2011 Eylül Anneleri

Aminnn canım inşallah ben aslında birde kızımın uzulmesini istemıyorum simdi kardelşi dogunca o uzulecekmıs gibi geliyor herkes kıskançlığı kucuk oldugu bizlmez diyorlar sen nasıl davrandın bu konuda cocuguna uzulmessini hiç istemıyorum
Allah hepimize sağlıklı dogumlar nasip etsin

merhaba güzel anneler anne adayları güzel bir akşam dileğiyle bebişelriniz kıpırdamaları sizi uyutmasın

canım benim küçük oğlum 30 haftalık doğdu 2 ay küvezde yattı hergün hst.gittim çok zor bi süreçti.prematüre olduğu için eve geldiğindede çok özel bi ilgi ve bakım istiyodu.ona rağmen elimden geldiğince büyük oğlumun yanında küçüğünü hiç sevmedim.pek kucağıma almadım yada onu aldığımda büyüğünüde alıyodum 1,5 kiloluk bebeğimi onun kucağınada veriyodum al sen abisin senin ilgini istiyo diye hiç uzak tutmadım birini kucağımda sallıyosam öbürünü ayağımda sallıyosum abisine sarılıyomuş gibi kucağına dayayıp yüzünü yanağına koyuyodum bak oğlum kardeşin seni ne kadar seviyo hep sarılıp öpmek istiyo diyodum snr annemler geldiği zaman falan küçüğünü eve bırakıp büyük oğlumu dışları gezmeye çıkarıyodum tek başına ya parka ya alışverişe götürüp mutlu olmasını sağlıyodum ama aynı özeni eşim ve çevremizdekilkerde gösterdi bize gelenler önce büyük oğlumu snr küçüğünü seviyolardı hediye getirirken küçüğüne deyil abisine alıyolardı bak kardeşin olduğu için sana hediye aldık diye çok mutlu oluyodu bölelikle inan hiç bizaman kıskançlık olmadı.1 senedir daha bikere kardeşine vurduğunu ittiğini kötü söz sölediğini duymadım tam tersine küçüğüne kızsak abisi bize kızar kardeşime kızmayın diye ağlamasına dayanamaz susması için elinden geleni yapar bence sizde öle davranın inan zorlanmassın ozaman

Bu bilgiler inan benim çok işime yarayacak umarım uygulayabilirim ve her ikisinede cok iyi bir anne olmayı basarabılırım.Panik halindeyim resmen cunkü
En cok hosuma giden buyuğe hediye alınması kardeşi oldugu için cok guzel cocuguda onre eden bir davranıs bu çok teşekkür ederim canım bu guzel bilgileri paylaştıgın için

önemli deil cnm.aklıma geldikçe yaptıklarımı anlatırım fikir olur sizede.yalnız bunları uygularken çocuk için iyi oluyoda sen acayip yıpranyosun.ben resmen sinir hastası oldum.ikinci o kadar aksi ve herşeye ağlayan bi bebekki resmen çocuktan gözüm korktu ve bir daha tövbe ettim.kesinlikle üçüncüyü düşünmüyorum.çünkü onlar yıpranmasın üzülmesin diye sen çok yıpranıp yoruluyosun.inana ne gece uyuyorum ne gündüz.bide ev işlerine yetişmeye çalışıyosun.boşuna cennet annelerin ayağı altında denmemiş.allah banada sanada diğer annelerede önce sağlık snr sabır versin.bebeklerimiz sağlıklı iyi büyüsünler derken olan bize oluyo işte.inşallah sizinkiler uslu bebişler olurda annelerini hiç üzmezler..

evet detaylıultrasona girdim.hemde 2 defa.3. ye de 2 hafta sonra gidicem.oğlum sadece sırtını gösteiyor.ön tarafını fönmedi.iç organlarını görmedi.kalbi inceledi ve beyni omiriliğ.diğerleri de iyi çıkar inşallah.aslında çok gerekli değil diyorlar.erken teşhis için önemli bir şey

evet ya nerde bu kızlar ben öğle aaramda giriyorum.kimse uğramıyor mu.ne güzel paylaşıyorduk deneyimlerimizi.acaba başka bir topik mi açıldı ki

cok fazla yiyip bi tosun dogurma canim bak bebek ne kadar iri olursa dogum o kadar zor geciyormus demedi deme

kızlar selam,

Bende 21 haftalık hamileyim. Ayrıntılı ultrasona girdim.Oğlumun herşeyi sağlıklı çıktı çok şükür.Doktor ilk defa Rahim Ağzımı ölçtü ve sonuç 3.02 cm çıktı.1,5-2 cm olursa çok riskli oluyor bu normal dedi. ancak araştırdım normalde 4 cm falan oluyormuş.Üzerinde durmadı bir açıklık veya erken doğum riskin var da demedi.ancak ben kafama takıyorum.Sizinkileride ölçtümü doktorlarınız ???

oncelikle bebegin hayirli olsun canim herseyin yolunda olmasi guzel:) benim doktorum hic olcmedi benim, olcmek icin erken diilmi? walla ilk defa duydum ben, diger arkadaslarin bi fikri vardir umarim..

avatarimdaki prenses kim diye sorarsaniz eger, o benim kucuk melegim
cokkkk tattliii diimiiiiii

Herkese merhaba. Benim kızım da 2010 Eylülünde doğdu. Sizlerdeki heyecanı tahmin edebiliyorum. Geçen yıl bugünleri hatırlıyorum da... İnsan içindeki meleği merak ediyor, doğum nasıl olacak diye heyecanlanıyor. Allah hepinizi bir avazda kurtasın, meleklerinize, prenses ve prenslerinize sağlıkla kavuşun inşallah 2011 Eylül anneleri.

ohhh be topik canlansın azıcıkk ne böle terkedilmişler topiği gibiii

selam kızlar bende eylul annelerını takıp edıordum ancak sımdı bakıorumda kımse kalmamıs burda ..ne kadar kalabalıktı

kızlar beli ağrıyan var mı .20. hafta da nomal mi acaba.biraz hareketliydim 2 gündür yoksa ondan mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…