2011 Eylül Anneleri

hayırlı olsun bebiş çok yakışıklı maşallah.

Hayırlı olsun darısı başımıza inşallah

sweetnurse arkadasımız daha önce paylaşmış bende bi daha burada paylaşmak istedim..

Sancı başlarsa

Her sancıda burnunuzdan derin nefes alın ve ağzınızdan bırakın. Hızını sancı süresine göre ayarlayın . Oksijen dengesi sağlamak için aldığınız kadar hava çıkarın.

Ağrı sıklaşınca

Ağrı sıklaşınca burundan derin derin soluk alın ve ağızdan verin. ,
En şiddetli olduğu dönemde ağızdan solunuma başlayın. Dil üstünü üst dişlerinize yaslayarak H harfi söyleyerek çok hızlı olmamak üzere nefese başlayın.
Huh- huh tarzında ağızdan solunum yapın. Ağrı azaldığında tekrar tekrar burundan derin soluk alıp ağızdan verin.

Çıkış dönemi

Önce burundan derin nefes alın, ağızdan verin. Sonra 4 kez burundan derin olmayan nefes alın ve havayı üfleyerek çıkarın.(Çorba üfler gibi) . Sancı süresince bu ritimle devam edin.

İtilme dönemi

Sancı başladığında derin bir soluk alın ve göğsünüzü şişirin ve soluğunuzu tutarak karın kaslarını kasın. Ve ıkınarak bebeğinizi aşağı itin. İki ağrı arasında rahat nefes alın ve dinlenin.

canım allah onu size bağışlasın gözün aydın darısı bizim başımıza kaç günkülken oldu ayrıntılı anlatırsan sevniriz

ayyyy herkes çok şükür bebişleri sıra sıra alıyo kucaklarına bende doğurdummm demek istiyorum hayrılısıyla kızlarrrrr

beklemek gerçekten çok zor.Allah hepimize kolaylık versin.

kramp insan bazen kendini cok umutsuz hissediyor degil mi?ben en azından oyleyim..bi boslukta gibi..beklemek dedigin gibi cok zor..hamile bi arkadasım vardı oda normal dogum yapmıs..

kızlar insallah hepimiz tez zamanda hep bir anda doguralım insallah...

Son düzenleme:
gözünüz aydın:)) rabbim sağlık versin bebegine
canım ben 42.haftama kadar haldır haldır yürüdüm ama inan ki sancı namına hiç bişi olmadı.bence tamamen bünye meselesi sanırım.
bu konuyla iligli şunu duydum .doğuam yakın ishal olunuyormuş sonra aniden sanclar gleiyormuş.belkide doğum habercisidir cnaım.facede bir arkadaş yamzıştı

maş oğluna çok tatlı canım.Allah bağışlasın sağlık sıhhat versin.bol bol sütünüz olsun inş

awez bugün sezeryanla doğum yapcaktı.sanırım hemen gelemez iki üç güne gelir anlatır inş

Agustos annelerinde bir anne awezle iletisim kurmus.
Awez mesajinda 14:15te dogumun gerceklestigini yazmis.

yalnız degilsin sat a gore benimde eylul 28 i..simdilik yok ama yinede kullanmaya devm etmek lazım sanırım..

benimde 29 u son ama ben yeni hamile kaldığımda 27 eylül salı 14.00 da doğum yaptığımı gördüm rüyamda ve buna şartlandırdım kendimi bakalım ne olacak. doğum yapanlara hayırlı olsun diyorum sağlıklı ve mutlu olurlar umarım.yapacaklarada ALLAHım kolaylık versin

aysegul sana turnusol kagıdı vermismiydi onu kullandın mı? sonuc nedir?doktora gittinmi?

aslında dün cevaplamıştım ama telefondan herhalde beceremedim.yok herhangi bişey vermedi.zaten bendeki su falan değilmiş.enfeksiyon varmış.iltahap akıyomuş bende anlayamadım bir sürü ilç falan verdi.yani bebek daha gelmiyo

cnm benim kuzenimde epidural yaptı ve ondada bel ağrısı kaldı. benim doktorum hiç önermiodu epidurali ayrıca insan ayıkken ameliyat olması biraz ürkütücü gelio bana
hayırlısı olsun cnm Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…