2011 Eylül Anneleri

normal canım artık bebek büyüdükçe karnımız büyüyo karnımız büyüdükçede bele baskı yapıyo ondan ağrı yapıyor ama kendini yormamaya dikkat et

selam kızlar bende eylul annelerını takıp edıordum ancak sımdı bakıorumda kımse kalmamıs burda ..ne kadar kalabalıktı

valla maalesef kimse girmiyor kaç gündür topğin sahibesi kayıp ayşeeeeeeeeeeeeeee nerdesin bi sorun yoktur umarım nerelerdesiniz

kızlar beli ağrıyan var mı .20. hafta da nomal mi acaba.biraz hareketliydim 2 gündür yoksa ondan mı?

bel ağrısı ben çok çekiyorum canım ya sırt üstü yatamıyorum yataktan kalkarken sağ bacağım özellikle çok ağrı yapıyor bi zaman yürüyemiyorum sonra açılıyor dün yürüyüş yapmaya çıktık ama bel ağrısından yürüyemedim bile fıtık olduğumu sanıyordum ama bugün bir arkadaşla konuştum doktora gitmiş dayanamayıp hamilelikte olur demiş doktor. biraz egzersiz gerekiyor geç bile kaldık sanırım beli kuvvetlendirmek gerekiyormuş ben ilk defa bukadar kilo alıyorum bünye alışık değil

merhabA Kızlar aa eylül anneleri nerdesin tembellerben kaç gündür bahar temizliğine başlamıştım yeni biit mahfoldum ama değdi her taraf tertemiz oldu çok yorulduğumdanmıdır ne benim cadı hiç oynamadı bugün oynadı iş biiti ya ben iş yaparken uyuyordu kesin:2::2:ee nalatın szile rne yapıyorsunuz bebişler nasıl

sen niye yoruyosun ya kendini.yokmu yakınında biri yardım alsaydın.yada kadın çağırsaydın.ben çok korkuyorum temizlik yapmaya.hiç de yapmıyorum valla.ilk haftalarda kanamam olmuştu doktor hiç yorma kendini dedi.bende nerdeyse kıpırdamıycam bile.derste de hep oturuyorum.mayıştım iyice

ben 3 kişi tutum bide eşimde yardım etti ama yine kendimde çok yaptım yoksa içim esinmezdi çok seviyorum temizliği

avatarimdaki prenses kim diye sorarsaniz eger, o benim kucuk melegim
cokkkk tattliii diimiiiiii

çok tatlı benimde net çıkmıştı ama doktor vermedi sorun vardı bidakis efere zaten doktor zor yakalamıştı pozu yerinde durmuyorduki cadı elini başına dayanmıştı kim bilir ne düşünüyordu

ee güzel anne adayları doğum korkunuz varmı :26:ben daha önce çok zor şeyler yaşadım dış gebelik iç kanam adoğum sancıısı kist patlaması sezeryan düşük kürtaj ne varsa yaşadım ondan dolayı yeterki doğsunda her ağrıya razıyımdiyorum ama yinede korkuyorummmmmmm:84:

çok tatlı benimde net çıkmıştı ama doktor vermedi sorun vardı bidakis efere zaten doktor zor yakalamıştı pozu yerinde durmuyorduki cadı elini başına dayanmıştı kim bilir ne düşünüyordu

benim minigimde cok oynuyordu dr cok net cikmiyor dedi o yuzden fotoyu elime alip opuyorum bazen, benim gul kokulu bebisim diyorum esim sen kafayi yedin diyor

evt ben de çok şey yuaşadım.bazen korkuyorum.sonrada aman bir şey olmasın oğluma ben razıyım diyorum.ALLAH HEPİMİZE HAYIRLI DOĞUMLAR NASİP ETSİN.SAĞLIKLI BEBEKLERİMİZİ KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH.ECELİN KOKUYA FAYDASI YOK....

ayonur sağlıkla kucağına almayı nasip etsin galiba ilk meleğiniz olacak hayırlısıyla

mrb arkadaşlar..öncelikle hepimizin hamileliği hayırla sonuçlansın inş..
ben bişey sorcaktım sizlere..aynı dönemin hamileleriyiz sanırım..ben 22.haftama geçtim hamileliğimde..dr bu hafta bana vitamin hapını kesti yerine demir hapını 2 ye çıkarttı..sizler bu haftalarda elevit,decavit,megadyn vb vitamin alıyor musunuz?aklıma takıldı ya vitaminsiz kalırsa bebeğim diye..ama rahim ağzım dikildiği için başka dr a da gidemiyorum ameliyatlıyım yani..kime sorsam bilmiyorum..sizler ne kullanıyorsunuz hap olarak bu aylarda

sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah banada elevit ve geynoferrosanal verdi ama ben içemiyorum hiç toplamda anca 6 tana içtim midemden dolayı kan ilacı daha iyi zaten kan besliyor bebeği sen doktorunun dediğini yap

kızlar bide ben kızıma 3 isminden birini düşünüyorum sizce nasıl nehir şeval yaren

ayonur sağlıkla kucağına almayı nasip etsin galiba ilk meleğiniz olacak hayırlısıyla

hepimiz insallah saglikla aliriz bebislerimizi kucagimiza evet ilk bebegim ve cok heyecanliyim, hep kucagima alip kokladigimi hayal ediyorum annelik bambaska bi duygu sanirim..

bebegin hayirli olsun canim, Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin.. ben hamilelgin basindan beri vitamin, magnezyum ve demir ilaci kullaniyorum.. bu ilaclari kullanmadigimda asiri yorgunluk ve halsizlik hissediyorum. doktoruna iyice sorsaydin ilac konusunu, bazen umursamaz oluyorlar:)) doktor demesede ben kendim talepte bulunuyorum

Ben elevit , ferro, kullanıyorum. Bırde progestan ve magnezyum kullanıyorum erken dogum riskim oldugu için.Bu kafana takılan soruyu keşke doktoruna sorsaydın ancak o senın içini ferahlatacak bir cevap verebilir cunku.Birde bence bebeği riske sokucak bir şey zaten yapmaz bence canım ya korkma bir bildiği mutlaka vardır.

Son düzenleme:
kızlar bide ben kızıma 3 isminden birini düşünüyorum sizce nasıl nehir şeval yaren

Nehir ve şevval cok guzel bence .. Off isim ne zor bır olay bende bır turlu karar veremıyorum ben demir diyorum eşim egemen diyor anlaşamadık bir turlu
Kızımın ismini sen koydun olumun ismine de ben karar vericem sen karısma diyor amaaaa egemen benim içime sinmiyoor :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…