2011 Eylül Anneleri

nas01 benim merak ettigim sey mesela gunde 20-25 kere karnimda ve belimde cok uzun surmeyen agri hissediyorum.yalanci sanci bu olsa gerek ayni zamanda nefesim de daraliyor.sen tarif edermisin dogumdan 2-3 gun onceki sancilarin nasildi

cnm aynen benimde öyle oldu düzensiz sancılarım vardı. mesela 3 kere 5dk bir girio sonra 10dk oluo sonra geçio. 2 saat sonra yeniden başlıo. 5 gün falan böyle devam etti ama günden güne dahada sıklaştı bide dediğim gibi nişanım geldi 3 gün önce ve her gün dahada kırmızı oluodu ve artıodu. adet sancısının biraz daha ağırı bazen belden
vuruyodu, bide beimde nefesim daralmaya başladı iyice hatta heycandan ve korkuda die düşünüodum bu arada benim suyum gelmedi doğumdan önce doktor müdahalesiyle geldi. bu arada sancıarım son gün 50sn kadar sürüodu. (ben 39+4 de doğum yaptım.)

HAYIRLI OLSUN nas01 senn adına cok sevindim..sağlıkla hayırlarla büyüt bebeğini..darısı basımıza insallah..nasıl bakarsan oyle gorursun derler ya sen ne kadar guzel bize moral verdin özellikle yasamıs biri olarak..haklısın hersey normal gitse bile terslik olma ihtimali oldugu gibi,hersey ters gitse bile normal olma ihtimali var..acemilik bizimki sanırım birazda sabırsızlık ve heyecan duyuyoruz..her ihtimale takılıp kalıyoruz işte doğum öncesini merak ediyorum ben nasıldı ?nişandan önce bi belirti falan?başka bi ipucu varmıydı?suni sancı verdilermi birde onun cok zor oldugunu duyuyoruz da hep..

28aysegul82 bence bol sıvı tuket,eger bu sızma devam ederse bence doktoruna bi gorun..belkide asagıya cok baskı yaptıgı icindir.

fikristan sabah sabah moral verdin cok tesekkurler
zamaninda gelsin de bebegim baska bir sey istemiyorum
sana da kolay dogumlar diliyorum

canim cok tesekkurler okuyunca bir umut geldi bana, doktorlar taaa 5 ekimi soyluyor tarih olarak
ben dayanamayacakmisim gibi geliyor.sancili bir gece gecirdim yine, sabah iyi kalkiyorum aksama kadar ufak islerle ugrasiyorum esim geldiginde tam bir harabaye donusuyorum. esim diyor ki seni hamileligin zor mu sayilir
benim de nefesim cok daraliyor.ikinci dogumum olmasina ragmen ilkini unutmusum ben.kizimda da suyumu patlatmisti.yani bunda da oyle olabilir.hadi artik az kaldi hayirlisi....

fikristan sabah sabah moral verdin cok tesekkurler
zamaninda gelsin de bebegim baska bir sey istemiyorum
sana da kolay dogumlar diliyorum

bu arada hosgeldin, gunaydın cnm kimse yok sandım bende..aksam cok yorulmusum sanırım hemen uyuyakalmısım e haliyle sabahta erken uyandım..kendimi bugun ii hissediyorum :) az kaldı hersey cok güzel olacak insallah.. :))

bu arada hosgeldin, gunaydın cnm kimse yok sandım bende..aksam cok yorulmusum sanırım hemen uyuyakalmısım e haliyle sabahta erken uyandım..kendimi bugun ii hissediyorum :) az kaldı hersey cok güzel olacak insallah.. :))

Hosbulduk canim
Sabaha dogru 5te uyuyunca 10da kalkabildim.bugun kendimi disari atcam yormam lazim kendimi.bu arada dogumun ne zaman,soylemis olabilirsin kusura bakma

Hosbulduk canim
Sabaha dogru 5te uyuyunca 10da kalkabildim.bugun kendimi disari atcam yormam lazim kendimi.bu arada dogumun ne zaman,soylemis olabilirsin kusura bakma

yorgunluk gercekten etkiliyor,gunduz uyumamaya calıs gece uykusu daha ii oluyor ya..
onemli diil cnm, bekliyoruz bakalım ilk oldugu icin kimse bisiy demiyor normale dogru ilerliyoruz dedi doktorum ama bakalım tabi kısmet belki yarın belki yarındanda yakın.. :))
sona adete gore 28 eylul son tarih..

Günaydın kızlar dün gece gerçekten iyi uyumuşum uzun zamandır bel ağrısından uyuyamıyordum.
Bakalım bugün doğum yapan olacak mı?ben akşam kontrole gidicem bakalım ne dicekler.

herkese günaydın hatunlar cici anneler nasılsınız bu sabah ben günler azaldıkça heyecanlanıyorum son adet tarihine göre 5 gün usg ye göre 10 günüm kaldı inş. meleğim çok bekletmeden annesini babasını anneannesini artık gelir onu çok özlüyorum merak ediyorum o benim biricik oğlum kızlar allah acısını göstermesin.

06 Eylül salı günü normal doğum ile minik oğluşuma kavuştum. Herşey yolunda bugün kontrolümüz var. Darısı sabırsızlıkla bekleyen tüm annelerin başına. Korkmayın ve bol bol dua edin..

günaydın kızlar.nasılsınız?biz de gece defalarca kalktık o kadar çok terledim ki 3 kere üstümü değiştim öyle böyle değil kovayla su dökülmüş gibi temizliği bugün bitireceğiz inşallah çok az kaldı yarın kayınvalidem gelecek izmirden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…