37+4 teyim.bilemiyorum ne yapacağımı ilgin için tşkkr.şimdi bide büyük kızım hastalandı kusup duruyo ne yapıcağımı şaşırdım
nas01 benim merak ettigim sey mesela gunde 20-25 kere karnimda ve belimde cok uzun surmeyen agri hissediyorum.yalanci sanci bu olsa gerek ayni zamanda nefesim de daraliyor.sen tarif edermisin dogumdan 2-3 gun onceki sancilarin nasildi
nas01, mzsyn gozunuz aydin Allah anali babali buyutsun.darisi bizim de basimiza..
slm eylül anneleri. ben eylülün ikisinde doğum yaptım. normal doğumu istiyodum çok şükür ALLAH kısmet etti ve normal doğum oldu. aranızda bazı arkadaşlar bebek hala kkkanala girmedi die endişenio. inanın benin bebiş son gün kanala girdi ve ben 4cm açıklıkla hastaneye gittim. 12 saat sürer dediler doğumun başlaması, hatta o gün medipol hastanesi çok kalabalıktı benimki ilk doğum geç olur die doğum odasına almadılar. sonra bir anna açılma hızlandı ve doğum odasında benden önce doğuracağını düşündüğü bayanı çıkartıp beni aldılar. 4 saat bile sürmeden açılmam tamamlandı ve doğumum gerçekleşti. normal doğum zormuydu? evet çok zor ve ağrılı bide benim yaramaz kızım eliyle birlikte çıkmak istediği için acım daha fazlaydı. ama sonuç yaşandı ve bitti. İnanın aynı gün çıktım hastaneden bir gece bile yatmadım ve ertesi gün dolanıodum mutfakta annemlerin kızmasına rağmen ve göbeğimde nerdeyse hamile kalmadan önceki boyutlarına indi. sade biraz dikiş ağrıs ve rahmin kendini topladığı için ağrınız oluo. eğer mümkünse normal doğum yapın. bebek kanala son andada inio. bu arada benim üç gün önce nişanım geldi ve her seferinde biraz daha fazla geldi ve bu üç gün düzensiz sancılar yaşadım adet sancısı gibi biraz daha ağırı belki ama düzensizdi. buda belki size doğumun yaklaştını gösteren bir ipucu olur. nese çok uzattım galiba eğer merak ettiniz sorular olursa memnuniyetle cevaplarım. ALLAH hepinizin yardımcısı olsun...
cok tesekkur ederim
sana da kolay gelsin
arkadaşlar bişey sorucam.benden az miktarda su geliyor 2 kez oldu çok değil ve aşağıda çok baskı var.daha öncede normal doğum yapmıştım fakat böyle bişey olmamıştı.anlayamıyorum.hastaneye hemen gidipte orda işkence çekmek istemiyorum cevap verirseniz sevinirm
cnm aynen benimde öyle oldu düzensiz sancılarım vardı. mesela 3 kere 5dk bir girio sonra 10dk oluo sonra geçio. 2 saat sonra yeniden başlıo. 5 gün falan böyle devam etti ama günden güne dahada sıklaştı bide dediğim gibi nişanım geldi 3 gün önce ve her gün dahada kırmızı oluodu ve artıodu. adet sancısının biraz daha ağırı bazen belden
vuruyodu, bide beimde nefesim daralmaya başladı iyice hatta heycandan ve korkuda die düşünüodum bu arada benim suyum gelmedi doğumdan önce doktor müdahalesiyle geldi. bu arada sancıarım son gün 50sn kadar sürüodu. (ben 39+4 de doğum yaptım.)
fikristan sabah sabah moral verdin cok tesekkurler
zamaninda gelsin de bebegim baska bir sey istemiyorum
sana da kolay dogumlar diliyorum
bu arada hosgeldin, gunaydın cnm kimse yok sandım bende..aksam cok yorulmusum sanırım hemen uyuyakalmısım e haliyle sabahta erken uyandım..kendimi bugun ii hissediyorum :) az kaldı hersey cok güzel olacak insallah.. :))
Hosbulduk canim
Sabaha dogru 5te uyuyunca 10da kalkabildim.bugun kendimi disari atcam yormam lazim kendimi.bu arada dogumun ne zaman,soylemis olabilirsin kusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?