Kızlar Merhaba.Doktordan geliyorum.Moralim bozukBebim bebiş karnımın yukarısına sağ tarafa yaslanmış öylece duruyor.Başı aşağıda doğum pozisyonunda ama kanala inme değil yaklaşma bile yok:)Açılma yok,sancı yok,hiçbirşey yok Çatı muayenem vardı bugün.Ön ve arka genişlik iyiymiş ama yanlardaki kemikler darmış.Bebek şuan 3 kilo 3,5 kilonun üstüne çıkmazsa normal doğum dedi.Ayrıca doğum esnasında bir ihtimal kafası çıkmaya bilirmiş darlıktan dolayı öyle olursada sezeyana alınacakmışım.ufffffffffffffffffffff
awez sen tayin dolayısıylamı diyarbakırdasın?branşın nedir?
evet zorunlu hizmete geldik bitti ama daha puan biriktiriyoruz dönmek için.ben edebiyat öğretmeniyim canım
bebek şekeri hazırladım ben eklemiştim önceki sayfalarda.lavantalı yaptık ama evde şeker ve çikolata da dağıtacağız
Ferhat bence daha cicibici bir isim olabilir.Tabi sen beğendikten sonra bize laf düşmez sadece fikir:26:kızlar ben prensesimin ismini evrim düşünüyorum nasıl sizce
Fikiristan çok sağol.Seninde son adet tarihin 22 aralık sanırım.Günlerimiz aynı.Bakalım inşallah hayırlısı olur ama normal doğumu çok istiyordum o yüzden hayal kırıklığına uğradım sanırım.Hakkımızda hayırlısı olsun neyse o olsun.cnm niye moral bozuyorsun ki.sonucta doktor ihtimalleri soylemek zorunda.bak dogum yapan arkadaslar hic kafanıza takmayın bir anda hersey degisebiliyor hatta dönebiliyor bile diyorlar..sen boyle umutsuz olursan nasıl gelecek ki bebis..bence kendini rahat bırakmaya calıs yoksa bebis yerlesemez..
Ben hastane için mavi tüllere yuvarlak mavi beyaz bademli çikolatalardan bağladım.Mevlit için erken diye daha birşey yapmadım.Awez zümremsin bu arada:) bende birsürü şey hazırladım(kapı süsü,anı defteri vs.) ama yükleyemiyorum.Programı değiştirmemiz lazım.Akşam eşime söylEyeceğim bakalım yaparsa eklerim.evet zorunlu hizmete geldik bitti ama daha puan biriktiriyoruz dönmek için.ben edebiyat öğretmeniyim canım
bebek şekeri hazırladım ben eklemiştim önceki sayfalarda.lavantalı yaptık ama evde şeker ve çikolata da dağıtacağız
kızlar ben prensesimin ismini evrim düşünüyorum nasıl sizce
kramp bebisinin boyu ve kilosu nasıl?isim bellidir?agrıların falan oluyormu?bi doktor olarak isin içinde olupta bunları yasamak cok farklıdır herhalde degil mi?
aa bu arada bebek sekeri hazırladınızmı arkadaslar?
Amin.Artık kendimi sezeryan fikrinede alıştırmaya başlıyacağım,yapacak birşey yok.nefertiti moralini bozma lutfen inan bana bebegini eline verdikleri an dogum sekli, agrin sizin hiiiiic onemli olmayacak.kendimden biliyorum 12 saat sanci ve dikislerimi unutuverdim bir anda kizimi gorunce kanatlandim sanki.doktorlar en iyisini biliyor, Allah en hayirlisini nasip etsin
Canım hayırlı olsun.Allah analı babalı büyütsün inşallah.Darısı bizlerin başına.Bende 5 Eylülde Dogum yaptım kızımızEylül Cansın sonunda bizimle.....
dogum yapacak arkadaşlar sizlerede hayırlı dogumlar dilerim allah yardımcınız olsun.
AYAZüç meslektaşız ne güzel..benm okul öncesi branşım..inşallah hepimizin doğumları çok çok kolay olur..isim neler dusunuyorsunuz kızlar bu arada..
Bende 5 Eylülde Dogum yaptım kızımızEylül Cansın sonunda bizimle.....
dogum yapacak arkadaşlar sizlerede hayırlı dogumlar dilerim allah yardımcınız olsun.
Bebişin boyu artık ölçülemiyo zaten ama kilosu 3300 civarı gerçi bunlar tahmini ölçümler daha büyük veya küçük olabilir.Ben anestezi doktoru olduğum için çok fazla sezeryan ve normal doğum görüyorum.Ben normal hasta gibi davranıp doktorumun işine hiç karışmıyorum çünkü zaten arkadaşım olan doktorumu strese sokmak istemiyorum.Ve her zaman inandığım şey pimpirikli hastalar işi ters gidiyor.Sezeryan olursam spinal tercih edeceğim ama sıkıntı olmazda normal doğum olursa herşey normal olsun istiyorum yani epidural yaptırmicam.Gerçiİlk ağrıdan sonra fikirler değişiyormuş ama bakalım.İnşallah hepimiz sorunsuz şekilde doğururuz.Anlican sizden bir farkım yok
Bende 5 Eylülde Dogum yaptım kızımızEylül Cansın sonunda bizimle.....
Bence güzel bi isim hem çok yok buda iyiii.Çünkü genelde aynı isimler dönüp duruyoo
mrb arkadaşlar... galiba en geriden gelen benim malum beklenen dogum tarıhı ayın 29 u sonu olunca ... sizlerde çatlak durumu nedir hamılelıgın son ıkı haftasında olma olasılıgı daha cokmuş galıba... şimdiye dek bizim yoktu ama tedırgınlıkle beklıyorum ... sizde son haftalarda durum nedir... daha once olmayıpda son haftalarda çatlayan arkadaslar var mı ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?