hayır tatlım bundan önce kapatılan eylül 2011 topiğinin anneleri.sanırım burda üyelikleri iptal edilmiş şimdi orda toplanıyolarmış öle duydum bende..ayrıca bebişlerinin arasının yakın olması hem zor hemde ikisi için iyi.benimde büyük oğlum 19 aylıktı ikinciye hamile kaldığımda.şimdi büyüğü 3,5 yaşında küçüğüde 1 yaşını doldurdu çok zorlandım ama ikisi birbirine arkadaş oldu o anlamdada güzel bişey bence.allah sanada önce hayırlı sağlıklı bi doğum sonrada sabır güç kuvvet dolu günler nasip etsin..
merhaba güzel anneler anne adayları güzel bir akşam dileğiyle bebişelriniz kıpırdamaları sizi uyutmasın
Aminnn canım inşallah ben aslında birde kızımın uzulmesini istemıyorum simdi kardelşi dogunca o uzulecekmıs gibi geliyor herkes kıskançlığı kucuk oldugu bizlmez diyorlar sen nasıl davrandın bu konuda cocuguna uzulmessini hiç istemıyorum
Allah hepimize sağlıklı dogumlar nasip etsin
canım benim küçük oğlum 30 haftalık doğdu 2 ay küvezde yattı hergün hst.gittim çok zor bi süreçti.prematüre olduğu için eve geldiğindede çok özel bi ilgi ve bakım istiyodu.ona rağmen elimden geldiğince büyük oğlumun yanında küçüğünü hiç sevmedim.pek kucağıma almadım yada onu aldığımda büyüğünüde alıyodum 1,5 kiloluk bebeğimi onun kucağınada veriyodum al sen abisin senin ilgini istiyo diye hiç uzak tutmadım birini kucağımda sallıyosam öbürünü ayağımda sallıyosum abisine sarılıyomuş gibi kucağına dayayıp yüzünü yanağına koyuyodum bak oğlum kardeşin seni ne kadar seviyo hep sarılıp öpmek istiyo diyodum snr annemler geldiği zaman falan küçüğünü eve bırakıp büyük oğlumu dışları gezmeye çıkarıyodum tek başına ya parka ya alışverişe götürüp mutlu olmasını sağlıyodum ama aynı özeni eşim ve çevremizdekilkerde gösterdi bize gelenler önce büyük oğlumu snr küçüğünü seviyolardı hediye getirirken küçüğüne deyil abisine alıyolardı bak kardeşin olduğu için sana hediye aldık diye çok mutlu oluyodu bölelikle inan hiç bizaman kıskançlık olmadı.1 senedir daha bikere kardeşine vurduğunu ittiğini kötü söz sölediğini duymadım tam tersine küçüğüne kızsak abisi bize kızar kardeşime kızmayın diye ağlamasına dayanamaz susması için elinden geleni yapar bence sizde öle davranın inan zorlanmassın ozaman
merhaba güzel anneler anne adayları güzel bir akşam dileğiyle bebişelriniz kıpırdamaları sizi uyutmasın
bebeğinin cinsiyti belli oldumu canım merak etim.
Bu bilgiler inan benim çok işime yarayacak umarım uygulayabilirim ve her ikisinede cok iyi bir anne olmayı basarabılırım.Panik halindeyim resmen cunkü
En cok hosuma giden buyuğe hediye alınması kardeşi oldugu için cok guzel cocuguda onre eden bir davranıs bu çok teşekkür ederim canım bu guzel bilgileri paylaştıgın için
kızlar ne yiyip ne içiyoruz ya.özel bişey yapıyormusnuz bebeğinizin kilosu iyi olsun diye.ben süt, meyve,sbze ,balık filan yiyorum ama sizin özellikle seçtiğiniz bişey varmı.birde bugün kaymağa başladım.kahvaltılarda:)
kızlar selam,
Bende 21 haftalık hamileyim. Ayrıntılı ultrasona girdim.Oğlumun herşeyi sağlıklı çıktı çok şükür.Doktor ilk defa Rahim Ağzımı ölçtü ve sonuç 3.02 cm çıktı.1,5-2 cm olursa çok riskli oluyor bu normal dedi. ancak araştırdım normalde 4 cm falan oluyormuş.Üzerinde durmadı bir açıklık veya erken doğum riskin var da demedi.ancak ben kafama takıyorum.Sizinkileride ölçtümü doktorlarınız ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?