2011 Eylül Anneleri

cnm niye moral bozuyorsun ki.sonucta doktor ihtimalleri soylemek zorunda.bak dogum yapan arkadaslar hic kafanıza takmayın bir anda hersey degisebiliyor hatta dönebiliyor bile diyorlar..sen boyle umutsuz olursan nasıl gelecek ki bebis..bence kendini rahat bırakmaya calıs yoksa bebis yerlesemez..

awez sen tayin dolayısıylamı diyarbakırdasın?branşın nedir?

evet zorunlu hizmete geldik bitti ama daha puan biriktiriyoruz dönmek için.ben edebiyat öğretmeniyim canım

bebek şekeri hazırladım ben eklemiştim önceki sayfalarda.lavantalı yaptık ama evde şeker ve çikolata da dağıtacağız

nefertiti moralini bozma benim durumum da seninki gibi.bebeklerimiz için en uygun şekli belirliyor doktor sonuçta.riskleri belirtiyor ben de cmtsi senin gibiydim.

memleket neresi?oraya mı dönmeyi dusunuyorsunuz?
ben cok sonradan katıldım foruma cnm gormedim sekerlerini ama eminim cok guzellerdir..
bizde oğluşumun sekerlerini badem sekeri ve çikolatalı yaptık..

kızlar ben prensesimin ismini evrim düşünüyorum nasıl sizce
Ferhat bence daha cicibici bir isim olabilir.Tabi sen beğendikten sonra bize laf düşmez sadece fikir:26:

Fikiristan çok sağol.Seninde son adet tarihin 22 aralık sanırım.Günlerimiz aynı.Bakalım inşallah hayırlısı olur ama normal doğumu çok istiyordum o yüzden hayal kırıklığına uğradım sanırım.Hakkımızda hayırlısı olsun neyse o olsun.

Ben hastane için mavi tüllere yuvarlak mavi beyaz bademli çikolatalardan bağladım.Mevlit için erken diye daha birşey yapmadım.Awez zümremsin bu arada:) bende birsürü şey hazırladım(kapı süsü,anı defteri vs.) ama yükleyemiyorum.Programı değiştirmemiz lazım.Akşam eşime söylEyeceğim bakalım yaparsa eklerim.

nefertiti moralini bozma lutfen inan bana bebegini eline verdikleri an dogum sekli, agrin sizin hiiiiic onemli olmayacak.kendimden biliyorum 12 saat sanci ve dikislerimi unutuverdim bir anda kizimi gorunce kanatlandim sanki.doktorlar en iyisini biliyor, Allah en hayirlisini nasip etsin

Bende 5 Eylülde Dogum yaptım kızımız Eylül Cansın sonunda bizimle.....
dogum yapacak arkadaşlar sizlerede hayırlı dogumlar dilerim allah yardımcınız olsun.

kramp bebisinin boyu ve kilosu nasıl?isim bellidir?agrıların falan oluyormu?bi doktor olarak isin içinde olupta bunları yasamak cok farklıdır herhalde degil mi?
aa bu arada bebek sekeri hazırladınızmı arkadaslar?

Bebişin boyu artık ölçülemiyo zaten ama kilosu 3300 civarı gerçi bunlar tahmini ölçümler daha büyük veya küçük olabilir.Ben anestezi doktoru olduğum için çok fazla sezeryan ve normal doğum görüyorum.Ben normal hasta gibi davranıp doktorumun işine hiç karışmıyorum çünkü zaten arkadaşım olan doktorumu strese sokmak istemiyorum.Ve her zaman inandığım şey pimpirikli hastalar işi ters gidiyor.Sezeryan olursam spinal tercih edeceğim ama sıkıntı olmazda normal doğum olursa herşey normal olsun istiyorum yani epidural yaptırmicam.Gerçiİlk ağrıdan sonra fikirler değişiyormuş ama bakalım.İnşallah hepimiz sorunsuz şekilde doğururuz.Anlican sizden bir farkım yok

Ben hastane için mavi tüllere yuvarlak mavi beyaz bademli çikolatalardan bağladım.Mevlit için erken diye daha birşey yapmadım.Awez zümremsin bu arada:) bende birsürü şey hazırladım(kapı süsü,anı defteri vs.) ama yükleyemiyorum.Programı değiştirmemiz lazım.Akşam eşime söylEyeceğim bakalım yaparsa eklerim.[/QUOTE]

üç meslektaşız ne güzel..benm okul öncesi branşım..inşallah hepimizin doğumları çok çok kolay olur..isim neler dusunuyorsunuz kızlar bu arada..

Amin.Artık kendimi sezeryan fikrinede alıştırmaya başlıyacağım,yapacak birşey yok.

dogum yapacak arkadaşlar sizlerede hayırlı dogumlar dilerim allah yardımcınız olsun.
Canım hayırlı olsun.Allah analı babalı büyütsün inşallah.Darısı bizlerin başına.
üç meslektaşız ne güzel..benm okul öncesi branşım..inşallah hepimizin doğumları çok çok kolay olur..isim neler dusunuyorsunuz kızlar bu arada..
AYAZ

hayırlı olsun dogum hikayen nasıl bizlerle paylasırsan cok sevinirim..

bende ebe çıkışlı ama şu anda butun bilgilerini unutmuş bir okul öncesi öğretmen olarak senn dusuncelerine tamamen katılıyorum yani pimpirikli olan insanların isleri hep daha ters gidiyor..birazda tevekkul etmek lazım sanırım..
spinal sezeryanı tercih etmenin sebebi nedir?bir anestezi doktoru olarak genel istemiyorsun??herkes o sancıya dayanamayıp epidural istiyormus haklısın..ben o anda bile epidural istemek istemiyorum simdiden ama ne olurr bilinmez tabi..

Genel anestezi sonrası kendine gelme süresi ve doğal olarakta bebişi emzirme süresi uzuyor.Spinal çok daha kolay ve kendine gelme diye bişey yok.

mrb arkadaşlar... galiba en geriden gelen benim malum beklenen dogum tarıhı ayın 29 u sonu olunca ... sizlerde çatlak durumu nedir hamılelıgın son ıkı haftasında olma olasılıgı daha cokmuş galıba... şimdiye dek bizim yoktu ama tedırgınlıkle beklıyorum ... sizde son haftalarda durum nedir... daha once olmayıpda son haftalarda çatlayan arkadaslar var mı ???

yalnız degilsin sat a gore benimde eylul 28 i..simdilik yok ama yinede kullanmaya devm etmek lazım sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…