2011 Eylül Anneleri

canım ben ilçede oturuyorum hastane merkezde 60 km.yani ha deyince eve gidilmez şehirlerarası yol.benim 5 li takım şeklinde eşyası bebeğin hepsini üstüne giydirirler sanırım alt üst çıtçıtlı body eldiven şapka diğeride çıtçıtlı body tulum şapka eldiven şeklinde.bir de patik ve çorap var poşette.birini içeriye vereceğim takımların.az mı olur bu yanıma aldıklarım?

Senin adına sevindim fikiristan.Benim bebişim çok nazlı çıktı doğmaya niyeti yok gibi gözüküyor.
benim kontrollerimde kadın doğumcumda söledi zaten kanala girmemiş aşağıya inmemiş diye.
Ama ben hep şuna inanıyorum %99 herşey normal olacak %1 gibi sıkıntılı bir duruma girersekte
sezeryan olma ihtimali hep elimizin altında bu yüzden dişimi sıkıyorum.sancılarımın gelmesini sabırla bekliyorum.

hastanede sezeryan olanları kac gun tutuyorlar 1 gece ise belki idare eder ama 2 gun tutuyorlarsa bence ozaman madem ev uzak bence biraz daha alabilirsin..birde bazı hastaneler kıyafet giydiriyorlar ole bisey varmı?ama sen yinede kirletme ihtimaline karsı biraz daha al yanına bence..alt ust ya da tulum gibi..birde battaniyeler cok kullanılıyormus..cıkarken bizim giyecegimiz kıyafetler de var... ooo hastaneye tasınacagız sanki yaa...yukle gidecegiz hastaneye resmen (

eylülde doğum yapan kim var benim cok sukur kızım dunyaya geldı 7/09/2011 tanısalım haberleşelim:):86:

hosgeldin ve hayırlı olsun.sorular silsilesini baslatabilir miyim?? :)))
nerede ne zaman nasıl ve ne sekilde? :) bizim gibi meraklı ve sona yaklasmıs hamileleri bilgilendirmek istersin sanırım..

canım 1 ile 3 gün arasıymış duruma göre.benim hastanem hiçbir şey vermiyor hepsi bize ait o yüzden ben bir takım daha koyayım ne olur ne olmaz eve getiririm olmazsa.2 tane battaniye koydum biri bu ponponlu kabartma olanlardan biri de pazen.bagaja koydu eşim eşyaları şimdiden doldurduk bari çantayı geri getirsin ekleme yapayım

her sorunuzu cevaplamaya hazırım :)
oncelıkle ıstanbuldaym ozel bılge hast.de malesef (suni sancıyla)normal dogum yaptım cok sukur gectııı:)

eylülde doğum yapan kim var benim cok sukur kızım dunyaya geldı 7/09/2011 tanısalım haberleşelim:):86:

Hayırlı olsun bende ayın7 sinde doğum yapmayı çok istiyordum eşimin doğum günüydü.Hoş olur demiştim ama nasip hala bekliyorum.İlk doğumun muydu.Kaç saat sürdü.Bebişini yıkadın mı?ben en çok yıkama kısmını merak ediyorum.O kadar minik ve güzel bebişleri nasıl ıkıyorlar artık başıma gelince görcem inşallah

evet 7sınde dogsaymıs guzel olurmus:)nasıp Allah saglık versınde hayırlısıyla dogurursun artık .evet benım ılk dogumumdu bıraz uzun surdu cunku berra nın gelecegı yoktu 41.haftayı bıtırdık gelmedı sunı sancıyla dogum yaptım 2cm le basladı bıraz uzn surdu 12 saat:) anca geldı ufaklık evet banyosunu yaptırdık 2.gun yapmıstık pansumanınıda duzenlı yapınca 4.gunde gobegıde dustu:)sımdı 2 gunde bır banyo yapıyoruz cok eglencelı yaa ayagı yere bır deysın basıp kacmaya calısıyo kuvetınden cok tatlı allah sanada kavusmayı nasıp etsın bebısıne:):87:

hayırlı olsun ne güzel..senn nasıldı normal doguma dogru ilerliyormuydu bebis yokssa hic asagıya inmedimi..bide agrı az oldugunda bebek oynuyormu yoksa artık hic hareket etmiyormu?eminim cok farklı bir duygudur ,ben en cok kime benzeyecegini ve nasıl gorunecegini merak ediyorum a tabi birde hissiyatımı.. :)

herkeze selam doğum yapan arkadaşlar varsa hayırlı olsun.yapmayanlarada kolay doğumlar diliyorum.giremedim bayadır, eşim askerde oldugu için annem benle kalıyordu ama annannem rahatsızlanınca oda köye gitti .bende annmelerde kaldım net yoktu :)) ben de de dünden beri belimin sol tarafında acaip agrılar var.arada sancı şeklinde.ilk değil ikinci ama ilkinde hiç sancım belirtim olmadı.şimdi acaba diyorum.bu arada geçen hafta kontrol oldum.doktor kafası çok aşağıda dedi.alttan muyanee ve nst istedi ama o kadar sıra bekledim ki.kızımda evdeydi durmamış yaptırmadan geldim.benimde sezeryna tarihim beş ekim falan.hakkımızda hayırlı olsun

slm eylül anneleri. ben eylülün ikisinde doğum yaptım. normal doğumu istiyodum çok şükür ALLAH kısmet etti ve normal doğum oldu. aranızda bazı arkadaşlar bebek hala kkkanala girmedi die endişenio. inanın benin bebiş son gün kanala girdi ve ben 4cm açıklıkla hastaneye gittim. 12 saat sürer dediler doğumun başlaması, hatta o gün medipol hastanesi çok kalabalıktı benimki ilk doğum geç olur die doğum odasına almadılar. sonra bir anna açılma hızlandı ve doğum odasında benden önce doğuracağını düşündüğü bayanı çıkartıp beni aldılar. 4 saat bile sürmeden açılmam tamamlandı ve doğumum gerçekleşti. normal doğum zormuydu? evet çok zor ve ağrılı bide benim yaramaz kızım eliyle birlikte çıkmak istediği için acım daha fazlaydı. ama sonuç yaşandı ve bitti. İnanın aynı gün çıktım hastaneden bir gece bile yatmadım ve ertesi gün dolanıodum mutfakta annemlerin kızmasına rağmen ve göbeğimde nerdeyse hamile kalmadan önceki boyutlarına indi. sade biraz dikiş ağrıs ve rahmin kendini topladığı için ağrınız oluo. eğer mümkünse normal doğum yapın. bebek kanala son andada inio. bu arada benim üç gün önce nişanım geldi ve her seferinde biraz daha fazla geldi ve bu üç gün düzensiz sancılar yaşadım adet sancısı gibi biraz daha ağırı belki ama düzensizdi. buda belki size doğumun yaklaştını gösteren bir ipucu olur. nese çok uzattım galiba eğer merak ettiniz sorular olursa memnuniyetle cevaplarım. ALLAH hepinizin yardımcısı olsun...

nas01 benim merak ettigim sey mesela gunde 20-25 kere karnimda ve belimde cok uzun surmeyen agri hissediyorum.yalanci sanci bu olsa gerek ayni zamanda nefesim de daraliyor.sen tarif edermisin dogumdan 2-3 gun onceki sancilarin nasildi

arkadaşlar bişey sorucam.benden az miktarda su geliyor 2 kez oldu çok değil ve aşağıda çok baskı var.daha öncede normal doğum yapmıştım fakat böyle bişey olmamıştı.anlayamıyorum.hastaneye hemen gidipte orda işkence çekmek istemiyorum cevap verirseniz sevinirm

kacinci haftan? su siziyordur belki eczanelerde test satiliyor diye duymustum dene istersen.
benim de ilk dogumumdz su sizmis gunlerce doktorlar bir sey dememisti, cook zor dogum yaptim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…