12 tane bez cok bile bence ben 5 tane koydum :)benmki de cokmu az acaba :)
bence evin cok uzak degilse arttırmana gerek yok gibime geliyor sen bilirsin ama cok lazım olursa evde belirli bir yere hazırla esin evden alır gelir bosuna yuk tasımaya gerek yok ki..
ev temizliği hic bitmiyor sorma bizde ancak bitirdik sayılır ama yine hemen kirleniveriyorya sinir oluyorum..
bide arkadaslardan sunu duydum hemsireye bebek cıkarken cok ayrıntılı fazladan takım vermeyin diye hepsini giydirmiyor sonra orada kalıyor dendi ne kadar dogru bilemem tabi..
canım ben ilçede oturuyorum hastane merkezde 60 km.yani ha deyince eve gidilmez şehirlerarası yol.benim 5 li takım şeklinde eşyası bebeğin hepsini üstüne giydirirler sanırım alt üst çıtçıtlı body eldiven şapka diğeride çıtçıtlı body tulum şapka eldiven şeklinde.bir de patik ve çorap var poşette.birini içeriye vereceğim takımların.az mı olur bu yanıma aldıklarım?
eylülde doğum yapan kim var benim cok sukur kızım dunyaya geldı 7/09/2011 tanısalım haberleşelim:):86:
hastanede sezeryan olanları kac gun tutuyorlar 1 gece ise belki idare eder ama 2 gun tutuyorlarsa bence ozaman madem ev uzak bence biraz daha alabilirsin..birde bazı hastaneler kıyafet giydiriyorlar ole bisey varmı?ama sen yinede kirletme ihtimaline karsı biraz daha al yanına bence..alt ust ya da tulum gibi..birde battaniyeler cok kullanılıyormus..cıkarken bizim giyecegimiz kıyafetler de var... ooo hastaneye tasınacagız sanki yaa...yukle gidecegiz hastaneye resmen(
eylülde doğum yapan kim var benim cok sukur kızım dunyaya geldı 7/09/2011 tanısalım haberleşelim:):86:
evet 7sınde dogsaymıs guzel olurmus:)nasıp Allah saglık versınde hayırlısıyla dogurursun artık .evet benım ılk dogumumdu bıraz uzun surdu cunku berra nın gelecegı yoktu 41.haftayı bıtırdık gelmedı sunı sancıyla dogum yaptım 2cm le basladı bıraz uzn surdu 12 saat:) anca geldı ufaklık evet banyosunu yaptırdık 2.gun yapmıstık pansumanınıda duzenlı yapınca 4.gunde gobegıde dustu:)sımdı 2 gunde bır banyo yapıyoruz cok eglencelı yaa ayagı yere bır deysın basıp kacmaya calısıyo kuvetınden cok tatlı allah sanada kavusmayı nasıp etsın bebısıne:):87:
hayırlı uğurlu olsun bebeğin.Allah bağışlasın.bende yarın gidiyorum bakalım hayırlısı olsun hepimizin hakkında...eylülde doğum yapan kim var benim cok sukur kızım dunyaya geldı 7/09/2011 tanısalım haberleşelim:):86:
arkadaşlar bişey sorucam.benden az miktarda su geliyor 2 kez oldu çok değil ve aşağıda çok baskı var.daha öncede normal doğum yapmıştım fakat böyle bişey olmamıştı.anlayamıyorum.hastaneye hemen gidipte orda işkence çekmek istemiyorum cevap verirseniz sevinirm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?