yok canım vermedi.zaten benden gelen su değil iltahapmış bi dünya ilaç verdi.canım çok sıkıldıaysegul sana turnusol kagıdı vermismiydi onu kullandın mı? sonuc nedir?doktora gittinmi?
yok canım vermedi.zaten benden gelen su değil iltahapmış bi dünya ilaç verdi.canım çok sıkıldı
merhaba bayanlar.
Burasi cok sessiz bugun,bir kac arkadasin kontrolu vardi bugun guzel haberlerinizi bekliyorum.simdi ben de gidiyorum.bakalim ne diyecek agirlastim iyice.doktorun cati muyaenesi yapmasini isteyecegim alt tarafima o kadr baski var ki oturmak,yurumek zorlasti.
Kramp ben 1haftadir yuruyus yapamiyorum,kizimi 2-3 saat parka goturuyordum,nezle olduk diye eve kapattik kendimizi.sabah arabayla krese birakiyoruz aksam aliynruz iste bu kadar benim yuruyusum(
Bugün kontrolü olan arkadaşlar güzel haberler bekliyoruz.Awez belkide bebişin kucağındaarkadaslar bide bisey danısmak istiyorum size. bende su son 2 3 gundur bagırsaklarım masallah cok hızlı calısıyor surekli ,afedersiniz ama buyuk tuvaletim en az 2 oluyor,varmı boyle bi durum yasayan..yediklerimde de bir degisiklik yok ama.. :44:
Herkese selam kizlar gecmisi okuyamadim 08.09 persembe gunu Deniz Kaan dunyaya geldi. Normal dogum beklerken sezeryan oldu ama cok sukur saglikliyiz ikimizde bir haftadir hastanedeydik dun evimize geldik 52cm 3090 gram olarak geldi dunyaya. simdi misil misil uyuyo. Dogum yapan varsa hayirli olsun, henuz dogum yapmayanlarada allahtan kolay dogumlar diliyorum oglusumun resminide koyuyorum teyzeleri.:)Eki Görüntüle 256748 Eki Görüntüle 256750 Eki Görüntüle 256751
Sagol canim tesekkur ederim darisi senin basina :) ben epidural normal dogum istemistim aslinda 07.09 da saat 08.30 da suyum geldi hastaneye gittik sancilarim sonradan basladi gittigimizde aciklik 2 cm dediler ertesi gun sancilarim cok fazlaydi ama acilmam 3 cm olmustu epiduralle uyusturup suni sanci verdiler en fazla 5 cm oldu bebek saat 02.07 de epidural sezeryanla oldu oglum. sanirim kordon dolanmis boynuna ve vucuduna bebekte asagi inememis. mecburen bi sezeryan oldu yani bu arada babasiyla ayni gun dogdu:) omrun guzel olsun yavrum[/QUOTE
cnm hayırlısıyla sonucta bebeginize kavusmussunuz bu cok güzel bi olay..babasıyla aynı gun dogmasıda ayrı guzel bir mutluluk sanırım...ömrü güzelliklerle dolsun yavrunun...
Herkese selam kizlar gecmisi okuyamadim 08.09 persembe gunu Deniz Kaan dunyaya geldi. Normal dogum beklerken sezeryan oldu ama cok sukur saglikliyiz ikimizde bir haftadir hastanedeydik dun evimize geldik 52cm 3090 gram olarak geldi dunyaya. simdi misil misil uyuyo. Dogum yapan varsa hayirli olsun, henuz dogum yapmayanlarada allahtan kolay dogumlar diliyorum oglusumun resminide koyuyorum teyzeleri.:)Eki Görüntüle 256748 Eki Görüntüle 256750 Eki Görüntüle 256751
evde izinde olunca banada cıkmak cok zor geliyor bazen..onceden yuruduklerime sayıyorum artık :)) ya ne kadar dogru bilmiyorum ama son zamanlarda cok yurumeyin dinlenin diyolar. herkes bisiy soyluyor kafa karısıyor dogal olarak..evet hareket yok forumda cok sessiz herkes..
november ve fatma68 sizin ve diger kontrolu olan arkadasların hayırlı haberlerini bekliyoruz insallah güzel haberlerle dönersiniz..
Ayyyy maşallah çok tatlıııııııııSagol canim tesekkur ederim darisi senin basina :) ben epidural normal dogum istemistim aslinda 07.09 da saat 08.30 da suyum geldi hastaneye gittik sancilarim sonradan basladi gittigimizde aciklik 2 cm dediler ertesi gun sancilarim cok fazlaydi ama acilmam 3 cm olmustu epiduralle uyusturup suni sanci verdiler en fazla 5 cm oldu bebek saat 02.07 de epidural sezeryanla oldu oglum. sanirim kordon dolanmis boynuna ve vucuduna bebekte asagi inememis. mecburen bi sezeryan oldu yani bu arada babasiyla ayni gun dogdu:) omrun guzel olsun yavrum
arkadaslar bide bisey danısmak istiyorum size. bende su son 2 3 gundur bagırsaklarım masallah cok hızlı calısıyor surekli ,afedersiniz ama buyuk tuvaletim en az 2 oluyor,varmı boyle bi durum yasayan..yediklerimde de bir degisiklik yok ama.. :44:
kızlar biz de kızımla pazartesi günü kavuştuk.normal doğumla oldu çok şükür.geceden sancılarım geldi.saat 10da doğum oldu.inşallah hepiniz hayırlısıyla bebişlerinize kavuşun.öyle güzel bir duyguymuş ki...
kızlar biz de kızımla pazartesi günü kavuştuk.normal doğumla oldu çok şükür.geceden sancılarım geldi.saat 10da doğum oldu.inşallah hepiniz hayırlısıyla bebişlerinize kavuşun.öyle güzel bir duyguymuş ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?