memleket neresi?oraya mı dönmeyi dusunuyorsunuz?
ben cok sonradan katıldım foruma cnm gormedim sekerlerini ama eminim cok guzellerdir..
bizde oğluşumun sekerlerini badem sekeri ve çikolatalı yaptık..
benim ailem istanbulda eşimin izmirde.biz de izmir ya da muğla istiyoruz ama puanlar yüksek bekliyoruz.şekerleri tekrar ekleyeyim
Eki Görüntüle 255680
burası çok sıcak olduğundan şekerli yapmadık şekeri çikolatayı şerbeti evde dağıtacağız.bunları ist ve izmirde mevlütte de dağıtacağız kısmetse.
sen nerede çalışıyorsun?
november kazakistan nasıl iş nedeniyle mi oradasın?
awezcim biz istanbuldayız.evlendikten sonra buraya geldim,eşimin ailesi burada. ben olsam kesinlikle izmir yada muğlayı tercih ederdim.her iki şehiri gormus ve yaşamış biri olarak ayrım yapmak zor..muğla çok güzel ama ilçeleri çok küçük ya, bizim gibi gençler genelde sıkılabiliyorlar..sosyal hayat açısından belki izmir daha fazla yaşanabilir olabilir..
istanbul ve izmirde de mevlüt yapmayı dusunuyormusuz?ne zaman gideceksin her iki sehrede?
sekerlerin cok cici olmuşlar maşallah
HAMİLELİK VE DOĞUM BOYUNCA YAPILACAKLAR:
-meryem,murselat,yusuf,insan,hac suresi/1-5 ayetleri sürekli okunacak
-her namazdan sonra ABDULHALİK GÜCDEVANİ hz. ruhuna 1 fatiha 11 ihlas okunacak
-sürekli ya hak ya bari ya musavvir çekilecek ve bakara/128 okunacak
-bol hadisi şerif okunacak
-son zamanlarda abese 20.ayet okuncak sürekli
-son hafta bir suya kalem suresinin 1. ve sonuncu ayeti,inşigag suresi,kaf suresi,feth suresi okunacak,sürekli o sudan içilecek.
-7 AYRI PİRİNÇ tanesinin her birine 7 yasin 7 taha suresi okunacak,hastaneye doğuma giderken yutulacak.
-bir suya 7 inşigag suresi okunacak gitmeden içilecek.
-gidince sürekli ENTEL HASBİ ENTEL KAFİ YA VEDUD duası okunacak
-doğum anında YAKINLAR ise
---meryem,tarık,yusuf,saffat/100,ali imran/38 sure ve ayetleri okunacak.----
VEEE ALLAHIN İZNİ İLE KURAN I KERİM HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ YİNE ŞİFA OLACAKKK...inanarak teslimiyet içinde okumayı vede doğumu en kolay şekilde yapabilmeyi sıhhatli olarak yavrularımızı dünyaya getirebilmeyi rabbim cümlemize nasib
:))) ben zaten Kazakistanliyim awezcim esim turk:))
ne güzel.ben tam tersi diye düşünmüştüm genelde kadınlar erkeklerin memleketlerine gider
kızlar slm,bugün doktora gittim bebeğin bacak boyunun 2 hafta geriden takip ettiğini söledi,sizde böle bişeyle karşılaştınızmı?
Ben ayni durumdayim ama bacak boyu mu baska yeri mi net soylemedi ama SAT a gore dogum tarihi olan 19eylul degil 25 eylul 5ekim arasi dogum olacagini soyledi.bence korkacak bir sey yok ufak bebektir,irsidir,gec dollenmedir.
doktordan geldim.Bebişin keyfi yerindeymiş bi hareket yok yani.Öneriler aynı bol hareket bol su iç.38+6 oldum artık bakalım ne zaman doğmaya niyetlenecek bebişim.Ha bide evde oturmak bana yaramamış 2 haftada 2 kilo almışım nerdeyse şimdiye kadar en fazla ayda 2 kilo alıyordum.Gerçi sağlık olsun kilo problem değilde insan şaşırıyor ne olduda çok yedim diye :))
kızlar slm,bugün doktora gittim bebeğin bacak boyunun 2 hafta geriden takip ettiğini söledi,sizde böle bişeyle karşılaştınızmı?
[
bacak boyu bebegin haftasını belirliyormus son zamanlarda,belkide gec döllenmedir,öncedende boyle bi geriden gitme varmıydı?diger degerlerle aynı oranda ise sorun olacagını sanmıyorum..bizim karın çevremiz biraz normal gidiyor digerlerine gore cok sisko olmayacakmıs bebiscan.. :))
[
bacak boyu bebegin haftasını belirliyormus son zamanlarda,belkide gec döllenmedir,öncedende boyle bi geriden gitme varmıydı?diger degerlerle aynı oranda ise sorun olacagını sanmıyorum..bizim karın çevremiz biraz normal gidiyor digerlerine gore cok sisko olmayacakmıs bebiscan.. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?