2011 Eylül Anneleri

memleket neresi?oraya mı dönmeyi dusunuyorsunuz?
ben cok sonradan katıldım foruma cnm gormedim sekerlerini ama eminim cok guzellerdir..
bizde oğluşumun sekerlerini badem sekeri ve çikolatalı yaptık..

benim ailem istanbulda eşimin izmirde.biz de izmir ya da muğla istiyoruz ama puanlar yüksek bekliyoruz.şekerleri tekrar ekleyeyim

burası çok sıcak olduğundan şekerli yapmadık şekeri çikolatayı şerbeti evde dağıtacağız.bunları ist ve izmirde mevlütte de dağıtacağız kısmetse.

sen nerede çalışıyorsun?

november kazakistan nasıl iş nedeniyle mi oradasın?

awezcim biz istanbuldayız.evlendikten sonra buraya geldim,eşimin ailesi burada. ben olsam kesinlikle izmir yada muğlayı tercih ederdim.her iki şehiri gormus ve yaşamış biri olarak ayrım yapmak zor..muğla çok güzel ama ilçeleri çok küçük ya, bizim gibi gençler genelde sıkılabiliyorlar..sosyal hayat açısından belki izmir daha fazla yaşanabilir olabilir..

istanbul ve izmirde de mevlüt yapmayı dusunuyormusuz?ne zaman gideceksin her iki sehrede?
sekerlerin cok cici olmuşlar maşallah

HAMİLELİK VE DOĞUM BOYUNCA YAPILACAKLAR:
-meryem,murselat,yusuf,insan,hac suresi/1-5 ayetleri sürekli okunacak
-her namazdan sonra ABDULHALİK GÜCDEVANİ hz. ruhuna 1 fatiha 11 ihlas okunacak
-sürekli ya hak ya bari ya musavvir çekilecek ve bakara/128 okunacak
-bol hadisi şerif okunacak
-son zamanlarda abese 20.ayet okuncak sürekli
-son hafta bir suya kalem suresinin 1. ve sonuncu ayeti,inşigag suresi,kaf suresi,feth suresi okunacak,sürekli o sudan içilecek.
-7 AYRI PİRİNÇ tanesinin her birine 7 yasin 7 taha suresi okunacak,hastaneye doğuma giderken yutulacak.
-bir suya 7 inşigag suresi okunacak gitmeden içilecek.
-gidince sürekli ENTEL HASBİ ENTEL KAFİ YA VEDUD duası okunacak
-doğum anında YAKINLAR ise
---meryem,tarık,yusuf,saffat/100,ali imran/38 sure ve ayetleri okunacak.----
VEEE ALLAHIN İZNİ İLE KURAN I KERİM HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ YİNE ŞİFA OLACAKKK...inanarak teslimiyet içinde okumayı vede doğumu en kolay şekilde yapabilmeyi sıhhatli olarak yavrularımızı dünyaya getirebilmeyi rabbim cümlemize nasib

burda o kadar asosyaliz ki.
ikisinde de mevlüt yapacağım burda olmayacak zaten kimse yok kime yapayım.kurban bayramına gideceğiz inşallah biletlerimizi aldık önce izmirde olacak bayramdan sonra da istanbula geçeceğiz.mevlüt zamanı 1,5-2 aylık olacak kısmet nasipse.

bayagı emek harcamıssın cnm tesekkurler..ne kadar var dogumuna?durumun nasıl?

kızlar ahududu yaprağı çayı eskiden beri doğumu başlatmak için kullanılıyormuş,doktorlarınıza sormuşmuydunuz.kullansakmı acaba?

kramp randevun ne zaman merak ediyorum bakalım son durum ne olcak senn için..

ne güzel.ben tam tersi diye düşünmüştüm genelde kadınlar erkeklerin memleketlerine gider

Esim universite okumaya geldi bir daha donmedi ben kandirdim:)))

Ahududu yapragi bizde de kullaniliyor ayni maksatla demek ki dogruluk payi var ama ben denemedim.bir kere odem atar diye bir ot icmistim 1hafta agridan kivrandim.meger c vitamini limondan onlarca kat fazlaymis midemi mahvetti.hicbir ot masum degildir hurmaya devam dedim.

kızlar slm,bugün doktora gittim bebeğin bacak boyunun 2 hafta geriden takip ettiğini söledi,sizde böle bişeyle karşılaştınızmı?

kızlar slm,bugün doktora gittim bebeğin bacak boyunun 2 hafta geriden takip ettiğini söledi,sizde böle bişeyle karşılaştınızmı?

Ben ayni durumdayim ama bacak boyu mu baska yeri mi net soylemedi ama SAT a gore dogum tarihi olan 19eylul degil 25 eylul 5ekim arasi dogum olacagini soyledi.bence korkacak bir sey yok ufak bebektir,irsidir,gec dollenmedir.

doktordan geldim.Bebişin keyfi yerindeymiş bi hareket yok yani.Öneriler aynı bol hareket bol su iç.38+6 oldum artık bakalım ne zaman doğmaya niyetlenecek bebişim.Ha bide evde oturmak bana yaramamış 2 haftada 2 kilo almışım nerdeyse şimdiye kadar en fazla ayda 2 kilo alıyordum.Gerçi sağlık olsun kilo problem değilde insan şaşırıyor ne olduda çok yedim diye :))

Ben ayni durumdayim ama bacak boyu mu baska yeri mi net soylemedi ama SAT a gore dogum tarihi olan 19eylul degil 25 eylul 5ekim arasi dogum olacagini soyledi.bence korkacak bir sey yok ufak bebektir,irsidir,gec dollenmedir.

hmm anladım canım tesekkr biraz içim rahatladı

kramp ben daha ileride sanıyordum seni..daha zamanın varmıs..insallah vaktinde hayırlısıyla dogar..bebisinin iyi olmasına sevindim,bebek son gunlerde daha cok kilo alıyor diyorlar belkide ondandır..nst ye girdin mi ?

bacak boyu bebegin haftasını belirliyormus son zamanlarda,belkide gec döllenmedir,öncedende boyle bi geriden gitme varmıydı?diger degerlerle aynı oranda ise sorun olacagını sanmıyorum..bizim karın çevremiz biraz normal gidiyor digerlerine gore cok sisko olmayacakmıs bebiscan.. :))

[
bacak boyu bebegin haftasını belirliyormus son zamanlarda,belkide gec döllenmedir,öncedende boyle bi geriden gitme varmıydı?diger degerlerle aynı oranda ise sorun olacagını sanmıyorum..bizim karın çevremiz biraz normal gidiyor digerlerine gore cok sisko olmayacakmıs bebiscan.. :))[/QUOTE]

yaa ne saçma sey,dün suyum geldi sandm bugün özele gittm belki doğum faln olur diye neyle karşılastm,valla canm çok sıkılıyor şimdi

yaa ne saçma sey,dün suyum geldi sandm bugün özele gittm belki doğum faln olur diye neyle karşılastm,valla canm çok sıkılıyor şimdi[/QUOTE]

canım benimkide 7-10 gün kadar geri bacak boyu.doktor sorun değil irsidir dedi aşırı fark olmadıkça problem olmuyormuş son 3 haftadır böyle çıkıyor değerleri.sıkma canını boşuna

yaa ne saçma sey,dün suyum geldi sandm bugün özele gittm belki doğum faln olur diye neyle karşılastm,valla canm çok sıkılıyor şimdi[/QUOTE]

herzaman gittiğin doktora gitmek daha iyi oluyor.Çünkü her bebek farklı olduğu için takip eden kişi kafamızı karıştıracak her ayrıntıyı bize söylemiyor.Bebeğin küçük olması sat ile beklenen doğum tarihinin uyumaması veya amniyonun miktar olarak biraz az olması gibi...

Fikiristan sen kaç haftalıksın.

kramp ben yarın itibarıyla 38+0 olucam insallah...
haklısın bazı doktorlar cok kafa karıstırabiliyor ama bazen bi doktorun önemsemedigini baska biri önemseyebiliyor.bu kisilik ve tarzla da alakalı sanırım..

benm bebis hep onden onden gidiyordu bigun baska bi doktora gittim o hayır normal falan dedi bende bi moralim bozuldu ama sonra kendi doktorumda aynı seyi soyledi hatta karın cevremiz normal gibi demisti,anlatmak istedigim su ki,olumsuz seyler soyleyince belki canımız sıkılıyor belki moralimiz sıfır oluyor ama onlarda gorduklerini soylemek zorundalar..olumlu diye bizi pıspıslamalarındansa bebeklerimiz dogmadan olumsuz birsey varsa onu bilmek daha ii bence.. belkide farkında olmadan kendimize dikkat etmiyoruz..yediklerimiz ictiklerimiz yasantımız moralimiz hersey etkiliyor sonucta bebisleri..

Son düzenleme:
Arkadaşlar dün benimde sancım vardı.az miktardada su gelmişti.bugün tık yok.yarın dktra gidecem bakalım ne diyecek.sanırım çatı muayenesi yapacak en çokta ondan korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…