- 28 Ağustos 2011
- 169
- 23
- 98
Canım Allah sabrını arttırsın ve sana acını hafifletecek bir bebek nasip etsin inşallah.Cevaplamak istemezsen saygı duyarım;bir rahatsızlığı mı vardı bebişinin?
Yusufcuk çokk sevindim.Bebek doğum pozisyonunu aldı derken kanala mı girmiş?Eğer öyleyse sen 39u görmezsin
Dualarımız seninle.İnşallah bebeğin ve senin için hayırlısı hangisiyse o olur
Arkadaşlar dün benimde sancım vardı.az miktardada su gelmişti.bugün tık yok.yarın dktra gidecem bakalım ne diyecek.sanırım çatı muayenesi yapacak en çokta ondan korkuyorum
kızlar dünki bunalımdan sonra bugün kendi doktoruma gittm muayeneye,,ilk önce çatı muayenesi oldum zaten canm sıkkındıya bide canımın acısıyla ağlamaya basladm hiç susmadan hemde,neyse doktr snra ultrasona aldı bebeğimin bacak boyunu ölçtü sıkıntı edicek hiçbişiy yok dedi değerleri normal haftasına göre dedi,,içim okadar rahatladıki anlatamam,,çatım içinde normal doğum yapabilirsn çock pozisyonu almış dedi onuda atlattk,,şimdi sancıları bekleyebiliriz:)bu arada 3.300gram olmus bebişim acilen gelmesi lazım biraz daha kilo alırsa nası doğururm bilmiyorm:)
sizde durumlar nedir???
yusufçuk çok sevindim hadi hayırlı olsun boşuna üzdün kendini.ben heyecanlıyım epey yarın büyük gün oğlum doğacak mı doğmayacak mı son çatı kontrolü.nefret ediyorum canım yanıyor ne kadar rahat olsam da ben de senin gibi dokunsa ağlayacak durumdayım.yarın size yazmazsam hastanedeyizdir dualarınızı eksik etmeyin
ne güzel yusufcuk..insallah tez zamanda kavusuruz bebislerimize..pozisyonu almıs dedigin acılmamı baslamıs yoksa inmeye mi baslamıs?
amin canım inş allah hepimize sorunsz doğumlar nasp eder,,açılma yokmuş sanırm doğum pozisyonunda henüz:)
senin durumun nasıl fikiristan?
ne güzel yusufcuk..insallah tez zamanda kavusuruz bebislerimize..pozisyonu almıs dedigin acılmamı baslamıs yoksa inmeye mi baslamıs?
amin canım inş allah hepimize sorunsz doğumlar nasp eder,,açılma yokmuş sanırm doğum pozisyonunda henüz:)
senin durumun nasıl fikiristan?
cnm bende bugun gittim bayagı asagı inmis,bende cok bekletirmi diye acelecilikle sordugumda yani bilemeyiz ama gununu beklemez sanırım dedi..28 eyluldu benm sat a gore..bakalım artık bugun asagıya dogru baskılar var yine ama nst de sancı falan cıkmadı(
bekliyoruz insallah cok bekletmez..sizlere o guzel haberi vermek icin sabırsızlanıyorum...
canım senin adına çok sevindim.ne güzel normal bir şekilde doğum yapmışsın.açılmanda iyi olmuş.rabbim herkeze kolay doğum nasip etsinslm eylül anneleri. ben eylülün ikisinde doğum yaptım. normal doğumu istiyodum çok şükür ALLAH kısmet etti ve normal doğum oldu. aranızda bazı arkadaşlar bebek hala kkkanala girmedi die endişenio. inanın benin bebiş son gün kanala girdi ve ben 4cm açıklıkla hastaneye gittim. 12 saat sürer dediler doğumun başlaması, hatta o gün medipol hastanesi çok kalabalıktı benimki ilk doğum geç olur die doğum odasına almadılar. sonra bir anna açılma hızlandı ve doğum odasında benden önce doğuracağını düşündüğü bayanı çıkartıp beni aldılar. 4 saat bile sürmeden açılmam tamamlandı ve doğumum gerçekleşti. normal doğum zormuydu? evet çok zor ve ağrılı bide benim yaramaz kızım eliyle birlikte çıkmak istediği için acım daha fazlaydı. ama sonuç yaşandı ve bitti. İnanın aynı gün çıktım hastaneden bir gece bile yatmadım ve ertesi gün dolanıodum mutfakta annemlerin kızmasına rağmen ve göbeğimde nerdeyse hamile kalmadan önceki boyutlarına indi. sade biraz dikiş ağrıs ve rahmin kendini topladığı için ağrınız oluo. eğer mümkünse normal doğum yapın. bebek kanala son andada inio. bu arada benim üç gün önce nişanım geldi ve her seferinde biraz daha fazla geldi ve bu üç gün düzensiz sancılar yaşadım adet sancısı gibi biraz daha ağırı belki ama düzensizdi. buda belki size doğumun yaklaştını gösteren bir ipucu olur. nese çok uzattım galiba eğer merak ettiniz sorular olursa memnuniyetle cevaplarım. ALLAH hepinizin yardımcısı olsun...
gözünüz aydın.rabbim bol süt versin :))06 Eylül salı günü normal doğum ile minik oğluşuma kavuştum. Herşey yolunda bugün kontrolümüz var. Darısı sabırsızlıkla bekleyen tüm annelerin başına. Korkmayın ve bol bol dua edin..
canım Allah kolaylık versin ağrısız sızısız olur inş.bende eşim gelince doktora gidip sezeryan tarihi alcam sanırım 5 ekim falan olcakmerhaba kzıalr kısmetese yarın hastaneye yatacam perşembeyede sezerayan olacam bugün değişik ağrılar var bende yürüdüğümde çok aşağıya baskı ve ağrı oluyor biizm kzı geliyormu ne bide kaslımalarda arada oluyor bide bulantı çıktı off şu 2 günde geçse inşalhh hepimi zsağlıkla meleklerimizi kucağımıza alırız inşlahhhh
canım sende sezeryan yapcaksın ama önemli olan bebeğin sağlığı doğum şekli ikinci plan.şartlar el vermeyince doktorlara güvenmek gerekiyor.biraz fazla sezeryancılar ama güvenden başka çaremizde yok.hayırlısıyla kucana almanı dilerim.ay ay normal olması daha güzel ben ne yapsam bu kemiklerimi kırdırsam mıinşallah kolay olur.november sen hangi ülkedesin?
Allah hepinizi bebeğinize sağ salim kavuşturur inş. ben 2011 hazirn annesiydim bebeğim dogduktan sonra 3 gün yaşadı ve kaybettim Rabbim böle şeyleri sizden uzak durur inş.
oh çok sevindim senin adına.bu doktorlar bazne insanı çok korkutuyorkızlar dünki bunalımdan sonra bugün kendi doktoruma gittm muayeneye,,ilk önce çatı muayenesi oldum zaten canm sıkkındıya bide canımın acısıyla ağlamaya basladm hiç susmadan hemde,neyse doktr snra ultrasona aldı bebeğimin bacak boyunu ölçtü sıkıntı edicek hiçbişiy yok dedi değerleri normal haftasına göre dedi,,içim okadar rahatladıki anlatamam,,çatım içinde normal doğum yapabilirsn çock pozisyonu almış dedi onuda atlattk,,şimdi sancıları bekleyebiliriz:)bu arada 3.300gram olmus bebişim acilen gelmesi lazım biraz daha kilo alırsa nası doğururm bilmiyorm:)
sizde durumlar nedir???
aranıza yeni katıldım bişey sormak istiyorum 38 haftalık hamileyim adet sancısı gibi geceleri ağrım oluyo bu normalmi sizdede varmı böle şeyler:18:
kızlar bana akıl verin yarın epidural mı genel anestezi mi isteyeyim hala çok kararsızım.birinde anestezinin etkilerinden korkuyorum diğerinde de sonradan bel ağrısı şikayeti olan çok insan var.bu saat oldu ne ben ne eşim karar vermeyi başardık.son ana mı bıraksam?
kızlar bana akıl verin yarın epidural mı genel anestezi mi isteyeyim hala çok kararsızım.birinde anestezinin etkilerinden korkuyorum diğerinde de sonradan bel ağrısı şikayeti olan çok insan var.bu saat oldu ne ben ne eşim karar vermeyi başardık.son ana mı bıraksam?
arkadaşlar birde mutlaka duydugunuz abese suresi 19 ve 20 ayetlerini paylasmak istiyorum..deneyenlerin mutlaka fayda gordugunu soylemek istiyorum..
zaten cok kolay ezberlenebilir ve surekli okuyalım ve kolaylıklarla dogum yapalıminsallah.zaten ayetin acıklamasıda yazıyor..Allah dogumlarımızı kolaylastırsın insallah ....
80/ABESE-19: Min nutfeh(nutfetin), halakahu fe kadderah(kadderahu).
meal:Nutfeden (bir damladan onu yarattı), sonra da ona kader tayin etti (gelişimini (DNA'larını) programladı ve ömür tayin etti).
80/ABESE-20: Summes sebîle yesserah(yesserahu).
meal:Sonra yolu ona kolaylaştırdı.
kasım annesiyim bizim topikde paylaştım. Allah razı olsun. Allah kolaylıklar nasip eylesin Amin...
fikiristan, neden genel tercih ederdin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?