günaydın kızlar.nasılsınız?biz de gece defalarca kalktık o kadar çok terledim ki 3 kere üstümü değiştim öyle böyle değil kovayla su dökülmüş gibitemizliği bugün bitireceğiz inşallah çok az kaldı yarın kayınvalidem gelecek izmirden.
06 Eylül salı günü normal doğum ile minik oğluşuma kavuştum. Herşey yolunda bugün kontrolümüz var. Darısı sabırsızlıkla bekleyen tüm annelerin başına. Korkmayın ve bol bol dua edin..
Kızlar bebeğin yatağını yaptınız mı ben dayanamadım dün gece nevresim takımını felan yerleştirdim.Eşim toz olur boşver doğunca yerleştirelim dedi ama ben yinede serdim herşeyi.Siz neler yaptınız.Bide hastaneden çıkarken yanınıza giymek için ne koydunuz elbise mi yoksa pantolon mu
AWEZ sizin ev ne kadar büyük temizle temizle bitmedi :)
Sizler 2 yatak mı aldınız.ben sadece 1 tane aldım yani sepet beşik felan almadım.Gerekmez inşallah sürekli bişeyler almaktan sıkıldım.
Sonra aldıklarımızı koycak yer bulamicaz diye korkuyom :))
merhaba kzıalr kısmetese yarın hastaneye yatacam perşembeyede sezerayan olacam bugün değişik ağrılar var bende yürüdüğümde çok aşağıya baskı ve ağrı oluyor biizm kzı geliyormu ne bide kaslımalarda arada oluyor bide bulantı çıktı off şu 2 günde geçse inşalhh hepimi zsağlıkla meleklerimizi kucağımıza alırız inşlahhhh
awez, ferhatt ne guzel bebeklerinizi kucaginiza aliyorsunuz
insallah en kolay dogum sizin olur
sezeryanin en guzel tarafi vaktinin belli olmasi galiba
biz hala beklemekteyiz moralim yok biraz dogumda ve
sonrasinda yalniziz buyuk ihtimal. Allah yardimcimiz olsun
ay ay normal olması daha güzel ben ne yapsam bu kemiklerimi kırdırsam mıinşallah kolay olur.november sen hangi ülkedesin?
awez,ferhatt hayırlı olsun ne güzel az kaldı bebişlere kavuşmaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?