- 11 Ekim 2009
- 1.939
- 1
- 356
selam kızlar bende eylul annelerını takıp edıordum ancak sımdı bakıorumda kımse kalmamıs burda ..ne kadar kalabalıktı
kızlar beli ağrıyan var mı .20. hafta da nomal mi acaba.biraz hareketliydim 2 gündür yoksa ondan mı?
merhabA Kızlar aa eylül anneleri nerdesin tembellerben kaç gündür bahar temizliğine başlamıştım yeni biit mahfoldum ama değdi her taraf tertemiz oldu çok yorulduğumdanmıdır ne benim cadı hiç oynamadı bugün oynadı iş biiti ya ben iş yaparken uyuyordu kesin:2::2:ee nalatın szile rne yapıyorsunuz bebişler nasıl
avatarimdaki prenses kim diye sorarsaniz eger, o benim kucuk melegim
cokkkk tattliii diimiiiiii
çok tatlı benimde net çıkmıştı ama doktor vermedi sorun vardı bidakis efere zaten doktor zor yakalamıştı pozu yerinde durmuyorduki cadı elini başına dayanmıştı kim bilir ne d üşünüyordu
ayonur sağlıkla kucağına almayı nasip etsin galiba ilk meleğiniz olacak hayırlısıyla
mrb arkadaşlar..öncelikle hepimizin hamileliği hayırla sonuçlansın inş..
ben bişey sorcaktım sizlere..aynı dönemin hamileleriyiz sanırım..ben 22.haftama geçtim hamileliğimde..dr bu hafta bana vitamin hapını kesti yerine demir hapını 2 ye çıkarttı..sizler bu haftalarda elevit,decavit,megadyn vb vitamin alıyor musunuz?aklıma takıldı ya vitaminsiz kalırsa bebeğim diye..ama rahim ağzım dikildiği için başka dr a da gidemiyorum ameliyatlıyım yani..kime sorsam bilmiyorum..sizler ne kullanıyorsunuz hap olarak bu aylarda
mrb arkadaşlar..öncelikle hepimizin hamileliği hayırla sonuçlansın inş..
ben bişey sorcaktım sizlere..aynı dönemin hamileleriyiz sanırım..ben 22.haftama geçtim hamileliğimde..dr bu hafta bana vitamin hapını kesti yerine demir hapını 2 ye çıkarttı..sizler bu haftalarda elevit,decavit,megadyn vb vitamin alıyor musunuz?aklıma takıldı ya vitaminsiz kalırsa bebeğim diye..ama rahim ağzım dikildiği için başka dr a da gidemiyorum ameliyatlıyım yani..kime sorsam bilmiyorum..sizler ne kullanıyorsunuz hap olarak bu aylarda
kızlar bide ben kızıma 3 isminden birini düşünüyorum sizce nasıl nehir şeval yaren
kızlar bide ben kızıma 3 isminden birini düşünüyorum sizce nasıl nehir şeval yaren
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?