2011 Eylül Anneleri

Kızlar bebeğin yatağını yaptınız mı ben dayanamadım dün gece nevresim takımını felan yerleştirdim.Eşim toz olur boşver doğunca yerleştirelim dedi ama ben yinede serdim herşeyi.Siz neler yaptınız.Bide hastaneden çıkarken yanınıza giymek için ne koydunuz elbise mi yoksa pantolon mu

AWEZ sizin ev ne kadar büyük temizle temizle bitmedi :)

06 Eylül salı günü normal doğum ile minik oğluşuma kavuştum. Herşey yolunda bugün kontrolümüz var. Darısı sabırsızlıkla bekleyen tüm annelerin başına. Korkmayın ve bol bol dua edin..

aytencim masallah hayırlı olsun sizleri duyunca bir heyecan kaplıyor beni..çok sevidnim..tebrikler..bizlere sureci anlatmak istersen cok seviniriz..kacıncı haftada nasıl doğum yaptın?incesi ve dpgum zamanı nasıldı tabi paylaşmak istersen..

ben coktan yerlestirdim oyle işler yarım kalınca icime sinmiyor hersey tamam hazır beklesin istiyorum..zaten ilk gunlerde yatakta değil beşikte yatar sanırım..yine yıkanır yine serilir..

awez ben cok zamandır cok terliyordum ama bikac gundur iyi uyuyorum masallah diyeyim..

ya kızlar bu arada bisiy sorcam su gelince ardından baska bisiy oluyormu?yani baska bi belirti hani anlamazsak falan su sızma gibi bi durum oluyormusya..

AWEZ sizin ev ne kadar büyük temizle temizle bitmedi :)

canım ev 185 .ama temizlikçi falan olmadıgından eşimle ben yapıyorum daha çok o yapıyor.e tabi yavaş ilerliyor dün bütün gün mutfak dolaplarını indirdik sildik yıkadık.bir de bura çok sıcak öğlen çok zor oluyor akşama kadar mutfaktan çıkamadık.

ben de yatgına nevresimleri sereceğim bugün yarın.ilk 10 günü geçince gündüzleri odasında uyutmayı düşünüyorum gece bizim odadaki beşiğe alırım 40 ı çıkınca odasına gecer.bitişik odamız zaten.

hastane çıkışına elbise koydum dikişlerden pantolon zor olur dedim.

Sizler 2 yatak mı aldınız.ben sadece 1 tane aldım yani sepet beşik felan almadım.Gerekmez inşallah sürekli bişeyler almaktan sıkıldım.
Sonra aldıklarımızı koycak yer bulamicaz diye korkuyom :))

merhaba kzıalr kısmetese yarın hastaneye yatacam perşembeyede sezerayan olacam bugün değişik ağrılar var bende yürüdüğümde çok aşağıya baskı ve ağrı oluyor biizm kzı geliyormu ne bide kaslımalarda arada oluyor bide bulantı çıktı off şu 2 günde geçse inşalhh hepimi zsağlıkla meleklerimizi kucağımıza alırız inşlahhhh

Sizler 2 yatak mı aldınız.ben sadece 1 tane aldım yani sepet beşik felan almadım.Gerekmez inşallah sürekli bişeyler almaktan sıkıldım.
Sonra aldıklarımızı koycak yer bulamicaz diye korkuyom :))

ben oda aldım zaten 40 ı çıkınca odasına alacağım o kadar kısa süre için 2.yatak almadım görümcemin mini beşiği vardı onu istedim kullanmamışlardı onlar da.40 gün onu kullanacağım ama o olmasaydı 2.ye masraf yapmazdım.odasındaki yatağını yatak odasına taşımayı düşünüyordum.sonuçta masraf çok.bizim bir sürü kıyafet eksiğimiz var dolabı boş sayıca çok az almışım.artık doğunca yetmezse alacağım

canım ben de perşembe gideceğim Allah yardımcımız olsun.

awez, ferhatt ne guzel bebeklerinizi kucaginiza aliyorsunuz
insallah en kolay dogum sizin olur
sezeryanin en guzel tarafi vaktinin belli olmasi galiba
biz hala beklemekteyiz moralim yok biraz dogumda ve
sonrasinda yalniziz buyuk ihtimal. Allah yardimcimiz olsun

kısmet cnm belki bizde bir anda doğuruveririz bellimi olur.
bence dusunmemeliyiz..baska seylerle ilgilenmeliyiz..kendimizi rahat bırakmalıyız..bebislerde ilerlesin ve gelsinler..

ay ay normal olması daha güzel ben ne yapsam bu kemiklerimi kırdırsam mı inşallah kolay olur.november sen hangi ülkedesin?

kızlar siz herşeye hazırlıklı olun ne olur olmaz bebekler misafir hiç beklemdiğiniz anda gelebilirler küçük misafirler hepimize kolay doğumlarrrrr

Kızlar Merhaba.Doktordan geliyorum.Moralim bozukBebim bebiş karnımın yukarısına sağ tarafa yaslanmış öylece duruyor.Başı aşağıda doğum pozisyonunda ama kanala inme değil yaklaşma bile yok:)Açılma yok,sancı yok,hiçbirşey yokÇatı muayenem vardı bugün.Ön ve arka genişlik iyiymiş ama yanlardaki kemikler darmış.Bebek şuan 3 kilo 3,5 kilonun üstüne çıkmazsa normal doğum dedi.Ayrıca doğum esnasında bir ihtimal kafası çıkmaya bilirmiş darlıktan dolayı öyle olursada sezeyana alınacakmışım.ufffffffffffffffffffff

awez,ferhatt hayırlı olsun ne güzel az kaldı bebişlere kavuşmaya.

kramp bebisinin boyu ve kilosu nasıl?isim bellidir?agrıların falan oluyormu?bi doktor olarak isin içinde olupta bunları yasamak cok farklıdır herhalde degil mi?
aa bu arada bebek sekeri hazırladınızmı arkadaslar?

Son düzenleme:
ya kızlar sezeryandan korkmayın okarda kötü değil hayırlısıyla doğsunlarda 9 ay karnımızda taşıyoruz stres zorluklarla normal olmasa olmasın üzülmeyin ben oğlumdayken 24 saat sancı çekmeme rağmen riske atmadık sezerayanla çok kolay oldu keşke acıları çekmeden olsaymışım bile dedim bebişlerinizi düşünün başka bişey düşünmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…