Herkese selam kizlar gecmisi okuyamadim 08.09 persembe gunu Deniz Kaan dunyaya geldi. Normal dogum beklerken sezeryan oldu ama cok sukur saglikliyiz ikimizde bir haftadir hastanedeydik dun evimize geldik 52cm 3090 gram olarak geldi dunyaya. simdi misil misil uyuyo. Dogum yapan varsa hayirli olsun, henuz dogum yapmayanlarada allahtan kolay dogumlar diliyorum oglusumun resminide koyuyorum teyzeleri.:)Eki Görüntüle 256748 Eki Görüntüle 256750 Eki Görüntüle 256751
kızlar biz de kızımla pazartesi günü kavuştuk.normal doğumla oldu çok şükür.geceden sancılarım geldi.saat 10da doğum oldu.inşallah hepiniz hayırlısıyla bebişlerinize kavuşun.öyle güzel bir duyguymuş ki...
kızlar biz de kızımla pazartesi günü kavuştuk.normal doğumla oldu çok şükür.geceden sancılarım geldi.saat 10da doğum oldu.inşallah hepiniz hayırlısıyla bebişlerinize kavuşun.öyle güzel bir duyguymuş ki...
beklemek gerçekten çok zor.Allah hepimize kolaylık versin.
sat göre3 günnn usg ye göre 8 gün acaba benim biricik oğlum hangisine göre gelcek
gözünüz aydın:)) rabbim sağlık versin bebeginekızlar biz de kızımla pazartesi günü kavuştuk.normal doğumla oldu çok şükür.geceden sancılarım geldi.saat 10da doğum oldu.inşallah hepiniz hayırlısıyla bebişlerinize kavuşun.öyle güzel bir duyguymuş ki...
canım ben 42.haftama kadar haldır haldır yürüdüm ama inan ki sancı namına hiç bişi olmadı.bence tamamen bünye meselesi sanırım.evde izinde olunca banada cıkmak cok zor geliyor bazen..onceden yuruduklerime sayıyorum artık :)) ya ne kadar dogru bilmiyorum ama son zamanlarda cok yurumeyin dinlenin diyolar. herkes bisiy soyluyor kafa karısıyor dogal olarak..evet hareket yok forumda cok sessiz herkes..
november ve fatma68 sizin ve diger kontrolu olan arkadasların hayırlı haberlerini bekliyoruz insallah güzel haberlerle dönersiniz..
bu konuyla iligli şunu duydum .doğuam yakın ishal olunuyormuş sonra aniden sanclar gleiyormuş.belkide doğum habercisidir cnaım.facede bir arkadaş yamzıştıarkadaslar bide bisey danısmak istiyorum size. bende su son 2 3 gundur bagırsaklarım masallah cok hızlı calısıyor surekli ,afedersiniz ama buyuk tuvaletim en az 2 oluyor,varmı boyle bi durum yasayan..yediklerimde de bir degisiklik yok ama.. :44:
Herkese selam kizlar gecmisi okuyamadim 08.09 persembe gunu Deniz Kaan dunyaya geldi. Normal dogum beklerken sezeryan oldu ama cok sukur saglikliyiz ikimizde bir haftadir hastanedeydik dun evimize geldik 52cm 3090 gram olarak geldi dunyaya. simdi misil misil uyuyo. Dogum yapan varsa hayirli olsun, henuz dogum yapmayanlarada allahtan kolay dogumlar diliyorum oglusumun resminide koyuyorum teyzeleri.:)Eki Görüntüle 256748 Eki Görüntüle 256750 Eki Görüntüle 256751
Agustos annelerinde bir anne awezle iletisim kurmus.
Awez mesajinda 14:15te dogumun gerceklestigini yazmis.
Agustos annelerinde bir anne awezle iletisim kurmus.
Awez mesajinda 14:15te dogumun gerceklestigini yazmis.
yalnız degilsin sat a gore benimde eylul 28 i..simdilik yok ama yinede kullanmaya devm etmek lazım sanırım..
masallah cok tatli cok masum yaaaa
allah anali babali buyutsun hayati guzel olsun
aysegul sana turnusol kagıdı vermismiydi onu kullandın mı? sonuc nedir?doktora gittinmi?
kızlar bana akıl verin yarın epidural mı genel anestezi mi isteyeyim hala çok kararsızım.birinde anestezinin etkilerinden korkuyorum diğerinde de sonradan bel ağrısı şikayeti olan çok insan var.bu saat oldu ne ben ne eşim karar vermeyi başardık.son ana mı bıraksam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?