ve sonucunda çatımın dar ve öne eğimli olduğunu öğrendik bi de oğlumun kafası 1 hafta önde gidiyor diye sezeryan olucam c.tesi günü, hakkımızda hayırlısı olsun inşallah kendinize ve bebeklerinize iyi bakın

canım bebeğin hayırlı olsun,Allah analı babalı büyütsün inşallah.bizde hayırlısıyla kavuşuruz bebeklerimize inşallah.senin sezeryan mı normal miydi?

herkese iyi pazarlar.nasılsınız kızlar?ben de erken yatıp erkenden kalktım kahvaltıya gittik eşimle oradan markete.dedim evde eksik kalmasın hemen çıkamayız belki gelen giden olursa.şimdi de çamaşırları yıkıyorum yarına da ütülerim.pazartesi salı evde temizlik var eğer perşembe doğuma alırsa hazır olsun evimiz dedik.halılar yıkamaya gitti.heyecan da bastı.
deyyan benim durum da aynı çatı dar perşembe son kez bakacak olmazsa sezeryana alacak.kızlar eğer sezeryan gerekirse epidural mi genel mi karar veremiyorum ikisinin de riskleri var sonuçta.bir de hastane epidurale fark alıyor doktorumla da konuşamadık bu konuyu.

burdaki herkese selamlar..
awezcim iyiyiz biz..ben olsam genel tercih ederdim..epidural istemezdim genelde epidural olanlar çokta memnun değil benm konuştuklarım..evde tatlı telaş başladı desene ne güzel.. :)
yusufcuk rahmimizde acılmayı kendimiiz anlayamayız ancak bakılması lazım tuşe yani vaginal muayene ile..
bu arada nst de sancılarınız kac cıkmıstı benm 30 lardaydı ama agrım falan yoktu zaten..

Evet epidurale bizim hastane 950lira fark aliyor.
Epizyotomi icin bile fark aliyor, enteresan.
Hayirlisi insaellah
Deyyan senin icin de bebegin icin de en dogrusu olur insaellah.
Simdiden Allah yardimciniz olsun.

ben belden olana karar verdim canım dr.um da bu yöntemin daha iyi olduğunu söylüyor bir de doğum anına şahit olmak istiyorum inşallah bir sorun çıkmaz, bana da son kez perşembe çatı kontrolü yapıcak ama bebek o zamana 3500 ü geçerse daha zor olur diyor zaten kafamız da 1 hafta büyük pek güvenemiyorum kndime normal doğum yönünden bakalım artık hayırlısı olsun hakkımızda

Son düzenleme:
Evet epidurale bizim hastane 950lira fark aliyor.
Epizyotomi icin bile fark aliyor, enteresan.
Hayirlisi insaellah
Deyyan senin icin de bebegin icin de en dogrusu olur insaellah.
Simdiden Allah yardimciniz olsun.

sağol hayatım bakalım artık yavaş yavaş heyecan başladı hepimizin hakkında hayırlısı olsun

fikiristan benim nst de sancılarım 30 civarıydı bu gittiğimde ama ben hiç bir şey hissetmiyorum kasıldığına dair ekrana bakıp gördüm a kasılıo diye.
kızlar benim perşembe 38+6 oluyor sezeryan için erken mi?zaten bu belirsizlik beni deli etti bilsem kesin olacak kendimi ona göre hazırlayacağım ama böyle olunca hazırlayamıyorum 4 gün kalmamış gibi.

tunemi 950 tl fark yazmısın bu bizimkinden de çok bizim tahminimce 250-300 tl arasıdır çünkü doğuma 400 alıyor epidurale o kadar fark almaz yarın telefon edip soracağım hastaneye.o farklarla insan çocugunun bir sürü eksiğini alır.evet doğdugu anı görmek harika olur ama ben muhtemelen bayılırım o an.epidural de bebek çıkana kadar nasıl beklerim bilmiyorum aşırı heyecan durumum var benim kalp atışlarım falan tırmanıo astımımvar.genel olursa uyanamama hatta uyanırken saçmalama rekoru kırma durumundan korkuyorum insan neler neler söylüyor diyorlar aman yani kendimden korkarım ben.şuursuzca artık çam devirmem orman keserim

Awez, dogru soyluyorsun:)))
Ya ben anlamiyorum ki bu bizim hastane niye bu kadar pahali.
Ahhhh doktorum orada olmasa...

cnm ayılmayı sorun etme bence sanki uykunda konusuyormus gibi dusun bence..anlamsız olur zaten solediklerin bile bence..çam falan devirmessin yani... :))ben beklermiydim bilmiyorum ama nasıl olsa su anda da doğumun baslama ihtimali var,bence baslarmı baslamazmı diye kendini kasma doğum baslarsa diye de sezeryana girme,nasıl olsa herseyin normal oldugu bir durumda bile terslik olma ihtimali yok mu?yani catın dar olmasa bile o anda belkide acılma tam olmadıgı icin sezeryana alınabilirsin..tabi yine herseyi sen bilirsin,en dogru kararıda sen verirsin..benim dusuncelerim bu yönde en azından..Allaha tevekkül etmek lazım,olumsuz değil olumlu dusunup hakkımda hayırlısı demek bence en mantıklısı tabiki...

Herkese hayirli aksamlar..
ne guzel bebeklerimiz geliyormus, sezeryan ya da normal farketmez
Allahin izniyle kucagimiza alalim.
hemen hemen herkesin dogum tarihleri belli gibi
benimki belli degil, SAT a gore 19 eylul ama gec dollenme diye
25 eylul -5 ekim arasi dedi. ben o kadar bekleyemem
kasilmalarim siddetlendi ve popomun ustune oturamiyorum kusuruma bakmayin:2:
kasilma oldugu zaman nefesiniz de kesiliyor mu? bir de bebek hareketlerini
en en asagida hissediyorum, bikini bolgesi mi ne denir ya orada.

november kasılmaların nasıl oluyor ben anlayamıyorum ya da olmuyor sanırım bebek en asagıda hareketlerini nasıl hissediyorsun asagıya tekme gibi mi?bazen asagıya vuruyor gibi geliyor bana sadece..yoruldugumda karnım agrıyor o kadar...

ben kasılmaları pek hissedemiyorum çok nadir.bir de benim bebeğim hala inmedi aşağıya.

ben kasılmaları pek hissedemiyorum çok nadir.bir de benim bebeğim hala inmedi aşağıya.
Benim bebeğimde hala midemde((( Kızlar bendede kasılma oluyor ama düzenli değil(Allah'ım önceki haftalar gelmesin diye ne ilaçlar kullandım.Şimdide de gelsin diye gözünün içine bakıyorum ama tık yok.

Benim bebeğimde hala midemde((( Kızlar bendede kasılma oluyor ama düzenli değil(Allah'ım önceki haftalar gelmesin diye ne ilaçlar kullandım.Şimdide de gelsin diye gözünün içine bakıyorum ama tık yok.

öyle oluyor erkenden doğmasın diye çok dua ettim ben de.şimdi o kadar heyecanlıyım ki.annelik sanırım içinde hep endişe ile yaşamak gibi bir şey olacak.bebeğime bir şey olmasın büyüdü mü kilo aldı mı ne zaman doğacak sütüm gelecek mi büyüyecek mi ne zaman anniii diyecek???her şeye rağmen bin kere değer Allah herkese nasip etsin.biz de hayırlısı ile kucagımıza alalım inşallah.

normal doğum bekleyenler hurmalara başlayın artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…