2011 Eylül Anneleri

Arkadaşlar dün benimde sancım vardı.az miktardada su gelmişti.bugün tık yok.yarın dktra gidecem bakalım ne diyecek.sanırım çatı muayenesi yapacak en çokta ondan korkuyorum
Canım hiççç korkma çatı muayenesinden.Bende korkuyordum ve bugün oldum çokta rahattı.İşin sırrı kendini sıkmamakta.Eğer rahat olursan hiç acımıyor.Bu arada sende açılmada başlamış olabilir.

iyi dileklerin için çok ama çok saol. sadece düzensiz sancılar vardı nişandan önce bide nefes darlığı yapıodu artık iyce ağırlaşmıştım ama yinede bebek kanala girmemişti ve bende 40 haftayı doldurupta hala doğum yapamayanlardan biri olcamı düşünüodum çünkü gözle görülür bir belirti yoktu. herşey üç gün içinde oldu. yani hazırlıklı olun bir anda herşey gelişio. bide benim ağrı eşiğim çok düşük olduğu için açıkçası canım biraz tatlıdır üç gün önce yaşadığım yalancı sancıları belkide siz yaşasanız anlamazsınız önemsemezsiniz bile. suni sancıya gerek kalmadı bende bir anda açılmam hızlandı yalnız 8 cm açılmadan sonra serum taktılar enerji olsun die dediler ama içinde suni sancı varmıydı bilmiorum. gerçi 8 cm den sonra suni sancı kullanmamışlardır die düşünüorum.

bencede sıkma canını nefertiti bende aynı durumdaydım hatta doktor 7sine kadar gelmezse sezeryan yaparız dedi ama 39+4 de normal doğum yaptım. herşey bir anda değişebilir sıkma canını.

cnm senn yazdıklarını okyunca moral buldum valla ne guzeel.. :)maşallah yani ne guzel dogumun olmus..tabi dogumun kolayı yok bunu da biliyorum...dedigin gibi hersey bir anda gelisebiliyor insallah dogum yapmamış arkadaslarda bu mutlu guzel haberleri kısa zamanda veririz.
agrı esigim nasıl cok merak ediyorum.normalde de adet agrılarım cok siddetli olurdu..can tatlılıgı herkeste var cnm.epidural falan istememissin sanırım kendine haksızlık etme cok zor bi olay cunku bunu basarmak..tekrar tebrikler..

Hiç bilmiyorum ki sanki ilk defa doğuracağım.hem korku var hem heyecan.senin nekadarın var
Bugün 38 haftalık olduk.Ama insan sona gelince sabırsızlanıyorrrrr
bencede sıkma canını nefertiti bende aynı durumdaydım hatta doktor 7sine kadar gelmezse sezeryan yaparız dedi ama 39+4 de normal doğum yaptım. herşey bir anda değişebilir sıkma canını.
Nas Allah razı olsun.Resmen moral oldun bana.Demekki herşey biranda olabiliyor.İnşallah bizimde doğumlarımız seninki gibi olur.

aranıza yeni katıldım bişey sormak istiyorum 38 haftalık hamileyim adet sancısı gibi geceleri ağrım oluyo bu normalmi sizdede varmı böle şeyler:18:

aranıza yeni katıldım bişey sormak istiyorum 38 haftalık hamileyim adet sancısı gibi geceleri ağrım oluyo bu normalmi sizdede varmı böle şeyler:18:

Hoş geldin.Keşke benimde olsa normalmiş.Bende 39 girmek üzereyim benim gibi olanlarda hep var ağrı bi bende yok.

bayagı emek harcamıssın cnm tesekkurler..ne kadar var dogumuna?durumun nasıl?

son 9 gün kaldı canım bel ağrım var sadece cuma kontrolüm var çatı muayensi olcam gerçi bebiş kilolu değil dedi dr normal doğurursun demi ama nasip artık bekliyoruz hayrılı vakitte geliriler inş. bebişlerimiz

Allah hepinizi bebeğinize sağ salim kavuşturur inş. ben 2011 hazirn annesiydim bebeğim dogduktan sonra 3 gün yaşadı ve kaybettim Rabbim böle şeyleri sizden uzak durur inş.

kızlar dünki bunalımdan sonra bugün kendi doktoruma gittm muayeneye,,ilk önce çatı muayenesi oldum zaten canm sıkkındıya bide canımın acısıyla ağlamaya basladm hiç susmadan hemde,neyse doktr snra ultrasona aldı bebeğimin bacak boyunu ölçtü sıkıntı edicek hiçbişiy yok dedi değerleri normal haftasına göre dedi,,içim okadar rahatladıki anlatamam,,çatım içinde normal doğum yapabilirsn çock pozisyonu almış dedi onuda atlattk,,şimdi sancıları bekleyebiliriz:)bu arada 3.300gram olmus bebişim acilen gelmesi lazım biraz daha kilo alırsa nası doğururm bilmiyorm:)
sizde durumlar nedir???

yusufçuk çok sevindim hadi hayırlı olsun boşuna üzdün kendini.ben heyecanlıyım epey yarın büyük gün oğlum doğacak mı doğmayacak mı son çatı kontrolü.nefret ediyorum canım yanıyor ne kadar rahat olsam da ben de senin gibi dokunsa ağlayacak durumdayım.yarın size yazmazsam hastanedeyizdir dualarınızı eksik etmeyin

canım saol valla çok rahatm bugün,,hadi bakalm hayrlısı neyse o olsun inş,,inş doğurursn yarn kurtulursn sezaryenmi olcaKtı senin?

Allah hepinizi bebeğinize sağ salim kavuşturur inş. ben 2011 hazirn annesiydim bebeğim dogduktan sonra 3 gün yaşadı ve kaybettim Rabbim böle şeyleri sizden uzak durur inş.
Canım Allah sabrını arttırsın ve sana acını hafifletecek bir bebek nasip etsin inşallah.Cevaplamak istemezsen saygı duyarım;bir rahatsızlığı mı vardı bebişinin?

Yusufcuk çokk sevindim.Bebek doğum pozisyonunu aldı derken kanala mı girmiş?Eğer öyleyse sen 39u görmezsin

Dualarımız seninle.İnşallah bebeğin ve senin için hayırlısı hangisiyse o olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…