2011 Eylül Anneleri

merhaba bayanlar.
Burasi cok sessiz bugun,bir kac arkadasin kontrolu vardi bugun guzel haberlerinizi bekliyorum.simdi ben de gidiyorum.bakalim ne diyecek agirlastim iyice.doktorun cati muyaenesi yapmasini isteyecegim alt tarafima o kadr baski var ki oturmak,yurumek zorlasti.

Kramp ben 1haftadir yuruyus yapamiyorum,kizimi 2-3 saat parka goturuyordum,nezle olduk diye eve kapattik kendimizi.sabah arabayla krese birakiyoruz aksam aliynruz iste bu kadar benim yuruyusum(

herkese günaydın hanımlar benimde kontrolum yarın inş. bakalım ne olcak çatı muyaenside olcam.çok heyecanlıyım artık son 8 gün bakalım ne zamn gelcek oğlum

evde izinde olunca banada cıkmak cok zor geliyor bazen..onceden yuruduklerime sayıyorum artık :)) ya ne kadar dogru bilmiyorum ama son zamanlarda cok yurumeyin dinlenin diyolar. herkes bisiy soyluyor kafa karısıyor dogal olarak..evet hareket yok forumda cok sessiz herkes..
november ve fatma68 sizin ve diger kontrolu olan arkadasların hayırlı haberlerini bekliyoruz insallah güzel haberlerle dönersiniz..

Son düzenleme:
arkadaslar bide bisey danısmak istiyorum size. bende su son 2 3 gundur bagırsaklarım masallah cok hızlı calısıyor surekli ,afedersiniz ama buyuk tuvaletim en az 2 oluyor,varmı boyle bi durum yasayan..yediklerimde de bir degisiklik yok ama.. :44:

Bugün kontrolü olan arkadaşlar güzel haberler bekliyoruz.Awez belkide bebişin kucağında
Bendede bir hızlanma var ama ben biraz acılı yedim birkaçgün ona bağlıyorum:44:

Herkese selam kizlar gecmisi okuyamadim 08.09 persembe gunu Deniz Kaan dunyaya geldi. Normal dogum beklerken sezeryan oldu ama cok sukur saglikliyiz ikimizde bir haftadir hastanedeydik dun evimize geldik 52cm 3090 gram olarak geldi dunyaya. simdi misil misil uyuyo. Dogum yapan varsa hayirli olsun, henuz dogum yapmayanlarada allahtan kolay dogumlar diliyorum oglusumun resminide koyuyorum teyzeleri.:)

ay cnm ne kadar güzel..bebişinde maşallah pek yakışıklı..
sezeryanı kendinmi istedin?genel yada epidural hangisi?
bebegini kucagına almak eminim cok güzel bir duygudur..
Sağlıkla büyütün inşallah..

Sagol canim tesekkur ederim darisi senin basina :) ben epidural normal dogum istemistim aslinda 07.09 da saat 08.30 da suyum geldi hastaneye gittik sancilarim sonradan basladi gittigimizde aciklik 2 cm dediler ertesi gun sancilarim cok fazlaydi ama acilmam 3 cm olmustu epiduralle uyusturup suni sanci verdiler en fazla 5 cm oldu bebek saat 02.07 de epidural sezeryanla oldu oglum. sanirim kordon dolanmis boynuna ve vucuduna bebekte asagi inememis. mecburen bi sezeryan oldu yani bu arada babasiyla ayni gun dogdu:) omrun guzel olsun yavrum

canım maş.. çok tatlı oğlun allah sana ve babasına bağışlasın darısıda en yakın zamanda bize inş.

sağol canım birbizmize dua edelim inş. hepimiz sorunsuz alırız kucaklarımıza

Ayyyy maşallah çok tatlıııııııııAllah uzun sağlıklı bir ömür nasip etsin,bahtı güzel olsun inşallah....

kızlar biz de kızımla pazartesi günü kavuştuk.normal doğumla oldu çok şükür.geceden sancılarım geldi.saat 10da doğum oldu.inşallah hepiniz hayırlısıyla bebişlerinize kavuşun.öyle güzel bir duyguymuş ki...

berranurcum nasıl sevindim anlatamam..müsait oldugun bi zamanda detayları da bekliyoruz doğum öncesi ve sonrası için....masallah allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah..

masallah cok tatli cok masum yaaaa
allah anali babali buyutsun hayati guzel olsun

berranur masallah ne guzel ya bebegine kavusmussun tebrik ediyorum. gunumuz ayniymis
biz hala beklemekteyiz, insallah bize de normal kolya dogum nasip olur...

bayanlar awez yok bugun acaba bebisine kavustu mu

benim kontrolum oylesine yapilmis bir seydi.bzim burada sistem biraz degisik, sadece devlet hastanesinde dogum yapmak zorunlulugu oldugu icin devlet polikliniginde gebelik kontolu yurutuluyor.iste o doktora gittim, tansiyon olctu, karin cevremi olctu ve gonderdi cok komik degil mi...ultrason yapma geregi bile duymadi...
kendi doktoruma 22 ne gidecegim o gun hastaneye yatma ihtimalim cok yuksek, belki suni sani ile dogum yaparim nedense kalbime boyle doguyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…