2011 Eylül Anneleri

canım o anki mutluluktan onu sormayı unuttm doktora,belkide kanala girmişdir çünki 1 hafta önceki muayenemdede zaten pozisyonu normaldi,nst de sancım çıktı çok şiddetli değil ama,,allah bilir belki doğururum

ne güzel yusufcuk..insallah tez zamanda kavusuruz bebislerimize..pozisyonu almıs dedigin acılmamı baslamıs yoksa inmeye mi baslamıs?

awezcim senn de hakkında hayırlısı ne ise oyle olsun..Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun..

slm kızlar bende 38+3 haftalığım 21 eylülde doğuma gidiyorum hayırlısıyla sezeryan benimkisi ve 2 bebişim kızım geliyor ama daha isimde karar lılmadık eşim askerde bütün yük benim üstümde yardımcı olmak isteyen varmı?cvblarınızı bekliyorum öpüldünüz kızlar

Taze anneler merhaba :) umarım sizin ve bebeklerinizin saglıkları iyidir.ekim annelerindenim inş bende.epidural normal dogum yapan arkadaslar varsa yardımlarınızı bekliyorum rahat mı avantajı dezavantajı neler oldu vs ? simdiden teşekkürler w

canım senin adına çok sevindim.ne güzel normal bir şekilde doğum yapmışsın.açılmanda iyi olmuş.rabbim herkeze kolay doğum nasip etsin
06 Eylül salı günü normal doğum ile minik oğluşuma kavuştum. Herşey yolunda bugün kontrolümüz var. Darısı sabırsızlıkla bekleyen tüm annelerin başına. Korkmayın ve bol bol dua edin..
gözünüz aydın.rabbim bol süt versin :))
canım Allah kolaylık versin ağrısız sızısız olur inş.bende eşim gelince doktora gidip sezeryan tarihi alcam sanırım 5 ekim falan olcak
ay ay normal olması daha güzel ben ne yapsam bu kemiklerimi kırdırsam mı inşallah kolay olur.november sen hangi ülkedesin?
canım sende sezeryan yapcaksın ama önemli olan bebeğin sağlığı doğum şekli ikinci plan.şartlar el vermeyince doktorlara güvenmek gerekiyor.biraz fazla sezeryancılar ama güvenden başka çaremizde yok.hayırlısıyla kucana almanı dilerim.
Allah hepinizi bebeğinize sağ salim kavuşturur inş. ben 2011 hazirn annesiydim bebeğim dogduktan sonra 3 gün yaşadı ve kaybettim Rabbim böle şeyleri sizden uzak durur inş.

oh çok sevindim senin adına.bu doktorlar bazne insanı çok korkutuyor
aranıza yeni katıldım bişey sormak istiyorum 38 haftalık hamileyim adet sancısı gibi geceleri ağrım oluyo bu normalmi sizdede varmı böle şeyler:18:

keşek yarıdmcı olabilseydim.benimde ikinci gebeliğim 2010 da doğumum oldu ama normal deil sezeryandı ve hiç bir doğum belirtim olmadı.42 hafta bekledim :) suni cancıyla bile sancım olmadı.ama okuduklarıma dayanarak yalancı sancı olabilir.sıklaşır gititkçe sıklaştıgı zaman dakka tutarsın 5 dakkada bire düştüğünde hastaneye gidersin canım

kızlar bana akıl verin yarın epidural mı genel anestezi mi isteyeyim hala çok kararsızım.birinde anestezinin etkilerinden korkuyorum diğerinde de sonradan bel ağrısı şikayeti olan çok insan var.bu saat oldu ne ben ne eşim karar vermeyi başardık.son ana mı bıraksam?

arkadaşlar birde mutlaka duydugunuz abese suresi 19 ve 20 ayetlerini paylasmak istiyorum..deneyenlerin mutlaka fayda gordugunu soylemek istiyorum..
zaten cok kolay ezberlenebilir ve surekli okuyalım ve kolaylıklarla dogum yapalıminsallah.zaten ayetin acıklamasıda yazıyor..Allah dogumlarımızı kolaylastırsın insallah ....

80/ABESE-19: Min nutfeh(nutfetin), halakahu fe kadderah(kadderahu).
meal:Nutfeden (bir damladan onu yarattı), sonra da ona kader tayin etti (gelişimini (DNA'larını) programladı ve ömür tayin etti).

80/ABESE-20: Summes sebîle yesserah(yesserahu).
meal:Sonra yolu ona kolaylaştırdı.

Son düzenleme:

cnm buradaki kramp arkadasımız anestezi doktoruymusya o spinal tercih ederim demisti belki onun fikirleri daha gecerli olur senn icin..ama ben olsam kesinlikle genel derdim..karar sizin tabi..

canım ben genel olmayı düşünüyorum diğerleir bnei korkutuyor.malum bir yşaında kızım var benim çok enerjik olmam lazım.spinalde baş ağrısı duydum korkuyorum.eğer cesaretim olsa spinali tercih ederdim.ama ytinede düşüncedeyim henüz karar vermedim.genel olmazsam spinal olcam inş.ama bence spianl ol o anı kaçırma derim :9

kasım annesiyim bizim topikde paylaştım. Allah razı olsun. Allah kolaylıklar nasip eylesin Amin...

slm kizlar bende yarin hastaneye gidiyorum, suni sanci hakkinda görüsmem var kontrollerim yapilcak. sonrada ins sanci uygulanip bebegin dogmasini beklicez. biraz oncede nisanim geldi. pembe sumukumsu bi akinti. ins gece sancim baslarda suni sanciya gerek kalmaz

fikiristan, neden genel tercih ederdin?

simdiye kadar kimseden tavsiye almadım ben cok memnunum diye.belki benim duyduklarım sıkıntı yasamısdır ama sonucta bu bir risk..genel anestezi olup cok sıkıntı ceken de var,cabucak ayaga kalkanda..eminim spinal olup cok cabuk toparlanan da vardır..bunyeylede alakalı sanırım..dedigim gibi olanların cok tavsiye ettigini duymadım..hatta sakın isteme falan diyenlerde oldu.. bu spinalin kotu oldugu anlamına gelmiyor ama belden olması ve bu duyduklarım beni biraz urkutuyor acıkcası..

genel anestezi olursa bebeğe ilaçlar geçmesin diye doktorlar daha hızlı davranıyorlar ve sonucunda annenin iyileşme süreci uzuyor ama epiduralde bebeğe geçecek zararlı ilaçlar olmadığı için doktorlar daha rahat çalışıyorlar ameliyat sonrasında epiduralın etkisi 6 saat kadarda devam ettiği için anne ilk kesik acısını ve ağrısını duymuyor ve iyileşme kolaylaşıyor. ayrıca bende doğumumda epidural aldım ne bel ağrısı ne baş ağrısı hiiiç olmadı o olan yan etkisi sonuçta aldığınız her türlü ilacın prospektüsünde bile yan etkileri yazar olur mu olmaz sadece olabilir. bu internette iki kişide oldu diye herkesde olacak diye birşey yok. ayrıca genelden uyanırken ki acıyı çekmektense kırk yılda bir olacak baş ağrısını çekmeyi yeğlerdim. bebeğimin ilk sesini duymak ilk ben görmek bu bir kez daha tekrarlanmayacak bir mucizeye şahit olmak uğruna herşeye değer bu kadar canımız kıymetli olmasın korkmayın o sıcacık bedeninizden balık gibi dışarı çıkacak 9 aydan sonra büyük bir rahatlama o an hissedeceksiniz. bunu kendinizden mahrum bırakmayın . ama doktor ne derse tabiki onu uygulayın . belki tansiyon sorunu olan vardır bilemem ben şimdi ama eşimin elini tutup o ana şahit olmak o an ki göz yaşları eşim ve benim, o çığlık çığlığa ağlama sesini duymak herşeye ama herşeye değer. çok iyi düşünüp karar verin sonra çoook pişmanlıklarınız olmasın ..ne olursa olsun hayırlı doğumlar olsun hepinize...

Ben de spinal tercih ederdim.
Gerci cok bilgili degilim bu konuda.
Ama arkadasin da soyledigi gibi acilar agrilardan ziyade yasanan guzellikleri kacirmamak
adina spinal olurdu tercihim.
Insaellah hersey normal seyreder de sezeryana gerek kalmaz.
Simdiden herkese hayirli dogumlar saglikli bebekler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…